Χθες 7+ 11+
3η Σεπτεμβριου
Μαυρη πιθανονοτατα η μαυρη η παραξενη.Κι ομως φυσιολογικη σε μενα,Μετα απο αρκετη παρλα το χαλασε λιγο αλλα το ξανασωσε.Μια χαρα μιλησε και ηταν φυσιολογικη ουτε περουκες ουτε τιποτα.Ισως πηρε αποφαση να βγει πιο επισημα.Στεκοταν κανονικα και κουνιοταν χαχα.Μιλησε κανονικα,Ελληνικα.Προσπαθησα για τηλ.Τιμη 30 για μια ωρα,μια χαρα και ντυμενη ωραια κανονικα
Καποδιστριου
Ομπενα και Βιολεττα
Καματερου
Ελενη μετα τη γεννα.Εχει μια κοιλια οπως ειναι αναμενομενο αλλα δουλευει κανονικα κ ειχε υπερσουπερ μινι!Ειπε οτι ποναει οποτε με προσοχη
Liberty
Γνωστες και Λινα που ηταν αρκετα κρυα αλλα ετσι με μπερδεψε γιατι τη πρωτη φορα μια χαρα μιλουσε.Ειπε οτι ειναι απο τις 10.30 το πρωι εκει.Σε διαφορες ερωτησεις και διαπιστωσεις μου απλα προσπερασε τα περισσοτερα λεγοντας μου για παρτουζα λολ.Αδιαφορησε για το τθεμα του τηλ που η ιδια εδωσε κτλ καθως ξερει την αληθεια.Ετσι οπως ηταν στον παγκο του οπαπ εξω τονιζονταν τα βυζια της κ ειναι παρα πολυ καλα.Πολυ διαφορετικη απο το καθημερινο στυλ ετσι οπως βγαινει τωρα με το πιο φτιαγμενη στυλ.Πιο περα Δημητρα χωμα με αλλα χωματα
Οκανα
Παλι ομορφλουλες χωρις προσεγγιση
Στεκι Καποδιστριου
Κενο
Λαυριου
Κενη
Στασεις 3ης Σεπτεμβριου
Κενες
Απολλωνιον
Κενο
Artemission
Κενο
Σατωβριανδου
Προς 3η σταθηκε η Αννα Μαρια απο Χαλκοκονδυλη-Ορφεα-Καματερου καραβανα που δυσκολευτηκα να τη γνωρισω λογω αλαλγης μαλλιων και αδυνατισματος,τα χει κοκκινα,το σωμα παιζει να ναι κ ιδιο.Προσοχη ειναι αυτη που ζητα πολλα για λιγα λεπτα αν κ δε θυμαμαι τη πρωτη φορα γτ μου φαινεται ηταν πιο καλα τα λεγομενα
Easy
Γνωστες
Σωκρατους
Γνωστες συν Δημητρα η πολυ αδυνατη επανεμφανιση με αλλο look και ωραια μινι.Δε τη γνωρισα πριν που την ειδα με φιλη της (εδω ενδιαφερομαι κ ξεχασα) αλλα μιλωντας καταλαβαμε οτι γνωριζομαστε.Η Δημητρα μενει Μενιδι και ειανι θετικη για καβατζωμα καθως ειμαστε διπλα.Αλλαξε μαλλι το χει κατσανο σκουρο κοντο ομορφο
Μενανδρου
Δημητρα που ρθε απο Αριστοτελους,συνεχιζε να ταν χωμα αλλα παραμενει βελτιωμενη και Ρανια πρασινοματα που παλι αλλαζε απο δω απο κει αν κ Μενανρου παιζει να κατσε περισσοτερο συν η αλλη με τα κοντα μαλλια απεναντι της Ξουθου σαν στρατιωτης που χει juicy σωμα αλλα ηταν κατω κ εκτος πλανητη μαλλον
Βερανζερου
Κενο το πρωτο πλακοστρωτο,με κοσμο κ κενο το δευτερο,δεν ειχαν κλεισει τα μαγαζια
Ξουθου
Τιποτα
Μαρνης
Ακυρο απο κοπελα που περασε απο Ορφεα και ακυρο απο αλλη μια στο μαγαζι της δεξιας πλευρας που μαζευει ατομα,αυτη δεν απαντησε καν,Ντορα που μου πε John ερχομαι κατι τετοιο,τωρα τι ακριβως εβλεπε σε μενα δε ξερω,πηγε Ορφεα μετα,την απεφευγα
Οσε
Η μια πλευρα σχεδον τιποτα,η αλλη πολυκοσμια χωρις ενδιαφερον και αστυνομοι ακομα κ εκει μεσα
Κουμουνδουρου
Κενη μαλλον
Χαλκοκονδυλη
Μερικες μεγαλες με πιο ωραια τη κοκκινομαλλα που δεν ειναι αυτη που νομιζα αρα θελω πληροφορια
Χαλκοκονδυλη
Δημητρα παλι για λιγο με χωματινο mood και μετα μια ακομη που ταν ξαπλα χωμα αλλα μαζεμενη στην ακρη,προπαθησα με αποφυγη ενος πακι που τη γνωρισε κ ηταν εμποδιο,τα καταφερα απο δω απο κει κ μπαλαμουτιασα αλλα μαλακας καθως δε ηταν σε φαση.Μετα ξαναπροσπαθησα κ ο πακι μου το παιζε κοντρα επειδη ειπα για νερο,μετα αλλαξα προσεγγισε κ μου μιλαγε κανονικα.Γερη γκομενα,ψιλοαλογα (!)
Ορφεας
Γνωστες και τα σημαντικα.Πρωτον η γυναικα η μπουρδελιαρα λεγεται Αιντα καπως ετσι ειπε,παιρνει 20-25 και σε ερωτηση μιας ωρας ειπε γελωντας ψιλοξαφνιασμενη 200 εμφανως χωρις να το περιμενε.Τα κανει ολα με προφυλαξη.Ειναι καλη,τρωγεται.Δευτερον ειδαμε εμια γυφτε που αμφεβαλλα κ ο φιλος την ειδε μεσα με πελταη που ξαναμφιβαλλω γτ ειδα κ 2 μικρα μικρα γυφτακια οπτοε πραγματια δε ξερεις ποιες ειναι περαστικες η συντηρουνται.Τριτον Επανεμφανιση Τζινας χωρις τασεις δουλειας καθως την ειδα κ σε Οκανα,τεταρτο περασε Σαντρα δε τη καταλαβα μου το πε η Ρανια η πρασινοματα λολ.Πεμπτο επανεμφανιση Δεσποινας με αλλο λουκ,κοκκινομαλλα πλεον με μαζεμενα μαλλια και παραμενει καυλιαρα,αλλαξε τηλ,εδωσε το νεο μα μετα δεν απαντησε,μενει εκει και παραμενει μεσα στα χαμογελα.Εκτον και πιο ενδιαφερον,η φιλη του Σαμουελα η κοπελα η ξανθια η ομορφη λεγεται νομιζω Μαρια και ειπε 25,δε δουλευε κ μου καοφανηκε αρχικα αλλα τελικα μιλησε και παιδια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που φαινεται,ειναι παρα πολυ γλυκομιλητη και δουλευει κανονικα,ουτε περαστικη ειναι ουτε απλη φιλη.Εγκρινεται.
Και τελος Αλινα που μπορει να ξερετε ως Τατιανα.Μιλησαμε Ρωσικα και ειπε 20 και δεχτηκε για λιγοτερα.Δεν εχει θεμα ξενοδοχειων,ειναι κυρια μεγαλυτερη αλλα ωραια τουλαχιστον στο βλεμμα και αδυνατη με καλο σωμα.Φιλος εγκρινε και επειδη εχει παρει λεει τα καλυτερα.Η κυρια Αλινα δεν εχει προβληματα και θα αποδωσει.Ειπε καθεται ως 10 αλλα δε θυμαμαι κ δε καταλαβα αν εννοουσε απο τις 10 το πρωι.Πραγματι οταν ηταν 10 πλεον δεν ηταν εκει αλλα ο φιλος μετα που φευγαμε την ειδε ειπε εκει ηταν λολ!Τηλ δεν επαιξε αλλα ειναι καλη εναλλακτικη.Για τους μιλφογκιλφολατρεις θα ναι επιλογη.Στεκοταν σε συμβολη Σωκρατους-Χαλκοκονδυλη και Ορφεα
Βικτωρος Ουγκω
Διασπαρτες
Φαβιερου
Διασπατες
Πλακoστρωτο Cosmopolit
Δε θυμαμαι κατι
Στενα Ξουθου
Δε θυμαμαι τιποτα περαν απο μια αρκετα αδυνατη σε αυτο που ενωνει Cosmopolit που δεν ειδαμε ουτε βλεμμα
Πλακοστρωτο Σατωβριανδου
Χωρις ενδιαφερον
*Νεα στεκια στο πλακοστρωτο Σατωβριανδου.Το λεω ετσι γιατι ειναι μετα τη 3η δηλαδη απεναντι στη συνεχεια της οδου