Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.237
Πόντοι
506
Ξέρει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιπαραμονής γύρο από την ομόνοια ? Δεν θέλω να είναι με πουτάνες απ έξω, πρεζάκια κτλ Ως τώρα πάω στο Μπιλ αλλά ψάχνω κάτι να μπορώ να πάω με τα πόδια απο την Ομόνοια . Είναι μια φίλη παντρεμένη που δουλεύει σε υπηρεσία δημοσίου στην ομόνοια και χάνω χρόνο να την πηγαινοφέρνω στο Μπιλ. Αν έχει κάποιος που ξέρει την περιοχή κάποια πληροφορία ευχαριστώ
Cosmopolit στον πεζοδρομο της Κοτοπουλη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.237
Πόντοι
506
Περασμα απο τριγωνο το πρωι. Λιγα πραματα, πηρα Νατασα. 15λεπτο απολαυστικο κωλογαμησι, εχυσα μισο κιλο σπερμα στα κωλομαγουλα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ξέρει κανείς κάποιο ξενοδοχείο ημιπαραμονής γύρο από την ομόνοια ? Δεν θέλω να είναι με πουτάνες απ έξω, πρεζάκια κτλ Ως τώρα πάω στο Μπιλ αλλά ψάχνω κάτι να μπορώ να πάω με τα πόδια απο την Ομόνοια . Είναι μια φίλη παντρεμένη που δουλεύει σε υπηρεσία δημοσίου στην ομόνοια και χάνω χρόνο να την πηγαινοφέρνω στο Μπιλ. Αν έχει κάποιος που ξέρει την περιοχή κάποια πληροφορία ευχαριστώ
Cosmopolit δαγκωτο!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αξίζει αυτό το γκιλφακι;
Καποδιστριου κάνει πιάτσα
Πολυ λιγες φορες εγραψαν θετικα.Νομιζω αρνητικα ηταν περισσοτερα.Ωστοσο δε χανεις κατι αν σε παιρνει οικονομικα γιατι μπορει να ναι γυναικα που χαλαρωνει και αποδιδει με επαναληψεις αφου γνωριστειτε.Μια χαρα μιλαει,καλοστεκουμενη αλλα ελλειψη πληροφοριας για το αν αξιζει η οχι οποτε αν πας πες μας γιατι πραγματικα δεν γραφονται εντυπωσεις για τη Βιολεττα

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Για ποιον λόγο διαγράφηκαν μηνύματα;

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.544
Πόντοι
1.336
Μηνυματα ασχετα η αυτα με τις φωτο?
2-3 μηνύματα σχετικα με την φωτό της Βιολέττας. Ήταν όμως σβησμένο το πρόσωπο αφού ήταν και από google street view. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι να διαβάζει η ίδια και να ζήτησε να κατέβει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
2-3 μηνύματα σχετικα με την φωτό της Βιολέττας. Ήταν όμως σβησμένο το πρόσωπο αφού ήταν και από google maps. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι να διαβάζει η ίδια και να ζήτησε να κατέβει
Εδω μεσα η μονη λογικη λογικη εξηγηση ειναι πως καποιος αγαπουλης σε ανεφερε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν την είχα ανεβάσει εγώ αλλά και πάλι μου έκανε εντύπωση
Εχει ξανασυμβει.Και οχι μονο εδω.Δυστυχως καποιοι δε λενε να καταλαβουν που βρισκονται κ το παιζουν ηθικοι.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491

30/08/25

στις 20:00. Πέρασα και στις 17:30 πολύ βιαστικά αλλά δεν είδα κάτι να μου τραβήξει την προσοχή. Δυστυχώς δεν μπορούσα να τραβήξω αρκετό υλικό. Σκοπός μου πάλι ήταν να κατουρήσω κάποια, αυτή τη φορά και σε πρόσωπο - στόμα

Καποδιστρίου
Στο Lito, είδα μία άσπρη καστανόξανθη πουτάνα με ανοιχτόχρωμα μάτια πάνω σε τακούνια. Δεν είναι τέρας, απλά την έχουν πάρει τα χρόνια. Της πρότεινα κατούρημα αλλά αρνήθηκε ευγενικά σαν μου λέει «Τί μου ζητάς ρε άνθρωπε;»

Σωκράτους
  • 2 μιλφογκράνικα ξανθά πρεζόνια με κοντό μαλλί. Η μία η φαφούτα βρισκόταν καθιστή λίγο πιο κάτω από το Christiana και την άλλη την πέτυχα περαστική. Αφού κοντοστάθηκα να την κοιτάξω για να πάρει το μήνυμα, πέρασε απέναντι να μιλήσουμε. Της είπα ότι θέλω να την κατουρήσω αλλά και αυτή αρνήθηκε ευγενικά
  • στην γωνία πριν την Σατωβριάνδου καθόταν μία παχουλή βουλγαρο;γύφτισσα
Σατωβριάνδου
  • οι γνωστές Ινδές στο Easy και στην άκρη η άσπρη Ασιάτισσα
  • στην απέναντι μεριά μία σοβαροφανής μιλφογκίλφ με πουκάμισο και νομίζω γκρίζα μαλλιά
Αριστοτέλους

στο Liberty

• σε πολλά εισαγωγικά γιατί απ'ότι φάνηκε τα ονόματα την προηγούμενη φορά τα βγάλανε από το μυαλό τους
R: -γεια. Εσμεράλντα;
Π: -ε; όχι

εκεί μου είπε ένα τελείως διαφορετικό περίεργο όνομα το οποίο δεν συγκράτησα

R: -ψάχνω μια κοπέλα να την κατουρήσω. Θες;
Π: -όχι, όχι

• μαζί της ήταν ένα παχουλό ορκ και πιο δίπλα ένας τράβελος που πραγματικά ήταν λιγότερο άσχημος από αυτήν. Του πρότεινα κατούρημα και στην αρχή κατάλαβε να μου το κάνει αυτός. Όταν του είπα να κατουρήσω εγώ μου ζήτησε 400€ :confused:
  • στο προποτζίδικο πέρασε από μπροστά μου μία γύφτισσα 20 κάτι χρονών με οκ εμφάνιση για την περιοχή, αλλά βρώμαγε αρκετά. Με κοίταξε για να δει αν ενδιαφέρομαι και αφού της έκανα νόημα με τα μάτια ήρθε να μου μιλήσει
Π: -έχεις 5 ευρώ να πάρω τσιγάρα;
R: -εσύ τί θα μου δώσεις;
Π: -άμα θες δώσ' μου 35 να πάμε ξενοδοχείο
R: -δεν θέλω σεξ όμως. Θέλω κάποια να την κατουρήσω
Π: -που;
R: -σώμα, και πρόσωπο - στόμα αν με αφήσεις
Π: -σώμα εντάξει αλλά πιο πάνω όχι
R: -έλα και πρόσωπο λίγο...
Π: -εντάξει, αλλά θα έχω κλειστά μάτια και στόμα

Της είπα θα συνεχίσω λίγο την βόλτα και άμα την ξαναδώ θα της μιλήσω. Τελικά την ξαναείδα την ώρα που μιλούσα με μία άλλη και με κοίταξε χαμογελώντας όπως πέρασε από μπροστά μου. Της έκανα νόημα να έρθει κοντά μου και αφού τα ξαναείπαμε, κανονίσαμε να πάμε να το κάνουμε με 30€ σύνολο στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμενε η ίδια. Τώρα που το σκέφτομαι ήταν κακή η ιδέα να πάμε σε δικό της χώρο. Μόλις φτάσαμε έξω από το περίπτερο άρχισε τα κλασσικά σπαστικά γύφτικα, δηλαδή να μου ζητάει επίμονα ένα hell, αλλά αρνήθηκα και της είπα να φύγει :birdman:

Χαλκοκονδύλη
  • στην γωνία Χαλκοκονδύλη - Καματερού ένα παχουλό τραβέλι με περίεργο hairline σαν να το είχε βάψει, το οποίο δέχτηκε να το κατουρήσω στο σώμα. (κάπου εδώ είχα αρχίσει να ρωτάω ό,τι βρισκόταν μπροστά μου) Για να παραβλέψω την ασχήμια του όμως θα έπρεπε να το κατουρήσω σε πρόσωπο και στόμα, οπότε προχώρησα
  • στον Ορφέα κυρίως γύφτισσες οκ εμφάνισης μαζί με τους εκνευριστικούς γκομενονταβάδες τους. Μίλησα σε 2 που βλεπόντουσαν και τους πρότεινα κατούρημα. Η πρώτη αρνήθηκε, η άλλη, η Ντενίς αν θυμάμαι καλά, δέχτηκε να το κάνω όπου ήθελα. Ή και όχι... Συμφωνήσαμε στα 25+5 κα ανεβήκαμε πάνω. Μου ζητούσε επίμονα τα λεφτά πριν γίνει η πράξη και τα έδωσα με επιφύλαξη. Εκεί άρχισε τις μαλακίες τύπου «αχ, κρυώνω», κλπ για να μην βγάλει τα ρούχα :2funny:
R: -βγάλε τα ρούχα να σε κατουρήσω
Π: -τι; Εσύ εμένα; Νόμιζα εγώ να στο κάνω
R: -ούτε καν. Δώσε μου τα λεφτά να φύγω
Π: -κάτσε αν θες να κάνουμε σεχ
R: -όχι, δώσ'τα μου

Πάλι καλά μου τα έδωσε και ξεκουμπιστήκαμε. Έχασα 5 ευρώ αλλά δεν πειράζει. Πήρα ένα μάθημα

3008.jpg
300825.jpg

Θα πρότεινα να μείνετε μακριά από αυτή την κωλοφάρα εκτός αν τις έχετε τεράστια ανάγκη

• εκεί ήταν και η Αφρικανέζα με τα μακριά ξανθά μαλλιά και τα γυαλιά η οποία για κάποιο λόγο δεν ήθελε κουβέντα
  • 2-3 Ινδές
  • και 1 έκπληξη - βόμβα. Πρόκειται για μια πουτάνα η οποία κάτι μου θύμιζε έντονα. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα πως η συγκεκριμένη μέχρι πολύ πρόσφατα δούλευε στην Φυλής και την έχω δει άπειρες φορές. Φαντάζομαι την έδιωξαν από τα μπουρδέλα; Τόσο φόλα που ήταν και πιθανόν να μην έφερνε λεφτά. Ποιός ξέρει; Εννοείται πήγα και της μίλησα
300825.jpg
3008.jpg

R: -γεια σου, δουλεύεις;
Π: -εμ, ναι
R: -πόσα ζητάς;
Π: -25€
R: -θα ήθελες να σε κατουρήσω; Δεν ψάχνω σεχ
Π: -όχι (και συνέχισε να σκρολλάρει στο κινητό)

Ίσως έπρεπε να την ρωτήσω πως βρέθηκε εδώ και γιατί έφυγε από τα μπουρδέλα. Για να κατέληξε εκεί μάλλον έχει τεράστια ανάγκη τα χρήματα. Αν τα είχε όμως ανάγκη, θα δεχόταν τα πολύτιμα κάτουρά μου πάνω της. Ας κάτσει να την γαμήσει κανένας βρωμιάρης τότε, αφού δεν θέλει :birdman:

Κλέινοντας, και αν δεν κάνω λάθος για την οδό, στην Μενάνδρου, απέναντι από την μικρή γωνιακή πλατεία, είδα να ανηφορίζει μια μικρούλα 20χρονη μελαχινή πετίτ ναρκομανού χωρίς αλλοιώσεις και καταστροφικές συνέπειες στο δέρμα και υποθέτω και στην συμπεριφορά. Κοίταξε γλυκά αλλά δυστυχώς βρισκόταν με τον μάλλον γκόμενό της και δεν μπόρεσα να της μιλήσω. Άνετα θα την ήθελα για γκόμενα με τέτοια εμφάνιση και πιστεύω πως σίγουρα θα δεχόταν να κάνουμε κάτι αν της το πρότεινα. Ελπίζω να την ξαναπετύχω

Αρκετά εποικοδομιτική βολτούλα η οποία με έκανε σοφότερο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν τόσο ρομαντικά αφού έφυγα άχυστος και χωρίς να έχω κατουρήσει κάποια. Ελπίζω την επόμενη φορά!
Γιατί δεν πήγες σε καμια γωνία να κατοχύρωσης δωρεάν και ήθελες να πληρώσεις??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.016
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν πήγες σε καμια γωνία να κατοχύρωσης δωρεάν και ήθελες να πληρώσεις??
θα σου δώσω εγώ μια εξήγηση. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν εκπροσωπώ κανένα άλλο άτομο, εκφράζω μόνο τον εαυτό μου. Οι Πράξεις με τις οποίες μια Γυναίκα δείχνει την απόλυτη υποταγή της στις επιθυμίες σου, είναι δύο.
1. Να την γαμάς από κώλο, και να σου παίρνει απ' ευθείας πίπα, και πάλι το ίδιο (Anal to Mouth)
2. Να την κατουράς κατάμουτρα, αυτή να δέχεται τα κάτουρά σου στο στόμα της, και να τα καταπίνει

Αυτονόητο ότι τα γαμήσια ξεφτιλίσματος συμπεριλαμβάνουν και ξύλο στα πισινά, χαστούκια και μαλλιοτράβηγμα ενώ σου παίρνει πίπα, φτυσίματα κατάμουτρα κλπ, όπως με έχει πληροφορήσει κάποιος φίλος. Εγώ, δεν έχω σχέση με αυτά, Θεός φυλάξει

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1
Πολυ λιγες φορες εγραψαν θετικα.Νομιζω αρνητικα ηταν περισσοτερα.Ωστοσο δε χανεις κατι αν σε παιρνει οικονομικα γιατι μπορει να ναι γυναικα που χαλαρωνει και αποδιδει με επαναληψεις αφου γνωριστειτε.Μια χαρα μιλαει,καλοστεκουμενη αλλα ελλειψη πληροφοριας για το αν αξιζει η οχι οποτε αν πας πες μας γιατι πραγματικα δεν γραφονται εντυπωσεις για τη Βιολεττα
Καλημέρα Τζορτζ δεν αξίζει 2 φορές την έχω δοκιμάσει τήν μια στο Τρίγωνο με μέτριες εντυπώσεις κ άλλη μια φορά στο σπίτι της κ ήταν εντελώς ξεπετα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Καλημέρα Τζορτζ δεν αξίζει 2 φορές την έχω δοκιμάσει τήν μια στο Τρίγωνο με μέτριες εντυπώσεις κ άλλη μια φορά στο σπίτι της κ ήταν εντελώς ξεπετα.
Καλημερα,Αρα η πλειοψηφια μαλλον εχει δικαιο.Κ αν κ σε σπιτι δεν αλλαξε τοτε μακρια μας

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1
Καλημερα,Αρα η πλειοψηφια μαλλον εχει δικαιο.Κ αν κ σε σπιτι δεν αλλαξε τοτε μακρια μας
Κ εγώ περίμενα πως θα ήταν καλύτερη στο σπίτι κ γι'αυτό έδωσα δεύτερη ευκαιρία αλλά ήταν χειρότερη.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Κ εγώ περίμενα πως θα ήταν καλύτερη στο σπίτι κ γι'αυτό έδωσα δεύτερη ευκαιρία αλλά ήταν χειρότερη.
Οκ παλι καλα δε πεταξα λεφτα γτ μιλαει νορμαλ αλλα κατι με κραταει,οκ εγω δυσκολα αποφασιζω,δε θα πατω κατευθειαν αν δε δω τι παιζει κτλ.Γενικα οι του Lito δε με πειθουν (συνηθως) ειτε επειδη δε ξερω ειτε επειδη με απωθουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom