Ρε τύπε...στην Ελλάδα η πλειοψηφία των αντρών δεν τρώει πέσιμο ούτε απο μεθυσμένη τυφλή...Και θα τους την πέσει 7αρι (στην Ελλάδα ξαναλέμε) και θα ψάχνουν να βρουν αν βρωμάει;
Νομιζω μπορω να μετρησω τις φορες που μου εχει χωθει γκομενα στα δαχτυλα του χεριου:
1) Οταν ημουν 17, μεγαλυτερη γκομενα οικογενειακου φιλου γυρναει και μου λεει "εισαι πολυ ωραιος, σε βλεπω και κατι με πιανει...". Το πηρα στην πλακα, δε θυμαμαι καν τι απαντησα μιας και δε μπορουσε να παιχτει κατι.
2) Οταν ημουν 20κατι μεθυσμενη στο δρομο γυρναει και μου λεει "καυλαρος εισαι". Τωρα τρολλαρε (το πιο πιθανο), το εννουσε; ποτε δεν εμαθα γτ με επιασε εξαπινης που δεν απαντησα καν.
3) Ειμαι με κολλητο σε μπαρ και μας πιανουν την παρλα 2 τυπισσες. Στο 5λεπτο συζητητης καταλαβαινω οτι αυτη που μιλαω εγω ειναι για δεσιμο καθως παιζει 0-0-11 και αρχιζει να μου λεει οτι εχει δικο της σπιτι και μπορει να με φιλοξενησει και κατι τετοια. Να ειμαι ειλικρινης αν ηταν πιο ωραια μπορει να ειχα αγνοησει το οτι ηταν μουρλη και να ειχα μπει. Ο κολλητος τουλαχιστον εδωσε γτ η αλλη ηταν πιο νορμαλ.
4) Αμερικανιδα τουριστρια (7/10), μου την πεφτει χυμα σε μπαρ και μου λεει οτι ειναι διακοπες, μενει σε ξενοδοχειο εδω διπλα και αν θελω να παμε. Στην αρχη λεω ή πουτανα που ψαχνεται για πελατη ειναι ή θελει να μου παρει τα οργανα, αλλα ο πουτσος μου αγνοησε τον εγκεφαλο μου και ακολουθησα. Για καλη μου τυχη οντως ηθελε απλα να γαμηθει οποτε αδειασα και παραμενω με 2 νεφρα εως σημερα.
5) Ειμαι Αγγλια φοιτητης και σε κλαμπ ερχεται Ινδη (6/10 τιμιο) απο κοινη παρεα (τυφλα μεθυσμενη) και αρχισει να μου χορευει/κωλοτριβεται. Πεφτει αρκετο χουφτωμα ενω χορευουμε και λεω θα με βρει η νυχτα να πηδαω, μεχρι που αντιλαμβανεται ο αδερφος της τι γινεται και τη συμμαζευει. Εκει ζω ενα σουρεαλ σκηνικο αυτος να την τραβαει να φυγουν κι αυτη να εχει γατζωθει απο τη ζωνη μου και να μην με αφηνει. Καπου εκει λεω θα τη δειρει αμα συνεχισουμε οποτε ξεκοψα με το μαλακα που μπλεξαμε...
Τα 2 τελευται δε μετρανε καν βεβαια γτ δεν ηταν Ελληνιδες. Υπαρχουν και καποια horourable mentions απο συμφοιτητριες /γνωστες που μπορει να προσεγγισαν με απωτερο σκοπο, αλλα γενικα η Ελληνιδα ειναι ψωροπερηφανη, μπορει να σε γουσταρει τρελα και να μη ριξει ουτε βλεφαρο μην πεσει τη τιμη της. Τα social media/dating apps δε βοηθανε καθολου την κατασταση τη σημερον ημερα, προκαλουν τρελο hoeflation.