Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Χθες φεύγοντας από Τρίγωνο, στη Λεωφόρο Αθηνών είδα μια κοπέλα που έκανε πιάτσα. Μου φάνηκε μαυρουλα, γυφτοβουλγαρα, ήταν αδύνατη με φούστα και τατουάζ. Είχε ενδιαφέρον! Είχε σταματήσει ένας τύπος όμως λίγο πριν. Ξέρει κανένας τι παίζει?

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Παιχτηκε εξτρα γνωριμια επι Μαρνης,οπως ανεβαινα με Σαντρα αγοραζει κ καθεται μια Ρωσιδα.Με τα πολλα εχω τηλ και μενει Αιγαλεω,μιλουσαμε Ρωσικα
Τηλεφωνακι για Σαντρα?Αξιζει???

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.668
Πόντοι
4.827
Βραδινή καταδρομική στο τρίγωνο. Τα συνηθισμένα στη Σωκράτους, οπότε κατέβηκα προς πρεζόπιατσα πάνω από τον ΟΣΕ. Μια πατσαβούρα με σγουρό καστανό μαλλί ζήταγε 10 ευρώ για μουνί, πίπα και κώλο, αλλά εκτός που ήταν χάλια, είχε και μπανταρισμένο χέρι, κάτι μου ξίνισε. Η Κασσάνδρα μου είπε ότι το σαπούνι της της είχε κάνει αλλεργία, και η μελανίνη της είχε συγκεντρωθεί στον κώλο και στα μπούτια, αλλά να μη φοβάμαι δεν κολλάει. Δίστασα, δεν την πήρα, ίσως έκανα λάθος. Πανέμορφο νεαρό κοντοπούτανο γυφτάκι, καλό σώμα, δήλωσε Ζανέτα, ζήταγε 30 ευρώ για μουνί, πίπα και κώλο, το δέχτηκα. Προχωράω προς τον Ορφέα, δεν έρχεται μαζί μου.

- Δεν θα έρθεις;

- Δεν έχω τσιγάρα

- πήγαινε να αγοράσεις

- Δεν έχω λεφτά

επιτόπου γύρισα πλάτη κι έφυγα. Αν από έξω προσπαθεί να μου αποσπάσει περισσότερα, στο δωμάτιο θα μου έσπαγε τα αρχίδια. Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε από ταξί η Λέλα (που δηλώνει Λέυλα κλπ παπάτζες), οπότε τη βούτηξα. Έχει πρόβλημα στη μέση τελικά, αλλά δεν είναι ευγενικό να την ξαναρωτήσω. Πολύ καλό δέρμα, αξιοπρεπής πίπα, μουνί, κώλος με 15 ευρώ είναι καλή τιμή
Ιωάννη η Λέλα ειναιαυτη που εχει και μια μαγκούρα μαζι .
Με κοντό μαλλί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Ιωάννη η Λέλα ειναιαυτη που εχει και μια μαγκούρα μαζι .
Με κοντό μαλλί
όχι, αυτή που περιγράφεις φοράει και γυαλιά, η Λέλα που λέω εγώ δεν φοράει γυαλιά, δεν έχει μαγκούρα, ισχυρίζεται ότι έχει καταγωγή από Αίγυπτο και το όνομά της στα Αραβικά σημαίνει κάτι σαν Λουλούδι

• Like
Αντιδράσεις: f21

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Μπερδευτηκες,δεν ειπα τηλ Σαντρας αλλα αξιζει αυτη αν ξεκαθαρισεις οτι δε θα δινεις κ δε θα βοηθας με περισσοτερα
Καλα δε θα τα χαλασουμε εκει...της ρωσιδας το τηλ???λογω εγγυτητας μρ Αιγαλεω...

BigTool

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
20
Πόντοι
0
Κάποιος που να έχει πληροφορίες για την εγκυο που είδα έξω από Ορφέα χθες ?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.527
Πόντοι
206
Δηλαδή; Σε ποιο μήνα είναι και αν κυοφορεί αγόρι ή κορίτσι ή δίδυμα; ή ποιος είναι ο πατέρας; χι χι
Εντάξει, σοβαρεύομαι, δε ξέρω. Δε θα την επέλεγα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
ΑΝ και ΟΤΑΝ την βρεις, ρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν είναι έγκυος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα δέχεται σφυροκόπημα, εσένα από πάνω της, και άλλα πολλά

vaggelisk84

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους
εχει κανεις εμπειρια σε παρτουζα απο τα γκρανια της λαυριου
ψαχνω δυο γκρανια να κανουμε παιχνιδι
επισης αποψη για την ευα την αλβανιδα που καποτε εκανε παρτουζες με την αλβανιδοκωλαρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Ελενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
καλησπερα σε ολους
εχει κανεις εμπειρια σε παρτουζα απο τα γκρανια της λαυριου
ψαχνω δυο γκρανια να κανουμε παιχνιδι
επισης αποψη για την ευα την αλβανιδα που καποτε εκανε παρτουζες με την αλβανιδοκωλαρα
Στειλε σε Kataskopo και shadowgrit,ποια Ευα λες?Πως ειναι?

IeronimosBoss

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Like
46
Πόντοι
1
Ελενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικα
Ποιες ωρες πιατσαρει η εγκυος? Ειναι πρεζου ή κανονικη? αν γνωριζει καποιος θα ειμαι ευγνωμων

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.477
Πόντοι
491
ΑΝ και ΟΤΑΝ την βρεις, ρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν είναι έγκυος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα δέχεται σφυροκόπημα, εσένα από πάνω της, και άλλα πολλά
Συνήθως αυτές θέλουν μόνο στα τέσσερα ή αλλιώς αυτή απο επανω για να έχει τον έλεγχο..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.477
Πόντοι
491
Τώρα σοβαρά υπάρχει έγκυος?

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
496
Πόντοι
20
Μια Σουζι ωραιο σκιννυ μωρακι στα 30 κοντα που συνηθως την εχω δει βραδυ 9 και μετα δεν βλεπω να την εχει αναφερει κανεις. Γιατι??? Ωραιο μωρακι 20 ευρω με πρωκτικο πως και ετσι απορω.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.364
Πόντοι
6.246
Ποιες ωρες πιατσαρει η εγκυος? Ειναι πρεζου ή κανονικη? αν γνωριζει καποιος θα ειμαι ευγνωμων
Κανονικη,πιατσαρει απογευμα και βραδυ,την εχω και αρκετα αργα αλλα κυριως απογευματινες.Απογευματινες με βραδυνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom