SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 20
- Like
- 28.369
- Πόντοι
- 6.246
Γαμάς ακαποτος όλα αυτά τα πτώματα... δεν τον αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου φαίνεται.Αλεξανδρα Σαντρα τα ζουμια
Για όλα τα γεγονότα υπάρχει μια λογική εξήγηση τύπε. Το εν λόγω μέλος θα έχει τους λόγους του, ώστε να γαμάει ακάποτα πουτάνες. Χαζός ή χωρίς ενημέρωση, δεν είναι πάντωςΓαμάς ακαποτος όλα αυτά τα πτώματα... δεν τον αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου φαίνεται.
Ολα αυτα τα πτωματα μονο πτωματα δε τα λες,φαινεται δε πας κατω να δεις τα αληθινα πτωματα κ δε βλεπεις ποσες φορες γραφω πως ψαχνω αξιολογες,επισης τα πτωματα ειναι ντομπροτερες απο τις κανονικες οι οποιες να σε ενημερωσω οτι κι αυτες κανουν χρηση κ εχουν σμν οσο εσυ τις βλεπεις υγιεις φαινομενικα γτ κατα μεγαλο ποσοστο αυτη ειναι η αληθεια που κανουμε οτι δε βλεπουμε αν βρουμε κανα καλοΓαμάς ακαποτος όλα αυτά τα πτώματα... δεν τον αγαπάς καθόλου τον εαυτό σου φαίνεται.
Επιστημονική ανάλυση σου κάνει;Αλεξανδρα/Σαντρα 8
Η εξηγηση ειναι μια:Ναυαγησα ελεγχομενα,η ταινια Ο Ναυαγος βγηκε για μεναΓια όλα τα γεγονότα υπάρχει μια λογική εξήγηση τύπε. Το εν λόγω μέλος θα έχει τους λόγους του, ώστε να γαμάει ακάποτα πουτάνες. Χαζός ή χωρίς ενημέρωση, δεν είναι πάντως
Χαχαχα μιλουσε πολυ ωραια πολυ ομορφα,επειδη μιλουσαμε αλλες φορες χωρις περαιτερω εχουμε μια καλη σχεση,το θεμα ειναι πως δεν εβγαλα τα καλα,δηλαδη σωμα στεκομενη μπροστα πισωΕπιστημονική ανάλυση σου κάνει;
Ο τύπος πηδάει μία κοπέλα που φαίνεται πως έκανε ή κάνει χρήση και μάλιστα ακάποτα. Τι να πω υγειονομικός κίνδυνος...Αννα βιντεο 11
Εσυ η δε ζεις στην Ελλαδα η εζησες πριν το 1970-1980 αν νομιζεις οτι αυτα δε γινονται ΠΑΝΤΟΥ ειτε χρησεις ειτε πρωην χρησεις ειτε ακαποτεςΟ τύπος πηδάει μία κοπέλα που φαίνεται πως έκανε ή κάνει χρήση και μάλιστα ακάποτα. Τι να πω υγειονομικός κίνδυνος...
Αν και δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει για τον εαυτό του, αλλά είναι δημόσιος κίνδυνος και μάλιστα το παραδε΄χεται οτι κάνει ακάποτα...Ο τύπος πηδάει μία κοπέλα που φαίνεται πως έκανε ή κάνει χρήση και μάλιστα ακάποτα. Τι να πω υγειονομικός κίνδυνος...
Εγω ζω στην Ελλάδα, και αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ξέρω τι γίνεται γύρω μου.Εσυ η δε ζεις στην Ελλαδα η εζησες πριν το 1970-1980 αν νομιζεις οτι αυτα δε γινονται ΠΑΝΤΟΥ ειτε χρησεις ειτε πρωην χρησεις ειτε ακαποτες
Δε παραδεχτηκα κατι,εδειξα οτι συμβαινει απο παντα,εσεις υποκρινεστε οχι εγω,εγω λεω οτι επιλεγω εσεις νομιζετε οτι παιρνω οτι βρω γτ ειστε εκτος αθληματος η πατε στις "καθαρες"Αν και δεν μας πέφτει λόγος για το τι κάνει για τον εαυτό του, αλλά είναι δημόσιος κίνδυνος και μάλιστα το παραδε΄χεται οτι κάνει ακάποτα...
Πρέπει όλοι να φροντίζουμε αυτήν την αγορά......