Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα καταδρομική πρωινή στο τρίγωνο. Πήρα Αλεξάνδρα Πολωνέζα 20 ευρώ+ 10 το χοτελ Λιτό. Με καποτα πίπα σεξ έπεσαν γλειψιματα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δε ξερω ξαφν7κα να χαθηκε απο τη περασμενη τριτη λειπει
Βρε ολες τα ιδια κανουν.Κοριτσι που ναι εκει μου πε κ αυτη ειχε κοψει κ επεστρεψε ενω συζητουσαμε για αλλη.Το θεμα ειναι αλλο,αν συνεχιζουν που θα τις βρουμε ακομα κ σαν κυκλος.Αυτο ειναι το ζητημα,αν δεν εχεις τηλ αναγκαστικα τις χανεις η τις περιμενεις.Καλα δε σκαμε κιολας αλλωστε με το καιρο αναγκαζομαστε να κοιταμε αλλες.Σκεψου ποσες χασαν αλλοι κ ποσες εμεις και παει λεγοντας,δεν εχουμε καμια ιδεα.Προχωραμε θελωντας και μη,αλλωστε με το που σκασει κατι καλυτερο η ισαξιο ξεχναμε τις πρωην η τις κρυφες.Βασικα εμεις φταιμε που παμε σε κυκλο αλλα κατανοω τους λογους φυσικα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.024
Πόντοι
3.656
Μεσημεριανο περασμα με Σοφια. Ειχα χρονια να την παρω, πηρε τσιμπουκι, καβαλα κ στα 4 χυσιμο κωλομαγουλα
όταν λες Σοφία, μιλάς για Ελληνίδα μέτριου ύψους, καλό πρόσωπο, σκαλωτό μαλλί, στήθος καλό μέγεθος, η οποία δίνει θερμό σεξ, κι όχι μόνο, αλλά και σε κολακεύει λέγοντάς σου λόγια .....χύσε μέσα μου... , ......σκίσε με με την καυλάρα σου ....και τέτοια; αν είναι αυτή, κι εγώ έχω να την πάρω δύο χρόνια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.241
Πόντοι
506
όταν λες Σοφία, μιλάς για Ελληνίδα μέτριου ύψους, καλό πρόσωπο, σκαλωτό μαλλί, στήθος καλό μέγεθος, η οποία δίνει θερμό σεξ, κι όχι μόνο, αλλά και σε κολακεύει λέγοντάς σου λόγια .....χύσε μέσα μου... , ......σκίσε με με την καυλάρα σου ....και τέτοια; αν είναι αυτή, κι εγώ έχω να την πάρω δύο χρόνια
Η γνωστη ψηλη ξανθια

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Μηπως εχει δει κανεις αλβανιδοκολαρα?

superskinnybigdick

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2025
Like
73
Πόντοι
0
Επιστροφή από Τρίγωνο. Οι συνηθισμένοι Τράβελοι στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, μαζί τους ένας παλαιστής Σούμο σε γυναικεία έκδοση, και η Ιωάννα και καλά Ελληνοαμερικάνα. Ο Σαμουέλα, η Κασσάνδρα με γελοία ξανθιά περούκα, και τα λοιπά κορίτσια στον Ορφέα. Ευτυχώς βρήκα την Μαρία από την Καρδίτσα, προφανώς τσιγκάνα, και με εξυπηρέτησε. Για τα 15€ που ζητάει με πλήρες πρόγραμμα, δεν είναι κακό το πακέτο που προσφέρει
μαρια απο καρδιτσα για δωσε λιγο περιγραφη αν θελεισ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.024
Πόντοι
3.656
μαρια απο καρδιτσα για δωσε λιγο περιγραφη αν θελεισ
κοντή, λεπτή, μαυριδερή, μακρύ σκαλωτό μαλλί, μιλφ, μέτρια πίπα, δίνει κώλο, προσπαθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη φιλότιμα, 15 €. Πιτσάρει στη Σωκράτους, αλλά κάποιες φορές την έχω δει και στον Ορφέα

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.760
Πόντοι
2.696
Εχθές το πρωί στο Λίμπερτι γάμησα την Σοβιετική γκρανι Ελένη. Κοντό ξανθό μαλλί έχει πάρει κιλά......την έπαιρνα παλιά .....ακόμη και με την Σοβιετική Κατερίνα παρτουζα τότε.....την είδα λίγο βιαστική....δεν θα την ξαναπάρω....
Μια Ρωσοπόντια; Αυτή δεν βλέπεται καν... Επειδή ασχολούμαι με γκράνια της περιοχής, αυτή τι ακριβώς κάνει ιδιαίτερο και την πήρες;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.760
Πόντοι
2.696
Σήμερα καταδρομική πρωινή στο τρίγωνο. Πήρα Αλεξάνδρα Πολωνέζα 20 ευρώ+ 10 το χοτελ Λιτό. Με καποτα πίπα σεξ έπεσαν γλειψιματα
Τι έγλυψες; Μουνί, κώλο; Αφού δίνεις τσιμπούκι με καπότα... Αυτή δεν δέχεται φιλιά, ούτε δίνει...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δε τη ξερω,κ επειδη ειπες χρονια μηπως ειναι καποια που ξαναξεκινησε?Γιατι δε μου θυμηζει κατι,η απλα λεει αλλο ονομα (η ελεγε αλλο ονομα).Αδυνατη?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.241
Πόντοι
506
Δε τη ξερω,κ επειδη ειπες χρονια μηπως ειναι καποια που ξαναξεκινησε?Γιατι δε μου θυμηζει κατι,η απλα λεει αλλο ονομα (η ελεγε αλλο ονομα).Αδυνατη?
Σωμα κανονικο. Πολλα χρονια στο κουρμπετι. Παλια εκανε πιατσα πιο φανερα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.024
Πόντοι
3.656
Βραδινή Καταδρομική. Σατωβριάνδου αυτή που μοιάζει με Κινέζα και δεν δίνει κώλο, Σωκράτους η ξεπέτα Τσιγανοβουλγάρα, κι άλλη μια Βουλγάρα φαφούτα, χάλια μαύρα. Γύρω από τον Ορφέα αρκετές αλλοδαπές, αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι. Με εξυπηρέτησε η Λέλα που ισχυρίζεται ότι έχει καταγωγή από Αίγυπτο κλπ. Έχει στραβώσει η φουκαριάρα, κάτι έχει η σπονδυλική της στήλη. Έχει πάρει και κιλά, αλλά έχει πολύ καλό δέρμα και αξιοπρεπή πίπα. Τα 15 € που παίρνει είναι καλή τιμή

• Like
Αντιδράσεις: 968

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366