Σε αλλα νεα η Μαρια Ερυθραια εξαφανιστηκε.Απεναντι τις Λαυριου στις στασεις της 3ης προσεξα πρωτη φορα απογευμα παρουσια λεω η Μαρια θα ναι,μετα ομως δεν εβλεπα τατου ποδι αλλα κωλο να διαγραφεται αρα?χαχαχ.Επισης ειδα τη γνωστη περιοεργη μαυρη,δεν εχω επιτεθει.Υπαρχει παρεακι που αραζουν περα δωθε με εμφανιση τους στη χαλκοκονδυλη κ αναμεσα τους ειναι Αλεξανδρα-Ρανια κ.α.,σε αυτοτ ο παρεακι ισως δειτε κ τη ωραια κυρια που αραζει πεζοδρομου βερανζερου και περιξ.Επισης θα δειτε μια νεοτερη η οποια ειναι αλογα.ΤΗ βρηκα της μιλησα κ δεν ειναι επισημως της δουλειας,μονη ηταν κ συμπεασμα,ειναι κ δεν ειναι,αν κ οποτε θελησει.Καλη παντως,εμπαινα.Πηγα Καραισκακη που πανε κ απο κει απ οτι φαινεται,βρηκα μια καυλιαρα,απο δω απο κει καταφερα να επιτεθω μου ριξε ακυρο,ηταν με το αγορι της,ισως μονη δεχτει αν κ δε το κοβω ετσι οπως τα πε,αρκετα δυνατη κ μου προτεινε.Στα περιξ εχω δει ωραια μωρα κ μεταξυ αυτων μια ονοματι Ελευθερια η οποια φαινεται να απαξει κ να μηνα ραζει πουθενα,ζει κανονικη ζωη μαλλον αλλα τουμπανο.Περασε μπροστα μας,χωθηκα πιο βαθια στη πρεζοπεριοχη με νεες γνωριμιες και εκανα γνωριμιες αντρων αυτη τη φορα για ευκολια,δηλαδη να χαιρετω να καθομαι αν ρωταω κτλ,πηγα κ ξαναπηγα κ με το μπλα μπλα παρατηρουσα κ λογικα με παρατηρουσαν.Ξαναειδα τη μιλφ που χα δει με το πακι κ αυτη τη φορα ηταν μαλλον με Ελληνα,αρα ειναι κ δεν ειναι ελευθερη,καλο για μας.Εχει κωλο.Παρατηρωντας αυτη το φορα εκ των εσω περνωντας κ ξαναπερνωντας κ αραζοντας εκει εχω δει ενδιαφερουσες παρουσιες που ισως λογω ρουχων και καλοκαιριου μαρεσουν,διαφορες ηλικιες,μεσες ηλικιες θα ελεγα αλλα και νεοτερες.Γαμευσιμες εχει,το μονο σιγουρο ανεξαρτητως ρουχων που για μενα παιζει κ ρολο.Σε απομονωση θα προσπαθησω να επιτεθω αλλιως σε συζητηση περι ανεμων κ υδατων.Δυστυχως ολα ειναι κατα γιατι τρωω ακυρα αλλα παντα κρατω πισινη επειοδη δε με ξερουν καλα η δε θελουν να μαθευτει.Γνωρισα μια μικρη ονομα Νικη ωραιο βλεμμα ωραια ματια,καλο σωμαμε πηγε στη Ξουθου αραξε μαζι μου κ θα συνεχιζε αν δεν εφευγα.Εχει ενα ιδιαιτερο κρεμαστο σκουλαρικι στη μυτη,ωραιο μωρο.Το καλο ολων αυτων των ατομων ειναι οτι θελαν κ δεχονταν να παμε μαζι να κατσουμε πρεζοπεριοχη κ ξερετε πως παει,οταν εισαι με γνωριμο/γνωριμη δε σε ενοχλει κανεις.Στο μεταξυ ξαναβλεπω τα μωρα που αξιζουν.Αντε κ με προσθαφαιρεσεις καθως πηγαινοερχονται.Δυστυχως το συμπερασμα ειναι οτι η πρεζοπεριοχη λειοτυργει ως πωλητηριο κ οχι ως γαμηστηριο.Θελει πολυ κοπο κ πολυ ιστορια να μαθεις σε απομονωσηγι αυτο πας απλα σε κουβεντα να δεις γνωμη αλλα καλυτερα ακομα κ αυτο με απομονωση ωστε να σου πει αληθεια.Επισγς σε αποθαρρυνουΝ οι συμπεριφορες που ναι στο κοσμο τους.Μετα απο επιχειρηση σας λεω να μη χασετε το καιρο σας κ να επιτιθεστε στα περιξ,προτεινω συμβολη κουμουνδουρου.σατωβιανρου που ειναι ιδανικο περασμα.Θυσιαζεται το αλλο περασμα που ναι το Μαρνης/σατωβιανδου αλλα κι εκει πωλησεις παιζουν και απο απεναντι.Προσοχη στα μπατσικα,αν λειπουν ειστε σουπερ να περιμενετε.Σαν τριτο περασμα προτεινω το βερανζερου-κουμουνδουρου-μαρνης καθως το ενα φερνει το αλλο.Γενικα αρκετο μουνι περα δωθε διαφορετικης εξωτεριης εικονας και καταστασης γι αυτο παντα προσεκτικα.Πληροφοριακα στο Μενιδι στηνονται μπατσικα κ δε μπροουμε να επιτεθουμαι αλλα ουτε κ αυτες να πανε.Εθεαθησαν 2 νεαρες τσιγγανες κ ισως παιζει κ αλλη μια (αν δεν ειναι στη δυαδα).Λογω αστυνομιας στην Ομονοια τα πραγματα δεν ειναι ευκολα κ κοιτανε κτλ,ευτυχως σκαπουλαρα.Τεταρτο σημειο παρακολουθησης ακομινατου συν καραισκακη σε συνδυασμο κ οι δυο με καρολου.Εδω τα μωρα περνανε απεναντι δηλαδη στη πλετα του downtown να χετε το νου σας γιατι πανε σφαιρα.Τωρα που παρατηρησα πιο προσεκτικα ναι,καπποιες ειναι σταθερα εκει κ καποιες ερχονται κ αυτες σταθερα,οι περαστικες ειναι οι ευκαιριες,οι σταθερες θελουν προσοχη να εμπιστευτουν κ μακρια απο πωλητριες μη χασετε το χρονο σας,γενικα να μιλατε,πειτε καλες κουβεντες,καντε χαβαλε κτλ αν θελετε να χωνεστε