Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σήμερα χοτελ Λιτό . Πήγα με την πσλαβιαρα μαύρη Τζέην... Τζένη.... κάπως έτσι. Την έχω ξαναπάρει και άλλες φορές.... Αλλοπροσαλλη συμπεριφορά... Της έδωσα 30 ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτελ. Τελικά την γάμησα σκληρά μια φορά και μετά την έβαλα να μου κάνει μασάζ. Παλαβή τελείως δεν κάθονταν....να της γλειψω τα βυζιά.... Της έπιασα τα χέρια και με βία. .. μπόρεσα να τα γλείψω...... ήταν σαν να την βιάζω......την γάμησα μετά με τα πόδια στους ώμους βίαια. .....μου ζητούσε ποτό.. και στο τέλος όταν μου έκανε μασάζ μου ζητούσε να την γαμησω ακαποτα.. της το ξεκοψα . Ακόμη και την πίπα με καποτα της τον έδωσα.....δεν κάνει καλή πίπα. Μάλλον δεν θα ξαναπάω.. πήγα μαζι της γιατί είναι σοκολατένια και έχει απαλό δέρμα. Σήμερα φορούσε διχτυοτες κάλτσες και κόκκινη φούξια περούκα
Χθες την ειδα με τη κοκκινη περουκα νυχτα,περπατουσε αργα κ πηγε προς τα πανω,δεν κινηθηκα,ωστοσο το ακαποτο με εντυπωσιασε,δηλαδη της φερθηκες βιαια κ γουσταρε,αν πηγαινες με τα νερα της δε θα ευχαριστιοσουν,αλλα στο μασαζ μαλλον εισουν στα νερα της,ισως το θελει ηπιο με αυξομειωση,κανεις δε ξερει με αυτη κ κανεις δε πηγε πολλες φορες η πανω απο 2 να μαθω.Αντιθετως το οτι γδυνεται απελπιστικα αργα ενω σου βγαζει το λαδι εξω ως να δεχτει να παει μαζι μας ειναι κοκκινη γραμμη!

• Like
Αντιδράσεις: f21

Kostas1m2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρετε μια που σύχναζε λιτο πιο πολύ βράδυ ήταν μια λεπτή μάλλον κόκκινομαλα αλβανίδα
Έχει χαθεί

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
934
Πόντοι
81
Ξέρουμε τι ώρα κατεβαίνει συνήθως η αλβανιδοκωλαρα στην πιάτσα;

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.670
Πόντοι
4.827
Χθες την ειδα με τη κοκκινη περουκα νυχτα,περπατουσε αργα κ πηγε προς τα πανω,δεν κινηθηκα,ωστοσο το ακαποτο με εντυπωσιασε,δηλαδη της φερθηκες βιαια κ γουσταρε,αν πηγαινες με τα νερα της δε θα ευχαριστιοσουν,αλλα στο μασαζ μαλλον εισουν στα νερα της,ισως το θελει ηπιο με αυξομειωση,κανεις δε ξερει με αυτη κ κανεις δε πηγε πολλες φορες η πανω απο 2 να μαθω.Αντιθετως το οτι γδυνεται απελπιστικα αργα ενω σου βγαζει το λαδι εξω ως να δεχτει να παει μαζι μας ειναι κοκκινη γραμμη!
Εμένα μου ζήτησε 100 για μισή ωρα:grin::grin::jerking:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα παιδιά μήπως ξέρετε μια που σύχναζε λιτο πιο πολύ βράδυ ήταν μια λεπτή μάλλον κόκκινομαλα αλβανίδα
Έχει χαθεί
Ποτε λες?Η περιγραφη ταιριαζει σε Βιολετα κ Ελλη,συνιστω αποφυγη Ελλης κ επιφυλαξη σε Βιολετα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
  • Like
Αντιδράσεις: jimis

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αν διαλεγει πελατες κακο του κεφαλιου της,αν τη παιρνει να το κανει εχει καλως,αν οχι δε τη παλευει καθολου γτ θα χει πελατεια αν σταματησει τα σπαστικα της,ωραια ειναι,τι βγαινει ενω δε θελει δε καταλαβαινω,για να δει πως ειναι?Αν δεν εκανε αυτα που κανει θα τη δοκιμαζα προσωπικα.Τρελες τιμες λενε αμα δε μας θελουν για καποιο λογο (αυτες μ τα λενε) η για να βγαλουν οσα θελουν 1 φορα κ να φυγουν (δικη μου σκεψη)

• Like
Αντιδράσεις: f21
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
Υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις

1. Για κάποιο λόγο, δεν σε ήθελε για πελάτη (ή σε φοβήθηκε), κι έπαιξε το σύστημα ακριβή τιμή, ώστε να σε διώξει
2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι της αξίζουν αυτά τα λεφτά

Οτιδήποτε κι αν ισχύει, ΜΑΚΡΥΑ

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.670
Πόντοι
4.827
Υπάρχουν δύο και μόνο περιπτώσεις

1. Για κάποιο λόγο, δεν σε ήθελε για πελάτη (ή σε φοβήθηκε), κι έπαιξε το σύστημα ακριβή τιμή, ώστε να σε διώξει
2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι της αξίζουν αυτά τα λεφτά

Οτιδήποτε κι αν ισχύει, ΜΑΚΡΥΑ
1.Κοίτα ήμουν με μηχανή κράνος μπορει και να φοβήθηκε έτσι όπως σταμάτησα μπροστά τις
2.Καλά εννοείται μακρυά πρέπει να έχει ψυχολογικά έτσι όπως πηγενοερχεται .τι να πω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.015
Πόντοι
3.656
1.Κοίτα ήμουν με μηχανή κράνος μπορει και να φοβήθηκε έτσι όπως σταμάτησα μπροστά τις
2.Καλά εννοείται μακρυά πρέπει να έχει ψυχολογικά έτσι όπως πηγενοερχεται .τι να πω
ρε μεγάλε, άσχετα με την παλαβομάρα της, ίσως να φοβήθηκε με το σκάσιμό σου, και να προσπάθησε να σε διώξει. Δεν πλησιάζουμε με αυτό τον τρόπο τις Σεξεργάτριες. Λάου - λάου, και ήρεμα

Mysthrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
24
Πόντοι
0
Ελα ντε σωστα και εγω εχω ακουσει για κινεζες και κινεζες, την μοναδικη σχιστοματα που εχω πετυχει να πιατσαρει και εχω δοκιμασει ειναι η Σοφια εξω απο το easy access συνηθως μεσημερια απογευματα...και μαντεψε οταν την ρωτησα απο που ειναι μου ειπε οτι ειναι Φιλλιπινεζα! Προσωπικα δεν πιστευω οτι οντως κανονικες κινεζες πιατσαρουν στο τριγωνο.....ειτε θα ειναι Φιλλιπινεζες ειτε καποια αλλη ασιατικη εθνικοτητα που μπορει να μοιαζουν με Κινεζες....
Κανονικότατα υπάρχουν. Κάθονται απέναντι απο τον ορφέα στο μινι μαρκετ αναμεσα στις κολωνες συνήθως, πριν μερικά χρόνια ήταν 4 μετά μείναν 3 αλλά τελευταιο χρόνο μονο τηγ μια έχει πάρει το μάτι μου. Αλλα ειναι κατα μέσο όρο λιγότερο εμφανίσημες απο την Φιλλιπινέζα του Easy και αρκετα μεγαλυτερες.

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
498
Πόντοι
21
Την περασμένη Παρασκευή την είχα δει 3 τη νύχτα στην Καποδιστρίου και Πατησίων στεκόταν εκει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Καινουριες παρουσιες στον Ορφεα.Μια γυφτοβουλγαρα που σκαει μαζι με αλλη γυφτοβουλγαρα.Εχω την εντυπωση οτι ειναι η μικρη η κωλαρου που σας ελεγα.Δυο φορες που την ειδα φορουσε ολοιγο γυφτορουχο.Διαγραφεται το σωμα της,πιστευω οτι μου ειναι γνωστη.Αλλα εχει κ αλλη μια που δε το σιγουρευω οτι ειναι γυναικα αν κ θα ναι.Κ οι δυο γυφτε που κυκλοφορουν επισημα Ορφεα.Επισης εχω την εντυπωση οτι εγινε κατι που ηθελα,μια νυχτα προσεξα ενα μωρο να περνα Ορφεα και να σταματα κ να μιλα στον Σαμουελα.Την ακολουθησα και πηγε απεναντι απο 3η.Ε λοιπον την ειδα να βρισκεται ορφεα με νορμαλ ρουχαλακια και κυριως τζιν.Τη νυχτα που την ακολουοθσα ηταν με ενα ωραιο φορεματακι που απορω γιατι δεν βγαινει ετσι ακομα κ αν ηταν φορεμα σορτς.Να χει αδελφη?Παντως η τυπισσα καθοταν ορφεα κ μαλιστα ηταν κ στα μαρμαρα.Γιατι να κατσει εκει κ να τριγυρισει?Οκ αρκετες περνανε αραζουν παντου κ δε δουλευουυν,αλλα παραμενει εκει.Δεν ειδα κανενα να επιτιθεται,ειναι ξανθια ωραια κοπελα που δε περνα απαρατηρητη λογω φυσικοτητας.να σκορπα το χρονο της εκει?Καινουρια ελπιζω γιατι ειναι οντως ωραια.Επισης νεες παρουσιες κ σε Λιμπερτι οι οποιες γυφτοφερνουν αλλα δεν εχω επιτεθει,αντε να δουμε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Θυμαστε τις 3 ''φιλες'' που χαν εμφανιστει πριν λιγο καιρο?Οι δυο εχουν φυγει κ εμεινε μονο η μια η οποια μιλαει καλα Ελληνικα,μου τα πε αυτη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μαρια Ελληνιδα αναλογιες μοντελου με καυτο σορτσακι και υψος,χαρακτηριστικο κραγιον,γαμηθηκαμε τελευταια στιγμη τη νυχτα,δε κανει συχνα κ δεν ασχολειται συχνα,ωστοσο ειναι ευχαριστη και ομιλιτικη,δεχτηκε για 15 κ τελικα εκανε πασο κ μου πηρε 10 να ναι καλα.Αν δε μιλαγα θα παιρνε τα 15 αλλα μιλησα κ αφησε στα 10 να ναι καλα!Βαζει καποτα,εξεταζεται κτλ,πεντακαθαρη,τουμπανοσωμα!Καβαλησε ξαπλωσε γυρισε τα κανε ολα κ τα επανελαβε χωρις να βαριεται,ρουφηξε πολυ και με δυναμη,δε μου χαλασε χατηρια εκτος απο καποια ξενερωτικα πραγμτα που δεν ειναι γενικα εμποδια.Παροτρυνα κ κοιταξε τον εαυτο της πως εγραφε στους καθρεφτες.Ειναι απ τα κοριτσια που δε πιστευεις οτι θα δεχτουν.Την επομενη φορα τη ξαναβρηκα απογευμα στη Μενανδρου κ χαβαλεδιασαμε.Κινεται απο Ορφεα-Μενανδρου-Κουμουνδουρου-Σατωβριανδου-Πρεζοπεριοχη,κινειται και μονη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Βαλεντινα κανονικου υψους Ελληνιδα σκουροχρωμη κοντομαλλα με νυχαρες κ μαλλια στυλ βρεγμενα..Βυζακια αξιολογα κ ενω δειχνει απλη για καποιο λογο τη κοιτας.Ψιλοτριχωτο μουνι ωραιος κωλος που αναλογως των ρουχων αλλαζει η εικονα τους σωματος της.Ομιλιτικη ευχαριστη και δοτικη,θελει ρομαντισμο δινει γλωσσοφιλα αγκαλιες αλλα δεν ηθελε αλλαγες στασεων,ικανοποιηθηκα κ το καλυτερο,10 ευρω.Τη βρηκα 2 φορες,νυχτα κ τις δυο,μια φορα με παρεα κ μια μονη,τη πρωτη πηγε στα λεωφορεια αρα ηταν οριακα αργα,τη δευτερη δε θυμαμαι αλλα αργα ηταν.Κινειται μεταξυ πρεζοπεριοχης κουμουνδουρου μενανδρου ορφεα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μαριαλενα Ελληνιδα καλου σωματος αδυνατη,επισημα Ορφεα συν πρεζοπεριοχη,στα 15 ευρω δοτικοτατη,αν τη βρεις αξιζει,προσοχη,ακολουθεις οτι λεει και κερδιζεις γιατι δυσκολευεται να δουλεψει,ειναι ωραια σε σχεση με αλλες και εχει περιθωρια να επανελθει στην αριστη της κατασταση,κυκλοφορει με φορεματακια φουστες κολλαν,χαβαλετζου ειναι

brokstar

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα χοτελ Λιτό . Πήγα με την πσλαβιαρα μαύρη Τζέην... Τζένη.... κάπως έτσι. Την έχω ξαναπάρει και άλλες φορές.... Αλλοπροσαλλη συμπεριφορά... Της έδωσα 30 ευρώ για δύο φορές + 10 το χοτελ. Τελικά την γάμησα σκληρά μια φορά και μετά την έβαλα να μου κάνει μασάζ. Παλαβή τελείως δεν κάθονταν....να της γλειψω τα βυζιά.... Της έπιασα τα χέρια και με βία. .. μπόρεσα να τα γλείψω...... ήταν σαν να την βιάζω......την γάμησα μετά με τα πόδια στους ώμους βίαια. .....μου ζητούσε ποτό.. και στο τέλος όταν μου έκανε μασάζ μου ζητούσε να την γαμησω ακαποτα.. της το ξεκοψα . Ακόμη και την πίπα με καποτα της τον έδωσα.....δεν κάνει καλή πίπα. Μάλλον δεν θα ξαναπάω.. πήγα μαζι της γιατί είναι σοκολατένια και έχει απαλό δέρμα. Σήμερα φορούσε διχτυοτες κάλτσες και κόκκινη φούξια περούκα
Πού μπορώ να τη βρω και τι ώρα;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σε αλλα νεα η Μαρια Ερυθραια εξαφανιστηκε.Απεναντι τις Λαυριου στις στασεις της 3ης προσεξα πρωτη φορα απογευμα παρουσια λεω η Μαρια θα ναι,μετα ομως δεν εβλεπα τατου ποδι αλλα κωλο να διαγραφεται αρα?χαχαχ.Επισης ειδα τη γνωστη περιοεργη μαυρη,δεν εχω επιτεθει.Υπαρχει παρεακι που αραζουν περα δωθε με εμφανιση τους στη χαλκοκονδυλη κ αναμεσα τους ειναι Αλεξανδρα-Ρανια κ.α.,σε αυτοτ ο παρεακι ισως δειτε κ τη ωραια κυρια που αραζει πεζοδρομου βερανζερου και περιξ.Επισης θα δειτε μια νεοτερη η οποια ειναι αλογα.ΤΗ βρηκα της μιλησα κ δεν ειναι επισημως της δουλειας,μονη ηταν κ συμπεασμα,ειναι κ δεν ειναι,αν κ οποτε θελησει.Καλη παντως,εμπαινα.Πηγα Καραισκακη που πανε κ απο κει απ οτι φαινεται,βρηκα μια καυλιαρα,απο δω απο κει καταφερα να επιτεθω μου ριξε ακυρο,ηταν με το αγορι της,ισως μονη δεχτει αν κ δε το κοβω ετσι οπως τα πε,αρκετα δυνατη κ μου προτεινε.Στα περιξ εχω δει ωραια μωρα κ μεταξυ αυτων μια ονοματι Ελευθερια η οποια φαινεται να απαξει κ να μηνα ραζει πουθενα,ζει κανονικη ζωη μαλλον αλλα τουμπανο.Περασε μπροστα μας,χωθηκα πιο βαθια στη πρεζοπεριοχη με νεες γνωριμιες και εκανα γνωριμιες αντρων αυτη τη φορα για ευκολια,δηλαδη να χαιρετω να καθομαι αν ρωταω κτλ,πηγα κ ξαναπηγα κ με το μπλα μπλα παρατηρουσα κ λογικα με παρατηρουσαν.Ξαναειδα τη μιλφ που χα δει με το πακι κ αυτη τη φορα ηταν μαλλον με Ελληνα,αρα ειναι κ δεν ειναι ελευθερη,καλο για μας.Εχει κωλο.Παρατηρωντας αυτη το φορα εκ των εσω περνωντας κ ξαναπερνωντας κ αραζοντας εκει εχω δει ενδιαφερουσες παρουσιες που ισως λογω ρουχων και καλοκαιριου μαρεσουν,διαφορες ηλικιες,μεσες ηλικιες θα ελεγα αλλα και νεοτερες.Γαμευσιμες εχει,το μονο σιγουρο ανεξαρτητως ρουχων που για μενα παιζει κ ρολο.Σε απομονωση θα προσπαθησω να επιτεθω αλλιως σε συζητηση περι ανεμων κ υδατων.Δυστυχως ολα ειναι κατα γιατι τρωω ακυρα αλλα παντα κρατω πισινη επειοδη δε με ξερουν καλα η δε θελουν να μαθευτει.Γνωρισα μια μικρη ονομα Νικη ωραιο βλεμμα ωραια ματια,καλο σωμαμε πηγε στη Ξουθου αραξε μαζι μου κ θα συνεχιζε αν δεν εφευγα.Εχει ενα ιδιαιτερο κρεμαστο σκουλαρικι στη μυτη,ωραιο μωρο.Το καλο ολων αυτων των ατομων ειναι οτι θελαν κ δεχονταν να παμε μαζι να κατσουμε πρεζοπεριοχη κ ξερετε πως παει,οταν εισαι με γνωριμο/γνωριμη δε σε ενοχλει κανεις.Στο μεταξυ ξαναβλεπω τα μωρα που αξιζουν.Αντε κ με προσθαφαιρεσεις καθως πηγαινοερχονται.Δυστυχως το συμπερασμα ειναι οτι η πρεζοπεριοχη λειοτυργει ως πωλητηριο κ οχι ως γαμηστηριο.Θελει πολυ κοπο κ πολυ ιστορια να μαθεις σε απομονωσηγι αυτο πας απλα σε κουβεντα να δεις γνωμη αλλα καλυτερα ακομα κ αυτο με απομονωση ωστε να σου πει αληθεια.Επισγς σε αποθαρρυνουΝ οι συμπεριφορες που ναι στο κοσμο τους.Μετα απο επιχειρηση σας λεω να μη χασετε το καιρο σας κ να επιτιθεστε στα περιξ,προτεινω συμβολη κουμουνδουρου.σατωβιανρου που ειναι ιδανικο περασμα.Θυσιαζεται το αλλο περασμα που ναι το Μαρνης/σατωβιανδου αλλα κι εκει πωλησεις παιζουν και απο απεναντι.Προσοχη στα μπατσικα,αν λειπουν ειστε σουπερ να περιμενετε.Σαν τριτο περασμα προτεινω το βερανζερου-κουμουνδουρου-μαρνης καθως το ενα φερνει το αλλο.Γενικα αρκετο μουνι περα δωθε διαφορετικης εξωτεριης εικονας και καταστασης γι αυτο παντα προσεκτικα.Πληροφοριακα στο Μενιδι στηνονται μπατσικα κ δε μπροουμε να επιτεθουμαι αλλα ουτε κ αυτες να πανε.Εθεαθησαν 2 νεαρες τσιγγανες κ ισως παιζει κ αλλη μια (αν δεν ειναι στη δυαδα).Λογω αστυνομιας στην Ομονοια τα πραγματα δεν ειναι ευκολα κ κοιτανε κτλ,ευτυχως σκαπουλαρα.Τεταρτο σημειο παρακολουθησης ακομινατου συν καραισκακη σε συνδυασμο κ οι δυο με καρολου.Εδω τα μωρα περνανε απεναντι δηλαδη στη πλετα του downtown να χετε το νου σας γιατι πανε σφαιρα.Τωρα που παρατηρησα πιο προσεκτικα ναι,καπποιες ειναι σταθερα εκει κ καποιες ερχονται κ αυτες σταθερα,οι περαστικες ειναι οι ευκαιριες,οι σταθερες θελουν προσοχη να εμπιστευτουν κ μακρια απο πωλητριες μη χασετε το χρονο σας,γενικα να μιλατε,πειτε καλες κουβεντες,καντε χαβαλε κτλ αν θελετε να χωνεστε

• Like
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom