Νέα

Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη υγείας;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 767
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα
420
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Μετά από 7-8 χρόνια πελάτης σε μπουρδέλα & στουντιο όπου δεν είχα κολλησεί τίποτα το εμφανές (αν και φαν του ακάποτου τσιμπουκιού και 69) ήρθε και η ώρα μου τον περασμένο Δεκέμβρη να κολλήσω βλεννόρροια.
Κατά 90% την κόλλησα από την Μαριλένα στο Φωκαίας 17 πάνω (Υπάρχει και κριτική και αναφορά στην ημερήσια ενημέρωση).
Το υπόλοιπο 10% των πιθανοτήτων ανοικει στην Βίκυ την πολωνή στο Φυλής 71 πάνω.
Αλλή γκόμενα ή πουτάνα που να ήρθα σε επαφή πριν την εμφάνιση των συμπτωμάτων δεν υπάρχει.

Εκτοτε, είπα να προσπαθήσω να αποφεύγω και το ακάποτο τσιμπούκι και το γλειφομούνι και φυσικά τα γλώσσοφιλα.
Παρόλαυτα, επικίνδυνη φάση (λόγω της καταραμένης καύλας) πέχτηκε μερικούς μήνες αργότερα με την Αννα-Πίτσος, η οποία δίνει και γλωσσόφιλα και κάνει ακάποτο τσιμπούκι. Δεν κόλλησα τίποτα αλλά δεν το ξανακάνω, όχι μόνο με την συγκεκριμένη αλλά ούτε και με καμία άλλη που έχει τέτοιο ρεπερτόριο (βλ Κατερίνα φυλής 134 και πλέον πολλές άλλες).   

Η βλενόρροια μπορεί να κολλήσει και με ακάποτο στοματικό, αλλά οι πιθανότητες είναι ελάχιστες (πρέπει να υπάρχει μόλυνση στον φάρυγγα).

Λαθος. Η βλεννορροια μεταδιδεται ευκολα με ακαποτο στοματικο! Ρωτησε τους 10- 15 παιχτες που την κολλησαν απο γνωστο cg.

Φίλε streetwalker, λίγες ή πολλές, εγώ κόλλησα από ακάποτο τσιμπούκι.
Και ο amadeus_gr έχει δίκιο ότι το συγκεκριμένο παράσημο μπορεί να το κολλήσεις και με απλή επαφή των χεριών.
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.754
Πόντοι
7.783
Υποθέτω ότι ο τίτλος του νήματος είναι τέτοιος ώστε να μη γίνεται σύγχυση με το "Πoιές ιερόδουλες είναι πιο επικίνδυνες από άποψη χαρακτήρα;"
 

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Μηνύματα
271
Like
6
Πόντοι
1
Δεν το έχω τσεκάρει ο ίδιος
-ούτε πρόκειται, εκτός αν το φόρουμ χρηματοδοτίσει μια τέτοια αυτοψία με τη σχετική επιβάρυνση για βαρέα + ανθυγιεινά-,
αλλά από μαρτυρία συναγωνιστή, γνώστη και αυτόπτη προκύπτει ότι η απογευματινή του Κολωνού 11Α (δε διευκρίνησα αν πρόκειται για το ισόγειο ή τον όροφο),
ονόματι Αλίνα ή κάτι παρεμφερές
εργάζεται παρέα με τα κονδυλώματά της και όχι μόνη της, όπως θα έπρεπε.

Τον άνθρωπο τον ξέρω χρόνια και έχουμε εκδράμει κατ' επανάληψη μαζί ανά τις μικρές, ενίοτε τρωγλώδεις, ερωτικές επιχειρήσεις του κέντρου των Αθηνών.

Υποθέτω, άλλωστε, ότι λόγω της φύσης της συγκεκριμένης πάθησης, επαλήθευση της μαρτυρίας του είναι άμεσα δυνατή δι' απλής οπτικής επαφής.

Λίγη προσοχή -ή και πολλή, γιατί όχι, δηλαδή;- δεν έβλαψε ποτέ κανέναν (απολύτως, όμως).
 

Επισκέπτης
Παρακαλώ αν και κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει.
Ως τότε απλά προσέχετε παίδες, καθώς τα κονδυλώματα σε έξαρση κολλάνε ευκολότερα και απο το κρυολόγημα, με τη διαφορά ότι είναι σαφώς πιο επικίνδυνα.
 

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.043
Κριτικές
9
Like
124
Πόντοι
16
Σεμινάρια για τα ΣΜΝ θα έπρεπε να παραδίδονται κάθε μήνα στις κοπέλες, προκειμένου να μάθουν να ξεχωρίζουν τους κινδύνους. Αλλά δυστυχώς δεν υάρχει πρόνοια.

Οσων αφορά τα κονδυλώματα ή αλλιώς HPV (Human Papiloma Virus) στις γυναίκες είναι αρκετά δύσκολο να φανούν, καθώς στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ο ιός εμφανίζεται εσωτερικά του αιδίου.

Τώρα όσων αφορά τις επικύνδυνες ιερόδουλες. Μην νομίζει κανείς ότι έτσι απλά κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις. Για να το κάνει αυτό μια κοπέλα συνήθως θα συμβεί σε καλό της πελάτη και μετά από καιρό και μετά από το γεγονός ότι θα έχει σκάσει πολλά λεφτά. Καμία δεν κάνει ακάπωτο όταν της το πεις.

Και επιμένω να λέω ότι το θέμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον κακόβουλο. (Για παράδειγμα μέλος του σάιτ είναι οροθετικός, πράγμα αρκετά πιθανό. Βλέπει ποια κοπέλα κάνει ακάπωτο. Της μεταδίδει τον ιό. Πάει ένα κακομοιρης που δεν είναι μέλος εδώ και του σπάει το προφυλακτικό και κολλάει) Μηναμινή περίπτωση, αλλά μπορεί να συμβεί.

Την πιο τρανταχτή περίπτωση την έχετε σκεφτεί. Να βγει ένας τυπάκος και να βγάλει εδώ πέρα μία λίστα με ονόματα απο κοπέλες μέχρι και κολ γκιρλ ή σίτι τουρια που να κάνουν ακάπωτα και μετά να δούμε 30.000 κοσμο από το σάιτ να τρέχει για εξετάσεις, το έχετε σκεφτεί αυτό; Και μάλιστα να αναφερθεί γνωστή κοπέλα και να τρέχετε και να μην φτάνετε; Μπαίνετε σε λάθος δρόμους και με εντελώς λάθος διαδικασίες.

Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει στη διαθεση μας μία λίστα από τα νοσοκομεία για τις κοπέλες που αποδεδειγμένα είναι καθαρές και ΟΛΕΣ να περνούσαν από εξετάσεις  

Και μία πρόβλεψη για το μέλλον και βγάλτε με τρελό. Το πολύ σε κανά χρόνο, όταν πέσει για τα καλά η πείνα στην Ελλάδα, θα βγαίνει η τσατσά και θα λέει στο πρόγραμμα "ακάπωτο τελειωτικό" και μιλούνια κόσμου θα περιμένουν απέξω. Γιατί στην Ελλάδα μπορεί να μην έχεις ψωμί να φας, αλλά λεφτά για γαμίσι και για τζόγο, πάντα θα βρίσκονται. Οπότε μην το πολυψάχνετε γιατί θα χάσετε το μπούσουλα και θα χαλάσετε την ψυχολογία σας.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Βέβαια στην Ελλάδα ζούμε το ιδανικό θα ήταν να υπάρχει στη διαθεση μας μία λίστα από τα νοσοκομεία για τις κοπέλες που αποδεδειγμένα είναι καθαρές και ΟΛΕΣ να περνούσαν από εξετάσεις 

τι λίστα; Θα έδιναν τα πραγματικά στοιχεία των κοριτσιών; Η θα έλεγαν "Η τάδε που δουλευει στο τάδε μαγαζί" αφού όλες με ψευτικα ονόματα δουλευουν και τα αλλάζουν όποτε θέλουν.
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Γιαυτο φιλε μου οταν ακουτε ακαποτο τελειωτικο η χυσιμο στο σωμα καλο ειναι να μην τα αγοραζετε

Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, πιασε το αυγο και κουρευτο, θα μου πει κανεις....

Οσο για τις πιθανοτητες να κολλησει κανεις κατι, ας μην το ψαχνουμε γιατι απο το τιποτα μπορει να παθεις τα παντα..... ειναι αυτο που λεμε, να μην τυχει !!!!!
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι λίστα; Θα έδιναν τα πραγματικά στοιχεία των κοριτσιών; Η θα έλεγαν "Η τάδε που δουλευει στο τάδε μαγαζί" αφού όλες με ψευτικα ονόματα δουλευουν και τα αλλάζουν όποτε θέλουν.
Αν υπηρχε ομως μια νομιμοποιηση του επαγγελματος της πορνειας με αδεια, ασφαλιση, φορολογια, τακτικους ελεγχους και υποδομες ....

Πολλα θα μπορουσαν να ειχαν αποφευθει.....

Αντι αυτου ομως βλεπουμε την ανθιση της πορνειας να γινεται ανεξεγκτα και παρανομα εις βαρος ολων..... (υπηρεσιες, υγεια, φορολογια, υποβαθμιση περιοχων, κτλ κτλ)

Αρα λοιπον ...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....
 

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Μηνύματα
444
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Παιδια αν και νεος στη σελιδα πιστευω πως πρεπει να προστατεψουμε ο ενας τον αλλον αναφεροντας τις πουτανες που ειναι επιβεβαιωμενο πως εχουν θεματακι υγειεας....
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
153.816
Κριτικές
1
Like
31.622
Πόντοι
8.006
Θα ποσταρουμε και πιστοποιητικα ιατρων?
Γιατι ετσι ειναι πολυ ευκολο ο καθε προμοτορας και η καθε πουτανα να γραψουν οτι η διπλανη ειναι αρρωστη για να της κοψουν τη δουλεια.
 

LAMB

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Μηνύματα
46
Κριτικές
41
Like
75
Πόντοι
10
Μα τι μαλακίες είναι αυτές; Περιμένεις να σου γράψω ότι η τάδε έχει επιβεβαιωμένα σύφιλη; Ή μήπως πως όταν την πήρα προχθές είχε κάποιο μπούκωμα στη μύτη;
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Ανακοίνωση:

[glow=red,2,300]Η Άννα η αδύνατη στο Μ. Πρ. 16 υπ. (που παίζει ενίοτε στην 3η βάρδια και στο Φωκ. 19) όπου παρέχει φουλ πρόγραμμα, έχει κονδυλώματα ! ! ! [/glow]

Την πέτυχα σήμερα στο Φωκ. 19 και της το είπα, όπως και της ξανθιάς τσα2.

Ελπίζω να κάνω λάθος. Υποτίθεται ότι παρακολουθούνται από γιατρό. 
Η τσα2 με παρότρυνε να την ρωτήσω την άλλη εβδομάδα για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Βασικά, ούτε η ίδια ήξερε τι εστί κονδυλώματα.  :think:

Μακριά & αγαπημένοι !    :badair:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom