Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εγώ πολύ θα γούσταρα να ρίξω μερικές καλοζυγισμένες στη μούρη της Αλεξάνδρας.
Βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό και αντικαυλωτικό να μιλάνε ενώ τις γαμάω, συνήθως βέβαια κλείνω το στόμα τους οπότε και πιάνουν το νόημα.
Αυτή η πρεζού όμως δεν το βούλωνε, την είχε πιάσει παραλήρημα μία για τη μήτρα της και μία για τους Πελοππονήσιους...

Όσον αφορά το ακάποτο, δικιά σου είναι η ζωή και κάνεις ό,τι θέλεις. Βέβαια όλοι μετά θα πληρώνουμε τη θεραπεία για τα αντιρετροϊκά, όμως από τη στιγμή που έχουμε δημόσια υγεία ο καθένας το εκμεταλλεύεται.
Ακριβως.Οσο για Σαντρα νταξει δε μιλουσε παρα πολυ,αντεχοταν,αλλες ειναι ασταματητες κ αλλες απλα λενε τις μαλακιες για καποια λεπτα μεχρι να τις αρχισεις

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .

Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.

Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.
Γαμανε ακαποτα
Κοβεις και με το ματι οταν εισαι επι ωρες με τα ιδια ατομα η παρακολουθεις τι κανουν
Κολλαει και με σεξ και συνηθως μονο με αυτο
Υπαρχουν καθαροι διοτι ολα προχωρησαν οπως κ παλια δεν καθαριζαν απο ηπατιτηδα Γ ενω τωρα τη στελνουν αδιαβαστη οι γιατροι και εκριζωνεται
Αν ειναι πρωτα πρεπει να μηνυθουν ολοι ολοι των εποχων και ολες οι γυναικες της δουλεια ολων των εποχων και μετα εγω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Ξενοδοχείο Ορφέας/Μαρνη.
Ζαΐρα. Πουτανογυφτακι με 30 ευρώ τα 10 λεπτά αλλα εγω εκατσα και παραπάνω χωρίς να βιάζεται. Σωμα καθαρο χωρίς σημαδια.
Την γάμησα με καποτα και την εχυσα βαθιά στο λαρύγγι όπου τα κατάπιε ολα η άτιμη... και εβγαλα και πολυ πράμα λεμε ! Γαμιέται δυνατα. Σίγουρα αξιζει μια δοκιμη.
@chicharito Ενημερωσα τη Ζαιρα σου,ενημερωσε τη κι εσυ κ στειλε μου ενα μηνυμα γιατι κατι δεν εχεις καταλαβει αγαπουλη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
μπορει να ειναι οροθετικός, οπότε να μην τον νοιάζει να γαμάει ακάποτα τις πρεζο-πουτάνες της Ομόνοιας που σιγουρα αρκετές θα έχουν HIV....
Αν ειμαι εγω οροθετικος τοτε τοσα ατομα που με εμπιστευτηκαν ειναι οροθετικοι η εχουν θεματα υγειας απο περσυ ειτε φορανε προφυλακτιο ειτε ελευθερα,,τι οχι?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εγώ θα πω ότι ο κάθε ένας γαμαει όπως θέλει,αν θέλει με κάποτα βάζει αν δεν θέλει δεν βάζει η ζωή και η υγεία είναι δικιά του, τώρα εγώ ακόμα και σε πρόγραμμα τον 120 που έχω πάρει μόνο με προφυλακτικό δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ διαφορετικα ,οπότε ας μην το αναλύουμε για ποιον λόγο γαμαει έτσι και διαφορετικα ,εγώ θα πω σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση..
Κι εγω δε μπορω να γαμησω γκομενες που πλασαρουν 10 φιλοι μεταξυ τους η να παρτουζωνω με 50 ατομα χυμα στο κυμα,δεκτες οι γνωμες δε παρεξηγιομαστε,ισχυουν οσα λες,παρακαλω,θα συνεχισω την ενημερωση

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Κορυφη η βασια στο γαμησι, την πηρα προχτες. Ξεσκιστηκαμε διχως αυριο.
Δυναμιτακι!Δε της φαινεται,που εισουν προχθες?Μαλλον σε ειδαμε χωρις να σε ξερουμε χαχα,κ χθες η Βασια εφυγε με φιλο μας για αλλου,δε της φαινεται αλλα εχει πελατολογιο,και υποψιαζομαι μεγαλο πελατολογιο!Η κοπελα ειναι δυναμιτης!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Η μονη λογική εξήγηση ειναι οτι ο τύπος να έχει κάτι πολυ σοβαρό σε ασθένεια αφού το κανει εν γνώσει του και ειναι ηδη "καμμένο χαρτί", οπότε δεν τον νοιάζει τιποτα πλεον....σου λεει να κανω οτι τρέλα γουστάρω να ξεπεράσω τα άκρα και να το ζήσω οσο πάει....προφανώς αυτο δεν δινει το δικαίωμα σε κάποιον που ειναι καμμένο χαρτί να μεταδίδει και σε κορίτσια πρεζάκια με χαμηλό ανοσοποιητικό που ηδη και αυτές θα κουβαλάνε αλλα κλπ....αυτες θα το μεταδώσουν και σε αλλους μεσω σεξουαλικής ή δερματικής επαφής και πάει λέγοντας και έτσι εξαπλώνονται τα ΣΜΝ και ο HIV....
Σωστα εγω φταιω για οσα εχουν καθως εγω τις κολλαω που αρχισα μολις περσυ ενω αυτες παντα λενε οτι ειναι εκει επι χρονια αποκαλυπτωντας πραγματα που ο μεσος μυστης νομιζει οτι γινονται μονο μαζι του.Μεχρι κ ρεσεψιονιστ παει με μαι συγκεκριμενη που εξεταζονται και κανουν στοιχηματα ανα τριμηνα κ ειναι υγιεστατοι,για να μη πω τα κρατικα που γινονται με αφορμη το χρημα (για να τις αναγκασουν να πανε),μπειτε πιο βαθια αν θελετε να μαθετε κ δεν παω με οποια να ναι κ οτι ναναι,συγκεκριμενες αναφερω και οχι ολες,εχω παρει κι αλλες,σας λεω κατι?σας δειχνω κατι?οχι.Αλαλ ναι η μονη λογκη εξηγηση ειναι οτι ειμαι αρρωστος απο περσυ κ τωρα μιλαει το πτωμα μου σκεπτομενο τι τρελες εκανε

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
182
Πόντοι
0
Αν ειμαι εγω οροθετικος τοτε τοσα ατομα που με εμπιστευτηκαν ειναι οροθετικοι η εχουν θεματα υγειας απο περσυ ειτε φορανε προφυλακτιο ειτε ελευθερα,,τι οχι?
αν έκαναν τα ιδια με σένα ναι τοτε πολυ πιθανο να ειναι οροθετικοι και αυτοι...εσυ εφοσον κανεις ακάποτο με πρεζάκια τις Ομόνοιας τοτε παιζεις ρωσικη ρουλέτα να κολλήσεις AIDS με τις περισσοτερες πιθανοτητες ειναι να εχεις κολλήσει...αν δεν εχεις κολλήσει ηδη δηλαδη (λιγότερο πιθανό σενάριο)...που απο οτι ειπες ναυάγησες ελεγχομενα...άρα έφτασες πάτο και πλεον δεν σε νοιάζει οτι και να κολλήσεις.

poutsarasss

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
182
Πόντοι
0
Σωστα εγω φταιω για οσα εχουν καθως εγω τις κολλαω που αρχισα μολις περσυ ενω αυτες παντα λενε οτι ειναι εκει επι χρονια αποκαλυπτωντας πραγματα που ο μεσος μυστης νομιζει οτι γινονται μονο μαζι του.Μεχρι κ ρεσεψιονιστ παει με μαι συγκεκριμενη που εξεταζονται και κανουν στοιχηματα ανα τριμηνα κ ειναι υγιεστατοι,για να μη πω τα κρατικα που γινονται με αφορμη το χρημα (για να τις αναγκασουν να πανε),μπειτε πιο βαθια αν θελετε να μαθετε κ δεν παω με οποια να ναι κ οτι ναναι,συγκεκριμενες αναφερω και οχι ολες,εχω παρει κι αλλες,σας λεω κατι?σας δειχνω κατι?οχι.Αλαλ ναι η μονη λογκη εξηγηση ειναι οτι ειμαι αρρωστος απο περσυ κ τωρα μιλαει το πτωμα μου σκεπτομενο τι τρελες εκανε
το οτι κανεις ακάπωτο με διάφορες κοπέλες εξαρτημένες της Ομόνοιας, σημαινει οτι δεν σε νοιάζει οτι και αν κολλήσεις ειτε ειναι AIDS ειτε ηπατίτιδα ειτε αλλα ΣΜΝ....αυτο δεν σου δινει το δικαιωμα ομως να συνεχίσεις να το κανεις με διάφορες κοπέλες που έτσι θα τους μεταδώσεις τα δικά σου και θα πάρεις και οτι έχουν κ αυτές και με αποτέλεσμα έτσι να μεταφέρεται το HIV και τα ΣΜΝ...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ​

Όπως γνωρίζουμε όσοι διαβάζουμε το Σάιτ, τον τελευταίο καιρό ένα συγκεκριμένο μέλος κάνει μακροσκελέστατα και λεπτομερέστατα ρεπορτάζ, αναφορικά με τις σεξεργάτριες του τριγώνου. Ενώ όλοι οι άλλοι πηγαίνουμε, κάνουμε μια βόλτα, διαλέγουμε, πηδάμε και φεύγουμε, ο εν λόγω έχει δαπανήσει αμέτρητες ώρες δημιουργώντας επαφές και οικειότητα με τις σεξεργάτριες. Παράξενο μεν, αλλά ο καθένας διαθέτει το χρόνο του όπως γουστάρει, στο κάτω – κάτω, πληροφορίες δίνει. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ κάθε ακρότητα κάτι καλύπτει. Ο εν λόγω, δημοσιοποίησε βίντεο στα οποία, εκτός από ακάποτα τσιμπούκια (πολλοί τα ζητάνε), γαμάει ακάποτα και δύο πουτάνες. Από το 2012, είχαν ανακαλυφθεί δεκάδες πουτάνες οροθετικές, κι αποδείχτηκε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το AIDS ζει και βασιλεύει στις πιάτσες. Άσε για τα άλλα Σεξουαλικά Νοσήματα, αυτά θεραπεύονται. Η μοναδική λογική εξήγηση, όπως επεσήμανε άλλο μέλος, είναι ότι και ο ίδιος είναι οροθετικός, και δεν νοιάζεται. Εξ άλλου, όπως έχει γράψει ο ίδιος, Ναυάγησε ελεγχόμενα. Ότι η ταινία ο Ναυαγός βγήκε για τον ίδιο. Στην εν λόγω ταινία ο πρωταγωνιστής βρίσκεται απομονωμένος σε ένα ακατοίκητο νησί όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε, κατέπεσε και προσπαθεί να επιβιώσει στο νησί χρησιμοποιώντας ό,τι απέμεινε από το φορτίο του αεροπλάνου. Μάλλον αυτό εννοούσε.

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ : Ενώ είχα εξιταριστεί με τις περιγραφές για την Άννα την Πρασινομάτα, δεν θα την πάρω, ακόμα κι αν την βρω. Όχι μόνο κάτι της μετέδωσε, αλλά για να δεχτεί να κάνει ακάποτο μαζί του, ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει και με άλλους, και καταλαβαίνουμε όλοι μας τι σημαίνει αυτό για την ασφάλειά μας. Το ίδιο κι όσον αφορά την άλλη, στο μουνί της οποίας έχυσε μέσα, και μας έδωσε και τα πειστήρια. Έχω ήδη κατάλογο αποφυγής, για όσες πήρε. Ίσως όμως κάνω και λάθος, ας κρίνουν τα μέλη, σε Δημοκρατία ζούμε, κι όλοι έχουμε το δικαίωμα της Ελευθερίας του λόγου
Απο σενα δε το περιμενα αλλα οκ δημοκρατια.Επεσες εξω για το ναυαυο διοτι αλαλ αν με διαβαζεις κ αλλο να εμ ακους πως τα λεω,ναυαγιο εννοω μετα απο τοσες φορες που το λεω οτι εφτασα στη πιατσα αντι να χω παντρευτει κτλ,οχι επειδη εχω 10 αρρωστιες και συμβαδιζω με τα κοριτσια,αν ειναι ετσι να καθομαι κι εγω κατω πρεζοπεριοχη αναμεσα τους ελεος.Ναι απεφυγε οσες θες νομιζωντας οτι βαζωντας καποτα η αλλη δεν το κανε αλλου χωρις.Επισης δεν εχυσα μεσα,δικα της υγρα ηταν κ οποιος δε το πιστευει δενε χει δει γυναικα καυλωμενη στη ζωη του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom