Νέα

Πλασματική υπεραξία του αιδοίου, φαινόμενο της δυτικής κοινωνίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νίο
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Εδώ ο άλλος το πιάνει από τα παλαιολιθικά χρόνια. Γιατί δεν το πας από το big bang στην τελική;
Όχι, να το πάρουμε απ' την σύγχρονη εποχη τοτε- μερικές χιλιάδες ευρώ για ένα πιάτο τίγκα στα σκ@τα Βεδουίνων και όχι μόνο έχει κ κατούρημα το μενού. Μέχρι σκ@τα θα φάνε για τα λεφτά -τα κορίτσια του γαλλικά και πιάνο -οι πριγκίπισσες Χύσση. Κι ο άλλος ονειρεύεται αγάπες συντροφικότητα γούστου γούστου-κι ένα πρωινό η Παναγία μου.

OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Fr1yycQXoBc7tMJ.png
    Fr1yycQXoBc7tMJ.png
    971,9 KB · Εμφανίσεις: 15
OP
OP
Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.457
Πόντοι
3.936
Το παιχνίδι έχει χαθεί εδώ και χρόνια. Κέρδισε η ηλιθιότητα.
Σίγουρα όταν ακούμε από μανάδες προς τις κόρες: κοίτα σουλουπωσου μήπως τυλίξεις κάνα πλούσιο γαμπρό (μαλ@κα) όμως να του πάρεις τον αέρα ψήνοντας του το ψάρι στα χειλη. Από την άλλη το αντίθετο δεν το ακούμε προς τους γιους- δηλαδή: κοίταξε να σουλουπωθεις για να βρεις κάποια πλούσια νύφη να την περνάς Μπέικα, πηγαίνοντας την εμπλοκή. - Αλλά λένε μόνο το κλασσικό: άντε να βρεις μια καλή κοπέλα νοικοκυρά κ να σε αγαπάει. Καμμία σχέση σε αυτά τα δύο- που είναι η ισότητα των δύο φύλων κ ο άλληλοσεβασμός, η μπάλα χάνεται απ' την αρχή- εν τη γεννησει δηλαδή.

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
155
Πόντοι
16
Τωρα με το onlyfans θα βλέπουμε μόνο και θα πληρώνουμε

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
Κάτσε ρε τύπε.Άμα βλέπεις να σε θέλει ένα 7αρι,εσύ αυτά θα σκεφτείς πρώτα;Αν είναι βλήμα ή γιατί είναι ελεύθερη;Δε θα πας βουρ στον πατσά κατευθείαν;

Αν είσαι σ'αυτούς που τους την πέφτουν συχνά 7αρια ή τους την πέφτουν γενικώς,να το καταλάβω,αλλά στην Ελλα΄δα δε νομίζω η πλειοψηφία να έχει τέτοιες πολυτέλειες
μου ετυχε 5-6 φορες και παντα μα παντα κατι βρωμούσε.
Μην ελπιζεις και πολυ δεν ειναι η τυχερη σου μερα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
μου ετυχε 5-6 φορες και παντα μα παντα κατι βρωμούσε.
Μην ελπιζεις και πολυ δεν ειναι η τυχερη σου μερα

Ρε τύπε...στην Ελλάδα η πλειοψηφία των αντρών δεν τρώει πέσιμο ούτε απο μεθυσμένη τυφλή...Και θα τους την πέσει 7αρι (στην Ελλάδα ξαναλέμε) και θα ψάχνουν να βρουν αν βρωμάει; :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.234
Πόντοι
3.556
Μεγάλη ηττοπάθεια εδώ μέσα.

Ο τραβελολαγνος μπινες, μας λέει ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν πουτσο, ενώ έχει πάει μόνο με εκδιδόμενες και με μια από συνοικέσιο.

Επίσης πολύ το βλέπουν επιδερμικά το θέμα. Εχουν αναγάγει το μουνι σε αυτοσκοπό της ζωής τους, είναι μουνογυφτοι και αν δε έχουν μουνι πιστεύουν πως έχουν αποτύχει. Κάνουν τα πάντα για μια μουνοτρυπα και τη μάνα τους την ίδια πουλανε

Μας δίνουν τα στοιχεία των εφαρμογών για την επιλεκτικότητα των γυναικών (λες και δεν κάνουμε τα ίδια εμείς Ασία ή Μαδαγασκαρη που πήγε ο Καγκεμπιτης) και έχουν να την πέσουν από το 1996 και τη τρίτη λυκείου

Οι μισές μετά τα 35 με ψυχολόγους είναι ρε ψοφίμια ξυπνάτε

Ponaso

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
112
Πόντοι
0
Ρε τύπε...στην Ελλάδα η πλειοψηφία των αντρών δεν τρώει πέσιμο ούτε απο μεθυσμένη τυφλή...Και θα τους την πέσει 7αρι (στην Ελλάδα ξαναλέμε) και θα ψάχνουν να βρουν αν βρωμάει; :confused:
Νομιζω μπορω να μετρησω τις φορες που μου εχει χωθει γκομενα στα δαχτυλα του χεριου:
1) Οταν ημουν 17, μεγαλυτερη γκομενα οικογενειακου φιλου γυρναει και μου λεει "εισαι πολυ ωραιος, σε βλεπω και κατι με πιανει...". Το πηρα στην πλακα, δε θυμαμαι καν τι απαντησα μιας και δε μπορουσε να παιχτει κατι.
2) Οταν ημουν 20κατι μεθυσμενη στο δρομο γυρναει και μου λεει "καυλαρος εισαι". Τωρα τρολλαρε (το πιο πιθανο), το εννουσε; ποτε δεν εμαθα γτ με επιασε εξαπινης που δεν απαντησα καν.
3) Ειμαι με κολλητο σε μπαρ και μας πιανουν την παρλα 2 τυπισσες. Στο 5λεπτο συζητητης καταλαβαινω οτι αυτη που μιλαω εγω ειναι για δεσιμο καθως παιζει 0-0-11 και αρχιζει να μου λεει οτι εχει δικο της σπιτι και μπορει να με φιλοξενησει και κατι τετοια. Να ειμαι ειλικρινης αν ηταν πιο ωραια μπορει να ειχα αγνοησει το οτι ηταν μουρλη και να ειχα μπει. Ο κολλητος τουλαχιστον εδωσε γτ η αλλη ηταν πιο νορμαλ.
4) Αμερικανιδα τουριστρια (7/10), μου την πεφτει χυμα σε μπαρ και μου λεει οτι ειναι διακοπες, μενει σε ξενοδοχειο εδω διπλα και αν θελω να παμε. Στην αρχη λεω ή πουτανα που ψαχνεται για πελατη ειναι ή θελει να μου παρει τα οργανα, αλλα ο πουτσος μου αγνοησε τον εγκεφαλο μου και ακολουθησα. Για καλη μου τυχη οντως ηθελε απλα να γαμηθει οποτε αδειασα και παραμενω με 2 νεφρα εως σημερα.
5) Ειμαι Αγγλια φοιτητης και σε κλαμπ ερχεται Ινδη (6/10 τιμιο) απο κοινη παρεα (τυφλα μεθυσμενη) και αρχισει να μου χορευει/κωλοτριβεται. Πεφτει αρκετο χουφτωμα ενω χορευουμε και λεω θα με βρει η νυχτα να πηδαω, μεχρι που αντιλαμβανεται ο αδερφος της τι γινεται και τη συμμαζευει. Εκει ζω ενα σουρεαλ σκηνικο αυτος να την τραβαει να φυγουν κι αυτη να εχει γατζωθει απο τη ζωνη μου και να μην με αφηνει. Καπου εκει λεω θα τη δειρει αμα συνεχισουμε οποτε ξεκοψα με το μαλακα που μπλεξαμε...

Τα 2 τελευται δε μετρανε καν βεβαια γτ δεν ηταν Ελληνιδες. Υπαρχουν και καποια horourable mentions απο συμφοιτητριες /γνωστες που μπορει να προσεγγισαν με απωτερο σκοπο, αλλα γενικα η Ελληνιδα ειναι ψωροπερηφανη, μπορει να σε γουσταρει τρελα και να μη ριξει ουτε βλεφαρο μην πεσει τη τιμη της. Τα social media/dating apps δε βοηθανε καθολου την κατασταση τη σημερον ημερα, προκαλουν τρελο hoeflation.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
798
Πόντοι
81
Βλέπουμε στην καθημερινότητα ότι η κοινωνία μας εδώ αλλά και στό εξωτερικό γίνεται ολοένα πιο γυναικοκεντρικη και οι γυναίκες με την σειρά τους αντί να μοιράζονται το κόστος της ζωής ως συνοδειπόροι γίνονται ολοένα και πιο απαιτητικες ζητώντας γη και ύδωρ από τους άνδρες. Kαι εμείς αντί να αντισταθούμε πιο σθεναρα δίνοντας λιγότερα σε αυτές γίνεται το αντίθετο καταθετοντας και τα ρέστα μας στην μουνιBank -προσθέτοντας στην λίστα της άλλον έναν Πυρφορο θύμα.
Άραγε θα σταματήσει αυτό το φαινόμενο κάποτε και η πλασματική υπεραξια ( του δήθεν διαμαντιου) να κατέβει στην τιμή του άνθρακα; εκεί που αξίζει δηλαδή να ειναι πραγματικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom