Γύρισα, κατέβηκα την Σωκράτους και άραξα απέναντι και διαγώνια από το πρεζάκι και το κοίταζα συχνά πυκνά. Κάποια στιγμή σηκώνεται και πίστεψα ότι πάει να φύγει. Περνάει απέναντι και στέκεται σε απόσταση 2 μέτρων απο μένα. Εγώ εξακολουθούσα να την κοιτάζω διακριτικά
Π: -μήπως έχεις ένα τσιγάρο
R: -όχι, δεν καπνίζω
...
R: -εσύ τι κάνεις; δουλέυεις ή απλά κάθεσαι;
Π: -δουλεύω ναι, τώρα ήρθα. Εσύ τι κάνεις, ψάχνεις παρέα;
R: -ναι ψάχνω να βρω καμία
Π: -πάμε μαζί; 15+5 το δωμάτιο αλλά άμα θες και με 10+5
R: -ψάχνω κάτι συγκεκριμένο εγώ
Π: -τι ψάχνεις;
R: -θέλω να βρω μια κοπέλα να την κατουρήσω. Δεν θέλω σεχ
Π: -πού να με κατουρήσεις;
R: -εξαρτάται, μέχρι όπου με αφήσεις
Π: -στο σώμα ναι. Από τον λαιμό και πάνω όχι. Ούτε στόμα. Θα πρέπει να δώσεις πολλά για να βρείς κάποια να τα κάνει αυτά

R: -κάλα άσε το στόμα. Λίγο στο πρόσωπο και αντί για 10 θα σου δώσω 15
Το σκέφτεται λίγο και συμφωνεί... Και με οδηγεί στο Orpheus. Στην διαδρομή μου είπε ότι την λένε Μαρία και είναι 43 ετών. Κάπου εδώ να πω ότι ήταν σε τραγική κατάσταση από τα ναρκωτικά. Ήταν σκελετωμένη, παραμιλούσε, έπιανε και έξυνε το κεφάλι της, αλλά τουλάχιστον ήταν συννενοήσιμη. Εμφανισιακά ήταν ο Στάθης Ψάλτης σε γυναίκα
Φτάνουμε, πληρώνω για το δωμάτιο, αγοράζω ένα μπουκαλάκι νερό μπας και μαζέψω περισσότερα υγρά και ανεβαίνουμε πάνω με το ασανσέρ. Να σημειωθεί ότι κατουριόμουν ήδη από τα μπουρδέλα αλλά ερχόταν και έφευγε
Μπαίνουμε μέσα και της λέω να αράξει μέχρι να μου έρθει κατούρημα. Αυτή κλασσικά έκανε και έλεγε τα δικά της. Έβγαλα την μπλούζα να είμαι πιο άνετος αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει σημείο που θα ήθελα να ακουμπήσω τα ρούχα μου, οπότε την ξαναέβαλα και απλά κατέβασα ελάχιστα το παντελόνι και άρχισα να παίζω το πουλί μου που είχε γίνει κοντάρι για όλη την διάρκεια της συνάντησης. Εκείνη μου είπε γύρω στις 10 φορές να της δώσω τα λεφτά απο πριν, είχε μια αγωνία, αλλά της είπα να μην φοβάται. Τελικά τα έβγαλα και τα ακούμπησα στο κρεβάτι και της είπα ότι θα τα πάρει στο τέλος
Της λέω ότι είμαι έτοιμος και αρχίζει να γδύνεται φανερώνοντας το σκελετωμένο κορμί της. Με πήρε και μία μπόχα από τα παπούτσια - πόδια της, αλλά ήταν κάτι που περίμενα. Αυτή ψηνόταν να το κάνουμε και δίπλα από το κρεβάτι αλλά για να μην τα κάνουμε πουτάνα της είπα να πάμε στο μπάνιο. Έκατσε δίπλα από την χέστρα σε μία περίεργη στάση, το ένα πόδι γονατιστό και το άλλο κάπως όρθιο ενώ είχε γύρει στα πλάγια σαν να μην ήθελε οπτική επαφή μαζί μου. Συγκεντρώνομαι και αρχίζω να δίνω μερικά κάτουρα στην κοιλιά και τα βυζιά της. Σήκωνε ψηλά το κεφάλι και μου είπε να το αφήσουμε μόνο για το σώμα και να της δώσω 10€ εν τέλει και αντί για 15
Συμφώνησα αλλά είχα ξενερώσει γιατί έβγαλα λίγα κάτουρα. Συγκεντρώνομαι πάλι και αρχίζω να κατουράω δυναμικά για περίπου 15 δευτερόλεπτα σε κοιλιά, βυζιά αλλά αφού δεν είχα πρόσωπο/στόμα να ξεσπάσω, επικεντρώθηκα στο τριχωτό θαμνώδες μουνί της ενώ εκείνη παραμιλούσε
Reuzel: -σου άρεσε;
Από την μία την λυπόμουν γιατί ήταν σε άθλια κατάσταση αλλά από την άλλη γελούσα σατανικά και με είχε φτιάξει πολύ αυτή η κατάσταση. Νομίζω έχυσα εγκεφαλικά. Σωματικά δεν το επιδίωξα καν
Τελείωσα το έργο, πήγαμε στο κρεβάτι, της έδωσα τα 10€ και μπήκε για μπάνιο. Την ρώτησα αν έχει τηλ να τη βρίσκω πιο εύκολα αλλά μου είπε δεν έχει
Μαρία: -Φύγε αν θες, εγώ θα αργήσω, θα κάνω μπάνιο
Reuzel: -Φεύγω. Γειά σου, Μαρία
Μαρία:
*μούγκα* ή μάλλον παραμιλητά