ΝαιΗ αλβανιδοκολαρα κανει ελευθερο στοματικο??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 5M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
Τα παιρνει στο στομα?
Αυτό δεν ξέρω.Τα παιρνει στο στομα?
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ναι βρε ειδα την συνεχεια των μηνυματων,ολα μια χαραΤο έγραψα και στον φίλο ότι καταλαθος επισημάνω το δικό του όνομα,σε άλλον πήγαινε στο μνμ μου
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Παραληρημα αληθειας να σωθειςΜιλάμε για παραλήρημα, όχι μαλακίες!
OMpaglamas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2025
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν μάγκες προσοχή από το βράδυ 21:30-22:00 μέχρι 7 το πρωί . Είναι μια τυπισα έξω από το Lito συστήθηκε ως έλλη αν θυμάμαι καλά το όνομα κοκκινομάλλα δηλώνει ότι είναι από Ρουμανία (ωραίο κωλαράκι ). Έξω από σου λέει 30 για μισή ώρα συν 10 το ξενοδοχείο και μέσα στο δωμάτιο ζητάει 40 . Δεν κάθησα σηκώθηκα και έφυγα .
KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 695
- Πόντοι
- 366
Σήμερα χοτελ Λίμπερτι. Γάμησα την ώριμη Ουκρανή Τατιάνα την κοντουλα κοκκινομαλλα. 40 ευρώ για δύο φορές +10 το χοτελ. Με στραγγιξε με δύο σπέσιαλ ακαποτες πίπες της Σοβιετικές σχολής......
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Και πολυ καλα εκανες.Μπηκες και βγηκες?Με ποια προφαση ζητησε 40?Γνωστη για τις μαλακιες τηςΛοιπόν μάγκες προσοχή από το βράδυ 21:30-22:00 μέχρι 7 το πρωί . Είναι μια τυπισα έξω από το Lito συστήθηκε ως έλλη αν θυμάμαι καλά το όνομα κοκκινομάλλα δηλώνει ότι είναι από Ρουμανία (ωραίο κωλαράκι ). Έξω από σου λέει 30 για μισή ώρα συν 10 το ξενοδοχείο και μέσα στο δωμάτιο ζητάει 40 . Δεν κάθησα σηκώθηκα και έφυγα .
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Απανωτα θετικα σχολια για Τατιανα καθως αυτες τις μερες μου γραψε φιλος.Δε τις ξερω ρε γαμωτο τις νωριτερες αλλα αφου το λετε μαλλον με Λουση ειναι οι καλυτερες της κατηγοριας,η Τατιανα πως ειναι απο κιλα?Σήμερα χοτελ Λίμπερτι. Γάμησα την ώριμη Ουκρανή Τατιάνα την κοντουλα κοκκινομαλλα. 40 ευρώ για δύο φορές +10 το χοτελ. Με στραγγιξε με δύο σπέσιαλ ακαποτες πίπες της Σοβιετικές σχολής......
OMpaglamas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2025
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Μπήκα και βγήκα με το που είπε 40. Την ρωτάω γιατί να σου δώσω έξτρα 10 ρικο; Μου λέει τόσα παίρνω . Ναι της λέω αλλά έξω μου είπες 30. Είναι λέει για έξτρα υπηρεσίες . Φαινόταν η δουλειά όταν την ρώτησα τι κάνεις στο δωμάτιο λέει τα πάντα . Εκεί με πιάνει ένα ρίγος . Όταν πήγα με την Δήμητρα μια ξανθιά μεγάλη σε ηλικία που είναι έξω από το liberty μετά της 6 το απόγευμα η τυπισα είπε και 30 για μισή ώρα συν 10 ξενοδοχείο και δεν είπε τα πάντα είπε κάνω στοματικό (με προφυλακτικό βεβαια) κώλο δεν νομίζω να δίνει παίζουμε και δονητές είπε και υπάρχει και πρόγραμμα για τους μερακλήδες στην ίδια . Η Δήμητρα ήταν πολύ ποιο τίμια και στο τσιμπούκι δυνατή τον βάζει μέχρι την ρίζα και δεν περνάει καπότα αν δεν είναι σηκωμένος . Μετά την συνεδρία μου έδωσε και τηλέφωνο . Η τυπισα από ομορφιά δεν ειναι για τρελά γούστα. Κοιλίτσα έχει (μάλλον από γέννα γιατί είπε έχει γιο 8 χρονών ) κωλο μεγάλο , Μπουτάρες, βυζι μεγάλο πεσμένο . Αλλά την Δήμητρα την θεώρησα ποιο τίμια γιατί είπε ακριβώς το πρόγραμμα που κάνει και δεν κλέβει στο δωμάτιο .Και πολυ καλα εκανες.Μπηκες και βγηκες?Με ποια προφαση ζητησε 40?Γνωστη για τις μαλακιες της
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Ε ναι,αν δεν σε νοιαζει η εμφανιση η αν δεν εισαι αυστηρος τοτε σιγουρα βρισκεις πολυ καλυτερες απο ΕλληΜπήκα και βγήκα με το που είπε 40. Την ρωτάω γιατί να σου δώσω έξτρα 10 ρικο; Μου λέει τόσα παίρνω . Ναι της λέω αλλά έξω μου είπες 30. Είναι λέει για έξτρα υπηρεσίες . Φαινόταν η δουλειά όταν την ρώτησα τι κάνεις στο δωμάτιο λέει τα πάντα . Εκεί με πιάνει ένα ρίγος . Όταν πήγα με την Δήμητρα μια ξανθιά μεγάλη σε ηλικία που είναι έξω από το liberty μετά της 6 το απόγευμα η τυπισα είπε και 30 για μισή ώρα συν 10 ξενοδοχείο και δεν είπε τα πάντα είπε κάνω στοματικό (με προφυλακτικό βεβαια) κώλο δεν νομίζω να δίνει παίζουμε και δονητές είπε και υπάρχει και πρόγραμμα για τους μερακλήδες στην ίδια . Η Δήμητρα ήταν πολύ ποιο τίμια και στο τσιμπούκι δυνατή τον βάζει μέχρι την ρίζα και δεν περνάει καπότα αν δεν είναι σηκωμένος . Μετά την συνεδρία μου έδωσε και τηλέφωνο . Η τυπισα από ομορφιά δεν ειναι για τρελά γούστα. Κοιλίτσα έχει (μάλλον από γέννα γιατί είπε έχει γιο 8 χρονών ) κωλο μεγάλο , Μπουτάρες, βυζι μεγάλο πεσμένο . Αλλά την Δήμητρα την θεώρησα ποιο τίμια γιατί είπε ακριβώς το πρόγραμμα που κάνει και δεν κλέβει στο δωμάτιο .
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Οποιοι γαμησετε τη πολυ σκουρη απ τις Βουλγαρες,εννοω αυτη τη καινουρια τη πολυ μαυρη να μας πειτε γνωμη κ εντυπωσεις γτ το κοριτσι φυσαει.Αραγε φυσαει κ σε υπηρεσιες?Το ιδιο κ για την αλλη τη μικρη που εμφανιζεται πολυ αργα τα βραδια.Γενικα οτι βλεπετε πολυ αργα αν το δοκιμασε πειτε μας κ εμας γιατι κυκλοφουρουν 2-3 μικροτερες κωλαρουδες που δεν εχουμε εικονα καθως κινουνται διαφοετικα μεταξυ μερας-νυχτας κ εχουν κ ατομα που νομιζεις οτι ειναι εκτος δουλειες,κι ομως δικες μας ειναι.Να θυμαστε ολες ειναι κωλαρες.Μπονους να δειτε καποια κατσαρομαλλα με σαν αφρο μαλλι νομιζω και μικρη την ειχα δει τυχαια σε τσαρκα φαναρια λιμπερτι πολυ αργα,κ αυτη στην ιδια κατηγορια τη βαζω,αξιζε,ειναι 2-3-4 που ναι διαμαντια εμφανισιακα,ελπιζω κ υπηρεσιακα,κανεις δε γραφει κατι αρα φανταζομαι πανε με τουριστες κ ατομα που δεν εχουν ιδεα για το site.Προσεξτε δε λεω τις γνωστες μικρες,αυτες που λεω δεν πολυεμφανιζονται επισημα παροτι βρισκονται στη περιοχη φανταζομαι ακομα κ δοκιμαστικα
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Τατιάνα κοκκινομάλλα..Κοντή, σχετικά καλό σώμα αλλά 70 χρόνων plus..Απανωτα θετικα σχολια για Τατιανα καθως αυτες τις μερες μου γραψε φιλος.Δε τις ξερω ρε γαμωτο τις νωριτερες αλλα αφου το λετε μαλλον με Λουση ειναι οι καλυτερες της κατηγοριας,η Τατιανα πως ειναι απο κιλα?
OMpaglamas
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2025
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Συνήθως κατεβαίνω για Μαρία Ρουμάνα . Αν δεν την δω θα δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό . Πάω σε αυτήν γιατί την εμπιστεύομαι παραπάνω από ότι άλλες γιατί είναι τίμια και σε αυτά που κάνει στο δωμάτιο . Αν δεν είναι εκεί συνήθως δεν πάω με άλλη για λόγους όπως αυτό της Έλλης . Έπαθα και έμαθα όταν ήμουν ποιο νέος και τωρα πάω πολύ συγκεκριμένα.Ε ναι,αν δεν σε νοιαζει η εμφανιση η αν δεν εισαι αυστηρος τοτε σιγουρα βρισκεις πολυ καλυτερες απο Ελλη
Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Λογικά την ίδια είχα πάρει κ γω κάποτε. Μια γκιλφ κοκκινομαλα που ειναι στην Χαλκοκονδύλη? Την εντελώς αδύνατη ή την κανονική προς μπαμπατσικη με κωλαρα? Αν είναι η δεύτερη, καλό σώμα για την ηλικία της κ ωραίος κωλος αλλά είχε πολλά μη και μη. Μη ακουμπάς το κεφάλι γτ θα χαλάσει το μαλλί κ κάτι αλλά Κούλα που δν θυμάμαι γτ την πήρα πριν 2-3 χρόνια.Σήμερα χοτελ Λίμπερτι. Γάμησα την ώριμη Ουκρανή Τατιάνα την κοντουλα κοκκινομαλλα. 40 ευρώ για δύο φορές +10 το χοτελ. Με στραγγιξε με δύο σπέσιαλ ακαποτες πίπες της Σοβιετικές σχολής......
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
εξαφανισμενη η Βερα, δε σηκωνει τηλ τιποταΤελος για μενα η Βερα.Μετα απο μηνυματα αναζητηση βοηθεια.Ξαναζητησε βοηθεια κ μαλιστα απ μενα πλεον κ μπορουσε οποτεδηποτε κ οπουδηποτε.Κατανοω τις αναγκες αλλα μετα με γραφει αρα τελος.Διοτι απ τη μια λεει τα δικα της κ απ την αλλη (αργω ο μαλακας) στελνει fb επειδη θελει λεφτα κ ερχεται στη περιοχη μου κοντα (που δε το κανε μαλλον).Στοχευσα Μενιδιατισα φιλη της να χω καβατζα,εννοειται κανενα νεο ακομα.Η Βερα αν το συζητησουμε θα βοηθησει αλλα τη βλεπω online και ξενερωνω.Απλα κανει οτι ολες,ψαχνει κ οπου τα βρει σταματαει.Κριμα γιατι και ωραιο γκομενακι ειναι και αποδοτικο.Οκ αυριο μεθαυριο μπορει να ξαναγαμιομαστε αλλα τελος οι βοηθειες.Μονο θα παιρνω,ας μου κανει κονε με τη φιλη της τη Μενιδιατισσα κ με την αλλη που εφυγε απο Αθηνα (αυτη ειναι μουνι!).να ξερετε ξερει αρκετα μουνια η Βερα,εκμεταλλευτειτε το!Αν ομως εξαφανιζεται κανει εναν αιωνα να μιλησει κ δε σηκωνει τηλ με τη καμια τοτε προτεινω το αντε γεια παρολο που ειμαι ευνοημενος
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Φαινεται στη φατσα η μικροδειχνει?Ισως γι αυτο να μη τη ξερω,εννοω ισως την ειδα κ αδιαφορησα λογω ηλικιας κτλΤατιάνα κοκκινομάλλα..Κοντή, σχετικά καλό σώμα αλλά 70 χρόνων plus..
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Καλα κανεις.Γενικα αν δε μπορεις να πας διαφορετικες ωρες δεν αξιζει γτ δε βλεπεις αλλαγες κ απλα κανεις αυτο που λες,πας στις σιγουρες να μη τα κλαις,αυτο κανουμε ολοι αφου δε βρουμε καμια γτ πλεον δεν υπαρχει και καμιαΣυνήθως κατεβαίνω για Μαρία Ρουμάνα . Αν δεν την δω θα δοκιμάσω και κάτι διαφορετικό . Πάω σε αυτήν γιατί την εμπιστεύομαι παραπάνω από ότι άλλες γιατί είναι τίμια και σε αυτά που κάνει στο δωμάτιο . Αν δεν είναι εκεί συνήθως δεν πάω με άλλη για λόγους όπως αυτό της Έλλης . Έπαθα και έμαθα όταν ήμουν ποιο νέος και τωρα πάω πολύ συγκεκριμένα.
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.416
- Πόντοι
- 6.246
Οταν θελησε λεφτα μια χαρα με θυμηθηκε κ θα ερχοταν εδω σε μενα κοντα και θα πλασαρε και φιλη μαλλον.Εκει που με χρειαστηκε θα προσαρμοζοταν σε μενα.Κατα τα αλλα η γεννησε η κοντευειεξαφανισμενη η Βερα, δε σηκωνει τηλ τιποτα
Τελευταία τροποποίηση:
fluffy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.436
- Πόντοι
- 1.326
Φαίνεται από κοντά . Βέβαια, Σοβιετικής σχολής είναι, αλλά τα έχει τα 70...Φαινεται στη φατσα η μικροδειχνει?Ισως γι αυτο να μη τη ξερω,εννοω ισως την ειδα κ αδιαφορησα λογω ηλικιας κτλ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 810K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 495