Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μόνο για να περάσει καλά εκεί μέσα. Δεν κάνει βίζιτες αν εννοείς κάτι τέτοιο. Και δύσκολα θα την βγάλεις γκόμενα. Όλες οι κοπέλες έχουν τη ζωή τους έξω.Γεια σας κυριοι.
Φιλαρακι μου εχει φαει κολημα τρελο με την Michaela ενα τουμπανιασμενο μωρο.
Ξερετε τι παιζει με την παρτυ της και γενικα αν αξιζει να επενδυσει?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ναι, θέλει όμως απίστευτη προσπάθεια και υπομονή που προσωπικά δεν την έχω.Ευχαριστώ φιλαράκι. θα του τα μεταφέρω. Γενικα παντως πολλές έχουν την ζωη του εξω αλλά καταδέχονται να πηδιούνται περιστασιακά.
αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .Γεια σας κυριοι.
Φιλαρακι μου εχει φαει κολημα τρελο με την Michaela ενα τουμπανιασμενο μωρο.
Ξερετε τι παιζει με την παρτυ της και γενικα αν αξιζει να επενδυσει?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Τσέχα είναι. Αλλά για πες λεπτομέρειες...αν μιλάμε για την ρουμάνα με τις βυζάρες που δούλευε και την εποχή που δουλευε η αλεξάνδρα εκτος αν μπερδευομαι με το όνομα αν δεν κάνω λάθος κάνανε το λεσβιακό μαζί αυτές οι 2. Μαζι με την Αλεξάνδρα και την ιδια περάσαμε καλά εκτος αλλά φύγανε καλά φράγκα .
Έδωσες έξτρα για το πήδημα?εφυγαν 300φευγα στα ποτά εκαστι και στο σχόλασμα ηρθαν σπιτι.
όχι μόνο τα ποτά και μετά μου το είχε πει μόνη της να βρεθούμε μετα το σχόλασμα.

ρε φιλε αν εννοεις την ιρις του ειναι απο ροδο κ ειναι μια ξανθια εχει χαλια σωμα,η πιο χοντρη μεσα στο dreams πριν απο 8 μηνες....Golden Babes λεγοταν το μαγαζι παιδια.ειμαι κατα 95% σιγουρος.Τωρα μηπως ξερει καποιος αυτη τη κοπελα ?![]()