Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μυστες !!!! Εκει Λιγο κατω απο τα ΚΤΕΛ Κηφισου επι του Κηφισου.... Πριν Τα LeRoy ( Λεοφ Κηφισου και Ακραγαντος ) Εχω Πετυχει κατι που φαινοντουσαν Οκ ?.... Αληθεια!??... Παιζει κατι Καλο !!! ,
Υπαρχει Γνωση !!?????????????????????
Υπαρχει νημα για τα ΚΤΕΛ που παιζει να βγαλεις ακρη γιατι αν το πεις αυτο ισως περασουν να δουν και να μαθουν.Αλλιως μαθε εσυ να μας πεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα.Περυσι το καλοκαιρι πιατσαρε στον ορφεα μια σκιννυ κοπέλα με φλατ κοιλιτσα και crop top.Ονοματι Χρηστινα.Ηταν και ο γκομενός της κοντά.Ξερετε αν δουλευει ακόμα?
Δεν δουλευει.ΑΝ εισαι κωλοφαρδος ΑΝ ειναι απομονωμενη ΑΝ κανει κρυφοαρπαχτη μπορει.Αν δε σε ξερει ομως?.Η Χριστινα ειναι στη πρεζοπεριοχη.Λεγοταν οτι δωθηκε στους ξενους.Οταν το εμαθα καποια στιγμη τη ξαναβρηκα και εκεινη εκανε τελειως ακυρη αντιδραση.Ισως με προστατευσε/Νομιζω εχω παρει ματι το γκομενο της.Παντως δε καθεται μαζι του αλλα δεν καθομαι κ εγω σερι ουτε κ ειναι αυτη εκει σερι.Γενικα αδιαφορω,ισως τη παρακολουθησω,τη βλεπω με αλλο κοσμο.Ευτυχως προλαβα να ξεμουνιασω,δυστυχως δεν επιστρεφει να συνεχισω να ξεμουνιαζω γιατι ειναι κοριτσαρα για ξεμουνιασματα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μαλλον πετυχα τη μιλφ Μαρινα που αναφερθηκε.Ωστοσο μου πε Δημητρα και Ελληνιδα αλλα δε μιλουσε και εντελως ανετα Ελληνικα.Να πετυχα καινουρια?Αναποδα ειπε καποια πραγματα.Θα επανελθω.Δε δεχτηκε στα 15,μονο 20 για να τα κανει ολα καλα οπως ειπε,ειλικρινης

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η νεα παρουσια του Liberty φαινεται να δουλευει σταθερα,σημερα μου κανε επιθεση,τιμια

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δυο νεες παρουσιες που ισως σας μπερδεουν.Η μια συνηθως Σωκρατους η αλλη μου φαινεται την εχω δει κ κοντα στο μετρο.Σημερα ομως στεκοταν Σωκρατους απεναντι.Βασικα παρομοιες ειναι,σωματαρες.Προσεξτε,η μια δε δουλευει κ το λεει,μιλατε ευγενικα καλου κακου.Η αλλη πρεπει να ναι αυτη με τα 40 ευρω αν κ δε με ενδιαφερουν πληρη πακετα.Ωστοσο ειμουν καθιστος με τα κοριτσια κ μου αναφερθηκε να μη πηγαινω μαζι της διοτι κλεβει.Αυτο γενικα εμενα δε με πτοει αλλα αν το παθω?Παντως το κοριτσι αξιζει.Κ οι 2 αξιζουν κ θα μπορουσαν να κανουν παταγο,αλλα παταγαο μπορει να κανει κ αυτη που δουλευει λογω ηλικιας.Το νου σας στο γυρολοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Νεα περιπετεια με Ρανια.Οχι τη γνωστη ουτε τις γνωστες.Βασικα αν κ λεγεται οτι υπαρχουν 3+ Ρανιες εγω ξερω για 4.Ρανια απο Αγρινιο (αυτη που με προσεβαλε),Ρανια γλυκια,Ρανια ψηλη και σημερα προστεθηκε η Ρανια πρασινοματα η οποια μου εξηγησε τι παιζει με (τις) Ρανιες.Η μιλφ μας (η μου) δεν εμφανιζεται συχνα ουτε ξεκαθαρα αν κ μπορει να την εχετε δει πρεζοπεριοχη η στα περιξ εκτος σωκρατους απο οτι μου δωσε να καταλαβω.Βασικα καταλαβα αυτο που ειδα,δηλαδη Μενανδρου και Χαλκοκονδυλη αλλα οχι Ορφεα,απομονωμενη κ τις δυο φορες.Με τα πολλα επιτεθηκα και bigo.Δεχτηκε.Ελληνιδα 41 ετων με ενδειξεις ισως πρωην μοντελου.Αν κ δε με πειθε σωματικα,οχι επειδη ειχε κατι αλλα φοβηθηκα μην ηταν κοκκαλα.Τελικα η γυναικα εχει σωμα στεγνο.Οταν λεω στεγνο εννοω στεγνο με κιλα,δηλαδη μοντελε.Πεντακαθαρη και ξυρισμενη.Δεν της λειπει τιποτα.Ζητησε 15 και δεχτηκε 10.Ηταν σε ολα κανονικη,με συνειδηση και ελεγχο,δε παραπατησε.Δεν με αφησε στα 4,απο οτι φαινεται δε πηδιεται συχνα πυκνα,ζοριστηκε,συζητησιμη,υπομονετικη.Μη τη φοβειτε γτ δειχνει σκληρη ενω δεν ειναι.Χαρακτηριστικα πρασινα ματια καπως αλεπουδιτσας.Και στενη.Σημερα ηταν με κοτσιδα.Απο μακρια θα τη περασετε για μικρη,απο κοντα θα καταλαβετε,καλλιγραμη σαν νεαρη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Παιδακια θα ηθελα να αναφερω οτι στο μετρο στις εξοδους που ειναι στο hondos δηλαδη μια εξω απ το μαγαζι κ μια διπλα στο φαναρι υπαρχει κινηση για πιθανα πεσιματα.Βασικα οι εξοδοι εχουν απλα ενδιαμεσα τους ασανσερ κατα καποιο τροπο.Στην ουσια ειναι κολλητα.Παρατηρω λοιπον κοριτσια υποπτης κινησης κ φυσικα εμφανισης.Πιο πολυ στην εξοδου του φαναριου.Ριχτε μια ματια,αραξτε λιγο να τσεκαριστει.Επειτα αν σας παιρνει ακοληθηστε για επιθεση η για να δειτε που θα παει και τι θα κανει.Ακομα κ αν δεν ειναι μονη.Εχω λογο που το λεω.Προφανως πηγαινοερχονται και με συγκοινωνια,απλα δε μου πηγαινε το μυαλο γιατι πολυ απλα ειμουν αφελης.Καποιες μπορει να ρχονται με οχημα.Αλλες συγκοινωνιακα.Εννοειται μπορει οποιαδηποτε να ναι σε οποιοδηποτε σεξοκλαδο και σεξοτομεα,εγω παντως κατι βλεπω.Επισης να στε σε ετοιμοτητα γιατι μπορει να περασουν απεναντι απ το φαναρι η να πανε προς τα μεσα του τριγωνου.Αλλες φορες μπορει να κατσουν στις εξοδους η κοντα τους.Η θα εξαφανιστουν,σε μια στιγμη μπορει να εξαφανιστουν.Προσοχη στους αστυνομικους

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η Ρανια πρασινοματα μου πε μεταξυ αλλων οτι γουσταρει να γαμαει με στραπον,το λεω για οσους κανουν τετοια φαση καθως το πε ξεκαθαρα και το εννοει

gatos93

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, έχει δοκιμάσει κανείς την σαμουελα;;;;
Πολύ θα ήθελα να δω πόσο στενό είναι το κωλαρακι της.... γίνεται όλο και καλύτερος/η.... επίσης...μια Σαρα που έκανε πιάτσα κοντά στα φανάρια στην Μάρνης.... έχει κάνα χρόνο που εξαφανίστηκε.... ξέρει κάποιος τι απέγινε;;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Πολύ θα ήθελα να δω πόσο στενό είναι το κωλαρακι της.... γίνεται όλο και καλύτερος/η.... επίσης...μια Σαρα που έκανε πιάτσα κοντά στα φανάρια στην Μάρνης.... έχει κάνα χρόνο που εξαφανίστηκε.... ξέρει κάποιος τι απέγινε;;;;
Λες τη Σάρα, την γνωστή ακάποτη Βουλγάρα με το φουλ πρόγραμμα?

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Χθες μια γρήγορη στη Λαυρίου για συνάντηση με τη Μαρία Ρουμάνα. Όπως πάντα πολύ καλή στις υπηρεσίες. Την προηγούμενη φορά δεν παρατήρησα την ουλή, χθες την είδα φαίνεται πολύ αντιεσθετικο και με την προσθήκη κώλου που είχε κάνει παλιά φαίνεται χάλια, οπότε φεύγει η στάση στα 4. Ευτυχώς που είναι καλή στις υπηρεσίες γιατί με άλλη δεν ξέρω αν μου είχε σηκωθεί.
Ναι, έχει κάνει προσθήκη λίπους από το ίδιο της το σώμα. Αυτή η γυναικεία ματαιότητα πάντα με ξεπερνάει. Αν θυμάμαι καλά έχει πάει το ραντεβού 30€?

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.567
Πόντοι
4.646
Καλησπερα στην πιατσα και στους γνωστες κοριτσιων και πραγματων .Θα ηθελα καποιες πληροφορειες απο αυτους που εχουν παρει προσφατα την Μαρια την Ρουμανα, δληαδη συμπεριφορα , προγραμμα , τιμες σε ιδικα και μη ιδικα προγραματα , ξεπετα η νορμαλ παροχες και οτι αλλο θα βοηθουσε για μια πιο λεπτομερη εικονα . Χωρις να θελω να θιξω κανενα νομιζω ο πιο καταληλος για καλη περιγραφη θα ηταν ο Ιωαννης Μποκολος εαν την εχει παρει φυσικα !!!! Την ειδα σημερα κατα τις 12.20 προσπαθησα να της μιλησω και μου ειπε δεν μπορω εχω 3 ραντεβου συνεχομενα !!! Φυσικα εφυγα λογο χρινου . Θα αναμενω οποιος θελει να μου απαντηση !!!Ευχαριστω .
Και σε μένα έχει πει παρόμοιες μαλακίες! Ότι τάχα έχει περίοδο! :2funny:

Προφανώς ξέρει μετά από σχεδόν διψήφιο αριθμό συναντήσεων ότι τη θέλω για πρωκτικό και μάλλον δεν άντεχε εκείνη τη στιγμή.

OMpaglamas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Λοιπόν έχουμε και λέμε . Κατέβηκα το προηγούμενο Σάββατο . Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο ούτε έξω από easy . Επειδή στην κυριολεξία δεν έχει τίποτα που να αξίζει τα λεφτά του δηλώνω αποχή μέχρι νεοτέρας από το τρίγωνο. Με βλέπω για Ντέλο ή για στούντιο .

gatos93

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Λες τη Σάρα, την γνωστή ακάποτη Βουλγάρα με το φουλ πρόγραμμα?
Ναι μύστη μου αυτή την βουλγαρική πορνοφατσα που για 20€ έδινε ακαπο και το κωλαρακι της

gatos93

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Επισκέπτομαι το τρίγωνο 3 χρόνια τώρα απλά τώρα αποφάσισα να γράψω στο φόρουμ
Να ξέρετε ότι στην Καποδιστρίου, Αλβανός νταβας, συνήθως κάθεται στο πεζοδρόμιο εκεί στην Καποδιστρίου, πρέπει να εκδίδει την γυναίκα του, αν κατάλαβα καλά από όσα λέτε είναι η Έλλη που κάνει πιάτσα 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου???? σταμάτησα για καύλαντα κ με λήστεψε περνοντας μου 100€ λέγοντας πως αν φωνάξει θα μαζευτούν 10 άτομα.....κ δεν ξέρω ποιός είναι αυτός και κάτι μαλακίες
Μακάρι σε φάρμακα
Απλά να γνωρίζετε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Και περισσοτερο.Δεν ξαναεμφανιστηκε και δεν τη βρηκα ουτε στο τηλεφωνο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Λοιπόν έχουμε και λέμε . Κατέβηκα το προηγούμενο Σάββατο . Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο ούτε έξω από easy . Επειδή στην κυριολεξία δεν έχει τίποτα που να αξίζει τα λεφτά του δηλώνω αποχή μέχρι νεοτέρας από το τρίγωνο. Με βλέπω για Ντέλο ή για στούντιο .
Μια φορα πηγες αλλα τριγωνο και ομορφια η αξιοπιστια δε πανε μαζι.Τοσο γρηγορα κ σε ενα περασμα δουλεια δε κανεις.Επισης στη καλυτερη να βρουμε σωματα,αλλιως δε θα δουλευαν εκει.Ατυχησες πολυ.Δεν αλλαζει τιποτα απ οτι φαινεται παρολο που αλλαξε η εποχη.Δεν υπαρχει αξιοπιστια σιγουρη και ουτε εξασφαλισμενη η σχεση αξιας-υπηρεσιων.Αυτο μας κανει τη ζημια εκει στο τριγωνο,για να βρεις 5 καλες πρεπει να γνωρισεις/δοκιμασεις 20.Αυτο ισχυει κ στα μπουρδελα κ στουντιο απλα εκει εχει κριτικες και περιβαλλον.Κ εδω προσπαθουμε με κριτικες να σωζουμε.Στο τριγωνο η σαπιλα της περιοχης φταιει,ισως να σαι τυχερος οταν ξαναπας αλλα να ξερεις θελει πολλα περασματα και πολυ χρονο και αυτο αν σου κανει στο γουστο.Τα λεφτα ειναι ''οκ'' και ο χρονος οκ ειναι.Το κακο των πιατσων ειναι που οταν φευγεις μπορει σε 5 λεπτα να εμφανιστει κατι η να χε εμφανιστει πριν πας.Σε ολα τα αλλα ξερουμε οτι οι κοπελες ειναι εκει δεν αγχωνομαστε,αυτη ειναι η μαλακια σε πιατσα,οι αναμονες χωρις εικονα αλλα κ να ξερεις ποια ειναι παλι η αναμονη δε παλευεται.Στα αλλα πας φευγεις ξαναρχεσαι δε καθεσαι να χασεις χρονο κ δε στεκει να κατσεις.Στη πιατσα παλι πας ερχεσαι αλλα βαριεσαι περισσοτερο καθως ειναι βολτα οποτε φαινομενικα περνας την ωρα σου κι εκει.Γενικα να γινει η δουλεια ειναι το θεμα,σε καταλαβαινω απολυτα,δεν αλλαζει τιποτα ειτε παω συχνα ειτε αραια,ελαχιστες ενδιαφερουσες παρουσιες που φαινονται αξιοπιστες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Επισκέπτομαι το τρίγωνο 3 χρόνια τώρα απλά τώρα αποφάσισα να γράψω στο φόρουμ
Να ξέρετε ότι στην Καποδιστρίου, Αλβανός νταβας, συνήθως κάθεται στο πεζοδρόμιο εκεί στην Καποδιστρίου, πρέπει να εκδίδει την γυναίκα του, αν κατάλαβα καλά από όσα λέτε είναι η Έλλη που κάνει πιάτσα 3ης Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου???? σταμάτησα για καύλαντα κ με λήστεψε περνοντας μου 100€ λέγοντας πως αν φωνάξει θα μαζευτούν 10 άτομα.....κ δεν ξέρω ποιός είναι αυτός και κάτι μαλακίες
Μακάρι σε φάρμακα
Απλά να γνωρίζετε
1ον. Έγραψες ότι .....Επισκέπτομαι το τρίγωνο 3 χρόνια τώρα....... Θα έπρεπε να χρησιμοποιείς το μυαλό σου. Για ποιο λόγο είχες πάνω σου 100 ευρώ; Κουβαλάμε μόνο ένα δεκάρικο παραπάνω από όσα θέλουμε να ξοδέψουμε, κι ένα κινητό από τις προσφορές του Κωτσόβολου, δεν φοράμε ρολόι
2ον. Για ποιο λόγο σταμάτησες για καυλάντα με γυναίκα, όταν δίπλα της υπήρχε άντρας; δεν σκέφτηκες ότι ίσως υπήρχε κίνδυνος;
3ον. Για ποιο λόγο δεν τον κατήγγειλες στο Αστυνομικό Τμήμα;

Τόσο αθώος είσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom