SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Δε το μαθατε απο μενα
Μπόκολε αφιερωμένο σε εσένα... Έχει fisting που κάνει νέγρος σε λευκή...όταν λες Σοφία, μιλάς για Ελληνίδα μέτριου ύψους, καλό πρόσωπο, σκαλωτό μαλλί, στήθος καλό μέγεθος, η οποία δίνει θερμό σεξ, κι όχι μόνο, αλλά και σε κολακεύει λέγοντάς σου λόγια .....χύσε μέσα μου... , ......σκίσε με με την καυλάρα σου ....και τέτοια; αν είναι αυτή, κι εγώ έχω να την πάρω δύο χρόνια
Τραβελος ειναι. Πλαστικα βυζια, ιχνη απο γενεια στο προσωπο, ανδρικη φωνητραβελι ειανι ρε παιδιά αυτή η χοντρή μαύρη που ανέφερε και ο συναγωνιστης@purkavlos70; Δεν φάνηκε καθόλου έτσι. Τα Βύζια της πάρα ήταν λιπαρά και τεράστια για τραβελι
η αλήθεια είναι πως έψαχνα για δουλειά εκεί στο κέντροΔε το μαθατε απο μενα
![]()
Είχε μια εκεί στο ρουφ εάν δε κάνω λάθος Βούλγαρο γυφτισα,μετά τρίγωνο θα βρεις πάλι Βούλγαρο γυφτισες.Κανε καμία βόλτα μετά τα ΚΤΕΛ Κηφισού στο παράδρομο ίσως έχει κ εκεί τίποτα.Ολα τα παραπάνω θα είναι εισαγώμενα.Εαν θες ντόπια γυφτισα δοκίμασε όσες ζητιανεύουν υπάρχει πιθανότητα να στο δώσουν.Καλησπέρα παιδιά καμία πιάτσα με κανένα γυφτάκι έχουμε; (Ασφαλή ) όχι να με σκοτώσουν οι γυφτοι
ΠΡΟΣΟΧΗ. Για να μην κλάψεις τα λεφτά σου, χρειάζονται κάποια μέτρα ΕΙΔΙΚΑ για τις Γύφτισσες.Ενημέρωση από τριγωνο σήμερα κατά τις 20 και 15 όλες οι τσιγαννες-γυφτισσες μαζεμένες στον Ορφέα. Μερικοί τραβελοι. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τις πάρω. Δεν φαίνονται εξαθλιωμνες ειναι καλοφτιαγμενες με μακριά ίσια μαλλιά και Μπουτάρες και κωλαρες. Μια φόραγε και ενα ροζ κοντό κολλητό θα την έπαιρνα αλλά μου ξέφυγε επειδή έκανα κάποιες βόλτες.Είναι πολύ γαμευσιμες τι λένε ;
ΠΡΟΣΟΧΗ. Για να μην κλάψεις τα λεφτά σου, χρειάζονται κάποια μέτρα ΕΙΔΙΚΑ για τις Γύφτισσες.
1. Ρωτάς οπωσδήποτε τι ακριβώς κάνει στο κρεββάτι, αν βγάζει τα ρούχα της, και πόση ώρα κάθεται ΠΡΙΝ ανεβείτε στο δωμάτιο. .....Μωρό μου τα κάνω όλα......, δεν είναι αποδεκτή απάντηση
2. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει ντους πριν το γαμήσι
3. Για κανένα λόγο δεν θα δώσεις λεφτά πριν μπείτε στο δωμάτιο, ότι κι αν σου πει. Αν σου πει ότι φοβάται πως θα την κλέψεις, αρνήσου σθεναρά και πες της πως αν δεν της δώσεις χρήματα, μπορεί να βάλει τις φωνές
4. Αφήνεις πορτοφόλι, κινητό και οτιδήποτε πολύτιμο αν είναι δυνατόν στην άλλη άκρη του δωματίου, σε κάθε περίπτωση σε απόσταση πολύ μακρύτερη από το χέρι της
5. Παίρνεις τα παραπάνω μαζί σου στο μπάνιο. Καλό είναι να την ξαποστείλεις πριν μπεις εσύ μέσα στο μπάνιο, για περισσότερη ασφάλεια
Νομιζω ειναι ρουμανα, ωραια κωλαρα, ισα να φυγουν τα χοντραΞέρεις κάποιος πληροφορίες για το κορίτσι που κάθεται δίπλα στο λητω![]()
......Με τόσες προφυλάξεις αυτό δεν είναι γαμήσι αλλά βασανιστήριο.......Η Λύση είναι απλή. Μην πάρεις καμία προφύλαξη, όλα καλά θα πάνε.Με τόσες προφυλάξεις αυτό δεν είναι γαμήσι αλλά βασανιστήριο.
Πιστεύω πάντως πως οι γύφτισσες (οι νέες 18-24, οι πιο μεγάλες δεν βλέπονται) τρελαίνουν πολλούς αρσενικούς αλλά είναι τόσο επίφοβο το γαμήσι μαζί τους.
Βρωμιά, φέρμα από άλλους γύφτους, κλοπή αντικειμένων, μπόχα, σμν...
......Με τόσες προφυλάξεις αυτό δεν είναι γαμήσι αλλά βασανιστήριο.......Η Λύση είναι απλή. Μην πάρεις καμία προφύλαξη, όλα καλά θα πάνε.
....Πιστεύω πάντως πως οι γύφτισσες (οι νέες 18-24, οι πιο μεγάλες δεν βλέπονται) τρελαίνουν πολλούς αρσενικούς..... ΝΑΙ. Γαμιούνται χωρίς φρένα, δεν έχουν αναστολές
.... αλλά είναι τόσο επίφοβο το γαμήσι μαζί τους....... Γι αυτό το λόγο πάμε μαζί τους ΜΟΝΟ σε Ξενοδοχείο (για να αποφύγουμε φέρμα από άλλους γύφτους), τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα κάνουν ντουσάκι πριν το γαμήσι (ώστε να αποφύγουμε τη βρωμιά και τη μπόχα), και αφήνουμε οτιδήποτε πολύτιμο σε απόσταση που να μην φτάνει το χέρι τους (για να αποφύγουμε τις κλοπές).
με τοσα ωραια που γραφεται το σκεπτομαι για να βγω και εγω ΟρφεαΠΡΟΣΟΧΗ. Για να μην κλάψεις τα λεφτά σου, χρειάζονται κάποια μέτρα ΕΙΔΙΚΑ για τις Γύφτισσες.
1. Ρωτάς οπωσδήποτε τι ακριβώς κάνει στο κρεββάτι, αν βγάζει τα ρούχα της, και πόση ώρα κάθεται ΠΡΙΝ ανεβείτε στο δωμάτιο. .....Μωρό μου τα κάνω όλα......, δεν είναι αποδεκτή απάντηση
2. Της ξεκαθαρίζεις ότι θα κάνει ντους πριν το γαμήσι
3. Για κανένα λόγο δεν θα δώσεις λεφτά πριν μπείτε στο δωμάτιο, ότι κι αν σου πει. Αν σου πει ότι φοβάται πως θα την κλέψεις, αρνήσου σθεναρά και πες της πως αν δεν της δώσεις χρήματα, μπορεί να βάλει τις φωνές
4. Αφήνεις πορτοφόλι, κινητό και οτιδήποτε πολύτιμο αν είναι δυνατόν στην άλλη άκρη του δωματίου, σε κάθε περίπτωση σε απόσταση πολύ μακρύτερη από το χέρι της
5. Παίρνεις τα παραπάνω μαζί σου στο μπάνιο. Καλό είναι να την ξαποστείλεις πριν μπεις εσύ μέσα στο μπάνιο, για περισσότερη ασφάλεια
Βγες αλλά οι τιμές δεν είναι αυτές που έχεις συνηθίσει!με τοσα ωραια που γραφεται το σκεπτομαι για να βγω και εγω Ορφεα
Μα ναι. Εκείνη τη στιγμή θα νιώσεις σα να βούτηξες την πούτσα σου σε μέλι. Τα χύσια σου θα ενωθούν με τα μουνόζουμά της, και θα νιώσεις ότι είσαι στον Παράδεισο. Τα προβλήματα θα έρθουν μετά, αλλά δεν γαμιέται. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από ένα τέτοιο γαμήσιΘέλω να γαμήσω ακάποτα νεαρή γύφτισσα πίσω από κάποιον κάδο και να της τα πετάξω όλα μέσα.
Η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη θα σπάσουν τα κοντέρ αν τα καταφέρω.