πιστευα οτι οι φαρμακοποιοι πουλανε το real thing...τεσπα,μαλλον ολοι λαμογιεψανε,,,,
btw, το emoticon (η φατσα )που εβαλα δεν ειναι αποριας,αλλα δυσαρεσκειας κ εκπληξης.... ;)
πιστευα οτι οι φαρμακοποιοι πουλανε το real thing...τεσπα,μαλλον ολοι λαμογιεψανε,,,,
btw, το emoticon (η φατσα )που εβαλα δεν ειναι αποριας,αλλα δυσαρεσκειας κ εκπληξης.... ;)
Και από σούπερ μάρκετ και από περίπτερο είναι λίγο πιο επικίνδυνο να σου βγουν μαϊμούδες!Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν,αλλά όλοι κοιτάνε το παραπάνω κέρδος σήμερα,οπότε καταλαβαίνεις..
Κι εμένα 3 φορές η ίδια μάρκα με "πρόδωσε" αλλά όχι με πουτάνες αλλά με γκόμενές μου (ανεπίσημες πουτάνες).... Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω μάρκα. :- :- :-
Κι εμένα 3 φορές η ίδια μάρκα με "πρόδωσε" αλλά όχι με πουτάνες αλλά με γκόμενές μου (ανεπίσημες πουτάνες).... Σκέφτομαι σοβαρά ν'αλλάξω μάρκα. :- :- :-
δηλαδη οι κασκαντερ τις υποθεσης ,σε στουντιο τωρα η κοπελα σιγα μην κατσει να γαμιεται με τον καθενα χωρις προφυλαξη,εδω μπορει να τυχεις να μην σε αφησει να γλειψεις ουτε καν ρωγιτσα