Τελος και η Αλεξανδρα/Σαντρα.Οταν πλησιαζω να πω ενα γεια κ να δω κ τι παιζει δε παω για βοηθεια,παω για να μιλησω,καλυτερα απο μακρια γτ αμα φωναζουν ειναι αρκετη πιθανοτητα να ζητησουν.Κ να το παιξουν κ στην ανθρωπια οπως αυτη.Να λογοπιανομαστε κ μαλιστα εντος πρεζοπεριοχης ειναι το κυκνειο ασμα.Το ξανακανε στην εξω περιοχη,το κανε κ τωρα.Ουτε τραπεζα ειμαι ουτε μαλακας γιατι για τεοτιο με εχουν.Διαφορες μου ζητανε,κομμενα.Αλλωστε τωρα ζητανε νευριαζουν κτλ κ μετα μπορει να ξαναπανε μαζι μου σα να μην τρεχει τιποτα.Γενικα ζητανε νερα χυμους κτλ οταν εχουν ''αναγκες'' αλλα τελος οι παραχωρησεις.Βασικα οντως αρκετες φορες δε μπορω γτ αν δωσω δε θα χω για το σχεδιο μου αλλα υπαρχουν κ καλες πχ που το συζητανε κ δε κρατανε μουτρα.Καλυτερα να ξερουν οτι δε δινω κ αν μιλησουν οκ,παρα αυτο το παμα να ζητανε συχνα πυκνα η να μη χαιρετανε να μη μιλανε κατι που βλεπουν κ απο μενα.Καταρχην λιωνουν στη κυριολεξια.Και τα ''ορεοει να δουλεψω'' κ ''θα δουλεψω'' ειναι οκ Σαντρουλα,δεν ειναι δικαιολογια ουτε κατι που με πειθει.Αν πατε μαζι της η με οποιαδηποτε να ξερετε οτι αν δωσετε κατι πριν η μετα (ειδικα αν ειναι κατι εξτρα) να ξερετε οτι πιθανον θα σας ξαναζητηθει.Κ ξερετε ποσο εκνευριστικο ειναι να σας θεωρουν βοηθους οταν εσεις δε θελετε να πατε η εχετε αλλο στοχο.Οποτε αποφυγετε για να εχετε,οσο πιο ψυχροι γινεται ειναι η καλυτερη λυση.Καλυτερα προσπεραστε περπατωντας οτι κ αν λενε παρα να δωσετε κ να σας ζητανε συχνα πυκνα ενω εσεις θελετε να μπειτε σε αλλες.Η Σαντρα το παει ανθρωπιστικα σε εκνευριστικο βαθμο.Ξαναλεω πολλες ζητανε,ακομα κ η κανονικες,αλλα δε φερονται ολες με τον ιδιο τροπο στην αρνηση ουτε σπανε νευρα.Η Αλεξανδρα/Σαντρα ειναι απ τις περιπτωσεις που οσο καλα φερθεις τοσο θα σε πρηζει,οκ δεν ειναι κακο αλλα μετα απο 2 φορες ειναι.Αν εισαι ανθρωπος που βοηθας εχει καλως κανεις οτι θες.Αν δε θες να βοηθησεις για τον οποιδηποτε λογο μην ανταποκρινεσαι.Η πορεια θα δειξει αν θες να ασχολεισαι κ να βοηθας η αν θα κοψεις τις μαλακιες καποια στιγμη.Το σκεπτικο ειναι απλο,εισαι απ τους λιγους που βοηθησαν και βγαινεις και κακος.Γι αυτο τελος και η συγκεκριμενη για μενα,ισως καποιες στιγμες βαρεμαρας να ξαναπαρθει αλλα διαγραφεται απ τη λιστα γιατι το κατι αλλο ειναι προτιμοτερο.Υπαρχουν κοριτσια που δε ζητανε κ δε κλαψουριζουν.Ολως τυχαιως οσες κλαινε ουτε δουλευουν καπου φανερα για πολυ ουτε εκμεταλλευονται τα προτερηματα τους πχ το σωμα τους.Οσο υπαρχουν Βαλεντινες,Μαριες,Μαριαλενες οι Σαντρες πανε απατες με αυτα που κανουν.Δεν ειναι ατομο που δε δουλευει η που δεν αντεχει (μαλλον) αλλα αυτη τη ζαλαδα βοηθειας δε τη μπορω,καλυτερα να το δωσω σε ατομο που θα με βοηθησει σε κατι,πχ πληροφορια παρα να τα δωσω εκει που θα ξαναπρηξουν.Ειναι εμφανεις οι διαφορες οσων κοριτσιων εχουν σπιτι κ οσων δεν εχουν.Τα υπολοιπα ειναι θεμα ανθρωπιας αλλα και κοροιδιας.Γι αυτο Αλεξανδρα/Σαντρα τελος