You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Λαβίνια ήταν μία από τις καψούρες μου στα χρόνια της Γερανίου. Δούλευε και η αδελφή της, η οποία μετά το έκοψε κι έπιασε δουλειά ως καθαρίστρια στο Ανδρονίκη. Κάναμε πλάκα εκείνα τα χρόνια εδώ στο φόρουμ εγώ, εσύ και το Απόλυτο Αρσενικό αν θυμάσαι για τη Λαβίνια και την κάψα μου μαζί τηςΛαβίνια, τί ονόματα από το παρελθόν μου θυμίζεις... Αν σου πω ότι δεν τη θυμάμαι πώς ήταν εμφανισιακά; Πάντως όχι, δεν ήταν δικιά μου μεγάλη καψούρα, άλλον θα θυμάσαι, τσέκαρα και τη λίστα μου και δεν έχω πάει ποτέ μαζί της
Δες ενδεικτικά σελίδα 220
Τελευταία τροποποίηση:
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 6.615
Βγαίνει συχνά; Ρε συ έχω σκαλώσει τώρα γιατί είναι από τις κοπέλες που παρότι έχω πολλά χρόνια να τις πάρω τη θυμάμαι αρκετά καλά εμφανισιακά και δεν την έχω αναγνωρίσει σε καμιά από τις βόλτες που περνάω με το αμάξι συχνά από το τρίγωνο... Έχει ακόμα μακρύ μαύρο μαλλί; Σήμερα ας πούμε που πέρασα από "Lito" είδα μια όμορφη μελαχρινή που την έχω ξαναπετύχει πολλές φορές η οποία είχε όμως χοντρομπουτάρες, δεν πιστεύω να είναι αυτή και να είμαι τόσο ντεφορμέ που να μην την αναγνωρίζωΕμφανιση Αγγλιδας τουμπανο.Στη Λαυριου κ στη 3η βρισκεται η Αλβανιδοκωλαρα η στο Lito δηλαδη Γαλαξια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 6.615
Παίκτουρα νιώθω ότι τα έκανα σε άλλη ζωή όλ' αυτά, ακόμα και το nickname σου που είδα τώρα μπροστά μου σκάλωσα και πλημμύρισα νοσταλγία... Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι!Λαβίνια ήταν μία από τις καψούρες μου στα χρόνια της Γερανίου. Δούλευε και η αδελφή της, η οποία μετά το έκοψε κι έπιασε δουλειά ως καθαρίστρια στο Ανδρονίκη. Κάναμε πλάκα εκείνα τα χρόνια εδώ στο φόρουμ εγώ, εσύ και το Απόλυτο Αρσενικό αν θυμάσαι για τη Λαβίνια και την κάψα μου μαζί της
Δες ενδεικτικά σελίδα 220
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.672
- Πόντοι
- 4.827
Βγαίνει συχνά; Ρε συ έχω σκαλώσει τώρα γιατί είναι από τις κοπέλες που παρότι έχω πολλά χρόνια να τις πάρω τη θυμάμαι αρκετά καλά εμφανισιακά και δεν την έχω αναγνωρίσει σε καμιά από τις βόλτες που περνάω με το αμάξι συχνά από το τρίγωνο... Έχει ακόμα μακρύ μαύρο μαλλί; Σήμερα ας πούμε που πέρασα από "Lito" είδα μια όμορφη μελαχρινή που την έχω ξαναπετύχει πολλές φορές η οποία είχε όμως χοντρομπουτάρες, δεν πιστεύω να είναι αυτή και να είμαι τόσο ντεφορμέ που να μην την αναγνωρίζωοχξ αυτη εκμ
Οχι αυτη είναι άλλη .συνήθως εκει Αρτεμισίον μέχρι το άλλο φαναρι στο πεζοδρόμιο περα δοθε .πηγαίνει καξ λιτο αλλα δεν κάθεται εκει απ έξω σχεδόν ποτέΒγαίνει συχνά; Ρε συ έχω σκαλώσει τώρα γιατί είναι από τις κοπέλες που παρότι έχω πολλά χρόνια να τις πάρω τη θυμάμαι αρκετά καλά εμφανισιακά και δεν την έχω αναγνωρίσει σε καμιά από τις βόλτες που περνάω με το αμάξι συχνά από το τρίγωνο... Έχει ακόμα μακρύ μαύρο μαλλί; Σήμερα ας πούμε που πέρασα από "Lito" είδα μια όμορφη μελαχρινή που την έχω ξαναπετύχει πολλές φορές η οποία είχε όμως χοντρομπουτάρες, δεν πιστεύω να είναι αυτή και να είμαι τόσο ντεφορμέ που να μην την αναγνωρίζω
fideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 360
- Πόντοι
- 36
Ρε εδώ έχω ξεχάσει το όνομα του έρωτα μου τότε. Δεν θυμάμαι τίποτα και μιλάμε για εποχές 2010-11 νομίζωΠαίκτουρα νιώθω ότι τα έκανα σε άλλη ζωή όλ' αυτά, ακόμα και το nickname σου που είδα τώρα μπροστά μου σκάλωσα και πλημμύρισα νοσταλγία... Τώρα που το λες κάτι θυμάμαι!
orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.851
- Πόντοι
- 216
Απορία: Όλες αυτές οι μελαχρινές γιατί δηλώνουν βουλγάρες; Αφού κάνει μπαμ ότι είναι γυφτάκια.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.237
- Πόντοι
- 506
Εχει κ βουλγαρογυφτισσεςΑπορία: Όλες αυτές οι μελαχρινές γιατί δηλώνουν βουλγάρες; Αφού κάνει μπαμ ότι είναι γυφτάκια.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 17.022
- Πόντοι
- 3.656
Επέστρεψα πριν από λίγο από το τρίγωνο. H Σωκράτους σχεδόν νεκρή, η πατσαβούρα αλλοδαπή γύφτισσα, δύο χοντρές, στη Σατωβριάνδου οι γνωστές Πακιστανές και η Φιλιπιννέζα. Στον Ορφέα μια κοντόχοντρη και πατσαβούρα γύφτισσα, με σκουλαρίκι στο πάνω χείλος, ήθελε 50€ για πλήρες πρόγραμμα. Μια χοντρούλα νεαρή σγουρομάλλα ξανθιά με όμορφο πρόσωπο, ζήτησε 30€ χωρίς κώλο. Ευτυχώς με εξυπηρέτησε η Δήμητρα, όχι θα κάτσω να σκάσω. Έδωσα 10€ και ξεμπέρδεψα
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Γτ δε θα χουν περαση η γιατι οντως ειναι,ισως το λενε οταν παιζει συχνη φαση κτλ,δε θα μας ενοιζε καν αυτο αν δεν ηταν ξεπετουαΑπορία: Όλες αυτές οι μελαχρινές γιατί δηλώνουν βουλγάρες; Αφού κάνει μπαμ ότι είναι γυφτάκια.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Τουρκαλες παιζει,μιλανε Τουρκικα σχεδον ολες,ειτε ειναι ειτε δεν ειναι απο εκειΕχει κ βουλγαρογυφτισσες
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 6.615
Παλιά που ήταν πιάτσα κανονική έξω από το "Αρτεμίσιον" κατέβαινα και την περπατούσα πεζός, τα τελευταία χρόνια που έχουν φύγει όλες από εκεί δεν μπαίνω καν στον κόπο... Τώρα αν η Άντζελα είναι η μόνη που δεν έχει αφήσει το πόστο της και συνεχίζει να βολτάρει εκεί ίσως γι' αυτό δεν την έχω προσέξειΟχι αυτη είναι άλλη .συνήθως εκει Αρτεμισίον μέχρι το άλλο φαναρι στο πεζοδρόμιο περα δοθε .πηγαίνει καξ λιτο αλλα δεν κάθεται εκει απ έξω σχεδόν ποτέ
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.594
- Πόντοι
- 6.615
Ακριβώς, άντε και λίγο πιο μετά, μέχρι το '14 περίπουΡε εδώ έχω ξεχάσει το όνομα του έρωτα μου τότε. Δεν θυμάμαι τίποτα και μιλάμε για εποχές 2010-11 νομίζω
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.783
- Πόντοι
- 456
Το προφίλ της αν μπορείς???γτ έχω ένα της μόνο κ δν ασχολείται στα μνμτα με αυτόΠριν λίγο τελείωσα ραντεβού με ζαιρα πηγαμε acces δεν την αφηνουν αλλουδεν ξερω πρεπει να ειμαι τυχερός που την πέτυχα πάλι
Άνοιξε νέο προφιλ όποιος θελει στέλνει μήνυμα .
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Καθε ωρα οι πιθανοτητες ειναι τζοκερ αλλα σαφως καλυτερα ειναι απογευμα κ βραδυ με εμφαση απο τις 6-7 χειμωνα και 8-9 καλοκαιρι ως 12 κ στις δυο περιπτωσειςμεσημέρι απόγευμα παίζει τίποταη μόνο βραδύ??
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.783
- Πόντοι
- 456
Έγινε παρτακιας κ συΠριν λίγο τελείωσα ραντεβού με ζαιρα πηγαμε acces δεν την αφηνουν αλλουδεν ξερω πρεπει να ειμαι τυχερός που την πέτυχα πάλι
Άνοιξε νέο προφιλ όποιος θελει στέλνει μήνυμα .
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Λεω να ερθω κατα τις 8:30 μια βόλτα, θα είναι κανείς να καυλαντίσουμε περπατώντας;
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Μπάτσος έχει σταματήσει για έλεγχο μια κοκκινομάλλα, στη διασταύρωση απέναντι από τη Βονταφον.
Μπάτσος έχει σταματήσει για έλεγχο μια κοκκινομάλλα, στη διασταύρωση απέναντι από τη Βονταφον.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.550
- Πόντοι
- 206
Και δίπλα σταμάτησε έναν τύπο, από τους γνωστούς, και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)