Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελος για μενα η Βερα.Μετα απο μηνυματα αναζητηση βοηθεια.Ξαναζητησε βοηθεια κ μαλιστα απ μενα πλεον κ μπορουσε οποτεδηποτε κ οπουδηποτε.Κατανοω τις αναγκες αλλα μετα με γραφει αρα τελος.Διοτι απ τη μια λεει τα δικα της κ απ την αλλη (αργω ο μαλακας) στελνει fb επειδη θελει λεφτα κ ερχεται στη περιοχη μου κοντα (που δε το κανε μαλλον).Στοχευσα Μενιδιατισα φιλη της να χω καβατζα,εννοειται κανενα νεο ακομα.Η Βερα αν το συζητησουμε θα βοηθησει αλλα τη βλεπω online και ξενερωνω.Απλα κανει οτι ολες,ψαχνει κ οπου τα βρει σταματαει.Κριμα γιατι και ωραιο γκομενακι ειναι και αποδοτικο.Οκ αυριο μεθαυριο μπορει να ξαναγαμιομαστε αλλα τελος οι βοηθειες.Μονο θα παιρνω,ας μου κανει κονε με τη φιλη της τη Μενιδιατισσα κ με την αλλη που εφυγε απο Αθηνα (αυτη ειναι μουνι!).να ξερετε ξερει αρκετα μουνια η Βερα,εκμεταλλευτειτε το!Αν ομως εξαφανιζεται κανει εναν αιωνα να μιλησει κ δε σηκωνει τηλ με τη καμια τοτε προτεινω το αντε γεια παρολο που ειμαι ευνοημενος

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελος για μενα και η Ντορα.Τη πηρα 2 συνεχομενες φορες (διαφορετικες μερες).Μολις 3 συνολο αλλα οι 2 σερι γιατι ετσι ετυχε κ δυστυχως μιλησε το κατω κεφαλι.Πρωτον αφοτου εχει επιστρεψει απ το κωλομπαρακι κ τη δουλεια που δουλευε εχει χαλασει,σαν να εσπασε η μεγαωσε να το πω ετσι.Καμια σχεση η περσυνη Ντορα η μουνα.Το σωμα της ψιλοκρεμασε αλλα εχει σωμα.Ειχε παρει κιλα ειχε διορθωθει και ξανακυλησε ξερετε που.Οκ μενει σταθερα Ορφεα ειναι μονιμα στη περιοχη.Αλλα μενει με αλλο.Μου λεγε μια ετσι μια γιουβετσι.Δηλαδη 2 αληθειες 2 μαλακιες.Δε τηρησε τιποτα επεσε σε ολα εξω.Μου πε θα με βαζε στοδ ωματιο της μετα το αλλαξε μετα αγχωθηκε και καλα για το χρονο που θαχ ανε να παει να δει και μαλακιες.Τελικα δεν ηταν και αδειο το δωματιο.Δε πιστευω τιποτα,ολα μπορει αν ναι συννενοημενα.Επισης ζητησε 5 ευρω να δωσει σε εναν εκει να ''ξεπληρωσει'' δε θυμαμαι.Ζητησε 3 ευρω να δωσει παλι ξεπληρωμα που χρωστουσε στο πακι στο μαγαζι.Ειχα 2,80.Προσπθουσε να παρει οτι μπορει γιατι ζητησα 10 ευρω αντι 15 και τα κανε 13.Τη δευτερη φορα ειρωνικα παλι ειπε ετσι οταν εβλπεε οτι δε θελω.Δεν ειναιτ ο 2 ευρω το θεμα,οτι κανεις πουτανια ειναι.Επισης κ τις 2 φορες αργουσε υπερβολικα στο δωματιο σε ολα.Να ξεντυθει,να μπανιαριστει,να ρουφηξει να τραβηξει να ψαξει αναπτηρες να το ενα να το ενα.Συνδυαστε και ομιλια ανυποφορη με αυτα.Δινει πληροφοριες ναι αλλα δεν αντεχα.Στη σκαλα στι βερανζερου μου κανε πεσιμο αλβανος επειδη λεει με περασε για αλβανο κ ελεγε κτι περι 2 ευρω οτι κ καλα του χρωστουσα η οτι πηρα σισα ,εγω λεεω ενα παραμυθι που χω σκεφτει σε ολοτς,γλυτωσα αλλα η Ντορα ελεγε θα μπαινε κτλ κ μου πε ηταν φτιαχτο.Δε πετυχε πολυ το παραμυθι αλλα γυλυτωσα γιατι αποπροσανατολιζει οπως κ να χει.Λεει πραγματα που ισχυουν,δε τα πρατει ομως,ρωτουσε λεφτα κτλ,μεσ στη νυχτα δε σε θελει κανεις η δε πας για δουλεια κ μιλας?Μπορει να βρισκε δε λεω.Δυο φορες αργησαμε παρα πολυ οχι επειδη γαμιομαστε αλλα επειδη αργουσε σε ολα αυτη ενω εχω αγχωνομουν λογω πιεσεων.Η Ντορα μαλλν εχει δικαιο γτ κατω δε μας ειπαν κατι ισα ισα το παιδι εκανε κ χαβαλε τη δευτερη αν θελω 2 ωρες.Η κυρια ομως πανω χτυπησε μιλαγε επριζε,τη δευτερη οχι.Εγω θεατρινισα να τα ριξω στη Ντορα.ΕΙμουν κ ζαλισμενος.Τη δευτερη ποιο χαλαρα βγηκα,αυτες μετακυ τους μιλανε.τα συζητησαμε εξω κ φαινομενικα συμμετειχε αλλα αναρωτιεμαι.ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ?Ειπε να μην αηχωνομαι θα δινε αυτη τα εξτρα 5 αν χρειαζοταν.Κ παμε στο ζουμι,στο easy δε μας αφησαν να μπουμε,ω ναι!Θυμηθηκε ξαφνικα σκηνικο καποιοβ ημερων.ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ?Τες πα πολυ λογος λιγη αληθεια.Αληθεια μεν,περασμενη δε.Κ το κυριοτερο.Βρωμουσε το μουνι?Το βρακι?Κ τα δυο?Βρωμουσε.Κ τη πρωτη φορα βρωμουσε.Τωρα ρε παιδια απ το μπανιο με το που βγαλε το βρακι μπου ρθε βρωμα που μουν ξαπλωτος κρεβατι.Οκ πλενεται κτλ αλαλ δεν ειχε κ ζεστο!Ελεος ποια αυτη η μαλακια με τα ζεστα νερα του ορφεα (σσ Το easy σχεδον παντα εχει και χειμωνα οχι οπως ορφεα που δεν ειχε ουτε χειμωνα).Τες πα δυστυχως ο κωλος χαλασε αλλα παραμενει δυναμη στις σταεσεις κτλ και δοτικη κ αφηνει τα παντα.Ισα ισα εχυσα κ ηθελε να μεινω εκει.Το θεμα ομως ειναι οτι δυο φορες συνεχομενα μου δημιουργησε τοσο αγχος διοτι εβλεπα οτι δεν ειναι ολα ροδινα οσο τα λεει.Πολυ φαγωμα χρονου σε μαλακιες και πολυ μυρωδια,ειναι κοριτσι που κυκλοφορει πενα,ισως λογω του οτι πινει πριν γαμηθει βγαζει τη βρωμα.Επισης παει κ σε αλλες περιοχες κ αν σε ξερει κανετε βολτες,ειναι φιλοχρηματικη οπως λεει και περιγραφει ιστοριουλες συμφεροντολογιας γτ συμφερονολογια ειναι οσο ομορφα κ να τα λεει προσπαθωντας να τα κανει να φανουν λογικα που ο ταδε κ ο ταδε της εκαναν αυτο κ αυτο κ εκεινο.Στα αρχιδια μου.Πιατσα ειναι.Οχι πιατσα.Πρεζοπιατσα.Κριμα γτ μαρεσει σαν ατομο,ισως ειμαι απ τοςυ λιγους που αραζει τοσο αλλα ειναι να (την) εμπιστευεσαι?Προφανως οχι.Κ μονο που ζαλιζει αρχιδια μιλωντας και αργωντας απο μενα τελειωσε.Γι πολυ απλα οταν μπαινω παω για να χω χρονο οχι να γαμαω τα τελευταια λεπτα η τα λεπτα που επρεπε να βγαινω.Επισης πλεον δενε χω αντοχες να ακουω τις περιττες τους μαλακιες γι αυτο προσπαθω να τα λεμε εξω κ οχι μεσα που ουτε αυτο τηρουν/τηρουσε!Φταιω σιγουρα που χαλαρωσα,επρεπε να μαι σκληρος γτ στις αρχες δε εκανε κολπα.Κ οκ θες το ενα θες το αλλο.Ομως ΟΛΑ ΣΕ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ?Εχασε εναν πελατη που θα της εδινε πολλα φραγκα καθως ειναι η μονη κ η πρωτη που πηρα και τριτη φορα και απ οτι φαινεται πολυ καλα εκανα που ειχα να παρω απο περσυ μετα τη πρωτη φορα.Γενικα οσες πινουν ειτε εξω ειτε μεσα αν το κανουν μπροστα σας να ξερετε θα γαμηθει η φαση,πολυ λιγες ειναι τιμιες κ πιανουν δουλεια με το που πιουνμκαλυτερα να τις βρειτε πιωμενες παρα να πιουν μαζι σας αλλιως ΜΟΝΟ ΕΞΩ οτι κανετε,ΟΧΙ ΜΕΣΑ.Προσεξτε τη,ειναι φιλοχρηματη κ δεν ειμαστε οι εγγυητες των ''δανειων'',τελος!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελος και η Αλεξανδρα Κοκκινομαλλα.Δε τηρησε ποτε τα λεγομενα της,ωρες ωρες δε τη βρισκω κ οταν τη βρισκω μια δε μπορει μια δεν μπορει εμ φιλο κτλ.Μετα τη βλεπω μια χαρα αραχτη με πουθεναδες κτλ.Δηλαδη χυμα κατω μπορει αλλα μαζι μου να βγαλει λεφτα δε μπορει?Νοικιαζει χωρο της για 140 και μενει εξω.Επισης ξοδεμα χρονου καθως ειναι πιο ξεκαθαρη οτι θελει μπανιο κτλ αλλα η παρλα παρλα αλλα σε αρκετα ανεκτο βαθμο,κανονικη κουβεντα κανεις,δε στα πρηζει,αλλα ολα αργα,ξεντυνεται αργα,μπανιο παλι καλα κανει,τρωεει χρονο,μουτ ο πε κ χυμα για αλλους οτι θα το κανει αυτη να βγει η μια ωρα κατα καποιον τροπο.Αλλαξε συμπεριφορα,επισης δεν παιρνει πολλους κ δεν αφηνει να γαμησω ανετα οπως θελω με ενταση κ δυναμη οπως στις αρχες.ΑΡΑ ΘΑ ΤΗ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ για να βλεπω αν αφηνει ανετα?Καταλαβαινω οτι δε τη παλευει αλλα θες λεφτα αποφασισε η το κανεις η οχι,μη κοροιδευεις χωρις να το πεις.Φυσικα ζητησε ρουσφετι που κλαιν.Αλλα το θεμα του κινητου,μια ετσι μια γιουβετσι.Καταλαβαινω η ζωη της δεν εχιε καμια σχεση με τη δικη μας αλλα πες το και το και το.Που τα λεει.Δεν ειανια τομα που κρυβεται απλα ειναι λες κ εφαρμοζει το προφανες,αν μπορει δε γαμιεται.Κοινως της κανει κεφι παντα.Στην αναγκη ομως να τη στο ορφεα και σεξυ ντημενη και μαντεψε,ζηταει πρωτα κατι να πιει?Τυχαιο ε?Τελος

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αλεξανδρα/Σαντρα αρχισε τις μαλακιες κα υτη μα ευτυχως επανηλθε πιστευω.Ζητησε 5 ευρω δανεικα κ θα τα μετρησει οταν ξαναγαμηθουμε απ οτι καταλαβα.Αρνηθηκα κ εγινε εχθρος.Ολα αυτα ΑΦΟΥ ΗΔΗ τΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ που ζητησε κ τις λεω σου φερα αυτο κτλ.Ξεχασε τα παντα.Μετα απο καιρο ομως τη βλεπω δε καταλαβα αν εχουμε ψυχροτητα.Ενας πουθενακια την επιασε κ εγω αργηα,ακολουθησα και μπηκα στο μαγαζι που απομονωθηκε καπως της λεω Αελξανδρα αργεις και μου χαμογελαγε αρα λεω ολα καλα.Και τι εκανε?>Ηταν εκει στο στενο ξουου δε ξερω κ γω ποση ωρα κ γυσικα ο αλλος αμεσως ειπε Αλεξανδρα μη τυχον κ τη παρω.Το τι κρυβουν δε λεγεται.Αλλα αυτη σωθηκε,θα ξαναδοκιμαστει κ ενημερωνω γτ το σωμα της ειναι ισως το καλυτερο της περιοχης γυμνη

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δημητρα κοντομαλλα ειδικη μνεια γτ τοσες φορες της εχω μιλησει,τοσες φορες δε πηρα την αφησα στα κρυα του λουτρου κ ομως παντα μιλαει καλοπροαιρετα.Μια φορα προτεινε πιπα που χα λιγα κ εγω ηθελα λιγα κ για σεξ.Ειχε περιοδο.Ξενερωσα αλλα οκ.Ειναι απ τις πιο φιλικες κ δε μουτρωσε ακομα.Πρεπει να ξαναδοκιμαστει γτ βελτιωσε τα παντα,οταν παιρνουν κιλα ερχονται στα ισα τους κ στη συγκεκριμενη της πηγαινει το κανονικο σωμα της,αν αρχισει να παρλιαζει φυγετε κ μη φοβαστε,δε μουτρωνει

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Πηρα και τη πασιγνωστη Μαριλου.Μετα απο τοσο καιρο,μετα απο παρακολουθηση σε τυχαιες συναντησεις τη πετυχα ξαφνικα μεσα στη νυχτα ολομοναχη.Ειχε ξυπνησει κ λεω σε χω.Αφου πρωα ειπα της μαλακιες μου πηγα το θεαμα εκει που ηθελα,δηλαδη στο να μην αργει.Κ μαντεψτε,Αργουσε.Εξω ηταν αρκετα φυσιολογικη με στιγμες υπνου,μεσα μαντεψτε,σταματουσε λες κ την επαιρνε ο υπνος ορθια κτλ.Τες πα μπηκαμε χωρις αδιακριτα βλεμματα κ ο ρεσεψιονιστ μου κανε νοημα με τα φρυδια τυπου ''οχι'' αλαλ ρωταω ολα καλα?Κοιτιομαστε λεει ναι.Λεω τα δικα μου η Μαριλου σιγα μην ελεγε.Τες πα δωματιο ολα καλα στηνα ρχη,αρχιζει τις μαλακιες,αργουσε,επινε,καπνιζε (δε θυμαμαι) κ γδυνοταν αργα η προς αργα,μετα την πειραζε το φως κ εκανε κατι γαμηστερο,εβαλε το μπλουζακι πανω κ εγινε γαμω,αξιζε!Το ξεχασα το μπλουζακι,αν δε το λεγε θα χα φυγει.Τες πα κ εκει που λεω αντε παει κ για μπανιο που οκ το θελω υποτιθεται.ΑΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝΟΝΤΙΑ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.Δε πηγε νομιζω.Με τα πολλα λεω δεν αντεχω κ οπως ειναι ορθια κ κανει τις μαλακιες τις εγω τη πιανω τη χαιρομαι κτλ,κανω την ερωτηση ολα καλα κ ετσι οπως πηρε ηλιθια σταση ορθια σκυμεννη προσπαθω να της τον χωσω,μια χαρα δοτικη ηταν οποτε προχωρησα ετσι νομωζντα ςοτι πινει κατω,με ταπολλα νομιζω δεν επινε απλα ειχε ''κολλησει''.Βασικα ειδα την προθεση μου πιστευω.Μπηκ κ την αρχισα,βελτιωσα τη σταση μας,μαρεσε δε λεω,ορθια δε κανω κ δε κανουν τοσο,μετα την εριξα στο κρεβατι κ εκει ηταν μια χαρα,ζοριζοταν,καλη αισθηση,απο πανω δεν ηθελε νομιζω,στα 4 δε θυμαμαι αν την εβαλα πλακα πλακα.Νταξει λεω κ μαλακιες να τις καλοπιανω να αντεξουν.Η Μαριλου εχει περιεργο κωλο που σκυφτη γραφει.Επισης απο μπροστα ειναι αστερι.Ορθια εχει μια κοιλια.Καποτε ηταν μουνι!Εχει σημαδια απο αυτο κ φαινεται!Μπηκα για μπανιο κ εκεινη συνεχισε σε αργους ρυθμους.Σκεφτειτε εγω μπαινω κανω μπανιο βγαινω εχω ντυθει τα κανω ολα κ αυτες ακομα ντυνονταο.Να μου πεις τι με νοιαζει εκει αφου εγινε η δουλεια κ αργουν αλι ισως λενε αληθεια.Οκ?Ο λογος να περιμενω?Απο δω κ περα πουλο εγω οταν κανω μπανιο κτλ.Ηθελα να βγαινω κτλ δυαδα,δε χρειαζεται,μπανιο κ δρομο.Για 10 ευρω ειναι καλη δε λεω.Αρνητικο,τα ''μωβ'' χειλη απο τις ουσιες μαλλον.Θετικο ετσι οπως ξυπνησε ειχε πιο φυσιο οψη που θυμησε οντως τη καλη Μαριλου καθως αυτη ανδεν εμπλεκε παιζει να ταν μουναρα.Αλλες φορες τη βλεπω με πιο επηρεασμενη φατσα.Τη πρατηρησα κ οταν κατεβηκε ρεσεψιον και εισοδο κτλ,παντου αργουσε αλλα κ γιατι να βιαζτεται?Ενημερωτικα Βερα-Μαριλου εκαναν παρτουζα οπως κ αλλα κοριτσια που δεν ειναι φανερα η απλα δε τα ξεραμε.Η Βερα καπως ξενερωσε κτλ.Η αλλη η βυζαρου που την εκανε ειναι λουκουμι.Η Μαριλου ενα καλο εχει κ ξεχασα να το χρηστιμοποιοησω,να μαθω για αλλες κ να με παει σε αλλες.Καθως ειναι καπως κρυφοφανερη η συμπεριφορα της.Μαλακια μου ξερω,αλλα οταν εξαντληθηκα ενα πραγμα σκεφτομουν,να τη κανω.Κραταω καβατζα μπας και,αλλα δε τη κοβω να μιλαει μπροστα σε αλλες,αν κ οσο της τα λεγα δε χαλιοταν.Την εχω δει με κανα 2 οκ γυναικες κ σιγουρα ξερει ξερει κι αλλες ασυζητητι.Ρωτηστε τη γτ μια πρωην μουνα μπορει να μας φερει σε επαφη με αλλη πρωην μουνα η νυν ημιμουνα,Μαριλου λοιπον,ειπε να τη βρισκω facebook,συνολο οχι απο μενα,ναι σε επαφες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ψηλη Ρανια παιδια,αυτη τη φορα ανταλλαζαμε ματιες,λαου λαου το παω,δεν ηταν μονη,αυτη τη φορα στη Μενανδρου με Βερανζερου απεναντι της πλατειας στα σκαλια.Εκει πουπας να χαλαστεις βλεπεις καλυτερα κ λες τη θελω,εχω βρει κ προφιλ της,ειναι ενεργη,δε μου μιλησε,ισως αποφευγει κ με χει σταμπαρει,κριμα γτ αυτο το αλογο θα βγαλει λεφτα απο μενα αν πεσει

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Κασσανδρα υπερφωτια!Νεο στυλ,χωρις γυαλια,βαμμενη κ με εντονο χρωματικο ρουχαλακι,σαν βασιλισσα με αυτα τα ρουχαλακια,δε μπορεις να μη κοιταξεις,δε γινεται να μη δεις,τουμπανε

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επιθεση σε υπερμουναρα που περνουσε και κατευθυνθηκε προς πρεζοπεριοχη,ακυρο αλλα κλαιν,αναμενοταν.Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ?Αν ξαναδω ξαναμιλαω αν με παιρνει,φιλικη και γουσταρα πολυ,τις εσβησε.Επισης γκομενακι εκ πρεζοπεριοχης εθεαθη ξανα αλλα κστα περιξ,επιτελους ειδα καποια απ τις καλες να βγαινουν παρα εξω.Εθεαθησαν εντος πρεζοπεριοχες παλι τα ενδιαφεροντα μουνια με προσθαφαιρεσεις.Αν βγει κατι απο αυτα εκανα τη τυχη μου.Ιδανικα να σε παει η μια στην αλλη,ειδαλλως οτι βγαλεις οτι κανεις οσες παρεις,αλλωστε οταν εισαι μεσα με αυτη σε σταμπαρουν και παει λεγωντας

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επιβεβαιωνω ξανα για μικρη που εκδιδεται μονο πολυ αργα μετα τις 12 η οποια κυκλοφορει μερα αλλα δε πιστευω οτι δουλευει μερα λεμε τωρα.Νυχτα σιγουρα διοτι τη ξαναβρηκα το δρομο μου με πελατη κ να βγαινει κ απο το ξενοδοχειακι,αρα 100% δικια μας η καποιο ποσοστο δικια μας ειτε με γνωστους ειτε κρυφα.Ισως χρησιμοποιουσε κατι αλλο η εχει τακτικη να τσιμπαει κοσμο αλλου κ να παιρνεται αλλου,εχω ξαναδει ομορφο κοριτσακι πολυ αργα αλλα αυτη ειναι πιο σταθερη

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ειρηνη εξαφανισμενη,τελος κ αυτη,εχω καιρο να ασχοληθω αλλα τελευταια δεν ειχε ανοιχτο τηλ κ βασικα ελεγε διαφορα πραγματα οποτε δεν εχω ιδεα τι κανει

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελος κ Μαρια Ιλιον,ειδα που ταν πιωμενη κ ρισκαρα,τζαμπα χαλασα ενεργεια πηγαινοντας easy καθως εκανε μαλακια να παει προς ασανσερ κ ο αλλος ειπε τη παπαρια οτι δεν εχει δωματιο,στο δρομο φυσικα η Μαρια σχεδον εγγυοταν οτι θα πανε ολα καλα.Αφου λετε παπαριες,τι σας εμπιστευομαι.Παλι καλα να λεω που αφησαν στον ορφεα,η Μαρια χαλασε,κρεμασε κ γενικα αυτος ειναι μαλλον ο λογος της επιστροφης της,την ακολουθησα κτλ κ την εχω ξαναδει,ξερετε απο που προς τα που.Οκ να χει παρκαρει?Αλαλ με κλειστα ματια που απορω πως δε βρισκει πουθενα/Η μηπως βρισκει?Τες πα πως κ τι δε με ενδιαφερει,αλλα τετοια ιδιοτητα απαρατητηρη δε περνα.Κ γω να θελω να κατσω να συνελθει νομιζω,αυτα προτιμβ,ολα να γινονται εξω ΠΡΙΝ.Μπηκαμε γδυθηκαμε,καμια σχεση σωματικα η Μαρια η περσυνη με τη τωρινη.Πιπωσε και εμενε εκει λογω υπνου,για γελια.Καποια στιγμη με ξενερωσε.Οπως ηταν κ πιπωνε βγαινει απ το στομα της ενα πρασινο υγρο.Αυτο γινεται κτλ δεν ειναι πρωτογνωρο ουτε δε ξερουμε οτι εεχουν χρωματα οι ουσιες.Οπως καταλαβατε ετσι τελειωσε κ αυτη η συνεργασια αφοτου τελειωσαμε κατεβηκαμε κ ολα καλα να χουμε να λεμε με μια απ τις πιο καλες σχεσεις που εχω αναπτυξει αλαλ τι γινεται ρε παιδια,κατρακυλανε κ επανερχονται,στεναχωρο αλλα δεν ειναι οπως πριν γι αυτο τις ξαναβλεπουμε κ τη συγκριμενη μετα απο πολυ καιρο τη ξαναβλεπουμε,απο μενα οχι

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.651
Πόντοι
6.495
Θεός... πραγματικά ευχαριστούμε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Προσοχη στις Ρανιες,κυκλοφορει μια η οποια πριν χρονια μου φαγε σχεδον ολη την ωρα και ξεκινησαμε να γαμηθουμε οταν εληξε ο χρονος στο δωματιο.Θεωρησε οτι θα τελειωνα?Αλλα τοση ωρα με ειχε στο να μου αφαιρει σημαδια με αναλαμπη πιπας,ισως αλλαξε αλλα τι να το κανω τωρα που ξεπεσε?Τοτε ηταν καλη και ωραια ακομα,κ πολλα ακομα που δεν εχουν νοημα.Οπως εχει χιολιοειπωθει,ολα πριν.Ελα που μερικες ακομα κ ολα καλα να ναι πριν μεσα αρχισουν άλλα?Εκει πρεπει να γινει η μεγαλυτερη αλλαγη μας.Αντε να πεις πληρωνω μονο στο τελος.Αντε να σηκωθεις να φυγεις πριν χρειαστει να κανεις κατι κ να σαι αναγκασμενος να τις δωσεις.Πρωτα ομως ειναι το τελος.Να χασεις 5 οχι περισσοτερα κ ισως ρεφαρεις επιτοπου κ τελικα δε χασεις συνεχιζοντας.Φυσικα αν χασεις κ εκει διαγραφη δια παντος κ ενημερωση.Η αυστηροτητα κ η διεκδικηση ειναι η αρχη μας.Σορυ που σας τα πρηξα αλλα ειναι μαζεμενα.Εχω σκαλωμα με Ρανια ψηλη,θα προσπαθησω να τη ξεσκισω αυτη κ να μου φερει φιλη.Τελος να σας πω κι αυτο,η Αννα η πρασινοματα ειναι η καλυτερη ολων τους.υστερα θα λεγα η Ρανια η γλυκουλα,μετα Δημητρα κοντομαλλα και μετα Σαντρα.Αυτες δεν υστερουν σε τιποτα,,εχω κι αλλη επιλογη αλλα καπου χανει καπου κερδιζει,αυτες που γραφω τα χουν ολα κ δεν υπαρχει περιπτωση να κλαψω λεφτα.Οι εξτρα παπαριες ειναι αλλο θεμα,οποια την κανει εχασε πχ Σαντρα αν το ξανακνει κ δε της ξεκαθαρισσε αλλη στιγμη,η πρωτη 4αδα ειναι σιγουρα μια προς μια ως να βρω αλλη που φυσικα παιζει κ το κριτιριο αν θελω σωμα αποδοση συμπεριφορα η ολα μαζι,για να μην εχετε απορια,Τζινα προτεινα ενναλακτικα και με αστερισκο Μιλκα γιατι εχει σταματησει.Θελω πολυ Ρανια ψηλη+Μαριαννα απ τις ''αγνωστες'',αντε και Ελπιδα ετσι για το κατι αλλο με στοχο παντα σε ολες να μου φερουν φιλη τους.Αντε να περασω και Μελεκ-Αλμπενα στο παιχνιδι.Α!Μη ξεχασω,μεγαλη προσοχη σε Μιμη!Εγινε ακομα πιο μουναρα,το κοριτσι ξερει να ντυνεται,ξερει να βαφεται,της βγαζω το καπελο ειναι μουνι.Μακαρι να της εβγαζα το καπελο κ για αποδοση.Με προτρεπει να παμε,εχουμε πει μια δυο μαλακιες,ισως ανταποδωσει.Αλλα να ξερετε επειδη τηνε χω ξαναπατησει δυσκολευομενος να την αναγνωρισω,η μουναρα ειναι η Μιμη που αλλαζει στυλ.Παμε παλι:Θες πρεζου καλης καταστασης?Παρε Αννα πρασινοματα η Ρανια γλυκια η Δημητρα κοντομαλλα η Σαντρα αν δε βρεις τις αλλες 3 για να μη κλαψεις λεφτα.Θες μαυρη ωραια κτλ?Παρε Αλμπενα η Μελεκ η Μιμη κ δες αν αξιζει να πας παραπερα.Θες κατι που οκ δε τα σπαει αλλα παλι δε τα κλαις?Παρε Τζινα δε προκειται να κλαψεις.Ολα αυτα αφορουν απογευματινοβραδυνο με βαση το τι υπαρχει τωρα καθως δεν επεστρεψαν καποιες καλες.Θες κατι καινουριο?Παρε τη παρα πολυ σκουρη τη καινουρια με τη σωματαρα και πες μας.Δε φοβασαι?Παρε Σονια να μας πεις,εχεις υπομονη?Περιμενε μπας κ ερθει η Μιλκα.Θες να μη τα κλαις αλλα εισαι ψειρας κ θες ασφαλεια?Παρε Κασσανδρα διοτι επρεπε ηδη να χες παρει.Θες παλιες καραβανες που δε θα κλαψεις?Μαρια Ρουμανα και Αλβανιδοκωλαρα δε θα σε απογοητευσουν.Θες γιαγια?Λουση χωρις αλλη σκεψη.Αν δεις και μιλφ μην παραξενευτεις.ακομα ψανω μια αρχοντικη μιλφ κ αλλη μια που βγαιναν.Εχεις φραγκα?Παρε Ζαιρα (μικρη) η Στελλα (μεσαια) η Ομπενα (μεγαλυτερη) και ξεχνα τες ολες.Εχεις παντα εναλλακτικες και ωραιες εναλλακτικες,τα υπολοιπα ειναι θεμα επαναληψεω για οσα τυχον γινουν.Μπορεις να τις παρεις ολες αυτες απο την αρχη ως το τελος?Αν ναι ωρα να αρχισεις τα μπουρδελα.Εκλεισες καριερα

• Like

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ξεχασα τη Βασια,που ως εναλλακτικη ειναι η vfm η απολυτη.Ναι κρεμασμενα μπροστα της αλλα η γυναικα παθιαζεται.Αν δεν εκανε κλοπη οπως λεγεται κ δεν την εδιωχναν θα ταν μια πραγματικα αξιοπιστη λυση ειδικα οταν δε βρισκουμε η δε θελουμε.Δε με χαλαει να τη βρω καπου αλλου,αν καποιος τυχει να ξερει η να ανακαλυψει ας μου πει,παω κ αλλου δε με πειραζει οταν ειναι για Vfm

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Να αναφερθει η Μαρια Ερυθραια η οποια εχει κοινο κ ακομα δε δοκιμαστηκε απο μενα διοτι ολο κατι συμβαινει κτλ.Επισης δε μαρεσει ιδιαιτερα,αλλοτε μαρεσει αλλοτε οχι,οκ δεν ειναι κοριτσακι αλλα δεν ειναι μη γαμευσιμη.Οταν εχει κεφι αξιζει.Την εχω δει στα κατω της κ στα περιεργα της επισης.Να αναφερω κ μια αλλη Δημητρα την αδυνατη η οποια εχει το καλλιγραμμο κ μπορει να μη σας παει το μυαλο αλλα ειναι κ αυτη Vfm που απλα δε τη βρισκω για να ξαναπαρω,θετει υποψηφιοτητα να μπει στις πολυ εως παρα πολυ καλες αν κ ειχε σημαδια ψιλομαλακιας γι αυτο θελω να δω τι θα κανει διοτι μπορει να παραμεινει ως εχει,δηλαδη οταν δε βρισκω τις πρωτες γιατι καθε πρωτη αξιζει,η Δημητρουλα να κοιταξει τι θα κανει γτ αρχισε χαθηκε δε μπορω να ασχολουμαι,εχει τα φοντα,σε μενα αρχικα ναι,επαληπτικα τα αναμενω,πρεπει να τα κερδιζει μαζικα αλλιως χανει γι οσο καλες κ αν ειναι οταν ειναι αφαντες κ πυροτεχνηματα δεν αντεχουμε.Κ εχουμε κ το φαινομενο τωρα που σκανε ωραιες ειτε με παρεα ειτε λεμε τωρα χωρις κ ειναι σχεδον ολες αν οχι ολες πωλητριες,οι αγοραστριες αντε να κατσουν αντε να ναι καπου θα φυγουν,οι αλλες το ιδιο αλλα πουλανε,φαινομενο που παρατηρω τωρα που ξερω μια σιγουρα κ παρατηρησα κ δευτερη που δε ξερω,νταξει πανε για οποιονδηποτε λαθος λογο αλλα ποτε για αυτο που θες οποτε καταντησε μια μαλακια κ το περασμα πρεζοπεριοχης οταν δεν εισαι αγοραστης αλλα ψαχνεις γυναικα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τελειωνω εδω την ανασκοπηση ημερων λεγωντας πως ειμαι σε αναζητηση μεσω fb ανακαλυπτωντας και προχωροντας,οτι βγει θα μαθευτει αν θελησω σε συγκεκριμενο κοσμο κ γιατι οχι να ανταλλαξουμε,καληνυχτα σας κ ο λογος που δεν θα χω νεα ειναι γτ δεν αξιζει να τρωω χρονο κατω διοτι δεν αλλαζει τιποτα περαν απο το να βρω γνωριμους στοχους.Κοινως ειναι ενα εξωτερικο μπουρδελο γτ παω σε συγκεκριμενες κ αυτο αν της βρω χανωντας τζαμπα την ωρα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.483
Πόντοι
491

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Η αλβανιδοκολαρα κανει ελευθερο στοματικο??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom