Νέα

Αναζήτηση υποτακτικής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα #euaggelos28#
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
161
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!! Γνωριζει κάποιος κοπέλα σύνοδο ή σε μασατζιδικο στην Αθήνα να δίνει κωλο και να είναι υποτακτική (σε λογικά πλαίσια);;

Papajon

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες!! Γνωριζει κάποιος κοπέλα σύνοδο ή σε μασατζιδικο στην Αθήνα να δίνει κωλο και να είναι υποτακτική (σε λογικά πλαίσια);;
Κάποτε ήταν μια σύνοδος με το όνομα lina-doula. Εξαφανίστηκε για ένα διάστημα και επανήλθε με άλλο όνομα όπου μετά από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι. Από ότι έχω καταλάβει το κάνει το σπορ ανα διαστήματα. Δεν κατάφερα να την συναντήσω ποτέ και είμαι σε αναμονή για το πότε θα εμφανιστεί πάλι.
Αυτά από εμένα και ελπίζω κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με πληροφορίες για άλλες κοπέλες στο χώρο με διάφορες υπηρεσίες φετιχισμού

OP
OP
#euaggelos28#

#euaggelos28#

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
161
Πόντοι
0
Κάποτε ήταν μια σύνοδος με το όνομα lina-doula. Εξαφανίστηκε για ένα διάστημα και επανήλθε με άλλο όνομα όπου μετά από λίγο καιρό σταμάτησε πάλι. Από ότι έχω καταλάβει το κάνει το σπορ ανα διαστήματα. Δεν κατάφερα να την συναντήσω ποτέ και είμαι σε αναμονή για το πότε θα εμφανιστεί πάλι.
Αυτά από εμένα και ελπίζω κάποιος άλλος να βοηθήσει περισσότερο με πληροφορίες για άλλες κοπέλες στο χώρο με διάφορες υπηρεσίες φετιχισμού
Υπήρχε ναι αλλά πλέον δεν απαντάει στο τηλέφωνο της είναι κλειστό !!Λογικα έχει σταματήσει!!Δεν την έχω πάρει ποτέ και εγώ και αν κάποιος την έχει πάρει ας μας πει έμπειρες και πρόγραμμα που κάνει!!!

imagine

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
375
Πόντοι
20
H lina εγινε rebranding σε Ισμήνη και έχει σχετικό thread

!blis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.153
Πόντοι
5.645
στα ενα λεπτο να σου βρω μια
εδω μωρη ξεκωλιαρα γαμω το μουνι σου γαμω, εδω μωρη σκυλα να σε δεσω με το λουρι σου
περιμενε, ερχεται στα 4

!blis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.153
Πόντοι
5.645
χωρις να δωσεις φραγκο φιλε, σε λιγο θα φανει γονατιστη ερχεται το εχει ταμα

DisciplineLover

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
292
Πόντοι
21
Απορώ που αυτό το θέμα δεν έχει περισσότερες απαντήσεις

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.336
Ενδιαφέρον νήμα
Αχ ρε Αλίκη, που είσαι?
Γύρνα πίσω να γουστάρουμε

DisciplineLover

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
292
Πόντοι
21
Είναι και μερικές που γουστάρουν αλλά ντρέπονται να το πουν γιατί τα ραντεβού τσουλάνε πιο εύκολα με αγαπούληδες.

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

prnh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2025
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
280
Εχετε βρει καμια με σεξυ πατουσες που θα γουσταρε να της κανουν bastinado η αλλιως spanking στις πατουσες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom