Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από όσο ξέρω Κατερίνη δεν έχει τέτοιαΚάποιο μέρος για σεξ σε Κατερίνη
Ή πιάτσα ή σπιτάκι
Υπάρχει σχετικό νήμα με αυτό που ζητάς καλύτερα να γράψεις εκεί την απορία Έχει πάρει κανείς γύφτισσα; - Page 172 - bourdela.com forumΞέρετε τπτ ;
που ξερεις τι ειμαι εγω;Τι είναι ;
ΙσχύειΚαλησπέρα παιδιά. Νέος στην παρέα εδώ μέσα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζετε στην Κατερίνη κάποιο μέρος - καβάτζες που μπορούμε να πάμε και να δώσουμε πίπα; Ξέρω κάτι για την παραλία Κορινού; Ισχύει;
Σ'ευχαριστώ παρά πολύ για την ενημέρωση. Υπάρχει συγκεκριμένη τοποθεσία στην παραλία Κορινού;Ισχύει
Τί εννοείς περίπτερο;; Κλασικό περίπτερο και παίζουν τέτοιες φάσεις; Μπορείς να μου προτείνεις κάποιο;Πήγαινε πίσω από κανένα περίπτερο μετά το κλείσιμο ρε τύπε.
Καμία ενημέρωση από κανέναν φίλο της περιοχής;Καλησπέρα στην παρέα! Σύντομα θα είμαι Κατερίνη για δουλειές, εντός του μήνα. Λίγες διανυκτερεύσεις (2-3). Θα έχει τίποτα Σλάβες (ή και άλλων εθνικοτήτων) τουρίστριες, ή είναι νωρίς ακόμη;
Πιθανά να είναι πιο μεγάλες ηλικίες διαθέσιμες , αλλά δεν με χαλάει αυτό. Σημειωτέον ότι θα μείνω σε καλό ξενοδοχείο της περιοχής.