Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Χαιρετώ το παρεάκι!

Ενδιαφέρομαι για αδύνατη και χαμηλών τόνων(κατά το δυνατόν) 'ζου για γονάτισμα και ξεκώλιασμα διάρκειας.

Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες!
Δε θα βρεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.Διαπραγματευση κ οτι βγει με οποια βγει.Αν δε πιουν μη περιμενεις οσα θες γτ πρεπει να πιουν.Η μονη που θα στα κανει αυτα ειναι η αφαντη Αννα πρασινοματα.Ακολουθει η Μαριαλενα και υστερα η Ρανια πρασινοματα.Γενικα ολες τα κανουν σε διαφορετικο βαθμο,εσυ θα δεις τι και πως.Εχω πολλες να σου προτεινω αλλα πρεπει και να τις αναγνωρισεις.Αν εχεις λεφτα πηγαινε για Ζαιρα κ προσπερνα ολες τις αλλες καθως δευτερη δεν υπαρχει.Αννα πρασινοματα κ Ζαιρα για μενα δεν εχουν αντιπαλες κ ειναι η καθεμια σε διαφορετικη ηλικια Αν θες μικρη πας Ζαιρα,αν θες μεση ηλικια Αννα πρασινοματα.Αν δε ξερεις καμια θα χρειαστεις χρονο κ βολτες ωσπου να τις μαθεις κ ισως ανακαλυψεις μονος σου ακομα κ κατι που δε ξερουμε.Πηγα χθες με φιλο απο δω,στην αρχη τιποτα,μετα καλυτερα.Αν θες εναλλακτικες προτεινω Δεσποινα απο Ορφεα,Νατασσα μικρη και ισως Δημητρα ξανθια που ειναι δυναμιτες.Αν θες μεγαλυτερη Αλινα η πιο safe επιλογη που τα κανει σχεδον ολα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Χθες 7+ 11+

3η Σεπτεμβριου
Μαυρη πιθανονοτατα η μαυρη η παραξενη.Κι ομως φυσιολογικη σε μενα,Μετα απο αρκετη παρλα το χαλασε λιγο αλλα το ξανασωσε.Μια χαρα μιλησε και ηταν φυσιολογικη ουτε περουκες ουτε τιποτα.Ισως πηρε αποφαση να βγει πιο επισημα.Στεκοταν κανονικα και κουνιοταν χαχα.Μιλησε κανονικα,Ελληνικα.Προσπαθησα για τηλ.Τιμη 30 για μια ωρα,μια χαρα και ντυμενη ωραια κανονικα

Καποδιστριου
Ομπενα και Βιολεττα

Καματερου
Ελενη μετα τη γεννα.Εχει μια κοιλια οπως ειναι αναμενομενο αλλα δουλευει κανονικα κ ειχε υπερσουπερ μινι!Ειπε οτι ποναει οποτε με προσοχη

Liberty
Γνωστες και Λινα που ηταν αρκετα κρυα αλλα ετσι με μπερδεψε γιατι τη πρωτη φορα μια χαρα μιλουσε.Ειπε οτι ειναι απο τις 10.30 το πρωι εκει.Σε διαφορες ερωτησεις και διαπιστωσεις μου απλα προσπερασε τα περισσοτερα λεγοντας μου για παρτουζα λολ.Αδιαφορησε για το τθεμα του τηλ που η ιδια εδωσε κτλ καθως ξερει την αληθεια.Ετσι οπως ηταν στον παγκο του οπαπ εξω τονιζονταν τα βυζια της κ ειναι παρα πολυ καλα.Πολυ διαφορετικη απο το καθημερινο στυλ ετσι οπως βγαινει τωρα με το πιο φτιαγμενη στυλ.Πιο περα Δημητρα χωμα με αλλα χωματα

Οκανα
Παλι ομορφλουλες χωρις προσεγγιση

Στεκι Καποδιστριου
Κενο

Λαυριου
Κενη

Στασεις 3ης Σεπτεμβριου
Κενες

Απολλωνιον
Κενο

Artemission
Κενο

Σατωβριανδου
Προς 3η σταθηκε η Αννα Μαρια απο Χαλκοκονδυλη-Ορφεα-Καματερου καραβανα που δυσκολευτηκα να τη γνωρισω λογω αλαλγης μαλλιων και αδυνατισματος,τα χει κοκκινα,το σωμα παιζει να ναι κ ιδιο.Προσοχη ειναι αυτη που ζητα πολλα για λιγα λεπτα αν κ δε θυμαμαι τη πρωτη φορα γτ μου φαινεται ηταν πιο καλα τα λεγομενα

Easy
Γνωστες

Σωκρατους
Γνωστες συν Δημητρα η πολυ αδυνατη επανεμφανιση με αλλο look και ωραια μινι.Δε τη γνωρισα πριν που την ειδα με φιλη της (εδω ενδιαφερομαι κ ξεχασα) αλλα μιλωντας καταλαβαμε οτι γνωριζομαστε.Η Δημητρα μενει Μενιδι και ειανι θετικη για καβατζωμα καθως ειμαστε διπλα.Αλλαξε μαλλι το χει κατσανο σκουρο κοντο ομορφο

Μενανδρου
Δημητρα που ρθε απο Αριστοτελους,συνεχιζε να ταν χωμα αλλα παραμενει βελτιωμενη και Ρανια πρασινοματα που παλι αλλαζε απο δω απο κει αν κ Μενανρου παιζει να κατσε περισσοτερο συν η αλλη με τα κοντα μαλλια απεναντι της Ξουθου σαν στρατιωτης που χει juicy σωμα αλλα ηταν κατω κ εκτος πλανητη μαλλον

Βερανζερου
Κενο το πρωτο πλακοστρωτο,με κοσμο κ κενο το δευτερο,δεν ειχαν κλεισει τα μαγαζια

Ξουθου
Τιποτα

Μαρνης
Ακυρο απο κοπελα που περασε απο Ορφεα και ακυρο απο αλλη μια στο μαγαζι της δεξιας πλευρας που μαζευει ατομα,αυτη δεν απαντησε καν,Ντορα που μου πε John ερχομαι κατι τετοιο,τωρα τι ακριβως εβλεπε σε μενα δε ξερω,πηγε Ορφεα μετα,την απεφευγα

Οσε
Η μια πλευρα σχεδον τιποτα,η αλλη πολυκοσμια χωρις ενδιαφερον και αστυνομοι ακομα κ εκει μεσα

Κουμουνδουρου
Κενη μαλλον

Χαλκοκονδυλη
Μερικες μεγαλες με πιο ωραια τη κοκκινομαλλα που δεν ειναι αυτη που νομιζα αρα θελω πληροφορια

Χαλκοκονδυλη
Δημητρα παλι για λιγο με χωματινο mood και μετα μια ακομη που ταν ξαπλα χωμα αλλα μαζεμενη στην ακρη,προπαθησα με αποφυγη ενος πακι που τη γνωρισε κ ηταν εμποδιο,τα καταφερα απο δω απο κει κ μπαλαμουτιασα αλλα μαλακας καθως δε ηταν σε φαση.Μετα ξαναπροσπαθησα κ ο πακι μου το παιζε κοντρα επειδη ειπα για νερο,μετα αλλαξα προσεγγισε κ μου μιλαγε κανονικα.Γερη γκομενα,ψιλοαλογα (!)

Ορφεας
Γνωστες και τα σημαντικα.Πρωτον η γυναικα η μπουρδελιαρα λεγεται Αιντα καπως ετσι ειπε,παιρνει 20-25 και σε ερωτηση μιας ωρας ειπε γελωντας ψιλοξαφνιασμενη 200 εμφανως χωρις να το περιμενε.Τα κανει ολα με προφυλαξη.Ειναι καλη,τρωγεται.Δευτερον ειδαμε εμια γυφτε που αμφεβαλλα κ ο φιλος την ειδε μεσα με πελταη που ξαναμφιβαλλω γτ ειδα κ 2 μικρα μικρα γυφτακια οπτοε πραγματια δε ξερεις ποιες ειναι περαστικες η συντηρουνται.Τριτον Επανεμφανιση Τζινας χωρις τασεις δουλειας καθως την ειδα κ σε Οκανα,τεταρτο περασε Σαντρα δε τη καταλαβα μου το πε η Ρανια η πρασινοματα λολ.Πεμπτο επανεμφανιση Δεσποινας με αλλο λουκ,κοκκινομαλλα πλεον με μαζεμενα μαλλια και παραμενει καυλιαρα,αλλαξε τηλ,εδωσε το νεο μα μετα δεν απαντησε,μενει εκει και παραμενει μεσα στα χαμογελα.Εκτον και πιο ενδιαφερον,η φιλη του Σαμουελα η κοπελα η ξανθια η ομορφη λεγεται νομιζω Μαρια και ειπε 25,δε δουλευε κ μου καοφανηκε αρχικα αλλα τελικα μιλησε και παιδια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που φαινεται,ειναι παρα πολυ γλυκομιλητη και δουλευει κανονικα,ουτε περαστικη ειναι ουτε απλη φιλη.Εγκρινεται.

Και τελος Αλινα που μπορει να ξερετε ως Τατιανα.Μιλησαμε Ρωσικα και ειπε 20 και δεχτηκε για λιγοτερα.Δεν εχει θεμα ξενοδοχειων,ειναι κυρια μεγαλυτερη αλλα ωραια τουλαχιστον στο βλεμμα και αδυνατη με καλο σωμα.Φιλος εγκρινε και επειδη εχει παρει λεει τα καλυτερα.Η κυρια Αλινα δεν εχει προβληματα και θα αποδωσει.Ειπε καθεται ως 10 αλλα δε θυμαμαι κ δε καταλαβα αν εννοουσε απο τις 10 το πρωι.Πραγματι οταν ηταν 10 πλεον δεν ηταν εκει αλλα ο φιλος μετα που φευγαμε την ειδε ειπε εκει ηταν λολ!Τηλ δεν επαιξε αλλα ειναι καλη εναλλακτικη.Για τους μιλφογκιλφολατρεις θα ναι επιλογη.Στεκοταν σε συμβολη Σωκρατους-Χαλκοκονδυλη και Ορφεα

Βικτωρος Ουγκω
Διασπαρτες

Φαβιερου
Διασπατες

Πλακoστρωτο Cosmopolit
Δε θυμαμαι κατι

Στενα Ξουθου
Δε θυμαμαι τιποτα περαν απο μια αρκετα αδυνατη σε αυτο που ενωνει Cosmopolit που δεν ειδαμε ουτε βλεμμα

Πλακοστρωτο Σατωβριανδου
Χωρις ενδιαφερον

*Νεα στεκια στο πλακοστρωτο Σατωβριανδου.Το λεω ετσι γιατι ειναι μετα τη 3η δηλαδη απεναντι στη συνεχεια της οδου

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.670
Πόντοι
4.827
Δε θα βρεις ουτε το ενα ουτε το αλλο.Διαπραγματευση κ οτι βγει με οποια βγει.Αν δε πιουν μη περιμενεις οσα θες γτ πρεπει να πιουν.Η μονη που θα στα κανει αυτα ειναι η αφαντη Αννα πρασινοματα.Ακολουθει η Μαριαλενα και υστερα η Ρανια πρασινοματα.Γενικα ολες τα κανουν σε διαφορετικο βαθμο,εσυ θα δεις τι και πως.Εχω πολλες να σου προτεινω αλλα πρεπει και να τις αναγνωρισεις.Αν εχεις λεφτα πηγαινε για Ζαιρα κ προσπερνα ολες τις αλλες καθως δευτερη δεν υπαρχει.Αννα πρασινοματα κ Ζαιρα για μενα δεν εχουν αντιπαλες κ ειναι η καθεμια σε διαφορετικη ηλικια Αν θες μικρη πας Ζαιρα,αν θες μεση ηλικια Αννα πρασινοματα.Αν δε ξερεις καμια θα χρειαστεις χρονο κ βολτες ωσπου να τις μαθεις κ ισως ανακαλυψεις μονος σου ακομα κ κατι που δε ξερουμε.Πηγα χθες με φιλο απο δω,στην αρχη τιποτα,μετα καλυτερα.Αν θες εναλλακτικες προτεινω Δεσποινα απο Ορφεα,Νατασσα μικρη και ισως Δημητρα ξανθια που ειναι δυναμιτες.Αν θες μεγαλυτερη Αλινα η πιο safe επιλογη που τα κανει σχεδον ολα
Η ζαιρα οντως κανει πολλα extreme ειναι δυνατή αλλα χάνεται συνέχεια η θα την βλέπεις καθε μέρα η 1 στο τοσο
Ασε που εχει 15 προφίλ στο ινστα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.540
Πόντοι
1.336
Αυτή στην αρχή του βίντεο ή στο 3:00 ξέρετε ποιά είναι; Άσχετα αν δουλεύει πλέον ή οχι. Έχει πολύ καυλιάρικο σώμα και η φάτσα δεν φαίνεται κακή

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η ζαιρα οντως κανει πολλα extreme ειναι δυνατή αλλα χάνεται συνέχεια η θα την βλέπεις καθε μέρα η 1 στο τοσο
Ασε που εχει 15 προφίλ στο ινστα
Η Ζαιρα για μενα ειναι οτι καλυτερο!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
3η Σεπτεμβριου-Καποδιστριου-Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους-Βερανζερου-Σατωβριανδου-Καματερου-Αριστοτελους-Μενανδρου-Κουμουνδουρου-Βικτωρος Ουγκω-Φαβιερου-Μαρνης-Καρολου-Οσε κατα σειρα περιπλανησης
Αμφιβάλλω αν ο φίλος γνωρίζει έστω τις μισές από αυτές, μόνο οι μυημένοι τις γνωρίζουμε!

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
519
Πόντοι
80
Περασμα στις 2 το βραδυ χθες. Ολα αδεια εκτος απο Ορφεα οπου ειχε 3 κοριτσια 1 νταρντανουλα, 1 πιο μεγαλης ηλικιας και μια πολυ ομορφη που καθοταν στο παγκακι και δεν σηκωθηκε λεπτο δυστηχως 3 φορες που περασα να μιλησουμε μαυρουλα φαινοταν με γυαλακια ποια ειναι ξερουμε? Επισης στο φευγα απο πλατεια ομονοιας εκει που εκαναν αλκοτεστ ειδα παλι αυτη τη ψιλη λεπτουλα με μακρυ κοκκινο μαλλι και ταττου στο δεξιο μηρο μπροστα που φορουσε ενα κοντο φορεμα να αραζει εκει διπλα. Αυτη ειναι η Συλβι που λετε η ειναι καποια ακυρη? Οταν ειχαμε μιλησει δε θυμαμε τι ονομα μου ειχε πει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αμφιβάλλω αν ο φίλος γνωρίζει έστω τις μισές από αυτές, μόνο οι μυημένοι τις γνωρίζουμε!
Θα τις μαθει,κι εγω δεν ηξερα κ αγνοουσα σχεδον τα παντα ακομα κι οταν βρισκομουν εκει.Οπου στεκονταν αυτες ηταν και ειναι ο χαρτης χαχα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Περασμα στις 2 το βραδυ χθες. Ολα αδεια εκτος απο Ορφεα οπου ειχε 3 κοριτσια 1 νταρντανουλα, 1 πιο μεγαλης ηλικιας και μια πολυ ομορφη που καθοταν στο παγκακι και δεν σηκωθηκε λεπτο δυστηχως 3 φορες που περασα να μιλησουμε μαυρουλα φαινοταν με γυαλακια ποια ειναι ξερουμε? Επισης στο φευγα απο πλατεια ομονοιας εκει που εκαναν αλκοτεστ ειδα παλι αυτη τη ψιλη λεπτουλα με μακρυ κοκκινο μαλλι και ταττου στο δεξιο μηρο μπροστα που φορουσε ενα κοντο φορεμα να αραζει εκει διπλα. Αυτη ειναι η Συλβι που λετε η ειναι καποια ακυρη? Οταν ειχαμε μιλησει δε θυμαμε τι ονομα μου ειχε πει
Μηπως Αννα-Μαρια?Γιατι κοκκινο και στη πλατεια δε παιζει να το ξερουν πολλοι καθως δε πανε.Ξεχασα πριν στις οδους να γραψω κ τις εξοδους του μετρο ως σημειο ψαρεματος.Η αλλη που αναφερεις ειναι η Κασσανδρα 100%

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
519
Πόντοι
80
Μηπως Αννα-Μαρια?Γιατι κοκκινο και στη πλατεια δε παιζει να το ξερουν πολλοι καθως δε πανε.Ξεχασα πριν στις οδους να γραψω κ τις εξοδους του μετρο ως σημειο ψαρεματος.Η αλλη που αναφερεις ειναι η Κασσανδρα 100%
κασσανδρα απο τα λεγομενα σας την ειχα για πιο μεγαλη αυτη εμοιαζε 22-30. Η αλλη στη πλατεια δεν θυμαμε αλλα φαινετε λιγο στον κοσμο της

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.013
Πόντοι
3.656
κασσανδρα απο τα λεγομενα σας την ειχα για πιο μεγαλη αυτη εμοιαζε 22-30. Η αλλη στη πλατεια δεν θυμαμε αλλα φαινετε λιγο στον κοσμο της
αν αναφέρεσαι σε μια νεαρή, λεπτή, σχετικά όμορφη μαύρη, με κοντό μαλλί, θα σε συμβούλευα να μην την πάρεις. Είναι το λιγότερο αλλοπρόσαλλη. Όσες φορές την έχω πλησιάσει και της έχω μιλήσει, έχει συμπεριφορά διαταραγμένου ατόμου, αν θέλεις μαύρη πάρε Κασσάνδρα. Εξαιρετικό σώμα, πεντακάθαρη, κώλος ορθάνοιχτος που τον δίνει αβέρτα

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
519
Πόντοι
80
αν αναφέρεσαι σε μια νεαρή, λεπτή, σχετικά όμορφη μαύρη, με κοντό μαλλί, θα σε συμβούλευα να μην την πάρεις. Είναι το λιγότερο αλλοπρόσαλλη. Όσες φορές την έχω πλησιάσει και της έχω μιλήσει, έχει συμπεριφορά διαταραγμένου ατόμου, αν θέλεις μαύρη πάρε Κασσάνδρα. Εξαιρετικό σώμα, πεντακάθαρη, κώλος ορθάνοιχτος που τον δίνει αβέρτα
ok file eyxaristw ...kassandra poso paei full programma me kwlo?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Οχι ειναι μεσης ηλικιας που μικροδειχνει αν κ με παρατηρηση φαινεται η οποια ηλικια της,αν βαφτει ανεβαινει κι αλλο.Της πλατειας δε ξερω ποια λες καθως δε μας εξηγησεις καλα το που.Αν εννοεις την αλλη μαυρη τη μικρη εμενα μια χαρα μου μιλησε ζητωντας 30 για μια ωρα

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
934
Πόντοι
81
Καμία βυζαρου έχει το απόγευμα με καλή περιποίηση;

Stories

Νέο!

Stories