Πηρα και τη πασιγνωστη Μαριλου.Μετα απο τοσο καιρο,μετα απο παρακολουθηση σε τυχαιες συναντησεις τη πετυχα ξαφνικα μεσα στη νυχτα ολομοναχη.Ειχε ξυπνησει κ λεω σε χω.Αφου πρωα ειπα της μαλακιες μου πηγα το θεαμα εκει που ηθελα,δηλαδη στο να μην αργει.Κ μαντεψτε,Αργουσε.Εξω ηταν αρκετα φυσιολογικη με στιγμες υπνου,μεσα μαντεψτε,σταματουσε λες κ την επαιρνε ο υπνος ορθια κτλ.Τες πα μπηκαμε χωρις αδιακριτα βλεμματα κ ο ρεσεψιονιστ μου κανε νοημα με τα φρυδια τυπου ''οχι'' αλαλ ρωταω ολα καλα?Κοιτιομαστε λεει ναι.Λεω τα δικα μου η Μαριλου σιγα μην ελεγε.Τες πα δωματιο ολα καλα στηνα ρχη,αρχιζει τις μαλακιες,αργουσε,επινε,καπνιζε (δε θυμαμαι) κ γδυνοταν αργα η προς αργα,μετα την πειραζε το φως κ εκανε κατι γαμηστερο,εβαλε το μπλουζακι πανω κ εγινε γαμω,αξιζε!Το ξεχασα το μπλουζακι,αν δε το λεγε θα χα φυγει.Τες πα κ εκει που λεω αντε παει κ για μπανιο που οκ το θελω υποτιθεται.ΑΠΟΡΩ ΠΛΕΟΝΟΝΤΙΑ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.Δε πηγε νομιζω.Με τα πολλα λεω δεν αντεχω κ οπως ειναι ορθια κ κανει τις μαλακιες τις εγω τη πιανω τη χαιρομαι κτλ,κανω την ερωτηση ολα καλα κ ετσι οπως πηρε ηλιθια σταση ορθια σκυμεννη προσπαθω να της τον χωσω,μια χαρα δοτικη ηταν οποτε προχωρησα ετσι νομωζντα ςοτι πινει κατω,με ταπολλα νομιζω δεν επινε απλα ειχε ''κολλησει''.Βασικα ειδα την προθεση μου πιστευω.Μπηκ κ την αρχισα,βελτιωσα τη σταση μας,μαρεσε δε λεω,ορθια δε κανω κ δε κανουν τοσο,μετα την εριξα στο κρεβατι κ εκει ηταν μια χαρα,ζοριζοταν,καλη αισθηση,απο πανω δεν ηθελε νομιζω,στα 4 δε θυμαμαι αν την εβαλα πλακα πλακα.Νταξει λεω κ μαλακιες να τις καλοπιανω να αντεξουν.Η Μαριλου εχει περιεργο κωλο που σκυφτη γραφει.Επισης απο μπροστα ειναι αστερι.Ορθια εχει μια κοιλια.Καποτε ηταν μουνι!Εχει σημαδια απο αυτο κ φαινεται!Μπηκα για μπανιο κ εκεινη συνεχισε σε αργους ρυθμους.Σκεφτειτε εγω μπαινω κανω μπανιο βγαινω εχω ντυθει τα κανω ολα κ αυτες ακομα ντυνονταο.Να μου πεις τι με νοιαζει εκει αφου εγινε η δουλεια κ αργουν αλι ισως λενε αληθεια.Οκ?Ο λογος να περιμενω?Απο δω κ περα πουλο εγω οταν κανω μπανιο κτλ.Ηθελα να βγαινω κτλ δυαδα,δε χρειαζεται,μπανιο κ δρομο.Για 10 ευρω ειναι καλη δε λεω.Αρνητικο,τα ''μωβ'' χειλη απο τις ουσιες μαλλον.Θετικο ετσι οπως ξυπνησε ειχε πιο φυσιο οψη που θυμησε οντως τη καλη Μαριλου καθως αυτη ανδεν εμπλεκε παιζει να ταν μουναρα.Αλλες φορες τη βλεπω με πιο επηρεασμενη φατσα.Τη πρατηρησα κ οταν κατεβηκε ρεσεψιον και εισοδο κτλ,παντου αργουσε αλλα κ γιατι να βιαζτεται?Ενημερωτικα Βερα-Μαριλου εκαναν παρτουζα οπως κ αλλα κοριτσια που δεν ειναι φανερα η απλα δε τα ξεραμε.Η Βερα καπως ξενερωσε κτλ.Η αλλη η βυζαρου που την εκανε ειναι λουκουμι.Η Μαριλου ενα καλο εχει κ ξεχασα να το χρηστιμοποιοησω,να μαθω για αλλες κ να με παει σε αλλες.Καθως ειναι καπως κρυφοφανερη η συμπεριφορα της.Μαλακια μου ξερω,αλλα οταν εξαντληθηκα ενα πραγμα σκεφτομουν,να τη κανω.Κραταω καβατζα μπας και,αλλα δε τη κοβω να μιλαει μπροστα σε αλλες,αν κ οσο της τα λεγα δε χαλιοταν.Την εχω δει με κανα 2 οκ γυναικες κ σιγουρα ξερει ξερει κι αλλες ασυζητητι.Ρωτηστε τη γτ μια πρωην μουνα μπορει να μας φερει σε επαφη με αλλη πρωην μουνα η νυν ημιμουνα,Μαριλου λοιπον,ειπε να τη βρισκω facebook,συνολο οχι απο μενα,ναι σε επαφες