Νέα

Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pitsirikos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα threads?

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Θέλουν λίγη σοβαρότητα παραπάνω

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι μόνο για χαβαλέ

• Δεν ξέρω/δεν απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread? Τι θα θελατε να διορθωθεί?

Αυτό το therad ανέβηκε με αφορμή κάποιες "δυσαρέσκειες" που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό από μας, τα μέλη του bourdela.tv, γιατί διαπιστώνεται πως "ισοπεδώνονται" αρκετά θέματα . Σκοπός είναι να ακουστούν απόψεις ώστε να βοηθήσουν στην καλή και εποικοδομητική ανάπτυξη των threads.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
gtp είναι παντού...
οι ειρωνίες κ τα βρισίδια έχουν την τιμητική τους..
μάλλον έτσι ανεβαίνει ο δείκτης μαγκιάς μερικών.. :P

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Πιστεύετε πως είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread? Τι θα θελατε να διορθωθεί?

Αυτό το therad ανέβηκε με αφορμή κάποιες "δυσαρέσκειες" που εκδηλώνονται τον τελευταίο καιρό από μας, τα μέλη του bourdela.tv, γιατί διαπιστώνεται πως "ισοπεδώνονται" αρκετά θέματα . Σκοπός είναι να ακουστούν απόψεις ώστε να βοηθήσουν στην καλή και εποικοδομητική ανάπτυξη των threads.

Νομιζω οτι αν καποιος επικεντρωθει πραγματικα σε αυτο που τον ενδιαφερει δεν εχει προβλημα απο τα θεματα. το στησιμο του φορουμ ειναι τετοιο που αμα εχει "σκουπιδια" τα προσπερνας γρηγορα.

Δεν περιμενω να διαβασω η να βγαλω ακρη απο τα ποστς που ειναι για χαβαλε.

Αλλα η σοβαρη θεματολογια δεν εχει τοσο μεγαλο προβλημα.

Πρωσωπικη μου αποψη

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
16.430
Πόντοι
26.435

Κοίτα, όλο και κάποια καλή άποψη ακούγεται, όλο και κάτι "μαθαίνεις", ακούγεται και καμιά μαλακία, ακούγεται και κανάς χαβαλές, πέφτει και καμιά χριστοπαναγία που και που, πιστεύω πως πάνω κάτω όλοι "ικανοποιούνται"

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Αν θέλετε να προστεθει κάτι στη ψηφοφορία πείτε το. Αρκεί να έχει αποτέλεσμα θετικό για την ανάπτυξη του site!!!

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
μερικά έχουν κάποια ποσοστά σοβαρότητας ...

άλλα πάλι τα ισοπεδώνουν μερικοί με κρυάδες και ειρωνικά σχόλια...

Με επίθεση στο ήθος του αντιπάλου και του πομπού καθώς και με υβριστικά σχόλια...

(έχω κάνει και γω διάφορες "γκάφες" οκ )..

Αυτά.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
μερικά έχουν κάποια ποσοστά σοβαρότητας ...

άλλα πάλι τα ισοπεδώνουν μερικοί με κρυάδες και ειρωνικά σχόλια...

Με επίθεση στο ήθος του αντιπάλου και του πομπού καθώς και με υβριστικά σχόλια...

(έχω κάνει και γω διάφορες "γκάφες" οκ )..

Αυτά.
όλοι έχουμε κάνει γκάφες πιστεύω απλά το θέμα είναι ίσως να περιορίσουμε τέτοια φαινόμενα γιατί δεν έχουν νόημα και κουράζουν. Κατ' εμέ πάντα.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
όλοι έχουμε κάνει γκάφες πιστεύω απλά το θέμα είναι ίσως να περιορίσουμε τέτοια φαινόμενα γιατί δεν έχουν νόημα και κουράζουν. Κατ' εμέ πάντα.

Ναι ρε φίλε φυσικά...

όσο πιο πολύ μπορούμε να σοβαρεύουμε το ύφος των θεμάτων..

και να μην το μετατρέπουμε σε παιδική χαρά..

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Ναι ρε φίλε φυσικά...

τις τελευταίες μέρες έχω την αίσθηση ότι είμαι ακριβώς σε παιδική χαρά, δεν λεώ έχω συνεισφέρει σε αυτό. Αλλά έλεος. ΄Σχεδον όλα τα καινούρια θέματα "χάνονται" χωρίς να έχει διατυπωθεί μια σοβαρή, χρήσιμη άποψη. Γιατί???

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ρε φίλε φυσικά...

παιδια να ξεκαθαρισοθμε 5 πραγματα ομως

να μην λεμε αηδιες στα θρεντς που εχουν να κανουν με ενημερωσεις

αλλα στ θρεντς του στυλ (Λιλας , ειμαι η δεν ειμαι γκευ....) δηλαδη τι σοβαρο να γραψουμε?

ακομα και σε καποια ποστ που αποιος γραφει που δεν συμφωνουμε ..ε πρεπει να γινει μια συζητιση που μπορει να τραβηξει. πως προτεινετε να γινει? με τσατ? με πιμι?

και στην τελικη ανοιχτο φορουμ ειναι....αν θελουμε ατυνομευση οι μισοιο απο εμας εδω πρεπει να γινουμε μοντς και να διορθωνουμε τους αλλους μισους.

παιδια ειναι αδυνατο νομιζω ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης και πρεπει να τον δεχτουμε οπως ειναι.

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
τις τελευταίες μέρες έχω την αίσθηση ότι είμαι ακριβώς σε παιδική χαρά, δεν λεώ έχω συνεισφέρει σε αυτό. Αλλά έλεος. ΄Σχεδον όλα τα καινούρια θέματα "χάνονται" χωρίς να έχει διατυπωθεί μια σοβαρή, χρήσιμη άποψη. Γιατί???

Γιατί αντί να βοηθήσουμε τον συναγωνιστή-συνάνθρωπο...

τον χαντακώνουμε..και του λέμε και όλας διάφορες "φανταστικές" αντιμετωπίσεις για το θέμα που παρουσίασε...

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
παιδια να ξεκαθαρισοθμε 5 πραγματα ομως

να μην λεμε αηδιες στα θρεντς που εχουν να κανουν με ενημερωσεις

αλλα στ θρεντς του στυλ (Λιλας , ειμαι η δεν ειμαι γκευ....) δηλαδη τι σοβαρο να γραψουμε?

ακομα και σε καποια ποστ που αποιος γραφει που δεν συμφωνουμε ..ε πρεπει να γινει μια συζητιση που μπορει να τραβηξει. πως προτεινετε να γινει? με τσατ? με πιμι?

και στην τελικη ανοιχτο φορουμ ειναι....αν θελουμε ατυνομευση οι μισοιο απο εμας εδω πρεπει να γινουμε μοντς και να διορθωνουμε τους αλλους μισους.

παιδια ειναι αδυνατο νομιζω ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης και πρεπει να τον δεχτουμε οπως ειναι.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: αλλά νομίζω αν στον σωστό χώρο λέγαμε αυτά που έπρεπε να ήταν πολύ πολύ καλύτερα.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί αντί να βοηθήσουμε τον συναγωνιστή-συνάνθρωπο...

τον χαντακώνουμε..και του λέμε και όλας διάφορες "φανταστικές" αντιμετωπίσεις για το θέμα που παρουσίασε...

Νομιζω οτι οταν ειναι κατι Ιατρικου θεματος το πρωτο ποστ ειναι να τον στειλουμε σε γιατρο.

μετα οτι και να γραφτει σοβαρο η αστειο ειναι περιτο.

αν εχει να κανει με αλλα θεματα τοτε πρεπει να δεχτει ο αλλος οτι αφου αποφασισε να δηοσιοποιησει το προβλημα του θα εισπραξει και την αναλογη αντιμετωπιση απο τον καθενα αναλωγος τα κεφια του.

ασ διαβασει αυτα που γραφοντε και ασ κρατισει αυτα που θα θα τον βοηθησουν.

αλλα δεν εχει και διαφορα με το αν βγεις στον δρομο και κανεις την ιδια ερωτηση. παλι τα ιδια που θα γραφτουν εδω μεσα θα ακουσεις

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Νομιζω οτι οταν ειναι κατι Ιατρικου θεματος το πρωτο ποστ ειναι να τον στειλουμε σε γιατρο.

μετα οτι και να γραφτει σοβαρο η αστειο ειναι περιτο.

αν εχει να κανει με αλλα θεματα τοτε πρεπει να δεχτει ο αλλος οτι αφου αποφασισε να δηοσιοποιησει το προβλημα του θα εισπραξει και την αναλογη αντιμετωπιση απο τον καθενα αναλωγος τα κεφια του.

ασ διαβασει αυτα που γραφοντε και ασ κρατισει αυτα που θα θα τον βοηθησουν.

αλλα δεν εχει και διαφορα με το αν βγεις στον δρομο και κανεις την ιδια ερωτηση. παλι τα ιδια που θα γραφτουν εδω μεσα θα ακουσεις

Αν έχει σοβαρό ύφος το thread που έγραψε κάποιος και πρώτο ποστ να είναι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα..

Αν πάλι ρωτάει θέματα τα οποία εμπεριέχονται σε threads  ενημερώσεων καλό θα είναι αντί να τον "χαντακώνουμε" και τον "υποβιβάζουμε" με διάφορα κοσμητικά επίθετα..να του δίνουμε 1 Link για να ενημερωθεί και ενδεχομένως μελλοντικά να ξέρει να πηγαίνει κατευθείαν στις ενημερώσεις..

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
33
Πόντοι
166
Παραδοξος ΝΑΙ πιστευω ότι είναι εποικοδομητικές οι συζητήσεις στα thread

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ειναι καποια θρεντ που την τραβαει την μαλακια, ειναι παλι αλλα που ειναι νορμαλ. Αν εχει να κανει γενικα με μαχη των φυλων γινεται μπουρδελο κανονικα. Με ιατρικα θεματα ειναι προτιμοτερο να υπαρχει και ενας ουρολογος στο σαιτ που ειναι πιο ειδικος να λυνει τις αποριες μας αφου πολλοι ντρεπονται. Υπαρχουν ομως θρεντ που ειναι πολυ καλα. Εχει τυχει φορες που δεν ειχα δει ειδησεις και εμαθα απο εδω μεσα τι τρεχει. Γενικα ικανοποιουνται ολοι μεσες ακρες χωρις αυτο να σημαινει πως δεν υπαρχει περιθωριο για καλυτερευση του φορουμ.

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
μα έχω παρατηρήσει πως ακόμα και θέματα όπως: Τελικά....οι άντρες ικανοποιούν τις γυναίκες....;
όπου μπορούν να ακουστούν ωραία πράγματα και να γίνει χαβαλές αλλά και να μάθεις δύο πραγματάκια χαλάνε κατευθείαν, με το που ανοίξουν΄...

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Αν έχει σοβαρό ύφος το thread που έγραψε κάποιος και πρώτο ποστ να είναι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα..

Αν πάλι ρωτάει θέματα τα οποία εμπεριέχονται σε threads  ενημερώσεων καλό θα είναι αντί να τον "χαντακώνουμε" και τον "υποβιβάζουμε" με διάφορα κοσμητικά επίθετα..να του δίνουμε 1 Link για να ενημερωθεί και ενδεχομένως μελλοντικά να ξέρει να πηγαίνει κατευθείαν στις ενημερώσεις..

αν και δεν στολιζω κοσμο ...λιγακι πλακιτσα κανω..αυτο που ειπες ειναι σωστο.

και μου αρεσε και θα το εφαρμωσω  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
Pitsirikos1

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Ειναι καποια θρεντ που την τραβαει την μαλακια, ειναι παλι αλλα που ειναι νορμαλ. Αν εχει να κανει γενικα με μαχη των φυλων γινεται μπουρδελο κανονικα. Με ιατρικα θεματα ειναι προτιμοτερο να υπαρχει και ενας ουρολογος στο σαιτ που ειναι πιο ειδικος να λυνει τις αποριες μας αφου πολλοι ντρεπονται. Υπαρχουν ομως θρεντ που ειναι πολυ καλα. Εχει τυχει φορες που δεν ειχα δει ειδησεις και εμαθα απο εδω μεσα τι τρεχει. Γενικα ικανοποιουνται ολοι μεσες ακρες χωρις αυτο να σημαινει πως δεν υπαρχει περιθωριο για καλυτερευση του φορουμ.
Συμφωνώ 1οο% μαζί σου γιατί μου συνέβει το ίδιο. Αλλά τα ιατρικά θέματα κάθε φορά, ασε καλύτερα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom