SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.453
- Πόντοι
- 6.246
Αφου πρωτα με φολιασε η Ελιζαμπεθ πρεπει να μενα αο τους πιο κωλοφαρδους που ειχα εμπειρια στα ορια του φυσιολογικου ισως και 1 ετος μετα.Συμφωνω για τοομορφουλα κ τωρα καλοκαιρι που τα δειχνει ειναι πιο ωραια.Κ Γυμνη ειναι ωραια.Θυμηζει τα νιατα μας το στυλ της κ της παει αλλα εχει τα θεματα της.Κριμα που δεν ηταν καθαρη ειδικα μετα το μπανιο γιατι δε χαμπαριαζει κ πολυ κ οταν θελει κανει δε κοροιδευει κ δε φολιαζει.Για μπατσους κ την αλλη που λες ισως ειναι απο γνωστες που ακουγονται σκηνικα οπως το να βγει η αλλη γυμνη εξω κ να λεει δε θελω αλλο μα εμας τα λεφτα μας νοιαζουν κ παλι καλα γλυτωσες κ εσυ με ενα 5ευρο απο πριν,εγω ειχα αφησει+10 σε αυτη αλλα τωρα τη δευτερη της εδωσα 10αρικο κα οχι 15.Κ τσακωνονται στους διαδρομους,στις πορτες κ ξερω γω τι αλλο κανουν.Το θεμα ειναι στο πιωμα,αν η αλλη καταρρευσει τελος ολα πανε στραφι.Αντιθετως αλλη εχει αντοχη κ αλλη το κανει τσακ μπαμ,να μη χανεται ειναι το ζητημα.Προχθες που πηρε φιλος τη Ρανια η γυναικαρα ηπιε στο λεπτο κ ηταν φυσιολογικοτατη,μας ξαφνιασε (!) Για Ελενη ειναι διαφορετικες οι εμπειριες μα κυριως φολιαζει.Ειτε λογω συμπεριφοροας ειτε λογω αισθησης.Εσυ τα βρηκες μαζι της οπως κι εγω κ περασαμε μια χαρα,ειδικα αν σε μαθει θα σαι καλυτερα πιστευω.Οσο για αυτα που σου πε ρωτα τη να μαθεις κι αλλα,θα εκπλαγεις οπως κι απο αλλες κατω.Αν λενε αληθεια ειναι η ιστορια.Με την Ελενη παω παρα πολυ καλα κ ειναι απο τις παλιες που ειχα γνωρισει ως τωρα εκει.Για μενα ειναι καλη περιπτωση,,σεξουαλικα οως δεν ειναι οπως λεει ο μεσος ορος δυστυχως.Αν σε χει πελατη ισως ειναι καλη.Μετα ειναι το τι ζητας κι εσυ,ισως εισαι ''ευκολος'' οπως εγω,δε το λεω με κακια,τα βασικα θελω,δε ζητω περισσοτερα αρα τους κανω κ μου κανουν.Αν εισαι αυτου του στυλ τοτε δε θα χασειςΚατεβηκα μεσημερι την Κυριακή που μας πέρασε, βρήκα τη σκυννι πρεζού Ελισάβετ που μιλαει μονη της και κανονισαμε στον ορφέα με 15 ευρω, καθώς περιμέναμε το ασανσερ μπαινουνε μεσα 2 μπατσοι απο το περιπολικό εξω και σε συνενοηση με το ρεσεψιονίστα ανεβαινουν επανω να βγάλουν έξω μία πρεζού ζομπι που την είχε πιάζει κρίση και δεν έβγαινε με τιποτα ( ποιος διαστραμένος να πήγε μαζι της),
Τώρα στο δωματιο η ελισαβετ βρωμαγιε μια απίστευτη τυρίλα ακομη και μετα το ντουζ οπότε την εδιωξα και χάλασα ετσι 5 ευρω. Κρίμα γιατι ειναι ομορφούλα.
Ξενερομένος ειπα να κάνω μια βόλτα και πιο πέρα με πλησίασε η Έλενα η έγκυος αν θέλω παρέα με 20 ευρω κανονικό πρόγραμμα όπου συμφώνησα μιας που δεν εχω παει ποτε με έγκυο (και ούτε πρόκυτε γιατι δεν έχω γυναικα) παλι στον ορφέα με 5 ευρω ,έκανε το ντουζακι της, ηταν πολύ καθαρή, ολα με πλαστικό απλα θέλει σιγά σιγά λογο εγκυμοσύνης ,μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος