Νέα

Ποιές κοστίζουν περισσότερο, οι πουτάνες ή οι γκόμενες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποιές κοστίζουν περισσότερο;;;

  • Τάνες

    Ψήφοι: 96 20,2%
  • Γκόμενες

    Ψήφοι: 380 79,8%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    476

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
5.687
Κριτικές
22
Like
7.058
Πόντοι
3.346
Αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί εδώ και χρόνια. Οι γκόμενες είναι ΠΟΛΥ πιο ακριβές και το δεύτερο κακό είναι ότι στις πουτάνες μπορείς να ελέγξεις τα έξοδά σου. Στις γκόμενες όχι. Αυτό τουλάχιστον παρατηρώ εγώ στον εαυτό μου αλλά και σε διάφορους φίλους και γνωστούς που το έχουμε συζητήσει.
H γκομενα φιλε μου δεν ειναι μια ωρα την βδομαδα..φαντασου να πηγαινεις καθε μερα σε ιεροδουλη επι ενα χρονο..στο τελος θα χασεις μια περιουσια για πλακα!
 

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Μηνύματα
1.105
Κριτικές
12
Like
1.674
Πόντοι
4.655
H γκομενα φιλε μου δεν ειναι μια ωρα την βδομαδα..φαντασου να πηγαινεις καθε μερα σε ιεροδουλη επι ενα χρονο..στο τελος θα χασεις μια περιουσια για πλακα!
Πρέπε σε αυτό αγαπητέ να φέρεις και το ανάλογο παράδειγμα όμως χωρίς να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Πες μου πόσες γκόμενες θα τύχει να κάνεις σεξ τον πρώτο χρόνο ΚΑΘΕ μέρα 1 ώρα...
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ έως και σχεδόν καμμία. Είναι ατυχής σύγκριση γενικά.
Τα πάντα είναι σχετικά παίδες μου.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
821
Πόντοι
146
Εκκολαπτήριο πυρφόρων έχει γίνει η χώρα. Του λέει η x γκόμενα, έxω χρήματα να πληρώσω και εγώ, αλλά ο λευκός ιππότης δεν την αφήνει.. και ας μην έχει την επόμενη ημέρα να αγοράσει τσιγάρα.  :sunglasses:

Γαμησε τα, χαλια μαυρα.

Ειναι παντου γυρω μας, σε μια 5ετια θα υπαρχουν κατα 99%. Αυτο βεβαια εχει και τα θετικα του, εξαρταται το τι θελεις να κανεις στη ζωη σου. Γενικα παντως η κατασταση που εχει δημιουργησει η μαλακια που τους δερνει αλυπητα, εχει δημιουργησει διαφορα κοινωνικα προβληματα διοτι ολο αυτο εχει προεκτασεις σε ολες τις εκφανσεις της ζωης.

Οι πιο αποτυχημενοι απο αυτους (οι τερματισμενοι αγαμητοι τρολακηδες μισογυνηδες) κατηγορουν τις γυναικες για το ολο θεμα, κατι που δεν ισχυει.

Καποιος που εχει εμπειρια με δυνατα μουνια μπορει ευκολα να δει το μεγεθος της μαλακιας εκ μερους των "αντρων". Εχουν οδηγησει τις γυναικες σε αδιεξοδα, πανικο, ψυχολογικα προβληματα, εχουν χασει το ρολο τους και τη ταυτοτητα τους.

Παραδειγμα: Εισαι μαζι με τη χ μουναρα και τη καλει ο χ μαλακας να της πει "αφησε με να γινω το σκυλακι σου και θα κανω οτι θελεις". Νευρα η τυπισσα και του το εκλεισε μεσα στα μουτρα αφου πρωτα τον εβρισε χοντρα (στα Ουκρανικα). Ακολουθησε οσκαρικο στησιμο στα 4 βιαιο σεξ για κανα 15λεπτο και μετα τη καταθεση στο στομα τη βαζεις να πει το ολο στορυ σε ηχητικο μηνυμα στους φιλους σου για να γελασετε ολοι μαζι παρεα στο viber. Μετα, οταν κανει το λαθος να βγειτε μαζι με τη φιλη της, τη κανεις εσυ το δικο σου σκυλακι οταν χωνεσαι χυμα μεσα στα μουτρα της στη φιλη της. Ειχα καλεσει μελος μεσα απο εδω, του εδωσα να μιλησει με τη φιλη της με το μπηκαν στο αμαξι στην αρχη της βραδιας, μιλησαν, τα ειπαν αλλα δυστυχως ο φιλος μας δεν μπορεσε να ερθει. Καποιος επρεπε να τη πεσει στη φιλη της, το εκανα μετα μεγαλης προθυμιας. Αυτη, ουτε καν κρατησε αποστασεις, ισα ισα που γουσταρε και μετα τα πρωτα ποτακια, αρχισαν και τα παιχνιδια. Η αλλη, εγινε καλο σκυλακι μετα τις επομενες ημερες. Σκυλιασε και αλλαξε 7 χρωματα απο τα νευρα της. Η ιδια τυπισσα που τη κανεις εσυ σκυλακι, εχει κανει σκυλακια ολους τους αλλους. Σε εκδρομη στην Ευβοια σε ενα παραδοσιακο χωριο, μας κερνουσαν διαφορα οπου και να πηγαιναμε, εκει να δεις πυρφορισμο και μουνοδουλιαση. Στη ταβερνα μας επιασαν τα γελια, γελουσε ακομα και αυτη απο αυτα που εγιναν. Παραγγειλαμε πχ 5 πιατα, κερασαν τα 3 και εφεραν αλλα 2 που δεν ειχαμε παραγγειλει ετσι για να δοκιμασουμε και καλα. Ο ταβερνιαρης τα εφερνε συνεχως ασταματητα, χαμογελαστος ευγενικος πετουσε απο τη χαρα του. Η γυναικα του ταβερνιαρη μολις ηρθε στο μαγαζι δεν τον αφησε να ερθει ξανα στο τραπεζι, μας σερβιρε αυτη (αυτος γυρω στα 45) πλεον.

Παραδειγμα 2: Εχεις δωσει ραντεβου να βγεις με τη χ μουναρα και οταν φτανεις σπιτι της σου λεει "παμε με το δικο μου να μου πεις πως παει" ; Της λες "που το βρηκες αυτο"; Απαντηση, της το πηρε ο αγαπουλης της. Στο δρομο οπως πηγαινετε (αφου την εχεις κερασει σπερμα στο στομα) τη καλει ο τυπος και του λεει ειμαι βολτα με μια φιλη μου δεν μπορω να σου μιλησω θα τα πουμε μετα. Απαντηση τυπου "ναι αγαπη μου, καλα να περασετε"...Ο τυπος δεν ειναι αντρας της, δεν ειναι καν γκομενος της. Απλα βρηκε τη κοπελα τυχαια και απο τοτε τη πολιορκει μεσω δωρων κτλπ για να τη "κερδισει" καποια στιγμη και να δεχτει να τον παντρευτει. Δηλαδη με μερικες φορες ξενερωτου ντεκαυλε σεξ ισα ισα για να χυσει ο μαλακας, η τυπισσα εβγαλε αμαξι, κινητα, ταξιδια, ρουχα, τα παντα κερασμενα-πληρωμενα και κονε με αναλογους τερματισμενους μαλακες για τις φιλες της. Χαζη ειναι να τον αφησει και να μη συνεχισει εως τελους; Θα του κανει και παιδι και μετα θα τον παρατησει για να συνεχισει να γαμιεται με οποιους γουσταρει.

Παραδειγμα 3: Βγαινεις μαζι με 2 μουναρες, βραδυ Σαββατου. Πηγαινεις σε κλαμπ, σε μαγαζι φιλου σου. Με το που πας, ο τυπος καυλωνει ασχημα για τη δευτερη που εχεις μαζι και ενω το μαγαζι ειναι φουλ απο κοσμο ερχεται συνεχεια στη παρεα. Με ρωτησε στο αυτι αν εχω θεμα ή αν μπορει να παιξει με τη τυπισσα. Του απαντω, στα αρχιδια μου αδερφε, παιξε και με τις δυο αν μπορεις και γουσταρεις, τη πλακα μας κανουμε. Ο τυπος εχει γραψει στα αρχιδια του το  μαγαζι ενω ειναι φισκα και ειναι συνεχεια μαζι μας. Εχει κερασει τα παντα, ακομα και πραγματα που δεν ειχε τυχει να πιω ποτε. Τα παντα, εφερνε συνεχως διαφορα στο τραπεζι. Στο τελος, λεω στη μια παμε καμια βολτα για κανα στα γρηγορα και φυγαμε. Αφησαμε την αλλη εκει να κανει παιχνιδι ο τυπος. Επιστρεφουμε μετα απο κανα μισαωρο, η τυπισσα μας λεει να φυγουμε να παμε και καπου αλλου. Φευγουμε και παμε σε αλλο μαγαζι, τα ιδια και εκει. Ολα κερασμενα. Πληρωσα τα πρωτα 3 και ολα τα αλλα ηταν κερασμενα. Σε καποια φαση κατα τις 5 χτυπαει το τηλεφωνο της τυπισσας και ηταν ο τυπος απο το πρωτο μαγαζι, παρακαλουσε να ξαναπαμε πισω. Αντε της λεω, το τυλιξες το τυπακι. Γελαει. Τη πηγαινουμε εκει και την αφηνουμε στο τυπο. Τον μαδησε κανονικα. Του αλλαξε τα φωτα. Ρουχα, ρολογια, κινητο, παπουτσια, τσαντες, εκδρομες, διημερα (ανεβαζε συνεχως φωτο για να δειξει το ποσο αξια ειναι και να ταπεινωσει τις αλλες) Μυκονο Σαντορινη, παντου οτι ηθελε το κοριτσι. Εδω θα πρεπει να σημειωθει οτι σε ολο αυτο το διαστημα, δεν σταματησε ποτε να παιζει μαζι μας οπως πρωτα που ειμασταν οι 3 μας. Μετα απο ενα περιπου μηνα, τον παρατησε. Τωρα απο οτι μου ειπε η φιλη της, εχει βρει εναν αλλον, τον παει για πιο χοντρο παιχνιδι αυτον, μυριζομαι γαμο-παιδια κτλπ.

Χιλιαδες τα παραδειγματα γυρω μας, καθημερινα παντου και σε ολες τις κλιμακες.

Γνωμη μου οτι κατα 99% η ευθυνη για την ολη κατασταση βαραινει τους "αντρες".

Δεν φταινε οι γυναικες, θυματα της ολης καταστασης ειναι και για αυτο μετα απο καποια χρονια μεσα σε αυτη τη κατασταση γεμιζουν ψυχολογικα προβληματα. Κυριως, δεν ειναι ευτυχισμενες, δεν εχουν πραγματικη χαρα μεσα τους, εχουν χασει το δρομο τους και τη ταυτοτητα τους.



 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
5.687
Κριτικές
22
Like
7.058
Πόντοι
3.346
Πρέπε σε αυτό αγαπητέ να φέρεις και το ανάλογο παράδειγμα όμως χωρίς να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου. Πες μου πόσες γκόμενες θα τύχει να κάνεις σεξ τον πρώτο χρόνο ΚΑΘΕ μέρα 1 ώρα...
ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ έως και σχεδόν καμμία. Είναι ατυχής σύγκριση γενικά.
Τα πάντα είναι σχετικά παίδες μου.
Με την γκομενα δεν θα κανεις καθε μερα σεξ αλλα θα την εχεις..με την ιεροδουλη αν αποφασισεις να την εχεις καθε μερα πρεπει να πληρωσεις παρα πολλα.
Μιλαμε για τα λεφτα που θα ξοδεψουμε και οχι ποσες φορες θα κανουμε σεξ μαζι τους.
 

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Μηνύματα
529
Κριτικές
8
Like
1.774
Πόντοι
366
εξαρταται απο το τι ειδους γκομενα ειναι , εγω ειχα μια που της επαιρνα δωρα , οταν βγαιναμε για φαγητο-σινεμα κτλπ παντα πληρωνα εγω , σεξ μια στο τοσο οποτε καυλωνε αυτη , εκανα τις δουλειες του σπιτιου ΤΗΣ και ειχα κ απο πανω γκρινια για μαλακιες.

Η πουτανες τουλαχιστον το λενε τουλαχιστον.

Επισης, τις πουτανες δεν τις βγαζεις για φαγητο και περνας "καλα" μαζι τους - πας καπου εξω ξερω γω .

Τωρα αν θελεις κατι ποιο ουσιαστικο , σχεση με καποια , το βρισκεις και παραλληλα ριχνεις κ κανα πουτσο σε κανα καλο πουτανακι.
 

Crucifix4

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Μηνύματα
3.988
Κριτικές
63
Like
7.607
Πόντοι
4.766
Λίγο πολύ όλοι πληρώνουν για να γαμησουν... εκτός όσων είναι παντρεμένοι και εκτός αυτών που είναι 1,90 γυμνασμενοι εμφανησιμοι που ρίχνουν σχεδόν οπότε θέλουν γυναίκα  :afro:
 

Rjf

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2020
Μηνύματα
58
Like
13
Πόντοι
0
Λίγο πολύ όλοι πληρώνουν για να γαμησουν... εκτός όσων είναι παντρεμένοι και εκτός αυτών που είναι 1,90 γυμνασμενοι εμφανησιμοι που ρίχνουν σχεδόν οπότε θέλουν γυναίκα  :afro:


Μα και οι περισσότεροι παντρεμένοι πληρώνουν και με το παραπάνω απλά δεν τον καταλαβαινουν.
 

Ampala

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Μηνύματα
45
Like
16
Πόντοι
0
Εννοείται ότι κοστίζουν περισσοτερο οι γκόμενες. Χώρια που σου βγάζουν την ψυχή για να τις γαμισεις. Λες και δεν τις αρέσει. Πουτανα και πάλι πουτανα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εκτός αν βρεις καμία παντρεμένη μόνο για γαμησι.....Αλλά κι αυτή κάτι θα σου ζητήσει. Είναι σίγουρο.
 

orbital80

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Μηνύματα
21
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
0
Μακριά απο πουτάνες που κρατούν τα πόδια τους κλειστά, jedi for life ! Ταξιδάκια και επι χρημασι εκδιδόμενες, και αυτο διότι ειναι πιο τίμιες ,τουλάχιστον γνωρίζεις τι αντίτιμο  θα πληρώσεις..Ενω με τις αλλες το αντιτιμο δεν θα ειναι μονο οικονομικής φύσεως
 

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.110
Κριτικές
16
Like
1.734
Πόντοι
3.425
Μακριά απο πουτάνες που κρατούν τα πόδια τους κλειστά, jedi for life ! Ταξιδάκια και επι χρημασι εκδιδόμενες, και αυτο διότι ειναι πιο τίμιες ,τουλάχιστον γνωρίζεις τι αντίτιμο  θα πληρώσεις..Ενω με τις αλλες το αντιτιμο δεν θα ειναι μονο οικονομικής φύσεως

Φίλε, τι πίνεις?

Π
 

Paveleb69

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Μηνύματα
25
Like
1
Πόντοι
0
Αν η γκόμενα/γυναίκα σου είναι στο ίδιο επίπεδο με τις βίζιτες που γαμάς πάει μια ή άλλη!

Όμως, συνήθως με τις βίζιτες είμαστε πιο τσίπιδες.
Μπορεί να κάνεις ένα δώρο στην γκόμενα, πχ στο χιλιάρικο, μετά να σου σπάσει τα αρχίδια για ψύλλου πήδημα,να μην γαμήσεις και .....αντί να κλείσεις με ένα βιζιτομουνέτο του χιλιάρικου (λέμε τώρα) πάς στο Μετάξι και γαμάς με δέκα-είκοσι φράγκα.   
 

Porn Gangster

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
13.072
Κριτικές
127
Like
19.040
Πόντοι
20.786
Πουτάνες. Μια γκόμενα μπορείς να την γαμάς 6 φορές την εβδομάδα για κανα μισάωρο τη φορά ή να το σπάσεις σε 2 δόσεις.

24 φορές το μήνα δηλαδή. Και επειδη μιλάμε για μισάωρο αν το πάμε να το συγκρίνουμε με τις πουτάνες ξεχνάμε τη χρέωση του 20αρικου. Βάλε ένα 50αρικο.

Αρα ειναι 24 * 50 = 1200 ευρώ το μήνα.

Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα οτι οταν δεν έχεις γκόμενα δεν πηδάς τοσο πολύ. Κακά τα ψέμματα. 
 

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Μηνύματα
3.092
Κριτικές
50
Like
7.921
Πόντοι
8.236
Ποιες κοστίζουν περισσότερο ? Εξαρτάται τι πουτανα μαμάς
Για παράδειγμα οι πουτανες που εργάζονται στους οίκους κοστίζουν λιγότερο
Για αυτές που εργάζονται στα μασατζιδικα η τα στούντιο εξαρτάται από το ποσό συχνός θαμώνας είναι κάποιος στα καταστήματα αυτά
Για τα call girl ισχύει ο κανόνας ότι την ποιότητα την πληρώνεις ποιο ακριβά από κάθε τι άλλο , και μπορεί να παρέχουν απίστευτες υπηρεσίες σε σχέση με τις άλλες κατηγορίες που προανέφερα όμως δεν παύουν να είναι  ποιο ακριβές από μια γκομενα
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Πουτάνες. Μια γκόμενα μπορείς να την γαμάς 6 φορές την εβδομάδα για κανα μισάωρο τη φορά ή να το σπάσεις σε 2 δόσεις.

24 φορές το μήνα δηλαδή. Και επειδη μιλάμε για μισάωρο αν το πάμε να το συγκρίνουμε με τις πουτάνες ξεχνάμε τη χρέωση του 20αρικου. Βάλε ένα 50αρικο.

Αρα ειναι 24 * 50 = 1200 ευρώ το μήνα.

Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα οτι οταν δεν έχεις γκόμενα δεν πηδάς τοσο πολύ. Κακά τα ψέμματα. 

6 φορες τη βδομαδα? πολυ αισιοδοξος εισαι τυπε. Εκτος αν και οι 2 ειναι αργοσχολοι, φοιτητες κλπ.
Παντως το μεγαλο κοστος της γκομενας ειναι αυτο του χρονου, του σπασαρχιδισματος, του κερατωματος και των συνεπακολουθων του.
 

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Μηνύματα
2.929
Κριτικές
1
Like
236
Πόντοι
36
Πουτάνες. Μια γκόμενα μπορείς να την γαμάς 6 φορές την εβδομάδα για κανα μισάωρο τη φορά ή να το σπάσεις σε 2 δόσεις.

24 φορές το μήνα δηλαδή. Και επειδη μιλάμε για μισάωρο αν το πάμε να το συγκρίνουμε με τις πουτάνες ξεχνάμε τη χρέωση του 20αρικου. Βάλε ένα 50αρικο.

Αρα ειναι 24 * 50 = 1200 ευρώ το μήνα.

Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα οτι οταν δεν έχεις γκόμενα δεν πηδάς τοσο πολύ. Κακά τα ψέμματα. 

Σωστος ο Μπειζανης  :grin:

%25CE%2598%25CE%25B1%2B%25CF%2583%25CE%25B5%2B%25CE%25BA%25CE%25AC%25CE%25BD%25CF%2589%2B%25CE%25B2%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25AF%25CE%25BB%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2583%25CE%25B1%2B8.png


 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.774
Κριτικές
6
Like
3.453
Πόντοι
736
6 φορες τη βδομαδα? πολυ αισιοδοξος εισαι τυπε. Εκτος αν και οι 2 ειναι αργοσχολοι, φοιτητες κλπ.
Παντως το μεγαλο κοστος της γκομενας ειναι αυτο του χρονου, του σπασαρχιδισματος, του κερατωματος και των συνεπακολουθων του.
Όντως το 6 φορές την εβδομάδα είναι πολύ , βασικά έχει διαφορά το να λέμε "αν είχα γκόμενα θα την γαμούσα 2 φορές την μέρα" απο το να έχεις όντως γκόμενα που μπορεί τελικά για διάφορους λόγους να γαμάς μια την εβδομάδα.

Και αντε πες τον πρώτο μήνα η τον πρώτο καιρό τελος πάντων , την γαμάς όντως σχεδόν κάθε μέρα ... μετά δεν θα βαρεθείς ;

Αλλά και λιγότερο να γαμάς όπως λέει ο φίλος μασαζονομάχος πιο πάνω (χωρίς γκόμενα) μόνο που θα γλυτώσεις το σπάσιμο αρχιδιών και τα υπόλοιπα που λες μάλλον φτάνει.

 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.595
Like
13.768
Πόντοι
3.656
Πουτάνες. Μια γκόμενα μπορείς να την γαμάς 6 φορές την εβδομάδα για κανα μισάωρο τη φορά ή να το σπάσεις σε 2 δόσεις.
24 φορές το μήνα δηλαδή. Και επειδη μιλάμε για μισάωρο αν το πάμε να το συγκρίνουμε με τις πουτάνες ξεχνάμε τη χρέωση του 20αρικου. Βάλε ένα 50αρικο.
Αρα ειναι 24 * 50 = 1200 ευρώ το μήνα.
Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα οτι οταν δεν έχεις γκόμενα δεν πηδάς τοσο πολύ. Κακά τα ψέμματα.  

έξι φορές τη βδομάδα δεν  γαμούσα ούτε όταν ήμουν 19 χρονών Φοιτητής με γκόμενα 17χρονη, πάνω στα ντουζένια και στις μεγάλες καύλες και των δυό μας. Καθημερινά γαμούσα μόνο όταν πηγαίναμε διακοπές για δύο βδομάδες, κι όταν είχα καινούρια γκόμενα ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ της σχέσης, κι όταν μάλλον προσπαθούσε να με τυλίξει. Μετά η συχνότητα έπεφτε στις 3 φορές τη βδομάδα συνήθως. Αφού τα καταφέρνεις έτσι όμως, μπράβο σου είσαι πολύ μπροστά από το μέσο όρο.

Συχνότητα σεξ: Τι διαπίστωσαν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Kinsey
Τα άτομα μεταξύ 18 και 29 ετών κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές τον χρόνο, ή περίπου δύο φορές την εβδομάδα.
Τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν 86 φορές το χρόνο, που ισοδυναμεί με 1,6 φορές την εβδομάδα.
Εκείνοι που είναι 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν σεξ μόνο 69 φορές το χρόνο.
Πηγή
 

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
1.244
Like
69
Πόντοι
16
έξι φορές τη βδομάδα δεν  γαμούσα ούτε όταν ήμουν 19 χρονών Φοιτητής με γκόμενα 17χρονη, πάνω στα ντουζένια και στις μεγάλες καύλες και των δυό μας. Καθημερινά γαμούσα μόνο όταν πηγαίναμε διακοπές για δύο βδομάδες, κι όταν είχα καινούρια γκόμενα ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ της σχέσης, κι όταν μάλλον προσπαθούσε να με τυλίξει. Μετά η συχνότητα έπεφτε στις 3 φορές τη βδομάδα συνήθως. Αφού τα καταφέρνεις έτσι όμως, μπράβο σου είσαι πολύ μπροστά από το μέσο όρο.

Συχνότητα σεξ: Τι διαπίστωσαν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Kinsey
Τα άτομα μεταξύ 18 και 29 ετών κάνουν το περισσότερο σεξ, με μέσο όρο 112 φορές τον χρόνο, ή περίπου δύο φορές την εβδομάδα.
Τα άτομα ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν 86 φορές το χρόνο, που ισοδυναμεί με 1,6 φορές την εβδομάδα.
Εκείνοι που είναι 40-49 ετών καταφέρνουν να κάνουν σεξ μόνο 69 φορές το χρόνο.
Πηγή
ολες αυτες οι ερευνες ειναι τις πλακας τι θελω να πω
δεν ξερουμε τι παραμετρους εχουν βαλει,αλλο ειναι να γαμας την ιδια γκομενα αλλο ειναι να γαμας καθε φορα και αλλη
αλλες καυλες εχεις οταν ξερεις οτι η γκομενα ειναι τουρμπο στο κρεβατι και σου κανει ολα τα γουστα αλλες καυλες εχεις οταν η γκομενα ειναι του στιλ"αντε γαμα να τελειωνουμε"" εγω δεν το κανω αυτο"
και φυσικα παιζει ρολο και το ποσο συχνα εχει καυλες ο αλλος, υπαρχουν ατομα που ειναι καυλωμενοι 24 ωρες το 24ωρο και αλλοι που εχουν καυλες μια φορα τον μηνα
και τα γκρουπ εχουν μεγαλη ηλικιακη αποκλιση 10 χρονια διαφορα ειναι τεραστια
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom