Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Κατεβηκα μεσημερι την Κυριακή που μας πέρασε, βρήκα τη σκυννι πρεζού Ελισάβετ που μιλαει μονη της και κανονισαμε στον ορφέα με 15 ευρω, καθώς περιμέναμε το ασανσερ μπαινουνε μεσα 2 μπατσοι απο το περιπολικό εξω και σε συνενοηση με το ρεσεψιονίστα ανεβαινουν επανω να βγάλουν έξω μία πρεζού ζομπι που την είχε πιάζει κρίση και δεν έβγαινε με τιποτα ( ποιος διαστραμένος να πήγε μαζι της),
Τώρα στο δωματιο η ελισαβετ βρωμαγιε μια απίστευτη τυρίλα ακομη και μετα το ντουζ οπότε την εδιωξα και χάλασα ετσι 5 ευρω. Κρίμα γιατι ειναι ομορφούλα.

Ξενερομένος ειπα να κάνω μια βόλτα και πιο πέρα με πλησίασε η Έλενα η έγκυος αν θέλω παρέα με 20 ευρω κανονικό πρόγραμμα όπου συμφώνησα μιας που δεν εχω παει ποτε με έγκυο (και ούτε πρόκυτε γιατι δεν έχω γυναικα) παλι στον ορφέα με 5 ευρω ,έκανε το ντουζακι της, ηταν πολύ καθαρή, ολα με πλαστικό απλα θέλει σιγά σιγά λογο εγκυμοσύνης ,μετά πιάσαμε την κουβέντα και μου έιπε οτι το παιδί που κουβαλάει ειναι συναγωνιστή πελάτη της που τον ξέρει σχεδόν 2 χρόνια και της έδινε τα διαπλάσια χρήματα για κρεμπιέδες και δεν έπιασαν τα αντισυλλιπτικά και τώρα άφαντος ο κύριος
Αφου πρωτα με φολιασε η Ελιζαμπεθ πρεπει να μενα αο τους πιο κωλοφαρδους που ειχα εμπειρια στα ορια του φυσιολογικου ισως και 1 ετος μετα.Συμφωνω για τοομορφουλα κ τωρα καλοκαιρι που τα δειχνει ειναι πιο ωραια.Κ Γυμνη ειναι ωραια.Θυμηζει τα νιατα μας το στυλ της κ της παει αλλα εχει τα θεματα της.Κριμα που δεν ηταν καθαρη ειδικα μετα το μπανιο γιατι δε χαμπαριαζει κ πολυ κ οταν θελει κανει δε κοροιδευει κ δε φολιαζει.Για μπατσους κ την αλλη που λες ισως ειναι απο γνωστες που ακουγονται σκηνικα οπως το να βγει η αλλη γυμνη εξω κ να λεει δε θελω αλλο μα εμας τα λεφτα μας νοιαζουν κ παλι καλα γλυτωσες κ εσυ με ενα 5ευρο απο πριν,εγω ειχα αφησει+10 σε αυτη αλλα τωρα τη δευτερη της εδωσα 10αρικο κα οχι 15.Κ τσακωνονται στους διαδρομους,στις πορτες κ ξερω γω τι αλλο κανουν.Το θεμα ειναι στο πιωμα,αν η αλλη καταρρευσει τελος ολα πανε στραφι.Αντιθετως αλλη εχει αντοχη κ αλλη το κανει τσακ μπαμ,να μη χανεται ειναι το ζητημα.Προχθες που πηρε φιλος τη Ρανια η γυναικαρα ηπιε στο λεπτο κ ηταν φυσιολογικοτατη,μας ξαφνιασε (!) Για Ελενη ειναι διαφορετικες οι εμπειριες μα κυριως φολιαζει.Ειτε λογω συμπεριφοροας ειτε λογω αισθησης.Εσυ τα βρηκες μαζι της οπως κι εγω κ περασαμε μια χαρα,ειδικα αν σε μαθει θα σαι καλυτερα πιστευω.Οσο για αυτα που σου πε ρωτα τη να μαθεις κι αλλα,θα εκπλαγεις οπως κι απο αλλες κατω.Αν λενε αληθεια ειναι η ιστορια.Με την Ελενη παω παρα πολυ καλα κ ειναι απο τις παλιες που ειχα γνωρισει ως τωρα εκει.Για μενα ειναι καλη περιπτωση,,σεξουαλικα οως δεν ειναι οπως λεει ο μεσος ορος δυστυχως.Αν σε χει πελατη ισως ειναι καλη.Μετα ειναι το τι ζητας κι εσυ,ισως εισαι ''ευκολος'' οπως εγω,δε το λεω με κακια,τα βασικα θελω,δε ζητω περισσοτερα αρα τους κανω κ μου κανουν.Αν εισαι αυτου του στυλ τοτε δε θα χασεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Λινα με διαφορετικο στυλ κ φορεμα και μαλλι κατω χωρις γυαλια ηλιου,φαση παω βολτα η σε event,σε καθημερινο στυλ τη προτιμω

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Εχθές το βράδυ 2.30 έκανα μια βόλτα έξω από ορφαια, είδα μια Ουκρανη Ελένη είναι έγκυος είπε 8 μηνών, επειδή δεν είχε τίποτα καλό πήγα μαζί της 15+5 χοτελ ,λοιπόν έκανε ντουζάκι έκανε ωραία πιπα και σεξακι αν και φοβήθηκα ότι θα είναι ανοιχτή από κάτω ήταν κομπλέ, δεν ξέρω πόσο θα δουλέψει ακόμα λόγο εγκυμοσύνης πάντως τα σπαει

• Like
Αντιδράσεις: f21

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.562
Πόντοι
206
Nαι, είναι αλήθεια ότι σε ρώτησα που βρήκες την Άννα την πρασινομάτα, επειδή έτσι όπως την είχες περιγράψει ήταν μια όμορφη κοπέλα με πράσινα μάτια, και με μόνο πρόβλημα ότι μίλαγε πολύ. Και στη συνέχεια ποστάρησες φωτογραφίες και βίντεο. Και είδα, και εγώ και όσοι έχουν μάτια, ένα πρεζόσκυλο γεμάτο σημάδια σε όλο του το σώμα, σίγουρα από ενέσεις, αλλά και από ευρυαγγείες και εκχυμώσεις, με βρωμερές κάλτσες, που γαμιέται ακάποτα (αφού το κάνει με σένα, το κάνει και με όποιον άλλο της το ζητήσει) και δέχεται και κατούρημα, έστω πλαγίως όπως έγραψες δημόσια στο σάιτ. Μετά από όλα αυτά μου έφυγε η όρεξη να τη γαμήσω. Όπως και την άλλη που ποστάρησες να γαμάς ακάποτα. Ναι, ακριβείς πληροφορίες δεν δίνω για όσες έχω τραβήξει βίντεο, επειδή φοβάμαι μην έχω την τύχη του Στάθη. Κατά τα άλλα κάνω συνεχώς ρεπορτάζ, όταν έχω να πω κάτι. Δεν έχει νόημα να γράψω αυτό που συμβαίνει πολλές φορές, ότι είδα ακριβώς τις ίδιες κοπέλες, και με εξυπηρέτησε ένα στανταράκι μου. Και ναι η Μαρία ήταν ιδρωμένη. Ακόμα κι αν δεν ήταν, θα την υποχρέωνα να κάνει ντουσάκι στο δωμάτιο, πάντα το ξεκαθαρίζω πριν ανέβω στο δωμάτιο, με οποιαδήποτε. Όλες οι σεξεργάτριες παίρνουν κάτι, για να αντέξουν τη δουλειά που κάνουν. Απλά κάποιες παλεύονται, και κάποιες είναι χώμα
Ποιος είναι ο Στάθης? Τι έγινε?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.562
Πόντοι
206
Στα ΚΤΕΛ κινείται τίποτα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Εχθές το βράδυ 2.30 έκανα μια βόλτα έξω από ορφαια, είδα μια Ουκρανη Ελένη είναι έγκυος είπε 8 μηνών, επειδή δεν είχε τίποτα καλό πήγα μαζί της 15+5 χοτελ ,λοιπόν έκανε ντουζάκι έκανε ωραία πιπα και σεξακι αν και φοβήθηκα ότι θα είναι ανοιχτή από κάτω ήταν κομπλέ, δεν ξέρω πόσο θα δουλέψει ακόμα λόγο εγκυμοσύνης πάντως τα σπαει
Ανοιχτη?Ισως δε πηγε με κοσμο και σου φεξε.Η εκλεισε γτ ανοιχτη ηταν σε μενα ακομα κ πριν γκαστρωθει μαλλον.Κ η Βερα στη τελευταια μας ανοιχτη ηταν.Δηλαδη ανοιξε.Αλλα αφου απεδωσε η Λενα ολα καλα κ ευχαριστο για μας.Ειναι απο τις πιο παλιες καραβανες.Πως κ σε αφησε στα 15?Παζαρευεται η Ελενη?Πως αλλαζει ο καιρος χαχα.Μπραβο της ομως γτ εχω την αισθηση οτι οταν σε ξερει ειναι πιο δυναμη.Μεσημερι εννοεις η μεσανυχτα?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Πριν τα Κτελ επι του κεντρικου απεναντι απο τη φορα προς κτελ ειδαμε 4-5 παρουσιες κ επιβεβαιωσε δευτερος οτι εχει ξαναδει.Δε πηγαμε μεσα στα κτελ ουτε παραδρομο αλλα πριν απ αυτα.Οντως ειχε κ ισως ειναι ολα αυτα που λεγονται,μπορει να τις πετυχαμε μαζεμενες.Κ αν δεν ειναι παλι επιβεβαιωθηκε οτι πανε κι εκει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Τριγυρισμα σε Μενιδι κ Λιοσια,Νατασσα στην Εθνικη και τσιγγανα στα φαναρια.Παρουσιες στα αλλα μα ουτε ηταν πολλες ουτε μου κανε κεφι συν οτι αλλαξα γνωμη σε παρακολουθηση.Αχαρνων παλι ειδα καποια ποδαρατη κ δε ξεχωρισα αν ειναι η Μαρια των εργατικων,δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι διαφορετικη.Μεταξυ 10-11 αυτο

Τελευταία τροποποίηση:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
RESPECT!!!!!!!!! Μέσα σε 1,5 γραμμή έδωσες την τελειότερη περιγραφή που θα μπορούσε να δοθεί ποτέ για προτιμήσεις. Όμως, σαν ελαφρυντικό, έπρεπε να γράψεις ότι έχουν ωραία μάτια, κι όχι μόνο βρωμερές κάλτσες και σώματα γεμάτα σημάδια από ενέσεις, μαυρίλες κλπ. Άσε που έχουν Καλλιτεχνικές τάσεις, που φαίνονται στα υπέροχα τατουάζ τους
Ψυχραιμία εσύ γιατί έχεις ανεβάσει κι εσύ φωτό

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.231
Πόντοι
456
RESPECT!!!!!!!!! Μέσα σε 1,5 γραμμή έδωσες την τελειότερη περιγραφή που θα μπορούσε να δοθεί ποτέ για προτιμήσεις. Όμως, σαν ελαφρυντικό, έπρεπε να γράψεις ότι έχουν ωραία μάτια, κι όχι μόνο βρωμερές κάλτσες και σώματα γεμάτα σημάδια από ενέσεις, μαυρίλες κλπ. Άσε που έχουν Καλλιτεχνικές τάσεις, που φαίνονται στα υπέροχα τατουάζ τους
η μια που εχει ανεβασει απο αυτες τις τελειωμενες κοιμαται εκει στον ΟΣΕ και ψαχνει σε καδους για φαγητα,πολυ αξιολογη περπτωση εχει υψηλα στανταρ ο σπερμ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τριγυρισμα σε Μενιδι κ Λιοσια,Νατασσα στην Εθνικη και τσιγγανα στα φαναρια.Παρουσιες στα αλλα μα ουτε ηταν πολλες ουτε μου κανε κεφι συν οτι αλλαξα γνωμη σε παρακολουθηση.Αχαρνων παλι ειδα καποια ποδαρατη κ δε ξεχωρισα αν ειναι η Μαρια των εργατικων,δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι διαφορετικη.Μεταξυ 10-11 αυτο
κοιτα μην γκαστρωσεις καμια γυφτισσα ρε θα σε φανε λαχανο εκει περα δεν εχει μαγκιες

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.231
Πόντοι
456
αντε σπερμ σε λιγες μερες με το καλο ο διαδοχος

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Ανοιχτη?Ισως δε πηγε με κοσμο και σου φεξε.Η εκλεισε γτ ανοιχτη ηταν σε μενα ακομα κ πριν γκαστρωθει μαλλον.Κ η Βερα στη τελευταια μας ανοιχτη ηταν.Δηλαδη ανοιξε.Αλλα αφου απεδωσε η Λενα ολα καλα κ ευχαριστο για μας.Ειναι απο τις πιο παλιες καραβανες.Πως κ σε αφησε στα 15?Παζαρευεται η Ελενη?Πως αλλαζει ο καιρος χαχα.Μπραβο της ομως γτ εχω την αισθηση οτι οταν σε ξερει ειναι πιο δυναμη.Μεσημερι εννοεις η μεσανυχτα?
Βράδυ μεσάνυχτα, με είπε 20 και την είπα 15+5

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.049
Πόντοι
3.656
η μια που εχει ανεβασει απο αυτες τις τελειωμενες κοιμαται εκει στον ΟΣΕ και ψαχνει σε καδους για φαγητα,πολυ αξιολογη περπτωση εχει υψηλα στανταρ ο σπερμ

κοιτα μην γκαστρωσεις καμια γυφτισσα ρε θα σε φανε λαχανο εκει περα δεν εχει μαγκιες
ποια από τις δύο;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Ψυχραιμία εσύ γιατί έχεις ανεβάσει κι εσύ φωτό
Και δεν ειναι ο μονος!Ειναι απο τους πιο παλιους οπως και αλλοι πολυ πριν απο μενα.Απλα εγω εβαλα φωτο και αρχισαν ολα.Λες κ αν εβαζα πχ πρωτα φωτο με καποτα αλλα εκανα ακαποτο χωρις να μαθευτει θα αλλαζε κατι.Εγω αρχισα περσυ και κατι λιγα πολυ πιο πριν.Απλα δε τα λενε κ δε τα δειχνουν κ πεταγονται ως σαλιγκαρια λες και θα μας ''διορθωσουν''.Κ στη τελικη ακομα τριγωνο πανε οσα κ αν εχουν δει.Γιατι αραγε?Σχεδον ολοι αυτοι που κλαψουριζουν ειναι οι ιδιοι που πανε να βρουν οσες λεμε κ μας ρωτανε με μηνυματα.Ειδικα αν δουν τη τελευταια ανακαλυψη τη μικρη (επιβεβαιωνει κ φιλος που μασταν μαζι τελευτααια στιγμη κ τους αφησα να μιλανε ως να παω να βγαλω λεφτα) θα δουν τι επαιξε.Αλλα δεν τους αξιζει γτ οταν λεμε εμεις 10 πληροφοριες αυτη λενε 1 η μας λενε αερολογια τυπου 'πιο κατω' 'πιο πανω' 'διπλα σε αυτη' κοινως πραγματα που δε βοηθουν ως αγαπουληδες η ως ατομα που παντου βλεπουν εχθρους και κινδυνους κι ας μην υπαρχουν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246

Ποια ειναι αυτη που κοιμαται στον οσε και ψαχνει σε καδους φαγητο και δε τη ξερω?Γιατι εχω δει κατι τετοιο κ το χω πει.Κ ποιος ειπε οτι διαλεγω αυτες?Η ακομα καλυτερα,ποιος ειπε οτι οποιεςς γαμας εσυ δε ψαχνουν σε καδους η στο δρομο κατω?Νομιζεις οτι ειναι της υψηλης κοινωνιας?Γιατι εγω ξερω που παω κ τι κανω,δεν παω και εκπλησσομαι ουτε το παιζω δηθεν οπως εισαι που εισαι σε αυτο το νημα και σε χαλασε τι?Το κλασσικο που θα δουμε.Αλλα εσυ επειδη ειδες 1 στις τοσες να το κανει αυτο θεωρσες οτι την εχω παρει ενω πιστευεις οτι οι αλλες δε ψαχνουν.Κ ομως δε ειναι ολες ετσι αλλα δε λες να το χωνεψεις οπως κ οι συναδελφοι σου εδω μεσα.Χιλιες φορες εχω πει οτι ψαχνω Α σταδιο η πριν απο αυτο η κατι αξιοπρεπες.Αυτες που χλευαζεις χλευαζοντας εμενα να ξερεις ειναι ετη φωτος ανωτερες απο σενα σαν ανθρωποι κ θα κανω παρεα μαζι τους στην εξω ζωη παρα με σενα που πας εκει κ σε χαλαει αυτο που περιμενες.Δε πηγες μεσα σε κυριλλε μερος,στον οσε των πρεζουδων πηγες κ ολες σου φαινονται δικες μου απο το κομπλεξ σου γτ δε ξερεις οτι εδω και παρα πολυ καιρο με το ζορι να διαλεξω καποια απο κει κ αν παω παω για ψαρεμα και κανα κονε η δε παω καθολου απο κει.Αλλωστε εγω σας ειπα οτι μεταφερονται σητν εξω περιοχη κ τις ξαναδιωχνει η αστυνομια.Τι αλλο να κανω,να φερω μοντελα μη χρηστιες να χαρεις?Αλαλ κ σε αυτες ακαποτα θα μπω κ θα τις δεις να ψαχνουν σε καδους.μη τυχον κ πας μαζι τους μετα κι ας ειναι μοντελε.Εγω ο ιδιος εχω πει μερικες που εχουν χαλασει η διαλυονται επειδη ξαναρχισαν να πινουν κτλ κ τις βλεπω κ το λένε,δε ξαναπηγα μαζι τους,δε μαρεσει οταν ειναι σε τετοια κατασταση.Γι αυτο λειπουν η ειναι πυροτεχνημα,τι δε καταλαβενετε.Αν βγαλω φωτο Ιωαννα-Τριανταφυλλια-Τζενη (γνωριμια φιλου) θα τρεξεις κι εσυ ειτε τη δεις σε καδο ειτε οχι,ειτε τη δεις να κοιμαται οσε ειτε οχι που αυτες δεν το χουν αναγκη καν γι αυτο (και) διαφερουν.Να δω ποσο θα σας βολεψει το παραμυθι,οσο δε βαζω φωτο απο τις καλες με κανετε και γελαω γιατι μιλατε για οσες ειδατε κ δε βαζω τις ανωτερες.Οσοι τις ειδαν ξερουν κ επιβεβαιωνουν.Μετα απο 1 ετος και βαλε θα μουν εντελως χαζος αν δε ψαχνομαι για καλυτερη με τοσες γνωριμιες και κονε και εκμαθηση κινησεων τους και στεκιων κτλ,πρεπει να σαι χαζο για να μη ψαχτεις αλλα εσυ θα σαι τυπος που παει 1 στο τοσο,τρομαζεις και φευγεις και το κατανοω γτ νομιζεις οτι ολες ειναι σαν του οσε που κι εκει εχει λαβρακια που δε τα χεις δει η δε περιμενες να ασχολουνται.Λες κ οι ''κανονικες'' δε ρουφανε.Μονο Λατινεες να βρεις,καουν χορτο σα χορταρακι.Αλλα εκει δεν εχει Σπερμ αρα δε σε πειραζει.Αφου εχω πει το τριγωνο οποιος δε το αντεχει δεν εχει δουλεια εκει κ μακρια απ αυτο προσπαθω κι εγω,γι αυτο ψαχνω μονο τις καλυτερες κ φευγω πολλες φορες χωρις να κανω τιποτα οσο κ αν χαλαω τα αφηγηματα (σας).Απο τοτε που κοψα φωτο και ενημερωσεις εχω βρει τις καλυτερες γιατι δε χανω χρονο για μαλακιες κραζωντας και δειχνωντας ουτε θα χασω χρονο στο δωματιο με φωτογραφιες κτλ ουτε θα χαλασω το κλιμα αν πχ δε θελει η αλλη.Σιγα μη χασω το καιρο μου επειδη εσεις θελετε αποδειξη για το κοριτσια υπαρχουν αναμεσα στα αλλα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246

Για αν γκαστρωσω γυφτισσα πρεπει πρωτα να γαμησω κ δεν εχω παει με πολλες διοτι κ εκει μαντεψε.Θελω την καλυτερη.Κοταν τις βρισκω δεν μου βγαινει η δε τις βρισκω η δε το κανουν.Σε περιοχες με τετοιες μενω και ξεωρ τι παιζει κ τι δε παιζει.Πιστεψε με μεχρι κ αυτες κ αυτοι ειναι καλυτερα ατομα απο σενα κ ποτε δε θα μου μιλουσαν ετσι,ισα ισα θα λεγαν τις επιπτωσεις μιας τετοια κινησης για να ξερω χωρις να με χλευαζουν οπως εσυ.Αν κ τωρα που το πες αν κανω τεοτιο πραγμα και γινω γαμπρος τους θα χω ενα τσουρμο που θα μπορει να φαει λαχανο εσενα για τον γαμπρουλη δηλαδη εμενα.Κ να σε ενημερωσω οτι δε γαμιουνται οσο ευκολα οπως νομιζει ο μεσος λευκος ουτε κ θα τις ξεχωρισεις τις πλυ ομορφες οτι ειανι γυφτισσες γι αυτο κοιτα να προσεχεις εσυ που δεν τα ξερεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
αντε σπερμ σε λιγες μερες με το καλο ο διαδοχος
Γερο και δυνατο αλλα μην αδικεις τους αλλους,ποτε δε ξερεις ποιος ειναι ο γονιος,δεν ειναι αποκλειστικα δικο μου,ολων μας

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.453
Πόντοι
6.246
Βράδυ μεσάνυχτα, με είπε 20 και την είπα 15+5
Καλα σου κατσε γτ η Ελενη 25 ελεγε.Αφου επεσε καλα ειμαστε,20 ειχε δεχτει σε μενα αλλα παει κ 15 μια χαρα!Εφοσον εγκρινεις μια χαρα γτ δεν ειναι παντα τοσο καλη ουτε τοσο δεκτικη.Ισως λογω ωρας η καταστασης η απλα της εκανες κλικ.Οντως εμφανιζεται αργα εως πολυ αργα αυτο το καλοκαιρι η αυτο το διαστημα για να μαι ακριβης.Κρατα τη γτ οσο θα σε ξερει θα χετε καλη σχεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom