Νέα

Πήδημα στην Πειραιώς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα captain77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Η Ιστορία που θα διηγηθώ είναι αληθινή με πρωταγωνιστή εμένα κ μια 45 άρα άγνωστη για εμένα μέχρι εκείνη τη στιγμή!
Ηταν πριν μερικά χρόνια που η δουλειά μου απαιτούσε μηχανάκι και ήμουν συνέχεια σε δρομολόγια με αποτέλεσμα να βλέπω πολύ κόσμο έξω, έτσι βρέθηκα στην Πειραιως στο ύψος του γηπέδου Καραϊσκάκη κ βλέπω να περνά μια φιγούρα με κατευθύνση τον ηλεκτρικό ήταν η Βιολέτα (τυχαίο όνομα) κ φορούσε μια αεράτη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και μπλουζάκι με ραντακι χωρίς σουτιέν από μέσα , στην αρχή πέρασα από μπροστά της δεν μίλησα έκανα όμως αναστροφή κ σταμάτησα μπροστά της να την ρωτήσω κάτι άσχετο απλά για να πιάσω κουβέντα εκείνη μου απάντησε κάπως βιαστικά κ έφυγε εγώ έκανα πάλι αναστροφή στο φανάρι κ καλά ότι φεύγω κ ξαναεπιστρέψα να της πω απλά ότι είναι κούκλα !
Αυτό ήταν η ευγένεια μου κ ένα χαζό αστείο άνοιξε την Βιολέτα να μιλήσει παραπάνω μου έδωσε το κινητό της κ μιλήσαμε την ίδια μέρα κανονίζοντας ραντεβού για την επόμενη! Συνεχίζεται!

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Τι σχέση έχει η Πειραιώς με το καραισκακη(κάνα χιλιόμετρο απόσταση) με τον ηλεκτρικό του Φαλήρου.....την γράφετε που την γράφετε την μλκια να χει μια δόση αλήθειας....

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Η όλη γνωριμία έγινε απίστευτα γρήγορα που ούτε εγώ το περίμενα , πήγα σπίτι της κ με περίμενε με χαλαρό φορεματακι γελάσαμε κάνα πεντάλεπτο για τα χτεσινά κ ξεκινήσαμε να γδυνόμαστεαρχιζοντας μια πολύ καλή πίπα για αρχή κ μετά ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε , η τυπικά μετά τα δέκα λεπτά άνοιξε τα κολομαγουλα κ ζήτησε να την σκίσω από πίσω πράγμα που δεν κατάφερα μάλλον λόγο άγχους !
Το πρώτο πηδημα δεν κράτησε πάνω από 20 λεπτά μια κ ήμουν βιαστικός λόγο δουλειάς!Συνεχιζεται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι σχέση έχει η Πειραιώς με το καραισκακη(κάνα χιλιόμετρο απόσταση) με τον ηλεκτρικό του Φαλήρου.....την γράφετε που την γράφετε την μλκια να χει μια δόση αλήθειας....
Φωστηρα μου εσύ που ήσουν κρυμμένος!

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Επίσης η κοπέλα πήγαινε από Πειραιώς προς Καραϊσκάκη στον ηλεκτρικό , πως διάολο να το περιγράψω; Εν τω μεταξύ αφήστε μας να γράψουμε ότι θέλουμε μην σπάτε μπάλες αμέσως ήμαρτον! Ετσι δεν θα γράφει κάνει τίποτα! Κ επίσης να ζητήσω συγνώμη από τα αξιότιμα μέλη του bou διότι όπως καταλαβαίνεται το γράψιμο δεν είναι το φορτε μου!

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
6.015
Πόντοι
1.406
Τυπέ στορυ τυπου πετυχα τη Μπρουκ σιλτς στο δρόμο και με φώναξε σπίτι της να τη γαμησω, έχουν χιλιοπαιξει. Και Κυριακή δηλαδή να ήτανε άπατο θα πηγαινε :dunno:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.021
Πόντοι
48.067
υπομονη με τα fake story τυποι ... ερχεται η νεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ εμπειρια με το γαμησι που εκανα στην ελληνιδα ινφλουενσερ στο ντουμπαι..
θα καραχυσουμε ολοι μαζι ομαδικα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.025
Πόντοι
2.606
Η Ιστορία που θα διηγηθώ είναι αληθινή με πρωταγωνιστή εμένα κ μια 45 άρα άγνωστη για εμένα μέχρι εκείνη τη στιγμή!
Ηταν πριν μερικά χρόνια που η δουλειά μου απαιτούσε μηχανάκι και ήμουν συνέχεια σε δρομολόγια με αποτέλεσμα να βλέπω πολύ κόσμο έξω, έτσι βρέθηκα στην Πειραιως στο ύψος του γηπέδου Καραϊσκάκη κ βλέπω να περνά μια φιγούρα με κατευθύνση τον ηλεκτρικό ήταν η Βιολέτα (τυχαίο όνομα) κ φορούσε μια αεράτη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο και μπλουζάκι με ραντακι χωρίς σουτιέν από μέσα , στην αρχή πέρασα από μπροστά της δεν μίλησα έκανα όμως αναστροφή κ σταμάτησα μπροστά της να την ρωτήσω κάτι άσχετο απλά για να πιάσω κουβέντα εκείνη μου απάντησε κάπως βιαστικά κ έφυγε εγώ έκανα πάλι αναστροφή στο φανάρι κ καλά ότι φεύγω κ ξαναεπιστρέψα να της πω απλά ότι είναι κούκλα !
Αυτό ήταν η ευγένεια μου κ ένα χαζό αστείο άνοιξε την Βιολέτα να μιλήσει παραπάνω μου έδωσε το κινητό της κ μιλήσαμε την ίδια μέρα κανονίζοντας ραντεβού για την επόμενη! Συνεχίζεται!
Η ζωή μας είναι σουγιαδιές σε βρώμικα αδιέξοδα σάπια δόντια ξεθωριασμένα συνθήματα μπάσσο βεστιάριο μυρουδιές από κάτουρα αντισηπτικά και χαλασμένα σπέρματα. Ξεσκισμένες αφίσσες. Πάνω κάτω. Πάνω κάτω, η Πειραιως. Η ζωή μας είναι η Πειραιως Εμείς εκεί. Μια ζωή λιγούρια ταξιδεύουμε την ίδια διαδρομή. Ξεφτίλα μοναξιά απελπισία. Κι ανάποδα.:tooth:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.764
Πόντοι
6.056
Παιδιά, επιβεβαιώνω ότι είναι αληθινή η ιστορία.
Ήμουν στο σταθμό του ηλεκτρικού εγώ με μία φίλη και τον είδα να παίρνει το τηλέφωνο της βιολέτας.

Ρε captain77 δεν με είδες που σε φώναζα ;
Ήθελα να σου πω να φέρεις τη βιολέτα στα 50 μέτρα από εσάς που ήμουν εγώ να παίξουμε μπαλίτσα.
Σου βάζω μία φωτογραφία με τη φίλη μου εκείνη τη μέρα, για να με θυμηθείς ποιός είμαι .

1280x720.4.jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κάτι στο γραπτό λόγο που λέγεται προοικονομία.Δηλαδή ο καλλιτέχνης προειδοποιεί το κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει. Όταν λοιπόν το αλάνι γράφει ότι πήγαινε στο Καραϊσκάκη από την Πειραιώς πάνω στον ηλεκτρικό ,αφήνει υπονοούμενα για την αληθοφάνεια της υπόλοιπης ιστορίας.

Πάντως ρε παικτούρι ελπίζω να μην τελείωσες τόσο γρήγορα όσο η αφήγησή της ιστορίας. Δώσε λίγο περιεχόμενο στο λαό.

nippopados

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Νομιζα οτι μπηκα στο θρεντ περιοδικο free και ιστοριες απο Milo Manara.

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Υπάρχει κάτι στο γραπτό λόγο που λέγεται προοικονομία.Δηλαδή ο καλλιτέχνης προειδοποιεί το κοινό για αυτό που θα ακολουθήσει. Όταν λοιπόν το αλάνι γράφει ότι πήγαινε στο Καραϊσκάκη από την Πειραιώς πάνω στον ηλεκτρικό ,αφήνει υπονοούμενα για την αληθοφάνεια της υπόλοιπης ιστορίας.

Πάντως ρε παικτούρι ελπίζω να μην τελείωσες τόσο γρήγορα όσο η αφήγησή της ιστορίας. Δώσε λίγο περιεχόμενο στο λαό.
Μόλις είδα την διαδρομή που ανέφερε και που την πέτυχε....κόλλησα....μονόδρομος είναι ρε μαλακα....τον έκανα με το ποδήλατο κάθε μέρα για το βοηθητικό του καραιταβλι....τι φανάρια σναστροφες και μλκιες....και η μυθοπλασία χρειάζεται 3 4 πράγματα που υπάρχουν για να στηριχθεί....χαχαχα

Σαν να λες....σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη περνά από σαλονικα για ένα σάντουιτς μια Ρόδο για λουκούμια κρανία για προβατίνα....

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Μόλις είδα την διαδρομή που ανέφερε και που την πέτυχε....κόλλησα....μονόδρομος είναι ρε μαλακα....τον έκανα με το ποδήλατο κάθε μέρα για το βοηθητικό του καραιταβλι....τι φανάρια σναστροφες και μλκιες....και η μυθοπλασία χρειάζεται 3 4 πράγματα που υπάρχουν για να στηριχθεί....χαχαχα

Σαν να λες....σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη περνά από σαλονικα για ένα σάντουιτς μια Ρόδο για λουκούμια κρανία για προβατίνα....
Ξέχασες να γράψεις ''Συνεχίζεται"

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0
Παιδιά, επιβεβαιώνω ότι είναι αληθινή η ιστορία.
Ήμουν στο σταθμό του ηλεκτρικού εγώ με μία φίλη και τον είδα να παίρνει το τηλέφωνο της βιολέτας.

Ρε captain77 δεν με είδες που σε φώναζα ;
Ήθελα να σου πω να φέρεις τη βιολέτα στα 50 μέτρα από εσάς που ήμουν εγώ να παίξουμε μπαλίτσα.
Σου βάζω μία φωτογραφία με τη φίλη μου εκείνη τη μέρα, για να με θυμηθείς ποιός είμαι .

1280x720.4.jpg
Μου πηδήξατε το στορυ αληταράδες!
λίγες ώρες υπομονή δεν μπορούσες να κάνεις;
Αύριο έχει παρτουζες στην Θηβων.

OP
OP
C

captain77

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
124
Πόντοι
0

Σαν να λες....σαν πας στον πηγαιμό για την Ιθάκη περνά από σαλονικα για ένα σάντουιτς μια Ρόδο για λουκούμια
Κλαίω! Κάπου έχω γράψει μαλακια κ δεν βγάζει νόημα οκ!!!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.836
Πόντοι
7.195
υπομονη με τα fake story τυποι ... ερχεται η νεα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ εμπειρια με το γαμησι που εκανα στην ελληνιδα ινφλουενσερ στο ντουμπαι..
θα καραχυσουμε ολοι μαζι ομαδικα
από κει που κυκλοφορούσες Ιάσωνος με το πατίνι και διαφήμιζες το φούρνο, βρέθηκες Ντουμπάι !! Άξιος παλικάρι, πώς τα κατάφερες ??

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.586
Πόντοι
456
Μπορει να εννοει την τραπεζα Πειραιως ο συναγωνιστης, ετσι δενει η ιστορια μια χαρα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Θυμάμαι που σας άκουγα παίκτη. Ήταν εκείνη η βραδιά που ο Ολυμπιακός κέρδισε στο CL τη Ρεάλ Μαδρίτης με 12-1.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom