KATASKOPOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 695
- Πόντοι
- 366
Σήμερα καταδρομική πρωινή στο τρίγωνο. Πήρα Αλεξάνδρα Πολωνέζα 20 ευρώ+ 10 το χοτελ Λιτό. Με καποτα πίπα σεξ έπεσαν γλειψιματα
Δε ξερω ξαφν7κα να χαθηκε απο τη περασμενη τριτη λειπειΤα τρωει καπου,οπως κ η Ρουμανα τα τρωει απο καπου,δεν σταματανε ετσι αυτες.Αν σταματανε
Βρε ολες τα ιδια κανουν.Κοριτσι που ναι εκει μου πε κ αυτη ειχε κοψει κ επεστρεψε ενω συζητουσαμε για αλλη.Το θεμα ειναι αλλο,αν συνεχιζουν που θα τις βρουμε ακομα κ σαν κυκλος.Αυτο ειναι το ζητημα,αν δεν εχεις τηλ αναγκαστικα τις χανεις η τις περιμενεις.Καλα δε σκαμε κιολας αλλωστε με το καιρο αναγκαζομαστε να κοιταμε αλλες.Σκεψου ποσες χασαν αλλοι κ ποσες εμεις και παει λεγοντας,δεν εχουμε καμια ιδεα.Προχωραμε θελωντας και μη,αλλωστε με το που σκασει κατι καλυτερο η ισαξιο ξεχναμε τις πρωην η τις κρυφες.Βασικα εμεις φταιμε που παμε σε κυκλο αλλα κατανοω τους λογους φυσικαΔε ξερω ξαφν7κα να χαθηκε απο τη περασμενη τριτη λειπει
όταν λες Σοφία, μιλάς για Ελληνίδα μέτριου ύψους, καλό πρόσωπο, σκαλωτό μαλλί, στήθος καλό μέγεθος, η οποία δίνει θερμό σεξ, κι όχι μόνο, αλλά και σε κολακεύει λέγοντάς σου λόγια .....χύσε μέσα μου... , ......σκίσε με με την καυλάρα σου ....και τέτοια; αν είναι αυτή, κι εγώ έχω να την πάρω δύο χρόνιαΜεσημεριανο περασμα με Σοφια. Ειχα χρονια να την παρω, πηρε τσιμπουκι, καβαλα κ στα 4 χυσιμο κωλομαγουλα
Η γνωστη ψηλη ξανθιαόταν λες Σοφία, μιλάς για Ελληνίδα μέτριου ύψους, καλό πρόσωπο, σκαλωτό μαλλί, στήθος καλό μέγεθος, η οποία δίνει θερμό σεξ, κι όχι μόνο, αλλά και σε κολακεύει λέγοντάς σου λόγια .....χύσε μέσα μου... , ......σκίσε με με την καυλάρα σου ....και τέτοια; αν είναι αυτή, κι εγώ έχω να την πάρω δύο χρόνια
άλλη λέμεΗ γνωστη ψηλη ξανθια
μαρια απο καρδιτσα για δωσε λιγο περιγραφη αν θελεισΕπιστροφή από Τρίγωνο. Οι συνηθισμένοι Τράβελοι στη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, μαζί τους ένας παλαιστής Σούμο σε γυναικεία έκδοση, και η Ιωάννα και καλά Ελληνοαμερικάνα. Ο Σαμουέλα, η Κασσάνδρα με γελοία ξανθιά περούκα, και τα λοιπά κορίτσια στον Ορφέα. Ευτυχώς βρήκα την Μαρία από την Καρδίτσα, προφανώς τσιγκάνα, και με εξυπηρέτησε. Για τα 15€ που ζητάει με πλήρες πρόγραμμα, δεν είναι κακό το πακέτο που προσφέρει
Gilf?Η γνωστη ψηλη ξανθια
κοντή, λεπτή, μαυριδερή, μακρύ σκαλωτό μαλλί, μιλφ, μέτρια πίπα, δίνει κώλο, προσπαθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη φιλότιμα, 15 €. Πιτσάρει στη Σωκράτους, αλλά κάποιες φορές την έχω δει και στον Ορφέαμαρια απο καρδιτσα για δωσε λιγο περιγραφη αν θελεισ
Οχι. 40+. Πρεζα
Μια Ρωσοπόντια; Αυτή δεν βλέπεται καν... Επειδή ασχολούμαι με γκράνια της περιοχής, αυτή τι ακριβώς κάνει ιδιαίτερο και την πήρες;Εχθές το πρωί στο Λίμπερτι γάμησα την Σοβιετική γκρανι Ελένη. Κοντό ξανθό μαλλί έχει πάρει κιλά......την έπαιρνα παλιά .....ακόμη και με την Σοβιετική Κατερίνα παρτουζα τότε.....την είδα λίγο βιαστική....δεν θα την ξαναπάρω....
Τι έγλυψες; Μουνί, κώλο; Αφού δίνεις τσιμπούκι με καπότα... Αυτή δεν δέχεται φιλιά, ούτε δίνει...Σήμερα καταδρομική πρωινή στο τρίγωνο. Πήρα Αλεξάνδρα Πολωνέζα 20 ευρώ+ 10 το χοτελ Λιτό. Με καποτα πίπα σεξ έπεσαν γλειψιματα
Σήμερα κατσ τις 11 μισή την είδα να πηγαίνει λιμπερτυΜηπως εχει δει κανεις αλβανιδοκολαρα?
Δε τη ξερω,κ επειδη ειπες χρονια μηπως ειναι καποια που ξαναξεκινησε?Γιατι δε μου θυμηζει κατι,η απλα λεει αλλο ονομα (η ελεγε αλλο ονομα).Αδυνατη?Οχι. 40+. Πρεζα
Σωμα κανονικο. Πολλα χρονια στο κουρμπετι. Παλια εκανε πιατσα πιο φανεραΔε τη ξερω,κ επειδη ειπες χρονια μηπως ειναι καποια που ξαναξεκινησε?Γιατι δε μου θυμηζει κατι,η απλα λεει αλλο ονομα (η ελεγε αλλο ονομα).Αδυνατη?
Οποτε κατι νεο για μενα.Κοστος?Σωμα κανονικο. Πολλα χρονια στο κουρμπετι. Παλια εκανε πιατσα πιο φανερα
Εγλειψα πόδια......και βυζιά. Μου εγλειψε το στήθοςΤι έγλυψες; Μουνί, κώλο; Αφού δίνεις τσιμπούκι με καπότα... Αυτή δεν δέχεται φιλιά, ούτε δίνει...