SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Σε τι?Σου κανε τιποτα?Δε χάνεις τίποτα.... προσοχή
Σε τι?Σου κανε τιποτα?Δε χάνεις τίποτα.... προσοχή
Εμένα γενικά καμία δεν με πείθειΟκ παλι καλα δε πεταξα λεφτα γτ μιλαει νορμαλ αλλα κατι με κραταει,οκ εγω δυσκολα αποφασιζω,δε θα πατω κατευθειαν αν δε δω τι παιζει κτλ.Γενικα οι του Lito δε με πειθουν (συνηθως) ειτε επειδη δε ξερω ειτε επειδη με απωθουν
Στο τριγωνο μονο σε καινουρια κ αυτο να φαινεται διαθεση και αφου συνομιλησω να ξερω τι και πωςΕμένα γενικά καμία δεν με πείθει
Εχω 3 - 4 μέρες. Να την δω λογικά πρέπει να γέννησε ηταν στις μέρες της νομίζωΚαλησπέρα σας με λένε Ιωάννης η έγκυο τι ώρες βγαίνει στη πιάτσα??
Δε ξερουμε.Τωρα θα δουμε τι θα κανει κ πως θα το κανειΚαλησπέρα σας με λένε Ιωάννης η έγκυο τι ώρες βγαίνει στη πιάτσα??
Συνεχομενες?Εχω 3 - 4 μέρες. Να την δω λογικά πρέπει να γέννησε ηταν στις μέρες της νομίζω
Δε δινειΈχετε κανένα κινητο
Εγώ προσωπικά κολο φυσικά γαμαω αλλά δεν μπορώ κατουρα χεσιματα κτλ..ξύλο στον κολο πιπα όλα φυσικά..θα σου δώσω εγώ μια εξήγηση. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν εκπροσωπώ κανένα άλλο άτομο, εκφράζω μόνο τον εαυτό μου. Οι Πράξεις με τις οποίες μια Γυναίκα δείχνει την απόλυτη υποταγή της στις επιθυμίες σου, είναι δύο.
1. Να την γαμάς από κώλο, και να σου παίρνει απ' ευθείας πίπα, και πάλι το ίδιο (Anal to Mouth)
2. Να την κατουράς κατάμουτρα, αυτή να δέχεται τα κάτουρά σου στο στόμα της, και να τα καταπίνει
Αυτονόητο ότι τα γαμήσια ξεφτιλίσματος συμπεριλαμβάνουν και ξύλο στα πισινά, χαστούκια και μαλλιοτράβηγμα ενώ σου παίρνει πίπα, φτυσίματα κατάμουτρα κλπ, όπως με έχει πληροφορήσει κάποιος φίλος. Εγώ, δεν έχω σχέση με αυτά, Θεός φυλάξει
γεννησε τον διαδοχο λεμεΚαλησπέρα σας με λένε Ιωάννης η έγκυο τι ώρες βγαίνει στη πιάτσα??
Ευκαιρία για όποιον θέλει να πάει με λεχώναγεννησε τον διαδοχο λεμε
Κάτσε να ξεκινήσει πρωτα ξανα !! Να δούμε σε τι κατάσταση είναιΕυκαιρία για όποιον θέλει να πάει με λεχώνα
θα παω σε λιγες βδομαδες να της ερθει περιοδος παλιΕυκαιρία για όποιον θέλει να πάει με λεχώνα
3η Σεπτεμβριου-Καποδιστριου-Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους-Βερανζερου-Σατωβριανδου-Καματερου-Αριστοτελους-Μενανδρου-Κουμουνδουρου-Βικτωρος Ουγκω-Φαβιερου-Μαρνης-Καρολου-Οσε κατα σειρα περιπλανησηςΌταν λέμε τρίγωνο;
Οδοί;