Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Γνώμη για μια Ελένη? Γύφτισσα φαίνεται, με ωραίο σχετικά σωματακι, λίγο κοιλίτσα έχει μόνο αλλά φάτσα εεε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γνώμη για μια Ελένη? Γύφτισσα φαίνεται, με ωραίο σχετικά σωματακι, λίγο κοιλίτσα έχει μόνο αλλά φάτσα εεε

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
εγω παντως οποπτε κατεβαινω τριγωνο σπανια δλδ γιατι δν μενω αθηνα
πολλες φορες φευγω αχυστος γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα καλο πρεζακι
δεν ξερω τι εχει γινει και που βρισκουβ χρηματα πραγματικα
ελιζαμπεθ ξαναπηρε κανεις?

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336

13/09/25

Στις 18:00

1757841526171.png

3ης Σεπτεμβρίου
  • Νέκρα στην στάση και νομίζω το ίδιο και στην Λαυρίου

Σατωβριάνδου
  • Πακιστανές
  • Βουλγαρογύφτισσες
  • Φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Σωκράτους
  • στο απέναντι φανάρι από το Easy ένας μελαμψός γεροδεμένος τράβελος με μαύρη περούκα, τατού, και ηλικία 40+. Μιλούσε στους περαστικούς μπας και τον πάρει κανείς
  • απέναντί του ένα γκράνι με τακούνια
  • λίγο πριν το Christiana 2 ξανθές 40ρες κοκκαλιάρες πρεζούδες, η μία απέναντι από την άλλη. Η μεν ήταν χώμα ξαπλωμένη στο πεζούλι και η δε σε καλύτερη κατάσταση έψαχνε πελάτες. Πήγα και μίλησα στην 2η

R: -γεια σου
Π: -γεια, τι κάνεις;
R: -καλά εσύ; ... Πόσα παίρνεις;
Π: -10 εγώ και 5 το ξενοδοχείο
R: -ψάχνω μία να την κατουρήσω. Θέλω όμως και πρόσωπο και στόμα
Π: -ναι, πάμε. Ό,τι θες
R: -θα τα πιείς κιόλας;
Π: -ναι

Καταλάβαινα τα μισά απ'όσα έλεγε και δεν ήξερα αν θα έκανε εν τέλει όσα της είπα. Δεν πρέπει να ήταν Ελληνίδα οπότε έπαιξε και αυτό ρόλο

R: -καλά θα κάνω μια βόλτα και μπορεί να ξανάρθω

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • η γνωστή μελαχρινή μελαμψή με το ωραίο σώμα
  • πιο δίπλα ο ψηλός ξανθός τράβελος με μπουκλέ μαλλί, κανονικό σώμα με κοιλιά
  • μια ξανθιά 40ρα νταρντάνα με μακρύ μαλλί που κοίταζε έντονα. Είχε μεγάλα βυζιά και φορούσε γυαλιά "μυωπίας"
131.jpg

Καποδιστρίου

στο Lito
  • Βιολέττα
  • μια 40ρα μελαχρινή, σε λεοπάρ συνολάκι, ασημί γόβες και με κοντό μαλλί με φράντζα τύπου Karen. Γεροδεμένο σώμα σε λίγο γυφτέ απόχρωση, και μεγάλα βυζιά
στον ΟΚΑΝΑ

132.jpg

• απέναντι καθόταν ένα αφρικανέζικο στυλιάρι με πλεξούδες σαν dreads και ξυρισμένο το κεφάλι στο πλάι. Πρόσωπο άσχημο αλλά σώμα καλό @Περπάτημα κάνει καλό

133.jpg

• από μέσα βγήκε μια μετριότατη ξανθιά
  • απ'έξω είδα 2-3 καλύτερες περαστικές περιπτώσεις. Το αποκορύφωμα ήταν ένα πρεζοειδές κοντοπούτανο το οποίο είχα δει αρχικά στην Σωκράτους αλλά το έχασα, με καλό σώμα και όμορφο πρόσωπο με μάλλον πράσινα μάτια. Κοιτούσε έντονα αλλά φαινόταν χαμένη. Περπατούσε και κοιτούσε δεξιά αριστερά σαν να μην ήξερε που να πάει. Είπα να την πάρω στο κατόπι αφού δεν είχα βρει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής :afro:

Τις μίλησαν 2-3 περαστικοί μιας και ήταν ομορφούλα αλλά αυτή τους έγραφε στο πρεζωμένο μουνί της. Ανεβήκαμε όλη την Μενάνδρου, έστριψε δεξιά στην Αγίου Κωνσταντίνου και της μίλησα στα φανάρια δίπλα από την εκκλησία

R: -γεια σου ... Δουλεύεις;
Π: -όχι, όχι

:cry:

Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα

• 3-4 Πακιστανές. Η μία είχε ωραίο πρόσωπο για Πακιστανή, με τερματισμένες γωνίες προσώπου
  • 2-3 γύφτισσες. Ντενίς, η χοντρή ξανθιά και ένα ξανθό στυλιάρι με μακριά μαλλιά που μου έκανε λίγο για τραβέλι
  • είδα 2 φορές πολύ φευγαλαία την λεχώνα Ελένη που ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό την οδό. Στο φανάρι τραβούσε τα βλέμματα των καυλωμένων οδηγών αφού έχει ωραία πουτανέ εμφάνιση και καλούτσικο σώμα. Την ακολούθησα και αυτήν μπας και παιχτεί κατούρημα. Ανέβηκε την Αριστοτέλους, έστριψε στη Μάρνη και κάπου εκεί την σταμάτησα
Reuzel: -γεια σου, τι κάνεις; Φέυγεις ή κάθεσαι;
Ελένη -όχι, κάθομαι
Reuzel: -είχαμε μιλήσει και το προηγούμενο Σάββατο. Ήθελα να σε κατουρήσω. Πάμε; Στο σώμα
Ελένη: -αα ναι. Δεν θέλω να το κάνω τώρα γιατί έχω και τα ράμματα και θα πρέπει να κάνω και μπάνιο μετά. Αν θες σεχ-πίπα
Reuzel: -οκ, δεν πειράζει. Να είσαι καλά
Ελένη: -γεια σου

Είχα γυρίσει 3 φορές όλη την περιοχή μπας και βρεθεί καμία καλή περίπτωση αλλά μάταια, οπότε πήγα στην πρεζού στην Σωκράτους

R: -πάμε;
Π: -ναι. 20 εγώ και 5 το ξενοδοχείο
R: -10 μου είχες πει.
Π: -οκ, άμα θες με 10

Πήγαμε στον Ορφέα, γδύθηκε, κατέβασα παντελόνι και μπήκε στο μπάνιο όπου της είπα να γονατίσει. Είχε φαινομενικά ξυρισμένο σώμα, βαμμένα νύχια πάνω κάτω, και δεν μου ήρθε κάποια άσχημη οσμή

R: -μπορώ να βγάλω βίντεο;
Π: -ναι, άμα θες

Πήρα κινητό στο χέρι και μετά από 10 δεύτερα άρχισα να κατουράω κυρίως στο στόμα της. Αυτή την φορά είχα δυνατή ροή με πίεση. Μία άνοιγε το στόμα, μία το έκλεινε οπότε της υπενθύμιζα εγώ να το ανοίγει αλλά και να τα καταπίνει όπου το έκανε χωρίς μα και μου και χωρίς να δυσανασχετεί σε σημείο εμετού ή να πνίγεται

139.jpg

R: -είναι ωραία;

Έριξα και μερικά στο πρόσωπό της για να μην μείνει παραπονεμένο. Συνολική διάρκεια κατουρήματος 15-20 δευτερόλεπτα. Μόλις τελείωσα και αν και δεν είχα πολλή όρεξη είπα να την χύσω στο πρόσωπο που μου αρέσει πολύ. Δυστυχώς μόνο 2-3 φλοκιάσματα πήγαν εκεί, και τα άλλα στο σώμα της. Μάλλον έφταιγε που δεν ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος για να πεταχτούν μακριά

1310.jpg

Εκείνη μπήκε για μπάνιο και εγώ σκουπίστηκα προσπαθώντας να μην αγγίξω και πολλά εκεί μέσα

Τέλος την ρώτησα αν έχει κινητό αλλά μου είπε όχι. Της έδωσα τα 10 ευρώ και έφυγα. Πολύ ρομαντική και αυτή η συνεύρεση :confused:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446

13/09/25

στον ΟΚΑΝΑ

132.jpg

• απέναντι καθόταν ένα αφρικανέζικο στυλιάρι με πλεξούδες σαν dreads και ξυρισμένο το κεφάλι στο πλάι. Πρόσωπο άσχημο αλλά σώμα καλό @Περπάτημα κάνει καλό

133.jpg
Ωραίο κορμί η σοκολάτα!
Ωραίο κωλαράκι! :smitten:
Είχα γυρίσει 3 φορές όλη την περιοχή μπας και βρεθεί καμία καλή περίπτωση αλλά μάταια, οπότε πήγα στην πρεζού στην Σωκράτους

Πήγαμε στον Ορφέα, γδύθηκε, κατέβασα παντελόνι και μπήκε στο μπάνιο όπου της είπα να γονατίσει. Είχε φαινομενικά ξυρισμένο σώμα, βαμμένα νύχια πάνω κάτω, και δεν μου ήρθε κάποια άσχημη οσμή

Πήρα κινητό στο χέρι και μετά από 10 δεύτερα άρχισα να κατουράω κυρίως στο στόμα της. Αυτή την φορά είχα δυνατή ροή με πίεση. Μία άνοιγε το στόμα, μία το έκλεινε οπότε της υπενθύμιζα εγώ να το ανοίγει αλλά και να τα καταπίνει όπου το έκανε χωρίς μα και μου και χωρίς να δυσανασχετεί σε σημείο εμετού ή να πνίγεται

139.jpg

Έριξα και μερικά στο πρόσωπό της για να μην μείνει παραπονεμένο. Συνολική διάρκεια κατουρήματος 15-20 δευτερόλεπτα. Μόλις τελείωσα και αν και δεν είχα πολλή όρεξη είπα να την χύσω στο πρόσωπο που μου αρέσει πολύ. Δυστυχώς μόνο 2-3 φλοκιάσματα πήγαν εκεί, και τα άλλα στο σώμα της. Μάλλον έφταιγε που δεν ήμουν ιδιαίτερα καυλωμένος για να πεταχτούν μακριά

1310.jpg

Εκείνη μπήκε για μπάνιο και εγώ σκουπίστηκα προσπαθώντας να μην αγγίξω και πολλά εκεί μέσα

Τέλος την ρώτησα αν έχει κινητό αλλά μου είπε όχι. Της έδωσα τα 10 ευρώ και έφυγα. Πολύ ρομαντική και αυτή η συνεύρεση :confused:
Είσαι ωραίος ρε φίλε, μπράβο! Ζόρικη και καλτ κατάσταση :rockon::rockon:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Ωραίο κορμί η σοκολάτα!
Ωραίο κωλαράκι! :smitten:

Είσαι ωραίος ρε φίλε, μπράβο! Ζόρικη και καλτ κατάσταση :rockon::rockon:
Σκέφτομαι να κατουροχύσω και κανέναν τράβελο. Από αυτούς που τους βλέπεις και σκιάζεσαι :uglykiss:Πιστεύω η καλτίλα θα φτάσει σε άλλο επίπεδο

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Σκέφτομαι να κατουροχύσω και κανέναν τράβελο. Από αυτούς που τους βλέπεις και σκιάζεσαι :uglykiss:Πιστεύω η καλτίλα θα φτάσει σε άλλο επίπεδο
Αυτό νταξ, μακριά από μας (εμένα) :confused::confused::2funny::priest:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656

13/09/25

1757841526171.png

3ης Σεπτεμβρίου
  • Νέκρα στην στάση και νομίζω το ίδιο και στην Λαυρίου

Σατωβριάνδου
  • Πακιστανές
  • Βουλγαρογύφτισσες
  • Φιλιππινέζα
  • Ελένη πουκαμισάτη
Σωκράτους
  • στο απέναντι φανάρι από το Easy ένας μελαμψός γεροδεμένος τράβελος με μαύρη περούκα, τατού, και ηλικία 40+. Μιλούσε στους περαστικούς μπας και τον πάρει κανείς
  • απέναντί του ένα γκράνι με τακούνια
  • λίγο πριν το Christiana 2 ξανθές 40ρες κοκκαλιάρες πρεζούδες, η μία απέναντι από την άλλη. Η μεν ήταν χώμα ξαπλωμένη στο πεζούλι και η δε σε καλύτερη κατάσταση έψαχνε πελάτες. Πήγα και μίλησα στην 2η

R: -γεια σου
Π: -γεια, τι κάνεις;
R: -καλά εσύ; ... Πόσα παίρνεις;
Π: -10 εγώ και 5 το ξενοδοχείο
R: -ψάχνω μία να την κατουρήσω. Θέλω όμως και πρόσωπο και στόμα
Π: -ναι, πάμε. Ό,τι θες
R: -θα τα πιείς κιόλας;

Καταλάβαινα τα μισά απ'όσα έλεγε και δεν ήξερα αν θα έκανε εν τέλει όσα της είπα. Δεν πρέπει να ήταν Ελληνίδα οπότε έπαιξε και αυτό ρόλο

R: -καλά θα κάνω μια βόλτα και μπορεί να ξανάρθω

Αριστοτέλους

στο Liberty
  • η γνωστή μελαχρινή μελαμψή με το ωραίο σώμα
  • πιο δίπλα ο ψηλός ξανθός τράβελος με μπουκλέ μαλλί, κανονικό σώμα με κοιλιά
  • μια ξανθιά 40ρα νταρντάνα με μακρύ μαλλί που κοίταζε έντονα. Είχε μεγάλα βυζιά και φορούσε γυαλιά "μυωπίας"
131.jpg

Καποδιστρίου

στο Lito
  • Βιολέττα
  • μια 40ρα μελαχρινή, σε λεοπάρ συνολάκι, ασημί γόβες και με κοντό μαλλί με φράντζα τύπου Karen. Γεροδεμένο σώμα σε λίγο γυφτέ απόχρωση, και μεγάλα βυζιά
στον ΟΚΑΝΑ

132.jpg

133.jpg

• από μέσα βγήκε μια μετριότατη ξανθιά
  • απ'έξω είδα 2-3 καλύτερες περαστικές περιπτώσεις. Το αποκορύφωμα ήταν ένα πρεζοειδές κοντοπούτανο το οποίο είχα δει αρχικά στην Σωκράτους αλλά το έχασα, με καλό σώμα και όμορφο πρόσωπο με μάλλον πράσινα μάτια. Κοιτούσε έντονα αλλά φαινόταν χαμένη. Περπατούσε και κοιτούσε δεξιά αριστερά σαν να μην ήξερε που να πάει. Είπα να την πάρω στο κατόπι αφού δεν είχα βρει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής :afro:

Τις μίλησαν 2-3 περαστικοί μιας και ήταν ομορφούλα αλλά αυτή τους έγραφε στο πρεζωμένο μουνί της. Ανεβήκαμε όλη την Μενάνδρου, έστριψε δεξιά στην Αγίου Κωνσταντίνου και της μίλησα στα φανάρια δίπλα από την εκκλησία

R: -γεια σου ... Δουλεύεις;
Π: -όχι, όχι

:cry:

Χαλκοκονδύλη

στον Ορφέα

• 3-4 Πακιστανές. Η μία είχε ωραίο πρόσωπο για Πακιστανή, με τερματισμένες γωνίες προσώπου
  • 2-3 γύφτισσες. Ντενίς, η χοντρή ξανθιά και ένα ξανθό στυλιάρι με μακριά μαλλιά που μου έκανε λίγο για τραβέλι
  • είδα 2 φορές πολύ φευγαλαία την λεχώνα Ελένη που ανεβοκατέβαινε με γρήγορο ρυθμό την οδό. Στο φανάρι τραβούσε τα βλέμματα των καυλωμένων οδηγών αφού έχει ωραία πουτανέ εμφάνιση και καλούτσικο σώμα. Την ακολούθησα και αυτήν μπας και παιχτεί κατούρημα. Ανέβηκε την Αριστοτέλους, έστριψε στη Μάρνη και κάπου εκεί την σταμάτησα
Reuzel: -γεια σου, τι κάνεις; Φέυγεις ή κάθεσαι;
Ελένη -όχι, κάθομαι
Reuzel: -είχαμε μιλήσει και το προηγούμενο Σάββατο. Ήθελα να σε κατουρήσω. Πάμε; Στο σώμα
Ελένη: -αα ναι. Δεν θέλω να το κάνω τώρα γιατί έχω και τα ράμματα και θα πρέπει να κάνω και μπάνιο μετά. Αν θες σεχ-πίπα
Reuzel: -οκ, δεν πειράζει. Να είσαι καλά
Ελένη: -γεια σου

139.jpg

1310.jpg

Άξιος. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς. Κάνεις τα πιο ολοκληρωμένα ρεπορτάζ που έχουν γίνει ποτέ στη σελίδα. RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
εγω παντως οποπτε κατεβαινω τριγωνο σπανια δλδ γιατι δν μενω αθηνα
πολλες φορες φευγω αχυστος γιατι δεν υπαρχει ουτε ενα καλο πρεζακι
δεν ξερω τι εχει γινει και που βρισκουβ χρηματα πραγματικα
ελιζαμπεθ ξαναπηρε κανεις?
Εγω ξαναπηρα.Και αυτη τη φορα ηταν πολυ καλη.Περιεργως τη ξαναβλεπουμε ως φυσιολογικη οσο μπορει να ειναι.Αν αποφασισει να δουλεψει χωρις κλεψιες και κανοντας κανονικα τη δουλεια ειναι τοπ5 για μενα.Σιγουρα αλλη μια χαρακτηριστικη που τα ρουχα αλλαζουν την εμφανιση ενω ειναι πολυ καλη γυμνη η σεξυ οταν τα δειχνει εξω.Με βρωμορουχα η με ρουχα που δε ταιριαζουν χανουν πολλες σωματικα ενω ειναι πολυ καλυτερες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Απο τη καθε σταθερη δε λεμε τιποτα ωραιο,απειροελαχιστες.Απο καθε περαστικη ομως λεμε τα καλυτερα.Μονο Ελληνιδα και θυμιζω το μετρο ως κομβο!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Καθε ωρα οι πιθανοτητες ειναι τζοκερ αλλα σαφως καλυτερα ειναι απογευμα κ βραδυ με εμφαση απο τις 6-7 χειμωνα και 8-9 καλοκαιρι ως 12 κ στις δυο περιπτωσεις
Και πολύ λες, 11:00 θα έλεγα ότι μαζεύονται οι περισσότερες... Είναι φοβερό, όσο περνάει ο καιρός μαζεύονται όλο και νωρίτερα, ενδεικτικό της αναδουλειάς και της αλλαγής των συνηθειών του Έλληνα... Κάποτε οι περισσότερες ειδικά το καλοκαίρι κάθονταν χαλαρά μέχρι 1:30 - 2:00 η ώρα ακόμα και τις καθημερινές, για να μην πω ότι κάποιες κάθονταν μέχρι και τις 4:00 τα Παρασκευοσάββατα... Κάποτε θυμάμαι στο Liberty (που τότε λεγόταν Elyssium) είχα "τσιμπήσει" κοπέλα για δωμάτιο στις 5:30 το πρωί και με είχε πιάσει άγχος με το αμάξι που το είχα παρκάρει πάνω στην Αριστοτέλους τέτοια ώρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Και πολύ λες, 11:00 θα έλεγα ότι μαζεύονται οι περισσότερες... Είναι φοβερό, όσο περνάει ο καιρός μαζεύονται όλο και νωρίτερα, ενδεικτικό της αναδουλειάς και της αλλαγής των συνηθειών του Έλληνα... Κάποτε οι περισσότερες ειδικά το καλοκαίρι κάθονταν χαλαρά μέχρι 1:30 - 2:00 η ώρα ακόμα και τις καθημερινές, για να μην πω ότι κάποιες κάθονταν μέχρι και τις 4:00 τα Παρασκευοσάββατα... Κάποτε θυμάμαι στο Liberty (που τότε λεγόταν Elyssium) είχα "τσιμπήσει" κοπέλα για δωμάτιο στις 5:30 το πρωί και με είχε πιάσει άγχος με το αμάξι που το είχα παρκάρει πάνω στην Αριστοτέλους τέτοια ώρα
11 κ γω,προσθεσα 12 γτ πρακτικα ως εκει μπορει να ναι ειτε δουλευουν ειτε αραζουν.Φυσικα εμφανιζονται κ ξαφνικα οποιεσδηποτε ωρες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Θεκς!!ποια είναι? Δεν έχω δει άλλη μαύρη εκτός από αυτή με το ροζ και την Κασσάνδρα
Δε θα βγαλεις ακρη αν δε τυχει να μιλησεις γτ δεν ειναι παντα καλες οι συνθηκες εξω απο οκανα για επιθεση.Μπορει να ναι οποιαδηποτε,απο ατομο που μπαινει οκανα εως συγγενης ατομου που μπαινει.Εχει κι αλλες μαυρες αλλα λιγες,η περιεργη η οποια εμενα μου μιλησε μια χαρα με καλο deal,η αλλη με τα κιλα την οποια εχω πολυ καιρο να δω.Αν θες μαυρες μαζεμενες πηγαινε παρκο φιξ επι αχαρνων στεκονται καθε νυχτα και ξεπροβαλλουν απο οδο ζαμπελιου αλλιως σε μπουρδελα ξερω 5 μαυρες.Επισης υπαρχουν και μαυρες αλλων Εθνικοτητων εκτος Αφρικης που κι αυτες πολλες φορες ειναι καυλες!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
Δε θα βγαλεις ακρη αν δε τυχει να μιλησεις γτ δεν ειναι παντα καλες οι συνθηκες εξω απο οκανα για επιθεση.Μπορει να ναι οποιαδηποτε,απο ατομο που μπαινει οκανα εως συγγενης ατομου που μπαινει.Εχει κι αλλες μαυρες αλλα λιγες,η περιεργη η οποια εμενα μου μιλησε μια χαρα με καλο deal,η αλλη με τα κιλα την οποια εχω πολυ καιρο να δω.Αν θες μαυρες μαζεμενες πηγαινε παρκο φιξ επι αχαρνων στεκονται καθε νυχτα και ξεπροβαλλουν απο οδο ζαμπελιου αλλιως σε μπουρδελα ξερω 5 μαυρες.Επισης υπαρχουν και μαυρες αλλων Εθνικοτητων εκτος Αφρικης που κι αυτες πολλες φορες ειναι καυλες!
Σε μπουρδέλα στην Αθήνα υπάρχουν λιγοστές πλέον μαύρες αλλά είναι φωτιά οι περισσότερες, τουλάχιστον από άποψη εμφάνισης... Όσο για τις μαύρες στο Πάρκο Φιξ, επειδή μένω εκεί κοντά και παλιότερα τις έβλεπα συχνά, μου φαίνονταν πάντοτε υπερβολικά πιτσιρίκες και αδιάφορες, στην Ομόνοια οι μαύρες ήταν κλάσεις ανώτερες... Τώρα τελευταία βέβαια στο Πάρκο Φιξ δεν πετυχαίνω και πολλές να πιατσάρουν, πρέπει να έσβησε κι εκεί η φάση

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Χτεσινή Καταδρομική στο τρίγωνο, μετά τις 19.00. H Σωκράτους μας κουνάει μαντήλι Καλαματιανό, οι ίδιες και οι ίδιες, χωρίς κάποια αλλαγή. Στον Ορφέα οι γνωστές παρουσίες, είδα μια καινούργια πιθανώς πρεζάκι, με επίδεσμο στο πόδι. Είχε όμορφο πρόσωπο και ζήταγε 25€ μαζί με το ξενοδοχείο, χωρίς κώλο και με ρώτησε αν βάζω προφυλακτικό. Ενώ ετοιμαζόμουν να προχωρήσω στο παρασύνθημα, τσουπ εμφανίστηκε η Φαν Φαν, είχα πολύ καιρό να την πάρω. Ούτε αυτή δίνει κώλο, αλλά τα 15 ευρώ που παίρνει τα αξίζει. Δυστυχώς έχει πάρει αρκετά κιλά, αλλά το μουνί της έχει στενέψει, μου είπε ότι ήταν Αντίπαρο και έτρωγε, έκανε μπάνιο, όχι σεξ. Ύστερα από κανά δεκάλεπτο γαμήσι με παρακάλεσε να σταματήσω, επειδή πόναγε. Εντάξει, δεν είμαι Κανίβαλος, τελείωσα με πίπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom