ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 16.993
- Πόντοι
- 3.656
Ναι, αρκετά λεπτήαυτη με το σγουρο ηταν σκιννυ?
Ναι, αρκετά λεπτήαυτη με το σγουρο ηταν σκιννυ?
Τηλεφωνακι για Σαντρα?Αξιζει???Παιχτηκε εξτρα γνωριμια επι Μαρνης,οπως ανεβαινα με Σαντρα αγοραζει κ καθεται μια Ρωσιδα.Με τα πολλα εχω τηλ και μενει Αιγαλεω,μιλουσαμε Ρωσικα
Μπερδευτηκες,δεν ειπα τηλ Σαντρας αλλα αξιζει αυτη αν ξεκαθαρισεις οτι δε θα δινεις κ δε θα βοηθας με περισσοτεραΤηλεφωνακι για Σαντρα?Αξιζει???
Ιωάννη η Λέλα ειναιαυτη που εχει και μια μαγκούρα μαζι .Βραδινή καταδρομική στο τρίγωνο. Τα συνηθισμένα στη Σωκράτους, οπότε κατέβηκα προς πρεζόπιατσα πάνω από τον ΟΣΕ. Μια πατσαβούρα με σγουρό καστανό μαλλί ζήταγε 10 ευρώ για μουνί, πίπα και κώλο, αλλά εκτός που ήταν χάλια, είχε και μπανταρισμένο χέρι, κάτι μου ξίνισε. Η Κασσάνδρα μου είπε ότι το σαπούνι της της είχε κάνει αλλεργία, και η μελανίνη της είχε συγκεντρωθεί στον κώλο και στα μπούτια, αλλά να μη φοβάμαι δεν κολλάει. Δίστασα, δεν την πήρα, ίσως έκανα λάθος. Πανέμορφο νεαρό κοντοπούτανο γυφτάκι, καλό σώμα, δήλωσε Ζανέτα, ζήταγε 30 ευρώ για μουνί, πίπα και κώλο, το δέχτηκα. Προχωράω προς τον Ορφέα, δεν έρχεται μαζί μου.
- Δεν θα έρθεις;
- Δεν έχω τσιγάρα
- πήγαινε να αγοράσεις
- Δεν έχω λεφτά
επιτόπου γύρισα πλάτη κι έφυγα. Αν από έξω προσπαθεί να μου αποσπάσει περισσότερα, στο δωμάτιο θα μου έσπαγε τα αρχίδια. Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε από ταξί η Λέλα (που δηλώνει Λέυλα κλπ παπάτζες), οπότε τη βούτηξα. Έχει πρόβλημα στη μέση τελικά, αλλά δεν είναι ευγενικό να την ξαναρωτήσω. Πολύ καλό δέρμα, αξιοπρεπής πίπα, μουνί, κώλος με 15 ευρώ είναι καλή τιμή
όχι, αυτή που περιγράφεις φοράει και γυαλιά, η Λέλα που λέω εγώ δεν φοράει γυαλιά, δεν έχει μαγκούρα, ισχυρίζεται ότι έχει καταγωγή από Αίγυπτο και το όνομά της στα Αραβικά σημαίνει κάτι σαν ΛουλούδιΙωάννη η Λέλα ειναιαυτη που εχει και μια μαγκούρα μαζι .
Με κοντό μαλλί
Καλα δε θα τα χαλασουμε εκει...της ρωσιδας το τηλ???λογω εγγυτητας μρ Αιγαλεω...Μπερδευτηκες,δεν ειπα τηλ Σαντρας αλλα αξιζει αυτη αν ξεκαθαρισεις οτι δε θα δινεις κ δε θα βοηθας με περισσοτερα
Δηλαδή; Σε ποιο μήνα είναι και αν κυοφορεί αγόρι ή κορίτσι ή δίδυμα; ή ποιος είναι ο πατέρας; χι χιΚάποιος που να έχει πληροφορίες για την εγκυο που είδα έξω από Ορφέα χθες ?
ΑΝ και ΟΤΑΝ την βρεις, ρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν είναι έγκυος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα δέχεται σφυροκόπημα, εσένα από πάνω της, και άλλα πολλάΚάποιος που να έχει πληροφορίες για την εγκυο που είδα έξω από Ορφέα χθες ?
Αυτη που λες λεγεται ΡοζαΙωάννη η Λέλα ειναιαυτη που εχει και μια μαγκούρα μαζι .
Με κοντό μαλλί
Δε μπορω να το δωσω,δεν ειναι της δουλειας,περαστικη ειναιΚαλα δε θα τα χαλασουμε εκει...της ρωσιδας το τηλ???λογω εγγυτητας μρ Αιγαλεω...
Ελενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικαΚάποιος που να έχει πληροφορίες για την εγκυο που είδα έξω από Ορφέα χθες ?
Στειλε σε Kataskopo και shadowgrit,ποια Ευα λες?Πως ειναι?καλησπερα σε ολους
εχει κανεις εμπειρια σε παρτουζα απο τα γκρανια της λαυριου
ψαχνω δυο γκρανια να κανουμε παιχνιδι
επισης αποψη για την ευα την αλβανιδα που καποτε εκανε παρτουζες με την αλβανιδοκωλαρα
Ποιες ωρες πιατσαρει η εγκυος? Ειναι πρεζου ή κανονικη? αν γνωριζει καποιος θα ειμαι ευγνωμωνΕλενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικα
Συνήθως αυτές θέλουν μόνο στα τέσσερα ή αλλιώς αυτή απο επανω για να έχει τον έλεγχο..ΑΝ και ΟΤΑΝ την βρεις, ρώτα τι υπηρεσίες προσφέρει. Αν είναι έγκυος, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα δέχεται σφυροκόπημα, εσένα από πάνω της, και άλλα πολλά
Τώρα σοβαρά υπάρχει έγκυος?Ελενη,βγαινει καθημερινα,25 παιρνει νομιζω οποτε παζαρεψε για 20,αν δε τη βρεις Ορφεα κοιτα γυρω στη περιοχη του Ορφεα γτ πηγαινοερχεται κυκλικα
Κανονικη,πιατσαρει απογευμα και βραδυ,την εχω και αρκετα αργα αλλα κυριως απογευματινες.Απογευματινες με βραδυνεςΠοιες ωρες πιατσαρει η εγκυος? Ειναι πρεζου ή κανονικη? αν γνωριζει καποιος θα ειμαι ευγνωμων