SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.369
- Πόντοι
- 6.246
Στελλα φοιτητρια τωρα 3η Σεπτεμβριου!
Πόσο πάει η Στέλλα;Στελλα φοιτητρια τωρα 3η Σεπτεμβριου!
Χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης το παλληκαρακι ρε αδερφέ..Εγώ απλά καυλαντάω εδώ μέσα δεν είμαι του σπορ, όμως όταν βλέπω μία κοπέλα άρρωστη από τα ναρκωτικά που κάποιος την παίρνει, την πηδάει ακάπ με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται και τη βγάζει και βίντεο για να τη δείξει οφείλω να το πω. Κάτι τέτοιοι τύποι λέγονται νοικοκυραίοι με παιδιά και γυναίκα που δεν ξέρουν τα βίτσια τους. Είσαι επικίνδυνος και θλιβερός να ξέρεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου, κρίμα απλά όσοι είναι κοντά σου.
Ενδιαφερομαι. Αν μπορεις στειλε μου π.μ.Οσοι θελετε με κιλα βρηκα ψιλοπαχουλη με Instagram Facebook κ δεχτηκε να προωθηθει
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.Η εξηγηση ειναι μια:Ναυαγησα ελεγχομενα,η ταινια Ο Ναυαγος βγηκε για μενα
Στείλε εάν μπορειςΟσοι θελετε με κιλα βρηκα ψιλοπαχουλη με Instagram Facebook κ δεχτηκε να προωθηθει
μπορει να ειναι οροθετικός, οπότε να μην τον νοιάζει να γαμάει ακάποτα τις πρεζο-πουτάνες της Ομόνοιας που σιγουρα αρκετές θα έχουν HIV....Για όλα τα γεγονότα υπάρχει μια λογική εξήγηση τύπε. Το εν λόγω μέλος θα έχει τους λόγους του, ώστε να γαμάει ακάποτα πουτάνες. Χαζός ή χωρίς ενημέρωση, δεν είναι πάντως
Μπορείς να στείλεις και εδώ σε παρακαλώΟσοι θελετε με κιλα βρηκα ψιλοπαχουλη με Instagram Facebook κ δεχτηκε να προωθηθει
Κορυφη η βασια στο γαμησι, την πηρα προχτες. Ξεσκιστηκαμε διχως αυριο.Πολλες ενδιαφερουσες γυναικειες φιγουρες που ολο με κανουν να αναρωτιεμαι
6 παρα με 10 παρα:
3η Σεπτεμβριου
Στελλα φοιτητρια μετα τις 9,λογικα ειχε ερθει πριν,μου παραπονεθηκε δειχνωντας το viber με 128 μηνυματα απο την μοιρασια,τουρμπο παραμενει
Οκανα
Μωρα εδω μωρα εκει
Αριστοτελους
Μωρο εδω μωρο εκει
Liberty
Αλμπενα,Δημητρα,Αννα,Βανεσσα,Τανια,Μαρια,αλλες δυο
Σωκρατους
Στελλα,Σαντυ κι αλλες
Easy
Πακιστανες,Κινεζα,Βουλγαρες μικρες,μεγαλοκυρια
Ορφεας
Κασσανδρα,μαυρη χοντρη,Τζινα,χοντρες,Ελενη Ουκρανη,Κινεζα,Βασια,Ειρηνη η οποια ηρθε απο επικοινωνια μας,Μαρια Αλβανη
Μαρνης
Ελιζαμπεθ η οποια ειναι η Μπετυ που σας λεω τοσο καιρο της οποιας δυστυχως επεσα θυμα
Κουμουνδουρου
Εξ αρχης εως τελους Αλεξανδρα κοκκινομαλλα
Πρεζοπεριοχη
Γνωστες και μη γνωστες
Πηρα Βασια,πολυ καλη,μειονεκτηματα χαλαρωση στα στηθη που οκ δικαιλογειται η χαλαρωση στηθους συν χαλαρωση κοιλιας,ωστοσο δεν επηρεαζουν γτ η Βασια ειναι δυναμιτης,καβαλησε διχως αυριο για 15+5 μαζι με συμπεριφορα εξαιρετικη,καβαλησε με διαφορα στυλ με αυξομειωσεις,δυναμιτης!
Ολόσωστος και γενικά από ιατρικής άποψης οι ουσίες είναι που καταστρέφουν το ανοσοποιητικό. Όσα είπες είναι τα κλασικά στερεότυπα που λένε οι ανεγκέφαλοι τύποι. Θέλει τρομερή προσοχή γιατί και στην τελική με τα ακάποτα που κάνει αριστερά και δεξιά μπορεί και αυτός να τους μεταφέρει τίποτα και αυτές είναι χάλια μαύρα στις άμυνες. Οπότε φταίει αποκλειστικά ο πελάτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Εγώ το ξαναλέω το θεωρώ εκμετάλλευση και πάλι γιατί δεν νομίζω πως κάποια μη τοξικοεξαρτημένη σεξεργάτρια θα το δεχόταν έτσι από έναν άγνωστο μπουρδελιάρη, άνθρωποι είναι και προσέχουν ασχέτως του επαγγέλματος. Χρειάζεται σεβασμός και ειδικά αν είναι ευάλωτος κάποιος άλλος. Η δική μου εκτίμηση είναι πως ο τύπος μάλλον έχει κάτι το σοβαρό και από τη συμπεριφορά του εδώ που αναζητά τόσο απεγνωσμένα το βλέμμα των άλλων μάλλον είναι της λογικής να το διασπείρει με ό,τι εκλογίκευση μπορεί να κάνει καθώς ξέρει πως είναι χαμένος.Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .
Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.
Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.
Φίλε,βλέπω φοβερή κινητικότητα από χθες στο νήμα με τις πιάτσες της Αθήνας.
Σαν συναγωνιστής από Θεσσαλονίκη και χρόνια στο αντίστοιχο νήμα της πόλης μας μπήκα να δω τι γίνεται.
Δεν γνωρίζω αν είναι άγνοια αυτό που κάνεις ή το θεωρείς καλή ιδέα για να τραβήξεις την προσοχή αλλά μάλλον πρέπει να ζητήσεις από κάπου βοήθεια .
Καλό είναι που εντυπωσιάζεις και δίνεις υλικό και μάτι σε τόσο κόσμο που σε παροτρύνει για να τραβήξει απλά μια μαλακια,αλλά να ξέρεις ότι υπάρχει πολύ κόσμος με άδειο τενεκέ αντί για κεφάλι που θα πάει να κάνει το ίδιο .
Οι εξηγήσεις είναι δύο , ή έχεις πλήρη άγνοια για τους κινδύνους σε αυτό που κάνεις , ή απλά έχεις ήδη βάρη παράσημο και δεν σε νοιάζει για τους υπόλοιπους..απλά να ξέρεις ότι αν ισχύει το δεύτερο δεν έχεις καμία ανοσία και κανένα φρι πας ,εκει που το χώνεις είναι σαν αφροδίσια εγκυκλοπαίδεια.
Και διάγνωση με το μάτι δεν μπορείς να κάνεις αν νομίζεις ότι με αυτή την δικαιολογία ξεγελάς τον εαυτό σου.
Επίσης αυτές οι κοπέλες ότι σμν κουβαλάνε τα περισσότερα τα άρπαξαν από την βελόνα και όχι κατά προσέγγιση από το σεξ μόνο .
Αυτά τα γράφω όχι τόσο για εσένα αφού από ότι κατάλαβα είσαι ήδη καμμένο χαρτί ,αλλά για τους υπόλοιπους που παραπληροφορεις.
Δεν γαμανε οι περισσότεροι ακαποτα .
Δεν κόβεις με το μάτι τις αρρώστιες.
Δεν κολλάει μόνο με σεξ .
Δεν υπάρχουν χρόνιοι χρήστες που είναι καθαροί από διάφορα νοσήματα, υπάρχουν και δερματικά.
Επίσης η συνουσία εν γνώση νοσήματος φέροντας την ζωή του άλλου σε κίνδυνο διώκεται.
κι εγω θελω, στειλε dmΟσοι θελετε με κιλα βρηκα ψιλοπαχουλη με Instagram Facebook κ δεχτηκε να προωθηθει
Και εγώ θέλω dm meκι εγω θελω, στειλε dm