SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.316
- Πόντοι
- 6.246
Μα δεν θεωρησα οτι το παιρνεις προσωπικα,οσοι παιρνουν προσωπικα πραγματα εδω μεσα ειναι αυτοι που βαριουντια τη ζωη εξω.Ξαναλεω ολα θα ξεχαστουν οπως ξεχαστηκαν οσα γραφονταν πριν 10 χρονια φανταζομαι.Δεν καρφωσα κανενα site,το site παρχει δημοσια κ αναμενονται αυτα.Η Σισσυ δε ξερει τιποτα για μενα διοτι εξακολουθεις να πιστευεις οτι το μηνυμα της το στειλε σε μενα.Κ να ηξερε δε θα με νοιαζε με αυτα που εγραψε.Καλα κανεις που τα κανεις ετεροχρονισμενα αλλα αυτο δεν ειναι οπλο,οπλο ειναι η ταυτοτητα σου,κ αμεσα να τα βαζες δε θα γινοταν τιποτα οπως τα καναν αλλοι κ δεν επαθαν τιποτα.Οτι πουτανιες κανουν αυτες τετοιες πουτανιες κανεις κι εσυ,τις δουλευεις οπςω μας δουλευουν,κανενα θεμα.Δεν εκτιθεμαι κ δεν εκθετω το site διοτι εσυ εβαλες φωτο της αρα εσυ εξεθεσες το site και επισης πριν την ενηεμρωσω στο ειπα διοτι μιλουσαμε κεινη την στιγμη,εαν χαλιοσουν η οτιδηποτε δε θα ενημερωνοταν.Δε της μιλησα αμεσως,στο λεω για να μη τα θεωρησεις ολα το ενα καπακι απ το αλλο.Καλα η Ζαιρα εγκυος δε μενει οπως πιστευαν πριν μηνες,γελουσε κ εκεινη.Δε με νοιαζει τι κανεις κ τι θα κανει κ ουτε θα την ενημερωσω διοτι δε μου πεφτει λογος κ δε με ενδιαφερει,ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος κ το ξερεις,να ναι καλα το κοριτσι να προσεχει τον εαυτο της και μακρια κ αγαπημενοι,απο αλλο μελος πρεπει να ανησυχεις οχι απο μενα.Εγω πλεον το γυριζω σε μπουρδελακιας.Τυπε δεν το παιρνω προσωπικα που ενημερωσες τη Σισσυ οτι το προφιλ της στο ινστα ανεβηκε εδω.
Το σαητ καρφωσες οχι εμενα.
Εμενα η Σισσυ δε με ξερει, ενα γαμησι της εκανα ενα τυχαιο βραδι που την πετυχα στον Ορφεα και τελος.
Ινσταγραμ μου εδωσε αλλα δεν της εστειλα ποτε μυνημα εκει, τηλεφωνο μου δεν εχει, για εσενα ξερει πιο πολλα απο οτι για εμενα.
Και οπως εχω ξαναπει οτι γραφω και οτι ανεβαζω εδω ειναι ετεροχρονισμενο, οι κορασιδες ειναι αδυνατο να με ταυτοποιησουν.
Για αυτο μην τρεχεις να τις ενημερωνεις οπως εκανες και με τη Ζαϊρα, οταν ανεβασα φωτο της εδω.
Μονο εσυ εκτιθεσαι και εκθετεις και το σαητ,
Υ.Γ Με την Ζαϊρα ξαναβρεθηκα, ηταν μαστουρωμενη απο την κοκα, δε με θυμοταν καν απο την προηγουμενη φορα, κοιμοταν ορθια, την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ακαποτα,
τα εχυσα ολα μεσα στη μουνα της, ειμαι σιγουρος οτι το γκαστρωσα το πουτανακι !
Μην τρεξεις να την ενημερωσεις, δεν εγινε σημερα !