Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.917
Πόντοι
506
Γκολφ Ρωσίδα μετρίου αναστήματος με καρέ μαλλί γαλανά μάτια...... μεγάλη σε ηλικία..... αλλά και σε εμπειρία.... Στενό μουνι... Φιλόξενο στόμα... Δεν δίνει κωλο. .....
Στη χαλκοκονδυλη?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Σκεφτομαι να παω στις λεγαμενες!Η ωρα δε με πολυνοιαζει,οπως κ να χει περιμενω μηνυματα σας να παμε στις λεγαμενες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Μαγκες αν βρω Δωρα θα ρωτησω για παρτουζα.Γενικα οποια βρω που να χει πει η να υποπτευομαι θα ρωταω για παρτουζες με απωτερο σκοπο παρω δε παρω να προσεγγισω τις απροσεγγιστες μαθαινωντας,στη χειροτερη δε θα χει αποτελεσμα,στη καλυτερη οπως κ να χει θα παρω 'φιλες'

• Like
Αντιδράσεις: Max_N

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Δωρα-Αλεξανδρα-Αννα-Βασια-Ζαιρα-Μαρια Ερυθραια-Βερα-Μαριλου και μαλλον κ Τζινα παρτουζωνονται/παρτουζωθηκαν/εχουν παρτουζωθει παντα μιλωντας για ομαδα/ομαδες κα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
594
Πόντοι
306
Σήμερα μεσημέρι. Χοτελ liberty. Πήρα από ΟΠΑΠ απέναντι την μιλφ Μόνικα από την Πολωνία. Την έχω ξαναπάρει. 20 ευρώ για 2 φορές + 10 το χοτελ. Επειδή δεν την ξέρω καλά και επειδή τα μπροστινά της δόντια θέλουν φτιαξιιμο δεν της έχω ζητήσει ποτέ ακαποτη πιπίλα. Δεν είναι πρεζου είναι μια νταρντανα παχουλουλα ψηλή ώριμη. ....νοικοκυρά..... θήλασα και δάγκωσα τις μεγάλες βυζάρες της για ώρα... Έπεσαν γλειψιματα στις ποδαρες και στις μπουταρες. .... έχει λίγο τριχοφυΐα στις κνήμες και στο μουνι ..αλλά δεν με ενοχλεί. ..... Την γάμησα. Ιεραποστολικό. Την πρώτη φορά και για δεύτερο γύρο την έβαλα να με γλείφει παντού και εγώ τον έπαιζα μέχρι που έχυσα. Μου μουλιασε τα αρχιδια....μου πιπιλιξε στήθος ρώγες ...πλάτη.... κοιλιά..... ενώ της έριχνα δυνατές σφαλιάρες στις μπουταρες της και στην κωλαρα.. της τράβηξα και λίγο το μαλλί που το είχε κότσο.. απλό ντύσιμο καθόλου προκλητικό.. ......

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Σήμερα μεσημέρι. Χοτελ liberty. Πήρα από ΟΠΑΠ απέναντι την μιλφ Μόνικα από την Πολωνία. Την έχω ξαναπάρει. 20 ευρώ για 2 φορές + 10 το χοτελ. Επειδή δεν την ξέρω καλά και επειδή τα μπροστινά της δόντια θέλουν φτιαξιιμο δεν της έχω ζητήσει ποτέ ακαποτη πιπίλα. Δεν είναι πρεζου είναι μια νταρντανα παχουλουλα ψηλή ώριμη. ....νοικοκυρά..... θήλασα και δάγκωσα τις μεγάλες βυζάρες της για ώρα... Έπεσαν γλειψιματα στις ποδαρες και στις μπουταρες. .... έχει λίγο τριχοφυΐα στις κνήμες και στο μουνι ..αλλά δεν με ενοχλεί. ..... Την γάμησα. Ιεραποστολικό. Την πρώτη φορά και για δεύτερο γύρο την έβαλα να με γλείφει παντού και εγώ τον έπαιζα μέχρι που έχυσα. Μου μουλιασε τα αρχιδια....μου πιπιλιξε στήθος ρώγες ...πλάτη.... κοιλιά..... ενώ της έριχνα δυνατές σφαλιάρες στις μπουταρες της και στην κωλαρα.. της τράβηξα και λίγο το μαλλί που το είχε κότσο.. απλό ντύσιμο καθόλου προκλητικό.. ......
Granny?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.917
Πόντοι
506
Γουσταρει πουτσα η Μονικα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.937
Πόντοι
3.656
ΦΟΛΑ ALERT

Επιστροφή από Τρίγωνο. Τελικά, οι 5 τράβελοι έχουν κάνει στέκι τους τη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, η οποία είναι και σκαμμένη από πάνω. Η Σάντυ στη συνηθισμένη θέση της, κοιμόταν. Έξω από τον Ορφέα οι συνηθισμένες νεαρές μελαχρινές γυφτοειδείς. Ξεχώρισα μια, πολύ όμορφο κοντοπούτανο. Τι ρώτησα τι κάνει, μου είπε ότι τα κάνει όλα, απάντηση που με ψυλλιάζει. - Πόσα θέλεις; - 30€ - Πόση ώρα κάθεσαι; - 10 λεπτά. Την απαξίωσα, να ΄ναι καλά η Κασσάνδρα. Για φαντάσου απαίτηση. ΟΚ, ίσως υπάρχουν άτομα που τελειώνουν μέσα σε 10 λεπτά, μαζί με γδύσιμο και πλύσιμο, να ‘ναι καλά τα παλληκάρια

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
594
Πόντοι
306
Η ξανθια ανοιχτοχρωμη με τα λιγα κιλα?Που φοραει φορεματα?
Μερικές φορές φορά φορέματα και άλλες φορές υφασμάτινα παντελόνια με t shirt. Δεν είναι πολύ ξανθιά μάλλον καστανό γκρι θα έλεγα. Κυκλοφορεί στο σημείο του ΟΠΑΠ και μια ξανθιά Ρωσίδα Νατάσα επίσης βυζαρου και άσπρη μιλφαρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Μερικές φορές φορά φορέματα και άλλες φορές υφασμάτινα παντελόνια με t shirt. Δεν είναι πολύ ξανθιά μάλλον καστανό γκρι θα έλεγα. Κυκλοφορεί στο σημείο του ΟΠΑΠ και μια ξανθιά Ρωσίδα Νατάσα επίσης βυζαρου και άσπρη μιλφαρα
Οκ μαλλον δε τη γνωριζω λογω αλλων βαρδιων,Νατασα μου απαντησε απο Δευτερα,παντως δεν αποκλειω ειτε η μια ειτε οι δυο να κανουν διπλοβαρδια

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.155
Πόντοι
206
ΦΟΛΑ ALERT

Επιστροφή από Τρίγωνο. Τελικά, οι 5 τράβελοι έχουν κάνει στέκι τους τη διασταύρωση Σωκράτους και Σατωβριάνδου, η οποία είναι και σκαμμένη από πάνω. Η Σάντυ στη συνηθισμένη θέση της, κοιμόταν. Έξω από τον Ορφέα οι συνηθισμένες νεαρές μελαχρινές γυφτοειδείς. Ξεχώρισα μια, πολύ όμορφο κοντοπούτανο. Τι ρώτησα τι κάνει, μου είπε ότι τα κάνει όλα, απάντηση που με ψυλλιάζει. - Πόσα θέλεις; - 30€ - Πόση ώρα κάθεσαι; - 10 λεπτά. Την απαξίωσα, να ΄ναι καλά η Κασσάνδρα. Για φαντάσου απαίτηση. ΟΚ, ίσως υπάρχουν άτομα που τελειώνουν μέσα σε 10 λεπτά, μαζί με γδύσιμο και πλύσιμο, να ‘ναι καλά τα παλληκάρια
Σε λίγο θα λένε 5 ευρώ για χούφτωμα 1 λεπτό εδώ στο δρόμο :P

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246
Σε λίγο θα λένε 5 ευρώ για χούφτωμα 1 λεπτό εδώ στο δρόμο :P
Εχει γινει με γυφτισσα,εγραφε καποιος οτι συμφωνησε να κατσει πανω στο κεφαλι 69 νομιζω αλλα οκ το ηθελε γτ ειχε κωλαρα μαλλον,αλλο να θελω κ αλλο να μου βαζει εμποδιο,οι αλλοεθνεις τις συντηρουν δε βρισκω αλλες εξηγησεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
23.301
Πόντοι
6.246

Stories

Νέο!