Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Επανερχομαι ενημερωτικα διοτι ειχα ξεχασει να αναφερθω,με το φιλο βρηκαμε 2 μαυρες που δε γνωριζαμε,μια μικρη με κωλο στη σωκρατους που δε καταλαβαμε τι παιζει κ μια ακομη στη χαλκοκονδυλη που υποψιαστηκαμε οτι ειναι η Γκανεζα,κ να μην ηταν αυτη το στυλ το μυστηριο αφορα η 1 η 2 με βεβαιοτητα σχεδον πως ηταν της δουλειας,ωρα απογευματινη,αν παει περα δωθε θα νομιζεις οτι απλα περναει,αν τη παρατηρησεις θα δεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εγώ ξέρω ότι εσύ σε κράζουν σίγουρα έχουν φάει πακέτο σε πρόταση ακαπ από ιερόδουλη και βγάζουν το κόμπλεξ τους πάνω σου επειδή μόνο και μόνο δεν έφαγες άκυρο όπως αυτοί
Δε το αποκλειω!Ουτε αποκλειω να χουν κανει ακαπ!

monokinezes

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Δε το αποκλειω!Ουτε αποκλειω να χουν κανει ακαπ!
Αδερφε εσυ ενημερωνεις,λες την 'μαλακια σου' κανεις οτι γουσταρεις και τελος.
Μην αφηνεις κανεναν να σε ριχνει,αστους στο αδιαβαστο.Θες να κολησεις να μην κολησεις οτι θες κανεις.Το κεφαλι σου παιζεις.Μονο μην κολλησεις εσυ καμια τιποτα !
Οποιος ρε μαγκες εχει θεμα προφυλαζει τον ευατο του.Γιατι μπλεκεστε με το τι κανει ο καθενας.Σεβαστο να του δωσετε μια γνωμη αλλα ως εκει.Εσυς παρτε προφυλαξεις για εσας και τελειωσε το θεμα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Αδερφε εσυ ενημερωνεις,λες την 'μαλακια σου' κανεις οτι γουσταρεις και τελος.
Μην αφηνεις κανεναν να σε ριχνει,αστους στο αδιαβαστο.Θες να κολησεις να μην κολησεις οτι θες κανεις.Το κεφαλι σου παιζεις.Μονο μην κολλησεις εσυ καμια τιποτα !
Οποιος ρε μαγκες εχει θεμα προφυλαζει τον ευατο του.Γιατι μπλεκεστε με το τι κανει ο καθενας.Σεβαστο να του δωσετε μια γνωμη αλλα ως εκει.Εσυς παρτε προφυλαξεις για εσας και τελειωσε το θεμα.
Ε ναι αδελφε,αυτο γινεται απο πριν απο μενα και πριν αρχισω να γραφω εννοειται εμπαιναν αλλοι εγραφαν εκαναν κτλ.Ουτε καποιος ειμαι ουτε και θα γινω.Απλα τωρα βρηκαν ευκαιρια οι παντες να σταξουν χολη για οσα υποψιαζονταν απο χρονια.Φυσικα μπορουν απλα να αποφυγουν και τελος,το οτι εδωσαν τοσο χρονο σε μενα ειναι το λιγοτερο γελοιο.Δε με ριχνουν,θα ξαναπαω.Αυτοι θιχτηκαν γιατι νομιζαν οτι η Πλατεια Βαθης ειναι αποστειρωμενη κλινικη.Κι εγω χεζομαι πανω μου,δεν ειμαι αυτο που λενε.Τους αφησα στο αδιαβαστο αλλα επρεπε να μπω,αλλωστε θα σταματησουν γιατι περασε η βροχη κ θα επιστρεψουν στη φωλια ως σαλιγκαροι.Ποτε δεν ειπα παμε ολοι αβερτα ακαπ οπου να ναι οποια να ναι κι οτι να ναι.Αλλα ειναι αυτοι που δεν εχουν προβλημα να γαμησουν την ιδια κοπελα ακαπ με 10 φιλους και φιλους φιλων επειδη προταθηκε η επειδη φαινεται ''καθαρη'' για να μη πω για ανεξαρτητες που αν μπορουνε θα πανε ολοι μαζι σε αυτη που εχουν αχτι ακομα κ αν ειναι το 100ο ατομο ακαπ.Πανω απ ολα υγεια και προσοχη στις πραξεις.Μιλανε μιλανε αλλα τα δικα τους αποκρυφα δε τα γνωριζω κ ουτε θελω.Πιρφοροι που πιστευουν παντα οτι μονο αυτοι ευνοουνται.Καλυτερα και για μενα,να μη τις παιρνουν να μαι αφοβα,ας πανε στις ξεπετες και ας παρακαλανε την καθεμια εξω που παει κι αυτη μετα στον Οσε να αγορασει χωρις να το ξερουν.Προσοχη σε ολα πανω απο ολα,τα υπολοιπα ειναι επιλογη οπως ειπες.

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326
Λοιπόν, μύστες..
Να τελειώσει η αντιπαράθεση, να περιοριστεί σε κάποια ενημέρωση και να κόψει τα σεντόνια ο Σπερμ ..
Αλλιώς, να φτιάξει δικό του νήμα..
Εγώ τον υποστήριξα αλλά κάπου το αστείο παρατράβηξε..
Καλή Ανάσταση σε όλους..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Λοιπόν, μύστες..
Να τελειώσει η αντιπαράθεση, να περιοριστεί σε κάποια ενημέρωση και να κόψει τα σεντόνια ο Σπερμ ..
Αλλιώς, να φτιάξει δικό του νήμα..
Εγώ τον υποστήριξα αλλά κάπου το αστείο παρατράβηξε..
Καλή Ανάσταση σε όλους..
Συμφωνοι!

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Ρε παιδιά πραγματικά φτάνει,δηλαδή τι νομίζετε ότι μόνο με αυτόν γαμιουνται ακαπ μπορεί να πηγαίνουν με 10 και από τους 10 η 8 να είναι ακαπ.τι επειδή βγάζει φώτο και βίντεο και φαίνεται, αν θέλει έτσι να πηδαει εμάς τι μας ενοχλεί,εγώ προσωπικά με οποία πάω φοράω σκουφάκι ποτέ δεν έχω κάνει ακαπ ποτέ.. οπότε πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα οηδηξω κάποια που πηδηξε αυτός εκεί, δηλαδή αν πάω για ποτό και πηδηξω μια κοπέλα εκείνο το βράδυ όταν μου πάρει πιπα τι θα την πω κάτσε να βάλω κάποποτα δεν υπάρχει..

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ρε παιδιά πραγματικά φτάνει,δηλαδή τι νομίζετε ότι μόνο με αυτόν γαμιουνται ακαπ μπορεί να πηγαίνουν με 10 και από τους 10 η 8 να είναι ακαπ.τι επειδή βγάζει φώτο και βίντεο και φαίνεται, αν θέλει έτσι να πηδαει εμάς τι μας ενοχλεί,εγώ προσωπικά με οποία πάω φοράω σκουφάκι ποτέ δεν έχω κάνει ακαπ ποτέ.. οπότε πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα οηδηξω κάποια που πηδηξε αυτός εκεί, δηλαδή αν πάω για ποτό και πηδηξω μια κοπέλα εκείνο το βράδυ όταν μου πάρει πιπα τι θα την πω κάτσε να βάλω κάποποτα δεν υπάρχει..
Εληξε απο μενα

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
10.447
Πόντοι
9.115
Ένα τεράστιο ρισπεκτ στον μύστη @SpermCountry για όλες τις φωτό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο θρεντ με τα ακα γαμησια του σε πρεζοπουτανες :rockon::rockon:. Ναι τα είχαμε τεράστια ανάγκη μύστη μου και φυσικά να συνεχίσεις έτσι :hi::hi:. Όσο για τους πιρφορους που τα χώνουν στον μύστη, φορέστε την δίπλη Καποτά σας καπέλο και πάρτε μπούλο από το θρεντ,δεν σας έχει καμία ανάγκη :jerking::jerking::birdman::birdman:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο Τρίγωνο, λίγα πράγματα όπως αναμενόταν. Λίγες νεαρές αλλοδαπές στον Ορφέα και στη διασταύρωση Χαλκονδύλη και Σωκράτους, οι Κινέζες στη θέση τους. Προτίμησα Κινέζικο, αφού είναι δοκιμασμένο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ένα τεράστιο ρισπεκτ στον μύστη @SpermCountry για όλες τις φωτό και τα βίντεο που έχει ανεβάσει στο θρεντ με τα ακα γαμησια του σε πρεζοπουτανες :rockon::rockon:. Ναι τα είχαμε τεράστια ανάγκη μύστη μου και φυσικά να συνεχίσεις έτσι :hi::hi:. Όσο για τους πιρφορους που τα χώνουν στον μύστη, φορέστε την δίπλη Καποτά σας καπέλο και πάρτε μπούλο από το θρεντ,δεν σας έχει καμία ανάγκη :jerking::jerking::birdman::birdman:
Χριστος Ανεστη!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Billyts13

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2022
Like
12
Πόντοι
0
Βλέπουμε που βλεπουμε τα ζακια κάθε μέρα και σφίγγεται το στομάχι μας βλεπουμε και εσάς που τις ακουμπατε ....ακαποτα κιολας;στα βρωμοξενοδοχεια και γυναίκες που για να σου σηκωθεί πρέπει να είσαι τέρμα ανώμαλος σε σημείο κοινωνικού προβλήματος και αντί να βγει να βιάζει κάθε μέρα και από μια ξεδιδει εκεί.....
Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αλλιώς με ένα 20 αρικο φυλής έχει καλύτερα κομμάτια εσείς δίνεται και παραπανω λεφτά και είσαι μια κινούμενη ανωμαλιαρικη υγειονομική βόμβα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Μαγκες με φιλο 9 η 10 οσοι ψηνεστε με εξτρα μεταξι ενδεχομενως αν δε βρεθει κατι κατω,στειλτε

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom