Νεα περιπετεια με Ρανια.Οχι τη γνωστη ουτε τις γνωστες.Βασικα αν κ λεγεται οτι υπαρχουν 3+ Ρανιες εγω ξερω για 4.Ρανια απο Αγρινιο (αυτη που με προσεβαλε),Ρανια γλυκια,Ρανια ψηλη και σημερα προστεθηκε η Ρανια πρασινοματα η οποια μου εξηγησε τι παιζει με (τις) Ρανιες.Η μιλφ μας (η μου) δεν εμφανιζεται συχνα ουτε ξεκαθαρα αν κ μπορει να την εχετε δει πρεζοπεριοχη η στα περιξ εκτος σωκρατους απο οτι μου δωσε να καταλαβω.Βασικα καταλαβα αυτο που ειδα,δηλαδη Μενανδρου και Χαλκοκονδυλη αλλα οχι Ορφεα,απομονωμενη κ τις δυο φορες.Με τα πολλα επιτεθηκα και bigo.Δεχτηκε.Ελληνιδα 41 ετων με ενδειξεις ισως πρωην μοντελου.Αν κ δε με πειθε σωματικα,οχι επειδη ειχε κατι αλλα φοβηθηκα μην ηταν κοκκαλα.Τελικα η γυναικα εχει σωμα στεγνο.Οταν λεω στεγνο εννοω στεγνο με κιλα,δηλαδη μοντελε.Πεντακαθαρη και ξυρισμενη.Δεν της λειπει τιποτα.Ζητησε 15 και δεχτηκε 10.Ηταν σε ολα κανονικη,με συνειδηση και ελεγχο,δε παραπατησε.Δεν με αφησε στα 4,απο οτι φαινεται δε πηδιεται συχνα πυκνα,ζοριστηκε,συζητησιμη,υπομονετικη.Μη τη φοβειτε γτ δειχνει σκληρη ενω δεν ειναι.Χαρακτηριστικα πρασινα ματια καπως αλεπουδιτσας.Και στενη.Σημερα ηταν με κοτσιδα.Απο μακρια θα τη περασετε για μικρη,απο κοντα θα καταλαβετε,καλλιγραμη σαν νεαρη