chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.320
- Πόντοι
- 2.846
Ρε DEWARS μου αρέσει που καθεσε και απαντάς σε αυτό το ΝΑΥΑΓΙΟ που έχει όνομα και λεγε SpermMalakas , καλά δεν βλέπεις κι απ τα γραπτά του ότι ο τυπος είναι το ΑΜΕΑ του σαη , μιλάμε ο τυπος γαμαει Ακα ότι πρεζάκι βρει εκεί έξω στο 10ρικο .....Είσαι απλά άξιος της μοίρας σου .
Δεν θα συνεχίσω να γράφω τίποτα γιατί απλά παρασύρθηκα να εξηγήσω για ακόμη μια φορά σε κάποιον ανεγκεφαλο τις επιπτώσεις αυτού που κάνει και να προσπαθήσω να βοηθήσω άλλους που δεν έχουν γνώση κάποιων πραγμάτων.
Δεν ήμουν εξαφανισμένος πουθενά γιατί όπως σου είπα ανήκω στο παραπλήσιο νήμα της Θεσσαλονίκης.
Δεν θέλω να σπαμαρω το αυτό το νήμα οπότε καλή συνέχεια και αλήθεια σου εύχομαι αυτές οι εξυπνάδες που λες και κάνεις να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ.
..... πιο μεγάλη κατάντια δεν υπάρχει από το να είσαι εκεί έξω και να κυνηγας να γαμας ζόμπι και πρεζουδες ψάχνοντας να βρεις τον έρωτα στα τζανκια , και δεν φτάνει που τα γαμαει τα γαμαει και ΑΚΑ και μας το κάνει κ σημαία και μας το δείχνει , τόσο τούβλο ο Μαλακας λες και γαμησε την Φουρειρα της Ομονοίας , μιλάμε για τεράστιο τούβλο ΑΜΕΑ ο Μαλακας ,
Μπραβο Γιωργάκη μικροψωλι συνέχισε να γαμας ΑΚΑ πρεζουδες ,συνέχισε να γαμας μέχρι να σου πούνε Μπράβο τα μέλη του bou και να σε πούνε μάγκα με τόσα παρασημα που εχεις κολησει , πραγματικά μιλάμε για Κορυφαίο Μαλακά όχι άστεια , το παιδι πηγαινει για πενταθλο Μαλακιας !!!
Τελευταία τροποποίηση: