Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
191
Πόντοι
1
Οκ παλι καλα δε πεταξα λεφτα γτ μιλαει νορμαλ αλλα κατι με κραταει,οκ εγω δυσκολα αποφασιζω,δε θα πατω κατευθειαν αν δε δω τι παιζει κτλ.Γενικα οι του Lito δε με πειθουν (συνηθως) ειτε επειδη δε ξερω ειτε επειδη με απωθουν
Εμένα γενικά καμία δεν με πείθει

cartepillas23

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Like
65
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας με λένε Ιωάννης η έγκυο τι ώρες βγαίνει στη πιάτσα??

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.550
Πόντοι
206
Κανένα μπαράκι για μεθυσμένες τουρίστριες εκεί στο κέντρο παιδιά;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
θα σου δώσω εγώ μια εξήγηση. ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεν εκπροσωπώ κανένα άλλο άτομο, εκφράζω μόνο τον εαυτό μου. Οι Πράξεις με τις οποίες μια Γυναίκα δείχνει την απόλυτη υποταγή της στις επιθυμίες σου, είναι δύο.
1. Να την γαμάς από κώλο, και να σου παίρνει απ' ευθείας πίπα, και πάλι το ίδιο (Anal to Mouth)
2. Να την κατουράς κατάμουτρα, αυτή να δέχεται τα κάτουρά σου στο στόμα της, και να τα καταπίνει

Αυτονόητο ότι τα γαμήσια ξεφτιλίσματος συμπεριλαμβάνουν και ξύλο στα πισινά, χαστούκια και μαλλιοτράβηγμα ενώ σου παίρνει πίπα, φτυσίματα κατάμουτρα κλπ, όπως με έχει πληροφορήσει κάποιος φίλος. Εγώ, δεν έχω σχέση με αυτά, Θεός φυλάξει
Εγώ προσωπικά κολο φυσικά γαμαω αλλά δεν μπορώ κατουρα χεσιματα κτλ..ξύλο στον κολο πιπα όλα φυσικά..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.588
Πόντοι
10.656
Ευκαιρία για όποιον θέλει να πάει με λεχώνα
θα παω σε λιγες βδομαδες να της ερθει περιοδος παλι :coffee:
θα γεμισω την αγορα και τις πιατσες με παπαροτριφτουλακια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Ψόφια πράγματα, οι γνωστές Πακιστανές και Τσιγγάνες. Τρισάθλια πρεζού που της έλειπαν τα μισά δόντια, ψηλή, ανορεξικές διαστάσεις, κοντό ξανθό μαλλί, τη ρώτησα από περιέργεια. Ζήταγε με κώλο 25€, ούτε 10 δεν άξιζε. Απίθανη Ελληνίδα, υπέρβαρη και πατσαβούρα στη γωνία Χαλκοκονδύλη και Σωκράτους, με ρώτησε αν θέλω παρέα, δεν την πήδαγα ούτε με δανεικιά πούτσα. Μίλαγε κάθε 5 λεπτά με τύπο που πούλαγε φρούτα, διόλου απίθανο να ήταν ο Άντρας της. Λύση ανάγκης μια Αλίνα, Ρωσίδα κατά δήλωσή της από τη Μόσχα. Μέτρια φάτσα με τσιμπουκόχειλα, λεπτό σώμα, 15€ για πλήρες πρόγραμμα, δεν υπήρχε καμία άλλη γαμεύσιμη

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.783
Πόντοι
456
Ομόνοια η Σύλβι από ινστα..βολταρει την βλέπετε εκεί έχει πάρει κάποιος τελευταία?

jimenas

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2021
Like
109
Πόντοι
0
Χαιρετώ το παρεάκι!

Ενδιαφέρομαι για αδύνατη και χαμηλών τόνων(κατά το δυνατόν) 'ζου για γονάτισμα και ξεκώλιασμα διάρκειας.

Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Όταν λέμε τρίγωνο;
Οδοί;
3η Σεπτεμβριου-Καποδιστριου-Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους-Βερανζερου-Σατωβριανδου-Καματερου-Αριστοτελους-Μενανδρου-Κουμουνδουρου-Βικτωρος Ουγκω-Φαβιερου-Μαρνης-Καρολου-Οσε κατα σειρα περιπλανησης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom