30/08/25
στις 20:00. Πέρασα και στις 17:30 πολύ βιαστικά αλλά δεν είδα κάτι να μου τραβήξει την προσοχή. Δυστυχώς δεν μπορούσα να τραβήξω αρκετό υλικό. Σκοπός μου πάλι ήταν να κατουρήσω κάποια, αυτή τη φορά και σε πρόσωπο - στόμα
Καποδιστρίου
Στο Lito, είδα μία άσπρη καστανόξανθη πουτάνα με ανοιχτόχρωμα μάτια πάνω σε τακούνια. Δεν είναι τέρας, απλά την έχουν πάρει τα χρόνια. Της πρότεινα κατούρημα αλλά αρνήθηκε ευγενικά σαν μου λέει «Τί μου ζητάς ρε άνθρωπε;»
Σωκράτους
- 2 μιλφογκράνικα ξανθά πρεζόνια με κοντό μαλλί. Η μία η φαφούτα βρισκόταν καθιστή λίγο πιο κάτω από το Christiana και την άλλη την πέτυχα περαστική. Αφού κοντοστάθηκα να την κοιτάξω για να πάρει το μήνυμα, πέρασε απέναντι να μιλήσουμε. Της είπα ότι θέλω να την κατουρήσω αλλά και αυτή αρνήθηκε ευγενικά
- στην γωνία πριν την Σατωβριάνδου καθόταν μία παχουλή βουλγαρο;γύφτισσα
Σατωβριάνδου
- οι γνωστές Ινδές στο Easy και στην άκρη η άσπρη Ασιάτισσα
- στην απέναντι μεριά μία σοβαροφανής μιλφογκίλφ με πουκάμισο και νομίζω γκρίζα μαλλιά
Αριστοτέλους
στο Liberty
σε πολλά εισαγωγικά γιατί απ'ότι φάνηκε τα ονόματα την προηγούμενη φορά τα βγάλανε από το μυαλό τους
R: -γεια. Εσμεράλντα;
Π: -ε; όχι
εκεί μου είπε ένα τελείως διαφορετικό περίεργο όνομα το οποίο δεν συγκράτησα
R: -ψάχνω μια κοπέλα να την κατουρήσω. Θες;
Π: -όχι, όχι
- μαζί της ήταν ένα παχουλό ορκ και πιο δίπλα ένας τράβελος που πραγματικά ήταν λιγότερο άσχημος από αυτήν. Του πρότεινα κατούρημα και στην αρχή κατάλαβε να μου το κάνει αυτός. Όταν του είπα να κατουρήσω εγώ μου ζήτησε 400€

- στο προποτζίδικο πέρασε από μπροστά μου μία γύφτισσα 20 κάτι χρονών με οκ εμφάνιση για την περιοχή, αλλά βρώμαγε αρκετά. Με κοίταξε για να δει αν ενδιαφέρομαι και αφού της έκανα νόημα με τα μάτια ήρθε να μου μιλήσει
Π: -έχεις 5 ευρώ να πάρω τσιγάρα;
R: -εσύ τί θα μου δώσεις;
Π: -άμα θες δώσ' μου 35 να πάμε ξενοδοχείο
R: -δεν θέλω σεξ όμως. Θέλω κάποια να την κατουρήσω
Π: -που;
R: -σώμα, και πρόσωπο - στόμα αν με αφήσεις
Π: -σώμα εντάξει αλλά πιο πάνω όχι
R: -έλα και πρόσωπο λίγο...
Π: -εντάξει, αλλά θα έχω κλειστά μάτια και στόμα
Της είπα θα συνεχίσω λίγο την βόλτα και άμα την ξαναδώ θα της μιλήσω. Τελικά την ξαναείδα την ώρα που μιλούσα με μία άλλη και με κοίταξε χαμογελώντας όπως πέρασε από μπροστά μου. Της έκανα νόημα να έρθει κοντά μου και αφού τα ξαναείπαμε, κανονίσαμε να πάμε να το κάνουμε με 30€ σύνολο στο δωμάτιο ξενοδοχείου που έμενε η ίδια.
Τώρα που το σκέφτομαι ήταν κακή η ιδέα να πάμε σε δικό της χώρο. Μόλις φτάσαμε έξω από το περίπτερο άρχισε τα κλασσικά σπαστικά γύφτικα, δηλαδή να μου ζητάει επίμονα ένα hell, αλλά αρνήθηκα και της είπα να φύγει
Χαλκοκονδύλη
- στην γωνία Χαλκοκονδύλη - Καματερού ένα παχουλό τραβέλι με περίεργο hairline σαν να το είχε βάψει, το οποίο δέχτηκε να το κατουρήσω στο σώμα. (κάπου εδώ είχα αρχίσει να ρωτάω ό,τι βρισκόταν μπροστά μου) Για να παραβλέψω την ασχήμια του όμως θα έπρεπε να το κατουρήσω σε πρόσωπο και στόμα, οπότε προχώρησα
- στον Ορφέα κυρίως γύφτισσες οκ εμφάνισης μαζί με τους εκνευριστικούς γκομενονταβάδες τους. Μίλησα σε 2 που βλεπόντουσαν και τους πρότεινα κατούρημα. Η πρώτη αρνήθηκε, η άλλη, η Ντενίς αν θυμάμαι καλά, δέχτηκε να το κάνω όπου ήθελα. Ή και όχι... Συμφωνήσαμε στα 25+5 κα ανεβήκαμε πάνω. Μου ζητούσε επίμονα τα λεφτά πριν γίνει η πράξη και τα έδωσα με επιφύλαξη. Εκεί άρχισε τις μαλακίες τύπου «αχ, κρυώνω», κλπ για να μην βγάλει τα ρούχα

R: -βγάλε τα ρούχα να σε κατουρήσω
Π: -τι; Εσύ εμένα; Νόμιζα εγώ να στο κάνω
R: -ούτε καν. Δώσε μου τα λεφτά να φύγω
Π: -κάτσε αν θες να κάνουμε σεχ
R: -όχι, δώσ'τα μου
Πάλι καλά μου τα έδωσε και ξεκουμπιστήκαμε. Έχασα 5 ευρώ αλλά δεν πειράζει. Πήρα ένα μάθημα
Θα πρότεινα να μείνετε μακριά από αυτή την κωλοφάρα εκτός αν τις έχετε τεράστια ανάγκη
- εκεί ήταν και η Αφρικανέζα με τα μακριά ξανθά μαλλιά και τα γυαλιά η οποία για κάποιο λόγο δεν ήθελε κουβέντα
- 2-3 Ινδές
- και 1 έκπληξη - βόμβα. Πρόκειται για μια πουτάνα η οποία κάτι μου θύμιζε έντονα. Πολύ γρήγορα συνειδητοποίησα πως η συγκεκριμένη μέχρι πολύ πρόσφατα δούλευε στην Φυλής και την έχω δει άπειρες φορές. Φαντάζομαι την έδιωξαν από τα μπουρδέλα; Τόσο φόλα που ήταν και πιθανόν να μην έφερνε λεφτά. Ποιός ξέρει; Εννοείται πήγα και της μίλησα
R: -γεια σου, δουλεύεις;
Π: -εμ, ναι
R: -πόσα ζητάς;
Π: -25€
R: -θα ήθελες να σε κατουρήσω; Δεν ψάχνω σεχ
Π: -όχι (και συνέχισε να σκρολλάρει στο κινητό)
Ίσως έπρεπε να την ρωτήσω πως βρέθηκε εδώ και γιατί έφυγε από τα μπουρδέλα. Για να κατέληξε εκεί μάλλον έχει τεράστια ανάγκη τα χρήματα. Αν τα είχε όμως ανάγκη, θα δεχόταν τα πολύτιμα κάτουρά μου πάνω της. Ας κάτσει να την γαμήσει κανένας βρωμιάρης τότε, αφού δεν θέλει
Κλέινοντας, και αν δεν κάνω λάθος για την οδό, στην
Μενάνδρου, απέναντι από την μικρή γωνιακή πλατεία, είδα να ανηφορίζει μια μικρούλα 20χρονη μελαχινή πετίτ ναρκομανού χωρίς αλλοιώσεις και καταστροφικές συνέπειες στο δέρμα και υποθέτω και στην συμπεριφορά. Κοίταξε γλυκά αλλά δυστυχώς βρισκόταν με τον μάλλον γκόμενό της και δεν μπόρεσα να της μιλήσω. Άνετα θα την ήθελα για γκόμενα με τέτοια εμφάνιση και πιστεύω πως σίγουρα θα δεχόταν να κάνουμε κάτι αν της το πρότεινα. Ελπίζω να την ξαναπετύχω
Αρκετά εποικοδομιτική βολτούλα η οποία με έκανε σοφότερο. Δυστυχώς όμως δεν ήταν τόσο ρομαντικά αφού έφυγα άχυστος και χωρίς να έχω κατουρήσει κάποια. Ελπίζω την επόμενη φορά!