Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.846
Πόντοι
10.656
Αύριο λέτε να απεργούν και αυτές; χι χι
Γενικα παιζουν αναδουλειες αν περασουν οι πορειες απο εκει τριγυρω (συνηθως περνανε) που γεμιζει μπατσους και διαδηλωτες το μερος. Την τελευταια φορα που περασα ενω ειχε πορεια ηταν ψιλοαδεια. Δεν ειναι συνθηκες για πιατσα, ουτε για τους πιατσοβιους που θα τους βλεπουν ολοι, ουτε για αυτες που θα εκτιθονται να τις μαζεψουν.
Βεβαια ολο και καποια θα υπαρχει, αλλα εδω καλα καλα δεν βρισκεις αξιογαμητες τις καλες μερες, θα βρεις στην δυσκολη;

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.612
Πόντοι
19.386
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.040
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα στα μέλη και στους επισκέπτες. Πέρασα από τη Σατωβριάνδου και η Φιλιππινέζα με ρώτησε αν θέλω να πάμε. Βρήκα ευκαιρία και τη ρώτησα αν δίνει κώλο, αρνήθηκε. Πιο κάτω επί της Σωκράτους είδα τη Μαρία από την Καρδίτσα, σίγουρα Τσιγγάνα, είχε φορέσει και μπότες. Τέλος πάντων, κάνει πάντα ντους και πριν και μετά, έχει πάρα πολύ καλό δέρμα χωρίς σημάδια, καλό σώμα, αξιοπρεπής πίπα, τα 15 ευρώ που ζητάει τα αξίζει για όσα προσφέρει

takos258

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην Αθήνα.Οι πιάτσες πλέον για γυναίκες και μόνο από βόρεια μέχρι κέντρο που υπάρχουν;και τι αξίζει;ευχαριστώ πολύ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.040
Πόντοι
3.656
Βραδινή καταδρομική στο τρίγωνο. Ελάχιστες παρουσίες, και μια νεαρή, μέτριο ύψους, λεπτούλα έξω από τον Ορφέα. Ζήτησε 70€ για πλήρες πρόγραμμα, την απαξίωσα. Αν της τα δίνουν, καλά κάνει και τα ζητάει. Να ‘ναι καλά η Κασσάνδρα, με εξυπηρέτησε με το συνηθισμένο πακέτο.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Βραδινή καταδρομική στο τρίγωνο. Ελάχιστες παρουσίες, και μια νεαρή, μέτριο ύψους, λεπτούλα έξω από τον Ορφέα. Ζήτησε 70€ για πλήρες πρόγραμμα, την απαξίωσα. Αν της τα δίνουν, καλά κάνει και τα ζητάει. Να ‘ναι καλά η Κασσάνδρα, με εξυπηρέτησε με το συνηθισμένο πακέτο.
Εγγύηση η Κασσάνδρα τι να λέμε τώρα.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
197
Πόντοι
1
Εγγύηση η Κασσάνδρα τι να λέμε τώρα.
Δεν ξέρω αν είναι εγγύηση αλλά μου φαίνεται είναι ότι νά'ναι.Εμενα που τήν πλησίασα κ τήν ρώτησα μου είχε πει 100€ τήν απαξίωσα εννοείται πεθανα στο γέλιο κ έφυγα.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν είναι εγγύηση αλλά μου φαίνεται είναι ότι νά'ναι.Εμενα που τήν πλησίασα κ τήν ρώτησα μου είχε πει 100€ τήν απαξίωσα εννοείται πεθανα στο γέλιο κ έφυγα.
Oταν η Κασσανδρα λεει τετοια ποσα απλα δεν γουσταρει τον υποψηφιο !! Δεν ειναι η πρωτη φορα .Κατα τα αλλα ειναι εγγυηση και πολυ καθαρη .

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.672
Πόντοι
4.827
Πέρασα χτες απόγευμα εκτός αΠο Κασσάνδρα δεν ειχε κατι αξιόλογο και. Σε ένα κύκλο που έκανα πέτυχα τη Ρόζα κοντο μαλλί αδύνατη με γυαλιά που για μενα ειναι πολυ καυλωτικα .εχει ενα θέμα στο περπάτημα ειχε ένα ατύχημα δεν ρώτησα περισσότερα 30 ευρω 1 ωρα

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
197
Πόντοι
1
Oταν η Κασσανδρα λεει τετοια ποσα απλα δεν γουσταρει τον υποψηφιο !! Δεν ειναι η πρωτη φορα .Κατα τα αλλα ειναι εγγυηση και πολυ καθαρη .
Οκ κ εμένα δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά δεν είναι μια γυναίκα που θα γύριζα στον δρόμο να τήν κοιτάξω.Απλα επειδή από εδώ έχω δει πού οι περισσότεροι λέτε καλά λόγια γι'αυτην κ γι'αυτό είπα να τήν δοκιμάσω.Αλλα αφου θέλει να διαλέγει αυτή τόν υποψήφιο θα πρέπει νά τόν πληρώνει κι'ολλας.

Champ

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
406
Πόντοι
20
Ναι το έχω ακούσει ότι το κάνει αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται, με μένα πάντως είναι κυρία, εκτός την πρώτη φορά πριν καιρό που μου είπε μια σαχλαμάρα και της μίλησα ανάλογα, από τότε είναι μία χαρά.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
7.587
Πόντοι
1.336

04/10/25

κατά τις 17:00. Αυτή τη φορά δεν είχα πολλή όρεξη για φωτογραφίες και βίντεο

Σατωβριάνδου
  • Πακιστανές
Καποδιστρίου

στο Lito
  • η Αφρικανέζα "Νέλλη" έμπαινε με πελάτη στο ξενοδοχείο. Αυτή τη φορά είχε καλύτερο ντύσιμο και φορούσε στο κεφάλι άσπρα μακριά dreads
Αριστοτέλους

στο Liberty
  • Χριστίνα ξανθιά νταρντάνα μιλφ
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • Πακιστανές
  • Γύφτισσες
  • τραβέλι στυλιάρι
  • το πιο όμορφο και σπάνιο πυροτέχνημα που έχω δει. Μία μελαχρινή πιτσιρίκα με απλό ντύσιμο, όμορφο πρόσωπο (τουλάχιστον για την πιάτσα), σώμα αδύνατο/κανονικό και ηλικία γύρω στα 22. Καταγωγή βαλκάνια, θα έλεγα Ρουμανία. Πιο δίπλα ήταν ένας δικός της συνομήλικος, ίσως για προστασία. Μέχρι να την κοιτάξω, να κόψω κίνηση και να σκεφτώ να πάω να μιλήσω, μπήκε με κάποιον στο ξενοδοχείο. Δεν πειράζει λέω θα κάνω μια βόλτα και θα γυρίσω. Γυρνάω μετά από λίγο... Περιμένω... Περιμένω... και την βλέπω να βγαίνει από μέσα μαζί με τον "φίλο" της και εξαφανίστηκαν. Και την 1η και την 2η φορά έριχνε ματιές προς την κατεύθυνσή μου οπότε ψαχνόταν. Αποφάσισα να τους ακολουθήσω και να πάω να της μιλήσω αλλά δυστυχώς δεν τους πρόλαβα, είχαν απομακρυνθεί. Μήπως ήταν αυτή που είχε αναφέρει ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ;
μια νεαρή, μέτριο ύψους, λεπτούλα έξω από τον Ορφέα. Ζήτησε 70€ για πλήρες πρόγραμμα, την απαξίωσα.

Επίσης μίλησα σε μια κουρελιασμένη πρεζού με πολύ όμορφο πρόσωπο και ανοιχτόχρωμα μάτια αλλά κατά τα άλλα τέρμα κατεστραμένη. Την ρώτησα αν δουλεύει αλλά ενοχλήθηκε και μου τσαμπουκαλεύτηκε σαν να την προσέβαλα. Δεν έδωσα μεγάλη συνέχεια και προχώρησα

Ξαναπέρασα στις 20:30 όπου είδα πάλι τα ίδια με μερικές προσθαφαιρέσεις

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • είχε έρθει το γνωστό γιουβαρλάκι τραβέλι
Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα
  • μια σχετικά ψηλή μελαχρινή γύφτισσα με αρκετά ωραίο σώμα άλλα όχι σαν τις κλασικές που ξέρουμε. Δεν μπορούσα να καταλάβω την καταγωγή της
  • Τουρκοβουλγάρα 40+ ετών, μελαχρινή, ογκώδες σώμα και λίγο σκυλόφατσα. Ήρθε και μου μίλησε η ίδια. Ζήτησε 25€ και στη συνέχεια τα έριξε σε 20. Σεξ όλα με προφύλαξη και φιλιά από τον λαιμό και κάτω. Επίσης έχει ζήσει αρκετά χρόνια στην Γερμανία και μιλάει καλά την γλώσσα. Εννοείται αρνήθηκε το κατούρημα που ζήτησα να της ρίξω. Δέχτηκε όμως να με κατουρήσει αυτή αλλά δεν ψήνομαι
Σωκράτους
  • Φεύγοντας, στα φανάρια πριν την Αγίου Κωνσταντίνου μου μίλησε ένα θηλυπρεπές τραβέλι γύρω στα 30, λεπτό σώμα, με βυζάκια, και καστανά μαλλιά. Μιλάει πορτογαλέζικα και πολύ λίγα αγγλικά οπότε την ρώτησα μέσω translate
Reuzel: -έχω ένα συγκερκιμένο φετίχ. Θες να σε κατουρήσω;
Τραβέλι: -μόνο στα πόδια
Reuzel: -στο στόμα θέλω
Τραβέλι: -όχι

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom