Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.105
Πόντοι
3.656
μην τα πιστεύεις αυτά τα νούμερα
μα δεν αναφέρθηκε σε όλους. Δυο - τρια άτομα της προσέφεραν αυτά τα ποσά, κι ένας μόνο της έδειξε τη βέρα του, προκειμένου να την πείσει. Οι άλλοι ζήταγαν ακάποτες υπηρεσίες είτε χωρίς παραπάνω λεφτά, είτε με ένα 20ευρω παραπάνω. Και για να κάνουν αυτές τις προτάσεις, σίγουρα υπήρξαν άλλες οι οποίες το είχαν δεχτεί, δεν μπορεί να πούλαγαν τόση τρέλα χωρίς να έχει συμφωνήσει κάποια άλλη

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
Δύσκολη στην επικοινωνία πάντως.. έστειλε 1 μνμ κ χάθηκε.. είπε 120 ευρώ η ώρα.. αξίζει τόσα λες? βάση εμπειρίας σου
μύστες, το σάιτ το βλέπει πάρα πολύς κόσμος και η προβολή μιάς καινούργιας κοπέλας από φέιμους μέλος έχει μεγάλη εμπορευσιμότητα. Η συγκεκριμένη στο ινσταγκραμ είχε όταν το δημοσίευσε ο δημήτρης 121 ακόλουθους και τώρα έχει 198 δηλαδή μέσα σε λίγες ώρες (γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα, και του Δημήτρη και του άλλου που το παρέθεσε) 77 άνθρωποι τη βάλανε στα υπόψη. Απ αυτούς οι 10 να στείλανε μήνυμα είναι αρκετό να πάρουν τα μυαλά της αέρα (βέβαια υπάρχει και η περίπτωση τόσα να ζήταγε κι από πριν).
Οπότε αν κάποιος τη θέλει, μη της στείλει μήνυμα "θέλω ραντεβού" αλλά "πού θα βρίσκεσαι να έρθω για συνάντηση" ώστε να ελέγχει την κατάσταση. Ο Μήτσος έξω απ τον Ορφέα είπε ότι τη βρήκε.

Τζούναξ

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
30
Like
19.604
Πόντοι
4.646
Λοιπόν επειδή ήμουν περίεργος για να δω τι παίζει με αυτό το μέλος κοίταξα μέχρι τις αρχές του 2025. Ο τύπος έχει βάλει από τότε 5 κοπέλες εκ των οποίων σε όλες φαίνεται ξεκάθαρα ή υπονοείται πως ΔΕΝ κάνει χρήση προφυλακτικού. Κάποιες έχουν σημάδια από βελόνες, άλλες δερματικά προβλήματα και κάποιες άλλες ανοιχτές πληγές στις περιοχές κοντά και ο τύπος απλά μπαίνει έτσι και το δείχνει στα μέλη. Επιπλέον, τις φωτογραφίζει με φάτσες ασχέτως αν τις καλύπτει εδώ. Πολλά μπορεί να υποθέσει κάποιος για τον ρόλο και τον τρόπο που βγήκαν αυτές οι φωτογραφίες. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν πολλά ψυχολογικά και όσα γράφει μαρτυρούν πως το χειρότερο είναι πως νιώθει πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Πριν πολλά χρόνια είχε γίνει επιχείρηση σκούπα γιατί το AIDS θέριζε και δυστυχώς την πλήρωσαν μόνο οι κοπέλες. Μαντέψτε γιατί. Κάποιοι τύποι πάνε και παίρνουν σε "έκπτωση" τοξικοεξαρτημένες κοπέλες ακάπ για κάθε βίτσιο και λόγω του νόμου τη γλιτώνουν. Ακαπ προτείνει ΠΑΝΤΑ ο πελάτης και μάλιστα παίζει να πληρώνει και παραπάνω για τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Τα συμπεράσματά δικά σας. Θα κλείσω λέγοντας πως όλο αυτό είναι πολύ προβληματικό. Είναι διαφορετικό να είσαι φετιχιστής και να τα κάνεις όλα με συναίνεση, διαφορετικό να γουστάρεις αγοραίο έρωτα και να λαμβάνονται μέσα προστασίας και για τις δύο πλευρές και διαφορετικό να πηγαίνεις σε κοπέλες που όπως λέει "τρέμουν από στέρηση" και να τις καρφώνεις ενώ το έχεις κάνει σύστημα με άλλες πόσες. Μία να είχε κάτι από τις βελόνες, ο τύπος εξασφαλίζει πως θα το μεταδώσει. Επιπλέον, πολύ πιο εύκολα από το HIV κολλάει η Ηπατίτιδα C και πολλά άλλα ΣΜΝ. Όλη αυτή η ιστορία δείχνει την αθλιότητα, την εκμετάλλευση και το πόσο επικίνδυνοι είναι κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να διασπείρουν ασθένειες στα πιο ευάλωτα στρώματα. Απλά ντροπή.
Τύπε, έχω πάρει ΑΚΑ Βουλγάρα από την πλατεία Βάθης κι έχω χύσει μέσα της,
κατόπιν ΔΙΚΗΣ της προτροπής :rockon:. Μάλιστα, αυτό έγινε 3 φορές ΑΚΑ αλλά μετά
το πορνοένστικτο μου έβαλε φρένο. Το έχω αναφέρει και στο παρελθόν στο νήμα
όπου άλλοι συναγωνιστές επιβεβαίωσαν ότι το κάνει ΑΚΑ σχεδόν με όλους.

Άρα, όλα είναι επιλογές...:hi:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
Απαντηση Σισσυς
"αν υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις ποιος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί μαζί μου να δω τήν Μουρί του γιατί με τελείως λάθος κοπέλα πήγε να μπλέξει"
Ποιος ψευδεται?Ο Δημητρης?Η Σισσυ?Και οι δυο?

• Ουάου
Αντιδράσεις: digger

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
Απαντηση Σισσυς
"αν υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις ποιος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί μαζί μου να δω τήν Μουρί του γιατί με τελείως λάθος κοπέλα πήγε να μπλέξει"
Ποιος ψευδεται?Ο Δημητρης?Η Σισσυ?Και οι δυο?
Κατ αρχή πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να πει...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
Κατ αρχή πρέπει να καταλάβουμε τι θέλει να πει...
Ειναι μακροσκελες κειμενο αλλα η ουσια του ειναι αυτη,καλα δε μας νοιαζει αλλα πρεπει να λεγονται,αν μπορεσω θα σας βαλω φωτο,που δε χρειαζεται γτ σε αυτο το κλαδο ολα ισχυουν κ δεν ισχυουν.Εφοσον δε τη βλεπουμε κ δε συναντιεται τα υπολοιπα περισσευουν

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
μα δεν αναφέρθηκε σε όλους. Δυο - τρια άτομα της προσέφεραν αυτά τα ποσά, κι ένας μόνο της έδειξε τη βέρα του, προκειμένου να την πείσει. Οι άλλοι ζήταγαν ακάποτες υπηρεσίες είτε χωρίς παραπάνω λεφτά, είτε με ένα 20ευρω παραπάνω. Και για να κάνουν αυτές τις προτάσεις, σίγουρα υπήρξαν άλλες οι οποίες το είχαν δεχτεί, δεν μπορεί να πούλαγαν τόση τρέλα χωρίς να έχει συμφωνήσει κάποια άλλη
Πολλά μπορεί κάποιος να έχει πει, αλλά 200-400 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα έχει δώσει. Για έξω από Ορφέα μιλάμε...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.105
Πόντοι
3.656
Πολλά μπορεί κάποιος να έχει πει, αλλά 200-400 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τα έχει δώσει. Για έξω από Ορφέα μιλάμε...
κοίτα τύπε, εγώ μετέφερα απλά όσα μου είπε η Κασσάνδρα. Δεν είχα μαζί μου ανιχνευτή ψεύδους, ώστε να είμαι σίγουρος αν λέει την αλήθεια. Πλην όμως από αυτά που βλέπω να γράφονται εδώ μέσα, δεν θα μου φαινόταν παράξενο να υπάρχουν 1 - 2 άτομα τα οποία να είναι ικανά να δώσουν αυτό το ποσό, μόνο και μόνο για να περηφανευθούν ότι εμένα η Κασσάνδρα με υποχρεώνει να αλλάζω προφυλακτικό όταν την έχω γαμήσει από τον κώλο και θέλω να τελειώσω στο μουνί της, ενώ αυτοί κατάφεραν όχι μόνο να τους πάρει ακάποτη πίπα, αλλά και να αδειάσουν τα χύσια τους μέσα στον κώλο της. Η Ανθρώπινη φύση είναι ανεξερεύνητη, και ποτέ κάποιος δεν μπορεί να υπολογίσει τι θα θεωρήσει κέρδος, και τι ζημία οποιοσδήποτε άνθρωπος. Εγώ στην Ομόνοια δεν έχω δώσει ποτέ πάνω από 30 ευρώ, υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν πολλά περισσότερα, ο καθένας αποτιμά διαφορετικά τις υπηρεσίες που παρέχει κάθε κοπέλα και το κόστος το οποίος είναι πρόθυμος να πληρώσει

Mpampakas7

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
4
Πόντοι
0
Κατάθεση στην ομορφη Βουλγάρα Σισσυ. Την ψωνισα εξω απο τον Ορφέα. Καλο κορίτσι με άπταιστα ελληνικά. Δουλεύει μονο με μισάωρα προγράμματα.
Ρισκαρα και βγηκα κερδισμένος.
Πεντακάθαρη φουλ ερωτική σε απόλυτο gfe ρυθμο, νομιζα οτι ημουνα με τη γκόμενα μου.
Στο κρεβάτι καναμε τα εξής.
Παθιασμενα γλωσσοφιλα, 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καταπιωτικο. Ακαποτο κωλο.
Θα ξαναπροτιμηθει.
Δεν ειναι πρεζακι.
Καλησπέρα αλανι στέλνεις το ινστα σε προσωπικό αν είναι εφικτό;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
Οριστε απο Σισσυ.Μας αναφερει ως πελατες της βρωμοομονοιας,σχολιαζουμε τις ζωες των κοριτσιων σε σαπιο μερος οπως λεει,οι κοπελες στην ομονοια εχουν πολυ μεγαλη αξια απο μας κ ανθρωπια λεει,εχει φτασει στη γαδα λεει,κουτσομπολιο λεει επειδη μαθευτηκε και ανεβαστηκε.Το μονο σωστο που πε οτι δε ζητησε διαφημιση.Οπως λοιπον εχει ελπιδα μηπως δει τη μουρη οποιο την εβαλε θα της απαντησω κι εγω μηπως δει τι γραφω.Πρωτον στην βρωμοομονοια πηγε και βρηκε λεφτα και μαλιστα περισσοτερα απ οσα θα βρισκε αλλιως δε θα πηγαινε εκει αλλα καπου που τη συμφερε γι αυτο δε παει συχνα.Δευτερον οι πελατες της βρωμοομοινας της εδωσαν χρηματα και σε αυτους τους πελατες εδωσε η ιδια το προφιλ.Το οτι ολα τα κοριτσια αυτης της δουλειας ειναι στοκοι κ πιστευουν οτι δε θα διαμοιραστει ειναι αλλο θεμα που το χουν απο μικρες,παραδειγμα?Ηλεκτρα απο μπουρδελα?Στοκος απο μικρη οπως ολες σχεδον.Τριτον εννοειται δε θα πει την αληθεια,οτι πηγε με τη θεληση της ειτε Ομονοια ειτε Μυκονο.Τεταρτον στη γαδα ε?Για να κερδισει τι?Να πει οτι ξερετε οτι ειμαι πουτανα κ λενε για μενα ενω δουλευω ως πουτανα δηλαδη κατι που λογικα θα με δουν κ θα με ψαξουν ολοι.Γαυγισε οπως ολες,τιποτα παραπανω.Τεταρτον κουτσομπολιο?Ενω αυτες δε κουτσομπολευουν ε?Που αν αρχισω κ λεω οσα λενε οχι για μας αλλα για τις ιδιες δε θα φτανει το πληκτρολογιο.Να δει λεει τη μουρη να βρει δηλαδη τον ανθρωπο που εδειξε το προφιλ της,η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βρει τον εαυτο της διοτι αυτη το εκανε ολο.Τη δικη της μουρη να κοιταξει κ οχι του ανθρωπου που τη ''διαφημισε''.Πεμπτον Εμεις που σχολιασουμε λεει τις ζωες των κοριτσιων στο σαπιο μερος?Μα σχολιαζουμε απο ολα τα μερη και σχολιαζουμε μονο σεξεργατριες που εκτιθενται μονες τους δε της πηγαμε εμεις εκει,μονες πηγαν οπως η λεγαμενη,ειτε παει Ομονοια ειτε Villa mercedees θα σχολιαστει αφου ειναι σεξεργατρια,δεν ειναιτ ο μερος αλλα το τι κανει,αν ηταν το μερος τοτε δε θα σχολιαζονταν ολες οι βαθμιδες,η σεξεργατρια εινα το θεμα σχολιασμου ειδικα οταν ειναι αξιολογη σε καποιο μερος.Απλα η κοπελα πιστεψε οτι βρηκε κοροιδο που θα τα δωσει μονο σ'αυτη.Με το που στραβωσε εδειξε τι ειναι,δηλαδη οτι ειναι ολες.Λεει να σχολιασει τη γνωμη για το συμβαν οποιος το ποσταρει αυτο,τι να σχολιασει?Να το παιξει υπερασπιστης η να πει τις αληθειες που λεω?Εμεις που μπαινουμε σε κατι site μπαινουμε γιατι εσεις μας δινετε στοιχεια να μπουμε και χωρις αυτο το site θα πεινατε,αν το δεις αυτη ειναι η απαντηση μου για σενα κ για τη καθε φολιτσα που επειδη βαριεται να δουλεψει η να δουλεψει σε οργανωμενη σεξοδουλεια κανει τη πιο ευκολη δουλεια:Κοροιδευει νομιζωντας οτι αφου κρυβει τη ζωη της ολα καλα κ αποκαλυπτωντας κατι νομιζει οτι βρηκε μονιμο κοροιδο,δεν ειμαστε νταβατζιδες,πελατες ειμαστε.Οσα λεει να τα εφαρμοσει εκει που της τα τρωνε οχι σε μας.Συνεχιστε να σκατε 50+ 70+ 100+ θεωρωντας οτι σας πανε,κ μετα εννοειται εναντιον μου ολοι που τις κακολογω λεγοντας οσα πραγματικα βλεπω δια ζωσης και διαδυκτιακα.Δεν υπαρχει πουτανα που δε βαζει τα λεφτα πανω απ τον ανθρωπο κ ολα για τη παρτυ της,μεχρι κ τα τραβελια αυτο κανουν.μιληστε αντιθετα να δειτε απαντησεις.Το πε ο φιλος προσφατα,διαμαρτυρηθηκε δεν ειδε αποτελεσμα,ζητησε λεφτα κ τοτε αμεσως αλλαξε σταση της φολιτσας σε γυναικειο ναζι δηλαδη το μοναδικο οπλο που ειχε αφου δε γαμηθηκαν ως εκεινη τη στιγμη με το που κινδυνευε να χασει λεφτα.Μη τα δινετε στην αρχη οτι κ αν σας λενε ειδικα τη γνωστη πιπα του ΄΄επειδη εχουν γινει διαφορα κτλ΄΄ ,ολες οι τιμιες τα πηραν στο τελος,αυτο βλεπω,οσες πηραν μπροστα 1 στο τοσο βγηκαν τιμιες,εξου κ στα μπουρδελα κτλ γινεται ακριβως το ιδιο αδιαφορωντας για εμας.Τα δικα τους λεφτα προσεχουν που τα δινουν η τα δινουν εκει που θελετε να μαθετε,προσεξτε κι εσεις τα δικα σας.

Συνημμένα

• IMG_20250428_181430.jpg
    IMG_20250428_181430.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 65
Τελευταία τροποποίηση:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.271
Πόντοι
506
2 η ωρα σημερα η Αλβανιδοκωλαρα μιλουσε με 3 τυπους, ο ενας της χάιδευε εν ψυχρω την κωλαρα, η οποια εχει χοντρυνει. Εχω να τη γαμησω κατι χρονια, αλλά σημερα η κωλαρα της με καυλωσε. Ισως παρω αυριο

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.236
Πόντοι
446
βρε τύπε, μας έδωσες instagram που έχει φωτο με παιδάκια, είσαι σοβαρός ?
Τι σου κάνει εντύπωση? Πριν χρόνια στην πιάτσα που υπήρχε κάτω από το δημαρχείο της Οδού Αθηνάς, πέτυχα κοπέλα σχετικά καλή να κάνει πιάτσα και μαζί να είναι τα παιδιά της, αγοράκι - κοριτσάκι! Βασικά σοκαρίστηκα και δεν κάθισα να ακούσω ούτε το πρόγραμμα!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
2 η ωρα σημερα η Αλβανιδοκωλαρα μιλουσε με 3 τυπους, ο ενας της χάιδευε εν ψυχρω την κωλαρα, η οποια εχει χοντρυνει. Εχω να τη γαμησω κατι χρονια, αλλά σημερα η κωλαρα της με καυλωσε. Ισως παρω αυριο
Αποκλειεται να μην ηξερε αυτον που χαιδεψε αλλα δε μας νοιαζει κιολας.Αν παρεις ενημερωσε να δουμε απο υπηρεσια,εχει καιρο να παρθει απο μελος ενεργο που γραφει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
Τι σου κάνει εντύπωση? Πριν χρόνια στην πιάτσα που υπήρχε κάτω από το δημαρχείο της Οδού Αθηνάς, πέτυχα κοπέλα σχετικά καλή να κάνει πιάτσα και μαζί να είναι τα παιδιά της, αγοράκι - κοριτσάκι! Βασικά σοκαρίστηκα και δεν κάθισα να ακούσω ούτε το πρόγραμμα!
Σωστα.Κ αλλες φορες ακομα κ αν δε φαινονται ειναι τρθγυρω οπως γινεται κ το αναποδο να κρυβονται γονεις κτλ,δυστυχως αυτο τροφοδοτουμαι κ δε ξερω καν αν ειναι οι real πατεραδες τους και real μαναδες.Γινονται πιο σοκαριστικα που δε τα μαθαινουμε,αυτη τοτε ηταν πιατσα,τωρα μπορει να ναι οπουδηποτε,αν σταματησουμε να το τροφοδοτουμε θα σταματησουν τα φαινομενα αλλα ξερεις την αληθεια.Υπαρχει και το αντιστροφο,τα δηθεν παιδια τα οποια δεν υπαρχουν απλα χρησιμοποιουν πλασματικες ιστοριες η μια αληθοφανη ιστορια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Οριστε απο Σισσυ.Μας αναφερει ως πελατες της βρωμοομονοιας,σχολιαζουμε τις ζωες των κοριτσιων σε σαπιο μερος οπως λεει,οι κοπελες στην ομονοια εχουν πολυ μεγαλη αξια απο μας κ ανθρωπια λεει,εχει φτασει στη γαδα λεει,κουτσομπολιο λεει επειδη μαθευτηκε και ανεβαστηκε.Το μονο σωστο που πε οτι δε ζητησε διαφημιση.Οπως λοιπον εχει ελπιδα μηπως δει τη μουρη οποιο την εβαλε θα της απαντησω κι εγω μηπως δει τι γραφω.Πρωτον στην βρωμοομονοια πηγε και βρηκε λεφτα και μαλιστα περισσοτερα απ οσα θα βρισκε αλλιως δε θα πηγαινε εκει αλλα καπου που τη συμφερε γι αυτο δε παει συχνα.Δευτερον οι πελατες της βρωμοομοινας της εδωσαν χρηματα και σε αυτους τους πελατες εδωσε η ιδια το προφιλ.Το οτι ολα τα κοριτσια αυτης της δουλειας ειναι στοκοι κ πιστευουν οτι δε θα διαμοιραστει ειναι αλλο θεμα που το χουν απο μικρες,παραδειγμα?Ηλεκτρα απο μπουρδελα?Στοκος απο μικρη οπως ολες σχεδον.Τριτον εννοειται δε θα πει την αληθεια,οτι πηγε με τη θεληση της ειτε Ομονοια ειτε Μυκονο.Τεταρτον στη γαδα ε?Για να κερδισει τι?Να πει οτι ξερετε οτι ειμαι πουτανα κ λενε για μενα ενω δουλευω ως πουτανα δηλαδη κατι που λογικα θα με δουν κ θα με ψαξουν ολοι.Γαυγισε οπως ολες,τιποτα παραπανω.Τεταρτον κουτσομπολιο?Ενω αυτες δε κουτσομπολευουν ε?Που αν αρχισω κ λεω οσα λενε οχι για μας αλλα για τις ιδιες δε θα φτανει το πληκτρολογιο.Να δει λεει τη μουρη να βρει δηλαδη τον ανθρωπο που εδειξε το προφιλ της,η αληθεια ειναι οτι πρεπει να βρει τον εαυτο της διοτι αυτη το εκανε ολο.Τη δικη της μουρη να κοιταξει κ οχι του ανθρωπου που τη ''διαφημισε''.Πεμπτον Εμεις που σχολιασουμε λεει τις ζωες των κοριτσιων στο σαπιο μερος?Μα σχολιαζουμε απο ολα τα μερη και σχολιαζουμε μονο σεξεργατριες που εκτιθενται μονες τους δε της πηγαμε εμεις εκει,μονες πηγαν οπως η λεγαμενη,ειτε παει Ομονοια ειτε Villa mercedees θα σχολιαστει αφου ειναι σεξεργατρια,δεν ειναιτ ο μερος αλλα το τι κανει,αν ηταν το μερος τοτε δε θα σχολιαζονταν ολες οι βαθμιδες,η σεξεργατρια εινα το θεμα σχολιασμου ειδικα οταν ειναι αξιολογη σε καποιο μερος.Απλα η κοπελα πιστεψε οτι βρηκε κοροιδο που θα τα δωσει μονο σ'αυτη.Με το που στραβωσε εδειξε τι ειναι,δηλαδη οτι ειναι ολες.Λεει να σχολιασει τη γνωμη για το συμβαν οποιος το ποσταρει αυτο,τι να σχολιασει?Να το παιξει υπερασπιστης η να πει τις αληθειες που λεω?Εμεις που μπαινουμε σε κατι site μπαινουμε γιατι εσεις μας δινετε στοιχεια να μπουμε και χωρις αυτο το site θα πεινατε,αν το δεις αυτη ειναι η απαντηση μου για σενα κ για τη καθε φολιτσα που επειδη βαριεται να δουλεψει η να δουλεψει σε οργανωμενη σεξοδουλεια κανει τη πιο ευκολη δουλεια:Κοροιδευει νομιζωντας οτι αφου κρυβει τη ζωη της ολα καλα κ αποκαλυπτωντας κατι νομιζει οτι βρηκε μονιμο κοροιδο,δεν ειμαστε νταβατζιδες,πελατες ειμαστε.Οσα λεει να τα εφαρμοσει εκει που της τα τρωνε οχι σε μας.Συνεχιστε να σκατε 50+ 70+ 100+ θεωρωντας οτι σας πανε,κ μετα εννοειται εναντιον μου ολοι που τις κακολογω λεγοντας οσα πραγματικα βλεπω δια ζωσης και διαδυκτιακα.Δεν υπαρχει πουτανα που δε βαζει τα λεφτα πανω απ τον ανθρωπο κ ολα για τη παρτυ της,μεχρι κ τα τραβελια αυτο κανουν.μιληστε αντιθετα να δειτε απαντησεις.Το πε ο φιλος προσφατα,διαμαρτυρηθηκε δεν ειδε αποτελεσμα,ζητησε λεφτα κ τοτε αμεσως αλλαξε σταση της φολιτσας σε γυναικειο ναζι δηλαδη το μοναδικο οπλο που ειχε αφου δε γαμηθηκαν ως εκεινη τη στιγμη με το που κινδυνευε να χασει λεφτα.Μη τα δινετε στην αρχη οτι κ αν σας λενε ειδικα τη γνωστη πιπα του ΄΄επειδη εχουν γινει διαφορα κτλ΄΄ ,ολες οι τιμιες τα πηραν στο τελος,αυτο βλεπω,οσες πηραν μπροστα 1 στο τοσο βγηκαν τιμιες,εξου κ στα μπουρδελα κτλ γινεται ακριβως το ιδιο αδιαφορωντας για εμας.Τα δικα τους λεφτα προσεχουν που τα δινουν η τα δινουν εκει που θελετε να μαθετε,προσεξτε κι εσεις τα δικα σας.

τυπε εμπλεξες, ελπιζω να μην ειναι καμμια κρυφομπατσινα και αυτη :police::police:
ειπε οτι εισαι και για τον πουτσο...χοντρο

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
τυπε εμπλεξες, ελπιζω να μην ειναι καμμια κρυφομπατσινα και αυτη :police::police:
ειπε οτι εισαι και για τον πουτσο...χοντρο
Ναι μονο που ολα αυτα πανε σε σενα ειναι η αληθεια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Ναι μονο που ολα αυτα πανε σε σενα ειναι η αληθεια
καρφωθηκες ομως οτι εισαι αυτος που της ειπε οτι το προφιλ της ανεβηκε σε αυτο εδω το σαητ...
μυστη το να καρφωνεις τα μελη εδω για να προσεγγισεις κορασιδες εκτος απο ρουφανια ειναι και πουστια, εκτεθηκες...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.482
Πόντοι
6.246
καρφωθηκες ομως οτι εισαι αυτος που της ειπε οτι το προφιλ της ανεβηκε σε αυτο εδω το σαητ...
μυστη το να καρφωνεις τα μελη εδω για να προσεγγισεις κορασιδες εκτος απο ρουφανια ειναι και πουστια, εκτεθηκες...
Εισαι σιγουρος οπως ηταν σιγουροι ολοι για ολα τοσο καιρο?Πεφτεις εξω αλλα θα σου πω το αλλο.Εφοσον τα ανεβαζεις/λες/δειχνεις δεν εχει σημασια το ποιος θα τα πει κ που θα το πει.Οτι δημοσιευσεται ειναι απομακρυνση απο το ταμειο.Σε site εισαι με ψευδωνυμα,οχι σε παρεα κολλητων,μη κανεις κ εσυ σαν την Sandra12345 που με κατηγορησε οτι δηθεν της ζητησα ακαποτο ενω ποσταρα τα μηνυματα που τη ρωτησα τα βασικα καμια σχεση με ακαποτα.Τα φαινομενα απατουν.Ξερεις τι εκανε?Προσπαθει να το δουν οι διαχειρηστες?Ξερεις τι εκανα?Ξαναποσταρα τα μηνυματα μας ακτι που δε κανει αυτη αφου δεν υπαρχουν αλλα μηνυματα περαν απο βασικες ερωτησεις.Οτι δημοσιοποιειται εχει επιπτωσεις οι οποιες ειναι ανυπαρκτες και ανυδωνες πρακτικα καθως το θεμα υπαρχει μεχρι να ξεχαστει με τελικο αποδεκτη τη δημοφιλια του site και τιποτε αλλο.Κ οπως λενε οι σοφοτεροι,κανενα μελος που περναει καλα κ βρισκει τα καλα δε καθεται να γραψει να πει κτλ,δεν ασχολουνται καν οσοι ζουν τα καλυτερα.Το οτι εβαλα εγω τη φωτο δε λεει απολυτως τιποτα,αυτο που λεει κ εχει αξια ειναι τα λεγομενα της,εκει να σταθεις,αν δε συμφωνειτε με οσα σας ειπα τοτε κατι δε παει καλα.Πιστευω ειμαστε ολοι ενα κ οχι χωρια.Πες μου,θες να ξαναπας μαζι της μετα απο οσα εγραψε?Φανταζομαι οχι.Εγω ο ακαποτος ναυαγος οπως λενε σε αυτη δε παω με αυτα που διαβασα δε πα να ταν κ η τοπ μοντελα!Που δεν ειναι η τοπ μοντελα

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
2.803
Πόντοι
456
Βρε δε πάει να γαμηθεί που μας απειλεί η ψυχοπαθής..που μου θέλει κ 120 την ώρα μας βρίζει λες κ μεις ανεβάσαμε το προφίλ της καμένη

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Εισαι σιγουρος οπως ηταν σιγουροι ολοι για ολα τοσο καιρο?Πεφτεις εξω αλλα θα σου πω το αλλο.Εφοσον τα ανεβαζεις/λες/δειχνεις δεν εχει σημασια το ποιος θα τα πει κ που θα το πει.Οτι δημοσιευσεται ειναι απομακρυνση απο το ταμειο.Σε site εισαι με ψευδωνυμα,οχι σε παρεα κολλητων,μη κανεις κ εσυ σαν την Sandra12345 που με κατηγορησε οτι δηθεν της ζητησα ακαποτο ενω ποσταρα τα μηνυματα που τη ρωτησα τα βασικα καμια σχεση με ακαποτα.Τα φαινομενα απατουν.Ξερεις τι εκανε?Προσπαθει να το δουν οι διαχειρηστες?Ξερεις τι εκανα?Ξαναποσταρα τα μηνυματα μας ακτι που δε κανει αυτη αφου δεν υπαρχουν αλλα μηνυματα περαν απο βασικες ερωτησεις.Οτι δημοσιοποιειται εχει επιπτωσεις οι οποιες ειναι ανυπαρκτες και ανυδωνες πρακτικα καθως το θεμα υπαρχει μεχρι να ξεχαστει με τελικο αποδεκτη τη δημοφιλια του site και τιποτε αλλο.Κ οπως λενε οι σοφοτεροι,κανενα μελος που περναει καλα κ βρισκει τα καλα δε καθεται να γραψει να πει κτλ,δεν ασχολουνται καν οσοι ζουν τα καλυτερα.Το οτι εβαλα εγω τη φωτο δε λεει απολυτως τιποτα,αυτο που λεει κ εχει αξια ειναι τα λεγομενα της,εκει να σταθεις,αν δε συμφωνειτε με οσα σας ειπα τοτε κατι δε παει καλα.Πιστευω ειμαστε ολοι ενα κ οχι χωρια.Πες μου,θες να ξαναπας μαζι της μετα απο οσα εγραψε?Φανταζομαι οχι.Εγω ο ακαποτος ναυαγος οπως λενε σε αυτη δε παω με αυτα που διαβασα δε πα να ταν κ η τοπ μοντελα!Που δεν ειναι η τοπ μοντελα

Τυπε δεν το παιρνω προσωπικα που ενημερωσες τη Σισσυ οτι το προφιλ της στο ινστα ανεβηκε εδω.
Το σαητ καρφωσες οχι εμενα.
Εμενα η Σισσυ δε με ξερει, ενα γαμησι της εκανα ενα τυχαιο βραδι που την πετυχα στον Ορφεα και τελος.
Ινσταγραμ μου εδωσε αλλα δεν της εστειλα ποτε μυνημα εκει, τηλεφωνο μου δεν εχει, για εσενα ξερει πιο πολλα απο οτι για εμενα.
Και οπως εχω ξαναπει οτι γραφω και οτι ανεβαζω εδω ειναι ετεροχρονισμενο, οι κορασιδες ειναι αδυνατο να με ταυτοποιησουν.
Για αυτο μην τρεχεις να τις ενημερωνεις οπως εκανες και με τη Ζαϊρα, οταν ανεβασα φωτο της εδω.
Μονο εσυ εκτιθεσαι και εκθετεις και το σαητ,

Υ.Γ Με την Ζαϊρα ξαναβρεθηκα, ηταν μαστουρωμενη απο την κοκα, δε με θυμοταν καν απο την προηγουμενη φορα, κοιμοταν ορθια, την πεταξα στο κρεβατι και την γαμησα σκληρα ακαποτα,
τα εχυσα ολα μεσα στη μουνα της, ειμαι σιγουρος οτι το γκαστρωσα το πουτανακι !
Μην τρεξεις να την ενημερωσεις, δεν εγινε σημερα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom