Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 880
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Το Platinum είναι μαζί με το Caligula τα καλύτερα της συμπρωτεύουσας (σάμπως έχει και κανένα άλλο...). Σε παλαιότερες εξορμήσεις έιχα πολύ καλές στιγμές εκεί. Φοβερές παρουσίες. Είχα ακούσει και κάτι "βρώμες" ότι αν είσαι καλός πελάτης με 180ευρωπουλάκια μπορείς να πάρεις και κοπέλα από εκεί για τα περαιτέρω... ανεπιβεβαίωτη πληροφορία βέβαια. Πάντως μια επίσκεψη και μόνο για το show αξίζει.
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Πηγε κανείς στο PLATINUM τωρα τελευταία ; Τι παίζει απο γυναίκες και γενικα πως ειναι η κατασταση ; Αντε ρε συναγωνιστες απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ βοηθηστε λιγο.... ανεβαινουμε σε λιγες μερες και καλο θα ηταν να μας ενημερώσετε.. ακουμε εδω οτι εχει νεες παρουσιες για δωστε τα φώτα σας..
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
ΔΕΝ κυκλοφορει κανεις στην πολη τι γινεται ;; Εκτος απο Μαρια υπαρχει κατι αλλο ενδιαφερον για επίσκεψη ... Για μιληστε ρε παιδιαααα....
 

DoctorG

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Μηνύματα
96
Like
4
Πόντοι
0

Το Platinum είναι όντως το μεγαλύτερο της πόλης κάτι που δεν δικαιολογεί βέβαια τις τιμές που έχει. Η Μαρία είναι η κορυφαία του μαγαζιού, επίσης είναι η Μαντλέν και η Αλεξάνδρα  πολύ καλές. Για τηλέφωνα και παραπάνω φάσεις δεν πιστεύω ότι παίζει τίποτα.
Α, προσεχώς caligula 2 στην περιοχή FIX.
 

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
209
Like
0
Πόντοι
1

Συμφωνω με τον προ...πληκτρολογησαντα .

Αυτο που εχω να προσθεσω οτι στο πριβε εχεις μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων και προσβαση στις κοπελες . Κατι που αντισταθμιζει καπως τις υψηλες τιμες . 

Ακομη φαινεται οτι απο ενα σημειο και μετα κερνιεται και φραπεδακι .

Α , και η Βαλερια δεν ειναι κακη ... :)
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Επιτέλους κατι αρχισε να γίνεται...μπορεί καποιος να μας πει ποσες γυναικες εχει το μαγαζί ;; Ακουγεται οτι εχει και ανδρικό strip αλήθεια είναι ;; Δηλ. υπαρχει ενδεχόμενο να πας και να δεις κανα δυο παπ@@ια να ξεντύνονται και να πληρώσεις το ποτο 30Ε ... Ειμαστε σοβαροι!!!!
 

Jose_cuervo

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2007
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ όλους τους καυλιάρηδες του forum, με αυτό το μήνυμα σπάει η παρθενιά μου εδώ μέσα!! Αν και έχω καιρό να πάω platinum (κανά χρόνο περίπου) μπορώ να σας πω μερικά πράγματα για το μαγαζί μιας και είναι σταθερή (αν και απότι μαθαίνω ακριβή κιόλας) αξία στην πόλη. Όντως φίλε Gian69 έχει αντρικό στριπτίζ αλλά αντισταθμίζεται απο το γεγονός ότι έχει τις εμπορικές μέρες πάνω από 14 κοπέλες οπότε σπάνια τους βλέπεις να ξεντύνονται. Η ποιότητα είναι τις περισσότερες φορές πολύ καλή και ο χορός δυνατός. Την τελευταία φορά που πήγα στο πρώτο κιολας πριβέ η κοπέλα ξηγήθηκε  :jerking: χωρίς να είμαι ο Μπραντ πιτ και χωρίς να φαίνομαι λεφτάς....
 

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
209
Like
0
Πόντοι
1

Εχει καμια 15 κοπελες και καναδυο χορευτες .

Μια φορα που εκατσα αρκετα αργα ειχε και lesbian show με δονητες .

 

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
62
Like
0
Πόντοι
0
λεσβιακο σοου με δονητες πρεπει να εχει τα σαββατα μονο και οι αντρες μενουν με το σλιπ δε το βγαζουν (ευτυχως)
 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Μηνύματα
517
Κριτικές
3
Like
38
Πόντοι
6
Φαντασου να εβγαζαν το σλιπ ,θα βλεπαμε μεγαλες κλειτοριδες
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Η Μαρια ηταν κατειλημένη.. γμτ... οπότε σταμπαρα μια μελαχροινη Ευα νομίζω..! πολυ κρυοκολη ρε αδερφια ετσι είναι πάντα ; ή δεν την πετυχα σε μέρα ;  πάντως αυτη η Μαρία δεν θα μου την γλυτώσει... στην επόμενη επισκεψη μου ,για προτεινετε και σεις καμμια καλή ρε συνάδελφοι μην τρωμε φόλες....γμτ
 

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
144
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΕΣ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΛΑ. 30 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ!!! ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ 15 ΕΥΡΩ.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Μετριες οικοπελες..πολυμ μετριες θαλεγα.
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Μέτρια η Μαρία....!!! μην τρελλαθούμε κιόλας αστερι ειναι KOMPAIASI... για τη φολα(ΕΥΑ) που εφαγα εγω δεν ξερει κανεις τίποτα μου κακοφάνηκε λιγο.... γμτ , μου ειπε οτι δουλευε και στο le camparet παλιότερα , πρεπει να παρω το αιμα μου πισω για δώστε καμμια πληροφορία...
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Γουστα ειναι αυτα φιλε μου...εγω καθησα περιπου 45 λεπτα και δεν μ αρεσε καμια.Δεν θα χαρακτηριζα καμια αστερι.
Τετοια ειναι ας πουμε η Ρωξανα στο princes στην Αθηνα..στο platinum τετοια γυναικα (για τα δικα μου γουστα)δεν υπαρχει...αυτη η Μαρια δεν ξερω ποια ειναι..δεν την θυμαμαι.
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Εχεις δίκιο σ΄αυτό γούστα ειναι αυτά.. καποια θεα για μένα , εσυ μπορει να την βλέπεις μέτρια και αντιστρόφως.. αβυσσος η ψυχη του ανθρώπου.
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
Το κακο εδω καταλαβαινετε πιο ειναι...;; Σε αντιστοιχο θεμα στην ΑΘΗΝΑ γινεται πανικος απο πληροφοριες και σχολια... εδω για στη Θεσσαλονικη μαλλον κραταμε στεγανα και δεν καταλαβαινω τον λογο.. υπάρχουν δυο-τρια μαγαζια του ειδους και κανονικα θα επρεπε να ξερουμε σχεδον τα πάντα σχετικα με τα κοριτσια και το τι ''υπηρεσιες'' προσφερουν ... ουτως ωστε να αποφευγουμε οσο αυτο ειναι δυνατον καποιες 'μπανανοφλουδες' αυτος ειναι και ο στοχος νομιζω του bourdela για να δουμε !! 
 

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
342
Like
10
Πόντοι
1
O λόγος είναι οτί δεν προσφέρουν υπηρεσίες φίλε μου.Η ποιότητα της Θεσσαλονίκης στον εν λόγο χώρο είναι τελείως για τον π....Ξέρω παιδί που τιμούσε καθημερινά Platinum προ διετίας και παρόλο που χάλασε περιουσία φραπέδια δεν κατάφερε να πάρει...Τον κοιτούσαν λές και ήταν οι γκόμενες του και τις προσέβαλε.....Δεν ξέρω αν τα πράγματα αλλάξαν τα τελευταία χρόνια αλλά δεν νομίζω...
 

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
209
Like
0
Πόντοι
1

Για να δουμε τι εχουμε .

Platinum :

Γενικα εχεις προσβαση σε ολα τα σημεια της ανατομιας των κοριτσιων .
Απο το δευτερο χορο και μετα αρκετες θα προσφερουν και καφεδακι . ( Η Μαρια προσεφερε ) . Νομιζω , οτι αν αυτες σου ζητησουν περισσοτερους χορους , ειναι διατεθιμενες να κανουν το κατι παραπανω .
Τα μεγαλυτερα ονοματα του μαγαζιου ειναι η Ιταλιδα Μαρια και η Γαλλιδα Μαγλεν . Απο την Μαρια εμεινα ευχαριστημενος ( κατι που πρεπει να εχω γραψει καμια 50 φορες  :grin: ) , ενω απο την Μαρλεν οχι . Οταν την πηρα βαριοταν που ζουσε . Παντως οταν εχει ορεξη μπορει να δωσει πολλα .
Καλη περιπτωση και η Ντενιζ απο Ρουμανια . Προσωπικη προτιμηση η εγχρωμη Βαλερια . Οι αλλες μαυρες δε λεν πολλα . Δεν μαρεσε και μια ξανθια ρωσιδα με χαλαρη κοιλια . Δεν θυμαμαι ονομα .


Le Cabaret :

Γενικα μπορεις να πιασεις στηθος , πισινο και τιποτα αλλο . Καφες με τιποτα . Τουλαχιστον δεν υπεπεσε τιποτα στην αντιληψη μου . :)
Προσωπικη προτιμηση η ξανθομαλλουσα petite Τζεχα Μαρσελα .
Συμπαθεις η Ρωσιδα Αλινα και η πανυψηλη Λετονη Μονικα .
Οι μαυρες εχουν τα μαυρα τους χαλια .
Μακρυα απο την ευρωρουφηχτρα Μικαελα απο Ρουμανια .

Αυτα απο μενα .

Περισσοτερα οταν ξαναβρω παρεα για stripτσαρκα . 

 
 

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Μηνύματα
83
Like
2
Πόντοι
0
ΑΞΙΟΣ !!!
Τι να πουμε για τις περιγραφες σου cena ΑΞΙΟΣ... Συντόμως θα υπάρχουν και οι δικές μου
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom