Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η εξαιρετικη μικρη που ανακαλυφθηκε λεγεται Αιμιλια και δε θα περασει απαρατηρητη,τα υπολοιπα δικα σας γτ ειτε πω ειτε δε πω το ιδιο θα μου κανει.Φωτο-Βιντεο δε βαζω γτ πρωτον δεν εχω κ δευτερον δε χανω χρονο.Δε θα τη καταλαβετε κ δε θα σας φανει οτι ειναι της δουλειας κτλ,αν ομως τυχει να ξερετε ειναι η συγκεκριμενη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επανεμφανιση Στελλας (απο 3η)

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
500
Πόντοι
21
Καταδρομική τρίγωνο 16:30- 17:10 , Λαυρίου άδεια, Χαλκοκονδύλη: τα γκρανια στη θέση, Ορφέας μόνο πρεζουδες, αν και δύο ήταν εξωτερικά πολύ καλά αδύνατα 30-40 ετών δεν τόλμησα. Ασες όλες χάλια. Στον Ορφέα δεν είχε μπατσικο απεξω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μια με μαύρα μαλλιά κοντουλα όχι πολύ μακριά λίγο σκουρόχρωμη. Η άλλη με ξανθά φούντοτα μαλλιά ψιλή φωραγε κόκκινο φόρεμα.
Η ξανθια μαλλον ηταν καποια μεταξυ Βαγιας η Δεσποινας.Με τα μαυρα δε μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτερες εκει ειναι ετσι,θυμασαι τιποτα αλλο?

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
615
Πόντοι
81
Για αν γκαστρωσω γυφτισσα πρεπει πρωτα να γαμησω κ δεν εχω παει με πολλες διοτι κ εκει μαντεψε.Θελω την καλυτερη.Κοταν τις βρισκω δεν μου βγαινει η δε τις βρισκω η δε το κανουν.Σε περιοχες με τετοιες μενω και ξεωρ τι παιζει κ τι δε παιζει.Πιστεψε με μεχρι κ αυτες κ αυτοι ειναι καλυτερα ατομα απο σενα κ ποτε δε θα μου μιλουσαν ετσι,ισα ισα θα λεγαν τις επιπτωσεις μιας τετοια κινησης για να ξερω χωρις να με χλευαζουν οπως εσυ.Αν κ τωρα που το πες αν κανω τεοτιο πραγμα και γινω γαμπρος τους θα χω ενα τσουρμο που θα μπορει να φαει λαχανο εσενα για τον γαμπρουλη δηλαδη εμενα.Κ να σε ενημερωσω οτι δε γαμιουνται οσο ευκολα οπως νομιζει ο μεσος λευκος ουτε κ θα τις ξεχωρισεις τις πλυ ομορφες οτι ειανι γυφτισσες γι αυτο κοιτα να προσεχεις εσυ που δεν τα ξερεις
Φίλε μου πάντως τσιγγανες απ αγία Βαρβάρα και πέριξ μέσω Facebook παλιά που τις κυνηγούσα είχα φάει αρκετές
Τώρα για γύφτισσες φούστα κλαρωτή ( ωραία μουνια) ίσως είναι πιο δύσκολες γιατί και εγώ όσες έχω προσεγγίσει έχω φάει άκυρο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Φίλε μου πάντως τσιγγανες απ αγία Βαρβάρα και πέριξ μέσω Facebook παλιά που τις κυνηγούσα είχα φάει αρκετές
Τώρα για γύφτισσες φούστα κλαρωτή ( ωραία μουνια) ίσως είναι πιο δύσκολες γιατί και εγώ όσες έχω προσεγγίσει έχω φάει άκυρο
Ειναι απλησιαστες.Μονο αν της πετυχεις ολομοναχες εκτος περιοχης και με σχεδιο διαφυγης αλλιως δε λεει να κανεις βημα.Κ αν σαρεσουν κιολας γιατι ειναι κ αυτο συν το ψεμμα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Απο τις ανθυποκαινουριες μικρες που υπαρχουν εδω και καιρο αυτη μετη πιο σκληρη φατσα κλεβει κατα πληροφορηση απο παρα πολυ εμπειρη.Αυτες που μοιαζουν,η μια λιγο πιο σκληρη

captain922

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
1.139
Πόντοι
206
Γύρω στις 10 έξω από τη Στρατολογία στο Ρούφ βολτάριζε τύπισσα, λογικά η ίδια που κάνει πιάτσα στη περιοχή από παλιά.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Γύρω στις 10 έξω από τη Στρατολογία στο Ρούφ βολτάριζε τύπισσα, λογικά η ίδια που κάνει πιάτσα στη περιοχή από παλιά.
Αν ξαναπερασεις ρωτα για να δεις τι παιζει να μας πεις για σιγουρια

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
500
Πόντοι
21
Η ξανθια μαλλον ηταν καποια μεταξυ Βαγιας η Δεσποινας.Με τα μαυρα δε μπορω να καταλαβω γιατι οι περισσοτερες εκει ειναι ετσι,θυμασαι τιποτα αλλο?
Όχι γιατί ήταν πολωμένη οπότε δεν έδωσα πολύ σημασία απλώς είχε ωραίο σώμα με κολάν και κολλητή μπλουζα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Όχι γιατί ήταν πολωμένη οπότε δεν έδωσα πολύ σημασία απλώς είχε ωραίο σώμα με κολάν και κολλητή μπλουζα
Μπορει να ναι οποιεσδηποτε οποτε αν ξαναπερασεις κανε μια καλη να τις ρωτησεις

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.217
Πόντοι
456
Γερο και δυνατο αλλα μην αδικεις τους αλλους,ποτε δε ξερεις ποιος ειναι ο γονιος,δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου,ολων μας
σπερμ σε βλεπω στο παμε πακετο να σε ψαχνει το παιδι σε καμια 20ρια χρονια απο τωρα
πατερααααααα γιατιιιιι μας εγκατελειψες.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα σου κατσε γτ η Ελενη 25 ελεγε.Αφου επεσε καλα ειμαστε,20 ειχε δεχτει σε μενα αλλα παει κ 15 μια χαρα!Εφοσον εγκρινεις μια χαρα γτ δεν ειναι παντα τοσο καλη ουτε τοσο δεκτικη.Ισως λογω ωρας η καταστασης η απλα της εκανες κλικ.Οντως εμφανιζεται αργα εως πολυ αργα αυτο το καλοκαιρι η αυτο το διαστημα για να μαι ακριβης.Κρατα τη γτ οσο θα σε ξερει θα χετε καλη σχεση
να την γκαστωσει και αυτος?:grin:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491
Καλα σου κατσε γτ η Ελενη 25 ελεγε.Αφου επεσε καλα ειμαστε,20 ειχε δεχτει σε μενα αλλα παει κ 15 μια χαρα!Εφοσον εγκρινεις μια χαρα γτ δεν ειναι παντα τοσο καλη ουτε τοσο δεκτικη.Ισως λογω ωρας η καταστασης η απλα της εκανες κλικ.Οντως εμφανιζεται αργα εως πολυ αργα αυτο το καλοκαιρι η αυτο το διαστημα για να μαι ακριβης.Κρατα τη γτ οσο θα σε ξερει θα χετε καλη σχεση
Δεν ξέρω αν φτσει ότι ήταν αργά ούτε αν της έκανα κλικ πάντως είμαι ευγενικός μαζί της και ίσως επειδή γεννάει σε λίγο μάλλον μαζεύει και 15€ για να μην περιμενει τσάμπα ποιος θα δώσει 20 η 25

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
σπερμ σε βλεπω στο παμε πακετο να σε ψαχνει το παιδι σε καμια 20ρια χρονια απο τωρα
πατερααααααα γιατιιιιι μας εγκατελειψες.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να την γκαστωσει και αυτος?:grin:
Δε θες να καταλαβεις οτι κ οι ιδιες μερικες φορες δεν εχουν καμια αντιρρηση για ελευθερο και οχι δεν ειναι παντα πιωμενες.Ειδικα η Ελενη δεν πινει κτλ κ δεν ειναι η πρωτη φορα που θα γεννησει.Μην τρελαθουμε.Οπως θελουμε εμεις ακα ετσι θελουν κ αυτες σε ειδικη περιπτωση.Εφοσον η Ελενη λεει οτι ξερει ποιος ειναι το θεμα ληγει.Αν κανει με καποτα παλι το θεμα ληγει.Ειναι ωραιο γκομενακι και ειναι αποδοτικη αμα θελει.Κ πιο παλια μαρεσ επου ταν πιο αδυνατη.Το παμε πακετο μπορει να συμβει σε οποιονδηποτε.Ακομα κ στα μπουρδελα.Ξερουν τα γκομενακια κολπα και φυλαγονται οσο γινεται

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν ξέρω αν φτσει ότι ήταν αργά ούτε αν της έκανα κλικ πάντως είμαι ευγενικός μαζί της και ίσως επειδή γεννάει σε λίγο μάλλον μαζεύει και 15€ για να μην περιμενει τσάμπα ποιος θα δώσει 20 η 25
Σιγουρα ισως ειναι αποτρεπτικο να χει κοσμο στη κατασταση της αλλα τοσο καιρο βγαινει δουλευει κτλ.Οκ μπορει να μην εχει 10 ατομα αλλα 5 που γι αυτην τα 5 ειναι πολυτιμα οπως ειναι απο παντα.Της βγαζω το καπελο οτι παραμενει ιδια σε ολα κ οτι δε χαλαει κ δε μπλεκει.Η ωρα και το κλικ κ η ευγενεια ισως να μη παιζουν πλεον το πρωτο ρολο γτ την εχω δει διαφορες ωρες.διαφορες μερες κ ειναι ακριβως οπως τη βλεπεις.Φυσικα οταν γουσταρει χαλαρωνει φανταζομαι κτλ αλλα ειναι καλη κ αν θελει μπορει να γινει καλυτερη.Η ευγενεια παντα νικαει και πολυ καλα κανεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παντως λειπουν καλες οπως Δεσποινα Ορφεα,Χριστινα (Ντορινα) και Χριστινα Liberty.Αν ξαναδουλεψουν αυτες αντε γεια οι αλλες αρκει να ναι συχνες.Επισης εθεαθη επιβεβαωμενα απο 2 ατομα η Βασια η οποια ηταν εκτος Αθηνων αλλα δεν κρατηθηκαν περισσοτερες πληροφοριες.Νομιζω δε μενει Ορφεα αυτη τη φορα αλλα εθεαθη.Αν ερθει κ η καινουρια η Τζενη πιο συχνα εχουμε μειγμα εκρηκτικο.Θα τη βρειτε Easy αν δουλεψει κ φυσικα οπουδηποτε γτ δεν ειναι χαζες,πανε απο μονες τους εδω κι εκει.Νομιζω οτι εχουεμ δει στην κυριολεξια για ολα τα γουστα κ αν βγουν συχνοτερα θα μαστε αρχοντες,ιδιαιτερα αν εμφανιζονται και οι ''τωρα αρχισα'' ''ειχα σταματησει'' μιλαμε για ροστερ,οχι της πλακας.Αυτο μας κανει δυστυχως να πηγαινουμε 100 φορες αντι για 10 διοτι δεν τις βρισκουμε μαζεμενες η εστω διαφορετικα αρκει να δουλευουν,αυτο με νοαιζει,να δουλεψουν,πρωην και νυν συν καινουρια συν κρυφα,εχει πολυ εως παρα πολυ πραμα που απαιτει ενασχοληση ωσπου να γινει αυτο που λεω,πρακτικα ποτε δε γινεται,ανα διαστηματα παιξαν αρα θελει ενασχοληση.Τζενη εχει και βυζια.Κατι που δεν πολυβλεπουμε με/σε τετοια ομορφια και τετοια κατηγορια,Ελληνιδα βυζαρου

Τελευταία τροποποίηση:

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
526
Πόντοι
80
Η εξαιρετικη μικρη που ανακαλυφθηκε λεγεται Αιμιλια και δε θα περασει απαρατηρητη,τα υπολοιπα δικα σας γτ ειτε πω ειτε δε πω το ιδιο θα μου κανει.Φωτο-Βιντεο δε βαζω γτ πρωτον δεν εχω κ δευτερον δε χανω χρονο.Δε θα τη καταλαβετε κ δε θα σας φανει οτι ειναι της δουλειας κτλ,αν ομως τυχει να ξερετε ειναι η συγκεκριμενη
Ποσο ειναι το πουτανακι;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ποσο ειναι το πουτανακι;
Δε γνωριζω,ειναι σιγουρα μικρη.Ο φιλος λεει ως 25 τη κανει.Εγω δεν ειμαι σιγουρος αλλα ειναι μικρη κ μπορει να μη πει καν αληθινη ηλικια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom