Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 209 άτομα (25 μέλη και 184 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Αν δεν με απατά η ρημαδα η μνήμη μου,πρώην Μεταξουργειωτισσα @Μήτσος Μπάμπολας για πες...
Εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά όποιος την έχει γαμήσει θα θυμάται ένα χαρακτηριστικό που έχει. Σφίγγει το μουνί της και αισθάνεσαι την πούτσα σου να την σφιγγει τανάλια. Δεν μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948
Εγώ δεν γνωρίζω. Αλλά όποιος την έχει γαμήσει θα θυμάται ένα χαρακτηριστικό που έχει. Σφίγγει το μουνί της και αισθάνεσαι την πούτσα σου να την σφιγγει τανάλια. Δεν μου έχει ξανατυχει τέτοιο πράγμα
Κράτα μικρό καλάθι, γιατί στα Λιοσίων 73 κερνούσε αβέρτα φόλες. Πιθανόν να προσπαθεί να μαθευτεί στο νέο πόστο της Φιλιππίδου...

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
Κράτα μικρό καλάθι, γιατί στα Λιοσίων 73 κερνούσε αβέρτα φόλες. Πιθανόν να προσπαθεί να μαθευτεί στο νέο πόστο της Φιλιππίδου...
Ναι μπορεί. Απλώς μου έκανε εντύπωση ότι είχε καλή διάθεση που οι λατίνες δεν έχουν.
Πίπα λίγα πράγματα αλλά στο σεξ καλή. Θα δείξει...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.432
Πόντοι
35.948

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Μακάρι να κρατήσει έτσι
1756061617718.png

τωρα θα ορμηξουν τα ορκ :tooth:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Μλκ μου μόλις πέρασα με Τζούλια Φιιλιππίδου 11Β. Τι μουνί είναι αυτό. Το ωραιότερο λατινακι που εχω δει έως τώρα.
Η Ιζαμπελα μπροστά της είναι μπαζάκι.
Πολύ καλή στο δωμάτιο και ξέρει και ελληνικά.
@Σοκολατολάτρης εάν δεν είσαι εκεί σε μια ώρα θα φας πρόστιμο
ρε μπρο πας καλά? δεν το έγραψα με κακία, αλλά πας Μετάξι τόσα χρόνια, η Μιμή από Μετάξι είναι η "Τζούλια" Είναι πολυυυυυ πουτανα ώρες ώρες σε πουλάει και σε αγοράζει που λένε αλλά ΚΩΛΟΛΕΕΙ η γκόμενα...Τζούλια, Αντρέα τοπ καυλομουνα που από το Μετάξι πήραν προαγωγή Φυλης

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Θα σου πω και αλλά για την "Τζούλια" όταν ήρθε Ελλάδα είχε γκόμενο πίσω στη Βενεζουέλα εδώ τα μπλεξε γρήγορα με έναν Πακιστανό και μετά τον κερατωνε νομίζω ξανά Μ ένα Πακιστανο. Αυτά μου τα Χαν πει μέσα από το χώρο. Όταν την είχα πρωτοδει εγώ είχε στη δουλειά 5? Μέρες! Τη γάμησα σα να τανε κάποια "αθώα" Τουρίστρια. Από τότε 1 στις 3 που πήγαινα Μετάξι τη γαμουσα! tip: στο ιεραποστολικό έχει ρηχό μουνί, την έβαζα έτσι, της άνοιγα τα πόδια και τη γαμουσα σκληρά...Εσφιγγε την κοιλιά, ξεφυσουσε, χτυπούσαν χάμω,ήταν σα να χα πιπέρι στην πουτσα και της ετσουζα τη μούνα και έκανε σαν κολασμένη. Όταν τελείωνα και σηκωνόταν μου χτυπούσε χαστούκια τον πουτσο και μου λεγε "κακό πουλάκι". Πήγε πίσω Βενεζουέλα για καιρό, ήρθε Λιοσίων, και τότε εγώ την είχα βρει, εκεί κερνούσε φόλα, πήγα δύο φορές μαζί της. Πριν 20 μέρες πήγα Λιοσίων και δεν βγήκε έξω το πορνίδιο...Ε μετά Φιλιππίδου που την ξανάδα...:zfuck::zfuck::zfuck: Τζουλια-Αντρεα φουλ του κωλου παρτουζα σήμερα, να πεθάνω ΑΥΡΙΟ

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
236
Like
29.235
Πόντοι
32.758
ρε μπρο πας καλά? δεν το έγραψα με κακία, αλλά πας Μετάξι τόσα χρόνια, η Μιμή από Μετάξι είναι η "Τζούλια" Είναι πολυυυυυ πουτανα ώρες ώρες σε πουλάει και σε αγοράζει που λένε αλλά ΚΩΛΟΛΕΕΙ η γκόμενα...Τζούλια, Αντρέα τοπ καυλομουνα που από το Μετάξι πήραν προαγωγή Φυλης
Την Μιμή την είχα πάρει μια φορά αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, γιατί δεν πολυπηγαινα σε λατίνες γενικά. Πάντως τώρα είναι πολύ εντυπωσιακή. βγαινει με ωραία εσώρουχα και κάλτσες και είναι μες την καύλα. Βγήκε πρώτη στο σαλόνι και λέω αν αυτή είναι έτσι φαντάσου η Ιζαμπελα που ακούω τόσο καιρό. Βγαίνει και η Ιζαμπελα και τρώω ξενερα. Μπροστά στην Τζούλια δεν πιάνει μια. Έχει κάτι αδύνατα ποδαράκια και έναν ψεύτικο κώλο πολύ κακοφτιαγμενο.
Αν τις δεις έξω ντυμένες πιστεύω ότι την Τζούλια γυρίζεις να την κοιτάξεις. Η άλλη θα είναι σαν την πλύστρα της

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.177
Πόντοι
26.435
Την Μιμή την είχα πάρει μια φορά αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, γιατί δεν πολυπηγαινα σε λατίνες γενικά. Πάντως τώρα είναι πολύ εντυπωσιακή. βγαινει με ωραία εσώρουχα και κάλτσες και είναι μες την καύλα. Βγήκε πρώτη στο σαλόνι και λέω αν αυτή είναι έτσι φαντάσου η Ιζαμπελα που ακούω τόσο καιρό. Βγαίνει και η Ιζαμπελα και τρώω ξενερα. Μπροστά στην Τζούλια δεν πιάνει μια. Έχει κάτι αδύνατα ποδαράκια και έναν ψεύτικο κώλο πολύ κακοφτιαγμενο.
Αν τις δεις έξω ντυμένες πιστεύω ότι την Τζούλια γυρίζεις να την κοιτάξεις. Η άλλη θα είναι σαν την πλύστρα της
πήγαινε Αντρέα και γάμα την σαν την Ήρα ×2 θα με θυμηθείς.

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336

24/08/25

στις 16:30. Μίνι ενημέρωση γιατί βασικά ήταν στοχευμένη επίσκεψη

Φιλιππίδου
  • 11β: Κορίνα, Μαρία λατίνα
Φυλής
  • 74 αριστερά: Ιλόνα, Σάρα
  • 59 κάτω: Βάνα
  • 59 πάνω: λεπτή ξανθιά, μάλλον Τζέσικα
  • 65α: Χριστίνα Τσέχα
  • 65β: ΝταΪάνα. Την ρώτησα για τελείωμα στο στόμα, αλλά δεν δέχτηκε :cry: Αυτή χάνει
  • 84α: Κάτια

αλλαγή βάρδιας

Φυλής
  • 74 αριστερά: Έμμυ
  • 59 κάτω: Εύα κοκκινομάλα λατίνα, και άλλη μία καροτομαλλούσα
  • 84α: Χριστίνα Τσέχα
Στη Φυλής είδα να περιφέρεται, μεταξύ άλλων, και η Σάσα Κρητικού :kneel:

Έπιασα κουβέντα και με έναν τσάτσο που ήταν στο Εμετουργείο και δούλευε με Κολομβιάνες και τώρα έψαχνε δουλειά στη Φυλής. Μου έλεγε πως δεν άξιζαν τα λεφτά που έπαιρνε εκεί για αυτό και ήρθε να αφήσει βιογραφικό στη Βικτώρια

Μόλις έφτασα πήγα απευθείας στο Φιλιππίδου για την Καριολίνα να τις κάνω συγκεκριμένες προτάσεις αλλά η τσατσά είπε πως βρίσκεται σε διακοπές :cry:

Αφού δεν, πήγα και στήθηκα σε ένα σημείο και χάζευα τους πελάτες και τα κορίτσια να πηγαινοέρχονται. Έκανα και μερικές μετακινήσεις για να αποφύγω τον πριξαρχίδα γυφτοπωλητή

Σκοπός μου ήταν να πετύχω το χθεσινό μωρό
Επισκέφτηκα πάλι την τελευταία
την ώρα που θα έμπαινε στο σπίτι για να της πω να έρθει στο δωμάτιο όπως ήταν με τα ρούχα. Δυστυχώς δεν την είδα να μπαίνει γιατί κοιτούσα δεξιά αριστερά να περάσει η ώρα. Είδα το φως να ανέβει και μπήκα μέσα μαζί με άλλον έναν

R: -ήθελα να την προλάβω με τα ρούχα για να της πω να έρθει έτσι μέσα
Τ: -αα, εε τι να κάνουμε
R: -άλλη φορά

Τύπε αν είσαι μέλος στο σάη μην γράψεις ποιο σπίτι είναι :coffee:

Δεν μπορούσα να την ρωτήσω εύκολα για κατούρημα γιατί δεν ήμουν μόνος. Έτσι με πρόλαβε και την πήρε αυτός πρώτος αλλά δεν με πείραξε

Περίμενα να τελειώσει αλλά το σαλόνι είχε τιγκάρει με κόσμο μέχρι να βγει. Οπότε έτσι όπως πέρασε από μπροστά μου της ανοιγόκλεισα με το στόμα την λέξη «κατούρημα» στην γλώσσα της και μου έγνεψε καταφατικά. Έβγαλα αστραπιαία το 20ρικο και μπήκα δωμάτιο και μετά από λίγα λεπτά και εκείνη

Π: -ήρθες και σήμερα, ε;
R: -καλά έκανα ή όχι;
Π: -ναι, εννοείται
R: -ήθελα να ήμουν ο πρώτος πελάτης, δηλαδή να σε προλάβω με τα κανονικά σου ρούχα και να έρθεις έτσι στο δωμάτιο
Π: -σου αρέσει; Θες να πάω να αλλάξω;
R: -:O άμα μπορείς ναι, αλλιώς άλλη φορά, δεν πειράζει
Π: -όχι, πάω :D:

:erection:
Φεύγει και μπαίνει μετά απο 1 λεπτό με ένα μαύρο τοπάκι, μαύρη φουστίτσα και άσπρες πανδόφλες :bigdick:

R: -μμμ, πιο καλά έτσι

Κάθομαι στο κρεβάτι, την φέρνω κοντά μου και αρχίζω να την χουφθώνω. Της κατεβάζω το μπλουζί και αρχίζω να ρουφάω βύζους ενώ χούφτωνα κωλομέρια. Την γυρνάω ανάποδα και την βάζω να κάτσει και να τριφτεί πάνω στον πούτσο μου (φορούσα βρακί)

Π: -μου αρέσουν οι φαντασιώσεις σου
R: -εσύ έχεις κάποιο φετίχ; Τι σου αρέσει στο σεχ;
Π: -τα πάντα μου αρέσουν

Είναι σαν αυτό που λέμε

-τι μουσική ακούς;
-ακούω τα πάντα

:confused:

R: -θα με άφηνες να σου κάνω αυτά που μου κάνεις εσύ (κατούρημα, κατάποση χυσιών) ή να δώσεις κώλο;
Π: -όχι, δεν είσαι άντρας μου

Πώς με γάμησε έτσι; :confused: Η μόνη λύση είναι να την παντρευτώ :confused:

Ξαπλώνω στο πάτωμα και με κατουράει. Πολύ λίγο όμως, αλλά με δυνατή γεύση. Μάλλον δεν είχε πιει αρκετό νερό για να αραιωθούν και να δώσει ποσότητα. Δεν με χάλασε όμως

Μεταφερόμαστε στο κρεβάτι, αρχίζει να με γλείφει αλλά της λέω να γυρίσει σε 69. Απαξίωσα το μουνί της και αφιερώθηκα στην κωλότρυπα. Την μύριζα δυνατά και μετά άρχισα να τη γλείφω. Πρέπει να την άνοιξα λίγο γιατί προς το τέλος έμπαινε όλο και πιο βαθιά η γλώσσα. Στο ενδιάμεσο της δάγκωνα και τα κωλομέρια σαν κέικ
(m=eaSaaTbWx)(mh=ciq48f7WGhy71iiu)16.jpg

Μετά απο κανένα 2λεπτο της είπα να έρθει από πάνω μου να με καβαλήσει. Έβαλε καπότα και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με όρεξη ενώ ταυτόχρονα γλωσσοφιλιόμασταν. Αυτό κράτησε 2-3 λεπτά

Π: -κουράστηκα, έλα να αλλάξουμε
R: -κοντέυω να χύσω. Άμα με φιλάς και με φτύνεις θα τελειώσω πιο γρήγορα

Συνέχισε το ρομαντικό, με σάλιο και φιλιά, καβάλημα για άλλα 2 λεπτά περίπου μέχρι που άρχισα να χύνω. Εκεί ανέβασε ταχύτητα για να είναι πιο έντονο το φινάλε :cum: Της είπα να καθήσει λίγο πάνω μου να αδειάσω καλά ενώ κουνούσα σπασμωδικά το καυλί μου μπρος-πίσω λόγω καύλας

Π: -άουτς, μην το κάνεις έτσι
R: -το νιώθεις; :confused:
Π: -ναι :confused:
R: -βγάλε την καπότα και δώσ'το μου στο στόμα. Τα χύσια όχι ολόκληρη

1756065318620.png

Ήταν πολύ νόστιμα αλλά νομίζω είχαν και μια έξτρα γέυση λόγω της καπότας

Κάπου εκεί το λήξαμε. Είχε χτυπήσει η υπηρεσία την πόρτα 1-2 λεπτά πιο πριν αλλά δεν έδειξε να βιάζεται. Μπράβο της. Χαιρετούρες και αποχώρηση

Θα ήθελα να συνεχίσω την γύρα, αλλά η βόλτα έπρεπε να συνεχιστεί προς άλλες κατευθύνσεις.. (ατάκα κλεμμένη από τον @Σοκολατολάτρης. Δυστυχώς όμως δεν θα τον φτάσω ποτέ)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
24/08/25
στις 16:30. Μίνι ενημέρωση γιατί βασικά ήταν στοχευμένη επίσκεψη

Στη Φυλής είδα να περιφέρεται, μεταξύ άλλων, και η Σάσα Κρητικού :kneel:
Αυτό το θηρίο δεν κάνει υπηρεσία τσάτσου στο Φ59ΙΣ καμιά φορά;
Μόλις έφτασα πήγα απευθείας στο Φιλιππίδου για την Καριολίνα να τις κάνω συγκεκριμένες προτάσεις αλλά η τσατσά είπε πως βρίσκεται σε διακοπές :cry:
Πριν λίγες μέρες δεν εμφανίστηκε/ανακοινώθηκε; :think:
-τι μουσική ακούς;
-ακούω τα πάντα
:confused:
Καθόλου κακό, είναι σοφό να ακούς σχεδόν τα πάντα.. :woldman:
Στο ενδιάμεσο της δάγκωνα και τα κωλομέρια σαν κέικ
Συνέχεια φιλάω τα σοκολατένια κωλαράκια που μ' αρέσουν.. :kiss-mark:
Αγαπάμε κώλους!! :smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::rockon:
Γυναικείους μόνον, προφανώς!
Θα ήθελα να συνεχίσω την γύρα, αλλά η βόλτα έπρεπε να συνεχιστεί προς άλλες κατευθύνσεις.. (ατάκα κλεμμένη από τον @Σοκολατολάτρης.
:rockon::thumbsup:
Δυστυχώς όμως δεν θα τον φτάσω ποτέ)
Κλαίω... :wink::2funny::2funny::2funny::2funny:

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Σημερινη επισκεψη αρχες 2ης βαρδιας στη Βικτωρια με φιλο απο επαρχια και μιας και ηταν η τελευταια του μερα καθως αναχωρει προς Πελοποννησο θελαμε να κλεισει ωραια το καλοκαιρι.Στοχος μου ηταν να μπω 2 φορες οποτε ηθελα η πρωτη να ειναι ενα καλο στανταρακι ενω για 2η σκεφτομουν ιζαμπελλα για να τελειωσω στομα.Πρωτο σπιτακι Φωκαιας 19 για καταθεση με Λιζα δεν ηταν εκει,εμφανιστηκε η Καρλα που θεωρω οτι αξιζει αλλα την ειχα παρει 2 φορες,δε νομιζω οτι θα πηγαινα και για τριτη.Τελικα κατεθεσα Εντζι και η εμπειρια ηταν ακομη καλυτερη απο τη προηγουμενη.Θα την εβαζα στις καλυτερες μου συνεδριες σιγουρα,και ας ειναι απλο το προγραμμα.Ειπα στο φιλο μου να καταθεσει για Ρανια μιας και δε ηξερε που να μπει παμε 84α και ο κυρ Βασιλης αρχισε τα κλασσικα του χαχαχχα.Βγηκε η Χριστινα(θυμιστε μου εχει καποια συγγενεια με Ρανια? νομιζω οτι μοιαζουν αρκετα,του προτεινα να την παρει και βγηκε ικανοποιημενος. Ηθελα να καταθεσω 2η φορα αλλα με επρηξε να φυγουμε για να παμε να δουμε Εθνικη(του λεω ρε μλκ ενα φιλικο ειναι,κατσε εδω να μπουμε και 2η).Γενικα δεν υπηρχε κινηση στους οικους μεσα,ειδαμε και τον λεγκενη που πουλαει τα αρωματα,και γενικα περνουσε πολυς κοσμος και πολλα παιδακια.Φυγαμε και πιασαμε φιλοσοφικες συζητησεις οπου καταληξαμε στο καλυτερα πουτανα στο επαγγελμα,παρα στην ψυχη!Καλη αρχη σε οσους ξεκινανε απο αυριο τις δουλειες τους παλι.

mitsosaliferis5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
4
Like
928
Πόντοι
360
Συνοπτικα 24/8
Φωκαιας 7>Εντζυ
Φωκαιας 13 υπογειο>Αλεχαντρα
Φωκαιας 13 ισογει0>2 λατινες δε συγκρατησα ονοματα
Φωκαιας 19>Καρλα
Φωκαιας 27α>Αντρεα
Φωκαιας 27γ>Στεφανυ και νομιζω Βαλεντινα
Φιλιππιδου 11α>Ιζαμπελλα,Τζουλια
Φυλης 84α>Χριστινα
Φυλης 84 οροφος>Νικολ,Μονικα
Φυλης 86 οροφος>Μαρια Τσεχα
Φυλής 67>Ελενα(ειχα πολυ καιρο να την δω
Φυλής 72>Σανελ

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
99
Like
21.358
Πόντοι
19.236
Επιστροφη απο την βραδυνη τσαρκα στο Μεταξυ κατα τις 23:00 περιπου....στο Κ45 απουσιαζαν οι δυο Ουκρανες ξαδερφες μιλφαρες, η Αλινα που συνηθως ηταν στην πρωτη πορτα δεξια και η Χριστινα που δουλευε και στις 3 πορτες ανα διαστηματα....εχουν παει Ουκρανια στην Οδυσσο και η τσατσα μου ειπε οτι θα επιστρεψουν αμφοτερες μετα τις 10 Σεπτεμβριου.......Στην θεση τους ηταν καποιες Λατινες οπου δεν μου γεμιζαν το ματι, ουτε ονοματα συγκρατησα...νομιζω θυμαμαι στην τελευταια πορτα ευθεια τερμα ηταν μια Ιζαμπελα με τουμπανο κωλαρα....

Κατεληξα στο Ιασωνος 44 ισογειο διαδρομος οπου ηταν οι δυο Λατιναρες Κολομβιανες η Αλεξανδρα και η Χλοη (αυτη με την οποια χθες εφαγε φολα ο @Milfomaniac)...και τις δυο τις ειχα δοκιμασει παλαιοτερα στο Περδικας 1 οροφος....τελικα ξαναπηγα με την Χλοη, την εντυπωσιακη Λατινα με τα τεραστια γυαλια....Εδειχνε λιγο κουρασμενη παρολαυτα ηταν φοβερη οπως και την προηγουμενη φορα...@milfomaniac μην μασας ρε συ, ετυχε χθες να πεσεις στον μαλακα τον τσατσο, σημερα ηταν μια γυναικα τσατσα με κοντο μαλλι σε στυλ μπιθικωτση, δεν ενοχλησε καθολου...καθε μερα ειναι διαφορετικη....να ξαναπας μεταξουργειο ανετα....

Καληνυχτα κ καλα γαμησια σε ολους...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom