Νέα

Αναζήτηση υποτακτικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα #euaggelos28#
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 474
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!! Γνωριζει κάποιος κοπέλα σύνοδο ή σε μασατζιδικο στην Αθήνα να δίνει κωλο και να είναι υποτακτική (σε λογικά πλαίσια);;

Papajon

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!! Γνωριζει κάποιος κοπέλα σύνοδο ή σε μασατζιδικο στην Αθήνα να δίνει κωλο και να είναι υποτακτική (σε λογικά πλαίσια);;
Κάποτε ήταν μια σύνοδος με το όνομα lina-doula. Εξαφανίστηκε για ένα διάστημα και επανήλθε με άλλο όνομα όπου μετά από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι. Από ότι έχω καταλάβει το κάνει το σπορ ανα διαστήματα. Δεν κατάφερα να την συναντήσω ποτέ και είμαι σε αναμονή για το πότε θα εμφανιστεί πάλι.
Αυτά από εμένα και ελπίζω κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με πληροφορίες για άλλες κοπέλες στο χώρο με διάφορες υπηρεσίες φετιχισμού

OP
OP
#euaggelos28#

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
127
Πόντοι
0
Κάποτε ήταν μια σύνοδος με το όνομα lina-doula. Εξαφανίστηκε για ένα διάστημα και επανήλθε με άλλο όνομα όπου μετά από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι. Από ότι έχω καταλάβει το κάνει το σπορ ανα διαστήματα. Δεν κατάφερα να την συναντήσω ποτέ και είμαι σε αναμονή για το πότε θα εμφανιστεί πάλι.
Αυτά από εμένα και ελπίζω κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με πληροφορίες για άλλες κοπέλες στο χώρο με διάφορες υπηρεσίες φετιχισμού
Υπήρχε ναι αλλά πλέον δεν απαντάει στο τηλέφωνο της είναι κλειστό !!Λογικα έχει σταματήσει!!Δεν την έχω πάρει ποτέ και εγώ και αν κάποιος την έχει πάρει ας μας πει έμπειρες και πρόγραμμα που κάνει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom