Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Κ το ευχαριστο,νεο μωρο στο Easy ελληνιδα γατισια ματια πρασινοπα.Αδυνατο καλλιγραμο,πολυ γαμευσιμο.Στα 20 που δεχτηκε στα 15 και ακα.Δυστυχως μαλλον με δουλεψε καθως δεν επεστρεψε αλλα κ εγω δεν επεστρεψα,μου το χαλασε η μαρια με τα σκουλαρικια,το νου σας αν τη δειτε τη μικρη παρτε τη γιατι μετα μπορε να τη χασετε,χαρακτηριστικα τα μεγαλα νυχια τα ψευτικα,μου πε οτι τωρα το ξεκινησε.Δε θυμαμαι τιποτα απο τα σημαντικα,δεν με κερδισε με το κλιμα αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι κακη,μαλλον τετοιο ειναι το στυλ της,ησυχη και ηπιων τονων.Φορουσε μαυρα πανω κατω αλλα θα τη καταλαβετε ανεξαρτητου ρουχων γιατι εκανει καραμπαμ ως κατι καινουριο και μαλιστα ωραιο,μικρη ειναι,σιγουρα αξιζει τη δοκιμη για οσο θα το κανει γιατι κ παθητικη να ναι πηδας μπιμπελακι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εξτρα.Οποιοι ξερετε κατι για αυτη τη γυναικα της ζωης μου πειτε,Οτιδηποτε μπορει να με βοηθησει αν τη βρω καθως μπορω να ρωτησω.Μη ψαρωνετε με τον αλλο,πολλοι πανε παρειστικα αλλα κ ζευγαρωτα.Κ φυσικα μπορει να ανταποκριθει το κοριτσι ακομα κ κρυφα.Περαστικη φανηκε,ειχαμε καποια λεπτα απομονωμενοι,δε προλαβα να φωτογραφισω οταν εκατσε κατω (σταση καπνιζω) να παθετε πλακα,δε μπορεσα,100% εγραφε,απο κοντα ειναι πιο καλη κ πιο καυλα.Αυτος εφυγε μια φαση προς πρεζοπεριοχη καθως περασε τη κουμουνδουρου,ειχαν ερθει απο κει.Επαθα που παθα τη πλακα μου μαζι της,εκατσε κ σκουατ βλεπωντας τη απο πισω με γαμησε 100%

Συνημμένα

• 20250624_211502.jpg
    20250624_211502.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 20250624_211400.jpg
    20250624_211400.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 50
  • 20250624_211402.jpg
    20250624_211402.jpg
    2,6 MB · Εμφανίσεις: 41
  • 20250624_211503.jpg
    20250624_211503.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 54
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Κ μη ξεχνατε να χαμογελατε σε ολες τις περαστικες καθε βαθμιδας,αποφευγωντας παραλληλα οσες ξερετε ηδη οτι ειναι παρταλια απο καθε βαθμιδα,σε οσες αξιζουν η πιστευετε οτι αξιζουν χαμογελατε κ αν σας παιρνει μιλατε κ βλεπετε,στη χειροτερη θα χετε μια γνωριμια που θα σας δωσει εισητηριο σε αλλη γνωριμια ως να δειτε αν βγειτε καπου.Στη καλυτερη θα μπαινετε.Δεν ειναι μονο το πηδημα,για οσους παμε συχνα η βαθια χρειαζομαστε καβατζα αλλιως απομακρυνση κ κινηση μονο στα κεντρικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εθεαθη ξανφικα παρουσια απεναντι απο λαυριου στις στασεις καθιστη εκει στο φυτο,να ταν η Ρουμανα?Νομιζω κοντο μαλλι ειδα αλλα με τζιν δεν ειδα το τατου,καλλιγραμη.Φυσικα μπορει να ναι γυναικα περαστικη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Όχι μου λέει δεν στα δίνω.
Μεχρι κ ετσι τα λεφτα μια χαρα τα σκεφτοταν,κατα τα αλλα εγω τις εκμεταλλευτηκα.Εχεις δικαιο ομως,οταν βλεπουμε υποπτη συμπεριφορα καλυτερα το πουλο,εδω με ερωτησεις διαβεβαιωσεις η και πεσμενες ψυχολογιες παλι μπαινουμε κακως.Ειναι που δε βρισκουμε κ δεν εχουμε διαθεση να ψαξουμε η να ξαναπαμε,ειδικα οι μακρινοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Πού μπορώ να τη βρω και τι ώρα;
Δες και Χαλκοκονδυλη κ στις δυο πλευρες,δηλαδη κ στη πλευρα προς Λαυριου αλλα κ στη πλευρα προς Ορφεα,γενικα περπταει περα δωθε η μπορει κ να σταθει.Τελευταια τη ειδα απο τη συμβολη να πηγαινει πανω δηλαδη προς τη Μαρνης

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Τελος και η Αλεξανδρα/Σαντρα.Οταν πλησιαζω να πω ενα γεια κ να δω κ τι παιζει δε παω για βοηθεια,παω για να μιλησω,καλυτερα απο μακρια γτ αμα φωναζουν ειναι αρκετη πιθανοτητα να ζητησουν.Κ να το παιξουν κ στην ανθρωπια οπως αυτη.Να λογοπιανομαστε κ μαλιστα εντος πρεζοπεριοχης ειναι το κυκνειο ασμα.Το ξανακανε στην εξω περιοχη,το κανε κ τωρα.Ουτε τραπεζα ειμαι ουτε μαλακας γιατι για τεοτιο με εχουν.Διαφορες μου ζητανε,κομμενα.Αλλωστε τωρα ζητανε νευριαζουν κτλ κ μετα μπορει να ξαναπανε μαζι μου σα να μην τρεχει τιποτα.Γενικα ζητανε νερα χυμους κτλ οταν εχουν ''αναγκες'' αλλα τελος οι παραχωρησεις.Βασικα οντως αρκετες φορες δε μπορω γτ αν δωσω δε θα χω για το σχεδιο μου αλλα υπαρχουν κ καλες πχ που το συζητανε κ δε κρατανε μουτρα.Καλυτερα να ξερουν οτι δε δινω κ αν μιλησουν οκ,παρα αυτο το παμα να ζητανε συχνα πυκνα η να μη χαιρετανε να μη μιλανε κατι που βλεπουν κ απο μενα.Καταρχην λιωνουν στη κυριολεξια.Και τα ''ορεοει να δουλεψω'' κ ''θα δουλεψω'' ειναι οκ Σαντρουλα,δεν ειναι δικαιολογια ουτε κατι που με πειθει.Αν πατε μαζι της η με οποιαδηποτε να ξερετε οτι αν δωσετε κατι πριν η μετα (ειδικα αν ειναι κατι εξτρα) να ξερετε οτι πιθανον θα σας ξαναζητηθει.Κ ξερετε ποσο εκνευριστικο ειναι να σας θεωρουν βοηθους οταν εσεις δε θελετε να πατε η εχετε αλλο στοχο.Οποτε αποφυγετε για να εχετε,οσο πιο ψυχροι γινεται ειναι η καλυτερη λυση.Καλυτερα προσπεραστε περπατωντας οτι κ αν λενε παρα να δωσετε κ να σας ζητανε συχνα πυκνα ενω εσεις θελετε να μπειτε σε αλλες.Η Σαντρα το παει ανθρωπιστικα σε εκνευριστικο βαθμο.Ξαναλεω πολλες ζητανε,ακομα κ η κανονικες,αλλα δε φερονται ολες με τον ιδιο τροπο στην αρνηση ουτε σπανε νευρα.Η Αλεξανδρα/Σαντρα ειναι απ τις περιπτωσεις που οσο καλα φερθεις τοσο θα σε πρηζει,οκ δεν ειναι κακο αλλα μετα απο 2 φορες ειναι.Αν εισαι ανθρωπος που βοηθας εχει καλως κανεις οτι θες.Αν δε θες να βοηθησεις για τον οποιδηποτε λογο μην ανταποκρινεσαι.Η πορεια θα δειξει αν θες να ασχολεισαι κ να βοηθας η αν θα κοψεις τις μαλακιες καποια στιγμη.Το σκεπτικο ειναι απλο,εισαι απ τους λιγους που βοηθησαν και βγαινεις και κακος.Γι αυτο τελος και η συγκεκριμενη για μενα,ισως καποιες στιγμες βαρεμαρας να ξαναπαρθει αλλα διαγραφεται απ τη λιστα γιατι το κατι αλλο ειναι προτιμοτερο.Υπαρχουν κοριτσια που δε ζητανε κ δε κλαψουριζουν.Ολως τυχαιως οσες κλαινε ουτε δουλευουν καπου φανερα για πολυ ουτε εκμεταλλευονται τα προτερηματα τους πχ το σωμα τους.Οσο υπαρχουν Βαλεντινες,Μαριες,Μαριαλενες οι Σαντρες πανε απατες με αυτα που κανουν.Δεν ειναι ατομο που δε δουλευει η που δεν αντεχει (μαλλον) αλλα αυτη τη ζαλαδα βοηθειας δε τη μπορω,καλυτερα να το δωσω σε ατομο που θα με βοηθησει σε κατι,πχ πληροφορια παρα να τα δωσω εκει που θα ξαναπρηξουν.Ειναι εμφανεις οι διαφορες οσων κοριτσιων εχουν σπιτι κ οσων δεν εχουν.Τα υπολοιπα ειναι θεμα ανθρωπιας αλλα και κοροιδιας.Γι αυτο Αλεξανδρα/Σαντρα τελος

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Οποιος παρει τη καινουρια μικρη με το γατισιο προσωπο απ το Easy ας ενημερωσει.Επισης λογω ζεστης κ για να μη πηγαινω τζαμπα,οποιος εχει τηλ Μαριας Ρουμανας θα το ηθελα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ποια σας θυμιζει?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.817
Πόντοι
746
χαχαχα,Με ρωτας η υποθετεις?Γιατι εγω με αυτα τα χαρακτηριστικα κ με αυτα που γραφουν στη καρτελα κ εμ αυτα που διαβαζω σε 1 πολυ γνωριμη μας πηγε το μυαλο μου
Εμένα για την μπουρου πως σκατα λέγεται αλλά είπε μεγάλο βυζι!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εμένα για την μπουρου πως σκατα λέγεται αλλά είπε μεγάλο βυζι!
Κ μενα τη Ζαιρα μου θυμιζει,τη βλεπω απο την αρχη που παιξε σε αλλο γραφειο αρχικα αυτη η κοπελα.Ειναι σχεδον ιδια για να μη πω ιδια.Κ τα χαρακτηριστικα αλλα κ η καρτελα.Ισως γι αυτο ειναι εξαφανισμενη.Αλλα η δικια μας κανει ραντεβουδακια κανονικα.Κ μου κανει εντυπωση που αλλαξε γραφειο κ κατσε στασιμη ενα διαστημα.Μαλλον κανει αλλαγη.ΑΝ ειναι η Ζαιρα ειναι αποριας αξιο καιως η αποδοση τη ειναι Fifa World Cup επιπεδο.ΑΝ κανει και αρπατχες εχει λογικη.Μπορει να πεφτω τελειως εξω καθως δεν ειναι κ η μονη που χει αλλη καταγωγη αλλα μεγαλωσε Ελλαδα.Ισα ισα θα χαρω πολυ αν ειναι διαφορετικες γιατι ετσι εχουμε ποικιλιες.Φαντασου παρτουζα Τσοκο+Ζαιρα δυο μαροκινες δυνατης αποδοσης,το κατι αλλο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Μόλις επέστρεψα από τρίγωνο......έφαγα μεγάλη φολα.. . Τέτοιο πράγμα δεν μου έχει συμβεί ξανά.. .... Βλέπω στην Σωκράτους την Μαρία την φαφουτα.. .που είμαι χρόνια πελάτης της.. βλέπω ότι είχε ένα περίεργο βλέμμα σήμερα αλλά δεν δίνω σημασία......με χαιρετά με πολύ χαμηλή. Φωνή.. δεν δίνω σημασία.... Της γνέφω να πάμε στο easy hotel...... ακολουθεί αλλά ότι και να της λέω δεν μιλά καθόλου ....μόνο γνέφει..... πληρώνω 5 euro το χοτελ μπαίνουμε στο ασανσέρ... Της δίνω 10 ευρώ όπως πάντα..... εξακολουθεί να μην μιλά. Στο δωμάτιο κάνω ντους και συνεχίζει να μην μιλά......της λέω τι έχεις; Είσαι άρρωστης; Μου γνέφει όχι......την ξαπλώνω στο κρεββάτι και της ορμάω..... αρχίζει να αντιστέκεται. .....την κηνυγαω σε όλο το δωμάτιο.....στο τέλος την γραπωνω και την ρίχνω με την βία στο κρεββάτι την καβαλάω και της ακινητοποιω τα χέρια.....τότε μίλησε... Άσε με με πονάς κτλ......με δυσκολία μιλούσε.....της λέω γιατί δεν κάθεσαι να σε γαμησω πουτανακι;... Εκείνη αντίσταση.... Της λέω δωσ'μου πίσω τα λεφτά να φύγω.... Όχι μου λέει δεν στα δίνω. Παίρνω και εγώ ανάποδες. Την κρατώ ακινητοποιημένη με την βία και αρχίζω να τρίβω την ψωλή μου στην κοιλιά της μέχρι που έχυσα πάνω της... Την παράτησα ντύθηκαν και έφυγα.... τσαντισμενος
....Βλέπω στην Σωκράτους την Μαρία την φαφουτα.... εννοείς τη Μαρία από την Ερυθραία; με πολύ κοντό μαλλί, πολύ καλό δέρμα και γύρω στα 50;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παει η αλβανιδοκωλαρα 9.30 το πρωι?Πω πω φανταστειτε πανε νωρις βγαζουν φευγουν,ουτε part time δε κανουν αυτες οι συγκεκριμενες.Η Ερυθραια ειναι 56 μου το πε η ιδια κ το λεω να ξερετε διοτι δε της φαινεται κ ειναι καλη η κατασταση της αλλα 56,δε το κρυβει.Αν τη παρατηρησετε φαινεται στη φατσα οτι ειναι μεγαλοκυρια,να μου πεις κ αλλες ειναι μεγαλοκοπελες που ειναι πιο ομορφες η πιο φτιαγμενες

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
....Βλέπω στην Σωκράτους την Μαρία την φαφουτα.... εννοείς τη Μαρία από την Ερυθραία; με πολύ κοντό μαλλί, πολύ καλό δέρμα και γύρω στα 50;
Δεν ξέρω πως την λέτε εσείς.....εγώ την λέω φαφουτα......δεν είναι πολύ κοντό το μαλλί της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom