Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Zaxos007

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2025
Like
38
Πόντοι
0
Η Μαρία η Ρουμάνα χθες έπινε καφέ με χορηγό στο πορτοκαλί κάτω στην πιάτσα.

Patriarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
303
Πόντοι
20
καλησπέρα....περασα το Σαββατο λίγο πριν τις μια και ήταν παρούσες (πράγμα σπάνιο) και η Μαρία η ρουμάνα και η αλβανιδοκωλάρα.....Πλησίασα τη Μαρία γιατι καθόταν στη γωνία στη Λαυρίου και χαλκοκονδύλη και μου ειπε τα γνωστα 20+10 hotel ...αλλα αγαπητοί συναγωνιστές μου ανακοίνωσε οτι ΔΕΝ δίνει κωλο πλεον....!!! και τα δυσάρεστα δεν σταμάτησαν εκει....της ειπα για παρτούζα με την αλβανιδοκωλάρα και είπε οτι Δεν κάνει παρτουζα με καμία ! ακουσον ακουσον !.... η αλλη πιο εκει κοιταγε και κατάλαβε τι παιζόταν.... Απο τη γλώσσα του σωματος αντιλήφθηκα οτι έχουν μανουριάσει μεταξύ τους....Επειδή τις ειχα παρει στο παρελθόν σας λέω οτι ήταν πολύ καλό διδυμο...που όμως απ οτι φαίνεται μας τελείωσε !.....Απ οτι καταλάβατε ξενέρωσα και πηγα προς φυλής μεριά....
Για το φιλο που ρωτάει αν αξίζει η Μαρία , εχω να πω οτι ναι κανει φοβερό τσιμπούκι και γενικά γαμιέται ωραία χωρις να σου σπαέι τα παπαρια μέσα στο δωμάτιο....Δεν είναι για μενα ανασταλτικός παράγοντας οτι δεν δίνει κωλο πλεον....(Δεν ηταν το δυνατό της σημείο αλλωστε).........

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Καλησπέρα παιδιά καμία πιάτσα με κανένα γυφτάκι έχουμε; (Ασφαλή ) όχι να με σκοτώσουν οι γυφτοι
Α οχι,θα σε σκοτωσουν,ασφαλης δεν ειναι οποιαδηποτε πιατσα ποσο μαλλον γυφτικη που δεν υφισταται επισημα πουθενα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ενημέρωση από τριγωνο σήμερα κατά τις 20 και 15 όλες οι τσιγαννες-γυφτισσες μαζεμένες στον Ορφέα. Μερικοί τραβελοι. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τις πάρω. Δεν φαίνονται εξαθλιωμνες ειναι καλοφτιαγμενες με μακριά ίσια μαλλιά και Μπουτάρες και κωλαρες. Μια φόραγε και ενα ροζ κοντό κολλητό θα την έπαιρνα αλλά μου ξέφυγε επειδή έκανα κάποιες βόλτες.Είναι πολύ γαμευσιμες τι λένε ;
Τι να λενε?20 ευρω 10 λεπτα αυτο λενε,πανω απο 15 δεν εχω μαθει ποτε.Τωρα αλλες ιδιαιτερες περιπτωσεις λογω συμπαθειας ισως.Συν τιςκαταστασεος πχ να θελει χρονο για μπανιο να ξεουραστει λιγο κτλ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Με τόσες προφυλάξεις αυτό δεν είναι γαμήσι αλλά βασανιστήριο.

Πιστεύω πάντως πως οι γύφτισσες (οι νέες 18-24, οι πιο μεγάλες δεν βλέπονται) τρελαίνουν πολλούς αρσενικούς αλλά είναι τόσο επίφοβο το γαμήσι μαζί τους.
Βρωμιά, φέρμα από άλλους γύφτους, κλοπή αντικειμένων, μπόχα, σμν...
Αυτες αν θελουν θα χουν τους παντες πελατες καιως εχουν ολα τα χαρακτηριστικα της επιτυχιας αλλα δε θελουν γι αυτο δεν ειναι πουθενα και πιοατσαρουν μονο και μαλιστα στη χειροτερη περιοχη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Θέλω να γαμήσω ακάποτα νεαρή γύφτισσα πίσω από κάποιον κάδο και να της τα πετάξω όλα μέσα.
Η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη θα σπάσουν τα κοντέρ αν τα καταφέρω.
χαχαχαχα μη μας πεις μετα ποια ειναι γιατι ''δε θα πηγαινουμε μαζι της''

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
IMG_0740.jpeg
Ξέρεις κάποιος πληροφορίες για το κορίτσι που κάθεται δίπλα στο λητω
Μια ειναι η πληροφορια.Μαυρο.Ο φιλος ειμαστε ολοι εμεις σε μερικα χρονια χαχαχα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Είχε μια εκεί στο ρουφ εάν δε κάνω λάθος Βούλγαρο γυφτισα,μετά τρίγωνο θα βρεις πάλι Βούλγαρο γυφτισες.Κανε καμία βόλτα μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού στο παράδρομο ίσως έχει κ εκεί τίποτα.Ολα τα παραπάνω θα είναι εισαγώμενα.Εαν θες ντόπια γυφτισα δοκίμασε όσες ζητιανεύουν υπάρχει πιθανότητα να στο δώσουν.
Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για γυφτισες τσέκαρε κ εκεί.
Βασικα αν τη δεις απομονωμενη ναι εχεις ελπιδα.Χωρις μεγαλη προσδοκια συνηθως κα αναλογα κ με το που εισαι κ τι δεδεομενα εχεις,αν πχ δεν εχει προβλημα να πατε αλλου και πανω απ ολα να μη βρωμαει κ μεινει η μυρωδια στο αμαξι.Αν μπορεις εξω χυμα καλυτερα.Προσδοκιες πιπα μαλακια στα γρηγορα με τυπου 5-10 ευρω κ βλεπουμε.Μην πιστευετε τιποτα,δε θα τη ξαναδειτε

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Επίσκεψη στο τρίγωνο χτες για την Λούση ή για την μιλφ με τις βυζάρες στο Λίμπερτι (όχι την σκουρόχρωμη). Καμία από αυτές κ γενικά δν είχε τίποτα. Η Αλβανιδοκωλαρα στη θέση της αλλά δν μου έκανε το κλικ. Η θεομουρλη αδυνατη μαύρη με την κωλαρα φόραγε ψεύτικη κατακόκκινη περούκα. Της ποιανω την κουβέντα κ ξεκίνησε πάλι τα τρελά, μου είχε πει 20 κ άλλη μέρα 25, χτες δν έβγαζα άκρη 30? Νο λέει, 50 της λέω κ της δείχνω το 50ρικο που ειχα? Νο λέει, 2 μιλιον της λέω? Κ χαμογελούσε. Πραγματικά ότι ναναι δν καταλαβαίνω τι στο πουτσο κάνει. Γενικά νεκρα δν είχε τίποτα.
Αυτη τη μαυρη πρεπει να τη παρουμε οαμδικως να μη ξερει τι της γινεται.Για σκουροχρωμη με βυζαρες λογικα εννοεις Αλμπενα,που θα παει θα δοκιμαστει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αυτή έχει κωλαρα! Αλλά είναι ακαταδεκτη, 2 φορές την είχα πλησιάσει κ είχε πει όχι. Πάντα πρωινές ώρες είναι εκεί.
Ας γράψει κάποιος που ξέρει γτ έχω μπερδευτεί, αυτή είναι η γνωστή Μαρία Ρουμάνα που γράφετε?
Όχι δεν είναι αυτή η Μαρία Ρουμάνα. Η Μαρία ποατσαρει Λαυρίου συνήθως δίπλα στην Άντζελα.
Σ' αυτή από φωτό πήγα και εγώ μια φορά και δεν απαντάτε τίποτα
Μου χει συμβει και ξανασυμβει και παρα την στεναχωρια δευτερολεπτου/δευτερολεπτων καταλαβα οτι κλαιν θα βρω αλλες τοσες

Εγγρ.
29 Δεκ 2024
Like
30
Πόντοι
0

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Λοιπον, όχι δεν αξίζει μεσημέρι μετά τις 12. Νέκρα πέρασα εγώ τώρα 1330 δεν ήταν καμιά ειλικρινά ούτε ο Ορφέας δεν είχε κόσμο. Καραντίνα τελείως. Ύστερα τις υποδείξεις του μύστη Ιωαννη για τις γυφτισες νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ να πάρω μια. Αλλα, ξέρει κάνει τι τιμές παίζουν δεν θα έδινα πάνω από 20 ευρώ με ξενοδοχείο μαζι για ένα τέτοιο γαμησι
20 μαζι με ξενοδοχειο κιολας δεν παιζει μ'αυτες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ο κάθε ένας κάνει αυτό που γουστάρει, δηλαδή εγώ ούτε πιπα δεν δίνω χωρίς καποτα, ο σπερμ από την άλλη της γαμαει χωρίς καποτα, τώρα τι μπορεί να πάθεις τιβμπορει να γίνει δεν ξέρω εάν εσύ θες να ρισκάρεις καντο..
Εγω και αμετρητοι αλλοι.Κ οντως δεν αναφερε ακαποτο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δηλαδή τυπάκο αν αυτή σου έλεγε ''μπες έτσι'' δεν θα το έκανες; Μαλλόν εγώ είμαι ο ανώμαλος και ο περίεργος που δεν θα την άφηνα μέχρι να σιγουρευτώ ότι έμεινε έγκυος.

3589170.jpg
Τωρα ποιος απ τους 2 μας θα ναι ο μπαμπας δε ξερω χαχαχαχα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τατού στο πόδι έχει η Μαρία η Ρουμάνα που παίρνει 30
Σε ποιο ποδι κ τι σχεδιο?Παρα πολλοι θα ψαχτουν για απρτυ της κ θα κανουν μαλακια με αλλες/αλλη τατουατζουδες/τατουατζου
Μάλλον κάτι τη φοβησε η δεν άρεσε και είπε έχω ραντεβού κτλ. Γιατί όταν αύξησε την τιμή και σε μένα ίδιες μπούρδες μου έλεγε και μια ώρα που έκανα βόλτα καθόταν εκεί.
Τι μου θυμησες,καποτε στην ωλενου,τα παιρνει η αλλη κ μου λεει θεατρικα οτι περιμενει αλλος κατω,μαντεψε,βγηκα κ δεν υπηρχε κανεις

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
μα γιατι; πρεπει να ειμαστε τιποτα πρεζακιδες για να μας λυπηθουν να γαμιομαστε για δοση;
Οχι.Διοτι δεν θα πετυχουμε ετσι.Απλα δεν προλαβαινουμε κ δε μας εμπιστευονται ετσι απλα,λογικο ειναι.Αλλωστε στη χυμα πιατσα δε βλεπω ουτε εναν Ελληνα στα κολπα.Οσοι ασχοληθηκαμε μαθαμε κ αυτο επειοδη ανεχτηκαμε τις μπουρδες.Δεν ειναι τοσο απλο να χωθεις ουτε να αντεξεις ολη αυτη τη σαπιλα.Ποσο μαλλον να υπηρετεις οπως εγραψε.Απλα εκει θα σαι πιο κυριλε λεμε τωρα κ ας πουμε πιο αμεσα ''φιλος'' κοριτσιων με την ελπιδα να γαμας.Αν το δεις ως σεξ θα χεις μαραθωνιο,αν το δεις ως δουλεια κλαιν μαιν.Αλλα ολως τυχαιως ποτε Ελληνες κ ποτε ανδρες σε αλλους κλαδους.Απο πισω ισως.Πιο πολυ μεταναστες απο χρονια εδω παρα Ελληνες.Αντιθετως Ελληνιδες αρκετες κ αν δεν ειναι παλι ξερουν τα κολπο.Το θεμα ειναι οτι αυτες φερνουν Ελληνες γκομενους τους κ αυτο ειναι ολο.Επειδη ομως ο Ελληνας θελει να κερδισει κ δεν ειναι μαλακας να ακουσει παρλαπιπες οπως εγω τους απομακρυνουν κ συνεργαζονται με τους πουθεναδες που βλεπεις σε καθε κλαδο.Απ την αλλη θελει γερη καρδια να σαι με σα σε αυτα ειτε λογω οσων θα δεις ειτιε λογω του οτι θα καυλωσεις καθε μερα.Εγω πχ σκεφτηκα να συνεργαστω με γραφειο σε θεση πχ site φωτο οδηγος κτλ.Κ μονο που κανεις δε ξερει ποτε κανεναν κ κανεις δε ξερει τιποτα αυτα τα λενε ολα.Ισως ειναι πιο απλα,πας ρωτας κτλ,οπως στις δουλειες.Αν μπεις ειναι το θεμα και γλυκαθεις,πως θα ξαναφτιαξεις ζωη

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Η Μαρία η Ρουμάνα χθες έπινε καφέ με χορηγό στο πορτοκαλί κάτω στην πιάτσα.
Χορηγο η νταβα?Καλα δε θα ναι κ ο μονος που κερασε.Δυστυχως εχουμε χαζομαρα πολλοι απο μας ειτε βοηθητικα ειτε ετσι απλα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
καλησπέρα....περασα το Σαββατο λίγο πριν τις μια και ήταν παρούσες (πράγμα σπάνιο) και η Μαρία η ρουμάνα και η αλβανιδοκωλάρα.....Πλησίασα τη Μαρία γιατι καθόταν στη γωνία στη Λαυρίου και χαλκοκονδύλη και μου ειπε τα γνωστα 20+10 hotel ...αλλα αγαπητοί συναγωνιστές μου ανακοίνωσε οτι ΔΕΝ δίνει κωλο πλεον....!!! και τα δυσάρεστα δεν σταμάτησαν εκει....της ειπα για παρτούζα με την αλβανιδοκωλάρα και είπε οτι Δεν κάνει παρτουζα με καμία ! ακουσον ακουσον !.... η αλλη πιο εκει κοιταγε και κατάλαβε τι παιζόταν.... Απο τη γλώσσα του σωματος αντιλήφθηκα οτι έχουν μανουριάσει μεταξύ τους....Επειδή τις ειχα παρει στο παρελθόν σας λέω οτι ήταν πολύ καλό διδυμο...που όμως απ οτι φαίνεται μας τελείωσε !.....Απ οτι καταλάβατε ξενέρωσα και πηγα προς φυλής μεριά....
Για το φιλο που ρωτάει αν αξίζει η Μαρία , εχω να πω οτι ναι κανει φοβερό τσιμπούκι και γενικά γαμιέται ωραία χωρις να σου σπαέι τα παπαρια μέσα στο δωμάτιο....Δεν είναι για μενα ανασταλτικός παράγοντας οτι δεν δίνει κωλο πλεον....(Δεν ηταν το δυνατό της σημείο αλλωστε).........
Σωστος.Ο κωλος ουτε για μενα ειναι λογος να μη παρω οποιαδηποτε.Οι μαλακιες ειναι.Κ η συγκεκριμενη εχει πει ουκ ολιγες κ σε ουκ ολιγους.Οσο για τον ''τσακωμο'' ξυσαμε τα αρχιδια μας και συνεχισαμε.Καμια στεναχωρια απο δω κ περα για καμια τους,στα ποδια τους ειναι το αν μας κρατησουν γτ αν θελουν μας κρατανε,ειδωμεν

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Αυτή η Ρουμάνα τόσο καλή είναι π μιλάνε όλοι για αυτή???
Νέος εδώ!
Καλη ειναι αλλα λεει παπαριες,αν δε σου πει προχωρα,αν σου πει οταν τη ξαναδεις ψαξε τα δικια σου η ακομα καλυτερα παρε αλβανιδοκωλαρα μπροστα της η ακομα καλυτερα πες της το πριν το κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom