Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.494
Πόντοι
3.506
Αλάνια μου κανένα χαρακτηριστικό ή όνομα από κάποια κοπέλα μην πέσω σε μουφα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από δω έως την Γαλλία θα τον έχουμε αδερφέ..κάνα όνομα θέλω από καμιά πιατσοβια ή χαρακτηρίστηκαν μην φάμε φολα
Δεν ξέρω αν κάθεται μέχρι τόσο αργά αλλά ψάξε για Κασσάνδρα.

MessyRonaldo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2022
Like
76
Πόντοι
0
Παραλιακή στην αρχή του τραμ στη βουλα στα ποδόσφαιρα που έχει.2 ξανθά δυνατά αλλά ήταν στα 50 αμάξι δεν είχα πάνω μου λεφτά αλλά θα ενημερώσω σύντομα
Αν μπορείς στείλε μου λεπτομέρειες γιατί μένω στην Βούλα.

bombo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
5
Like
147
Πόντοι
280
Αν μπορείς στείλε μου λεπτομέρειες γιατί μένω στην Βούλα.
Ναι και εγώ ειναι όπως γυρνάς από γλυφαδα για βουλα στη παραλιακή μετά τη στροφή που περνας τις γραμμές του τραμ εκεί στο πικπα έχει δεξιά ενα άνοιγμα να σταματάνε τα λεωφορεία εκεί ειναι και οι 2 από τις 10 το βράδυ τις εχω δει

bombo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
5
Like
147
Πόντοι
280
Σήμερα πριν κανα 30’ γλυφαδα παραλιακή ρεύμα προς Πειραιά στη γωνία του ξενοδοχείου κρεολι ξανθό ωραίο με λευκό πουπουλενιο πάνω και κοντή φούστα μέχρι να ξαναγυρίσω την είχε φορτώσει κάποιος μάστορας!

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.081
Πόντοι
81
Καλά αυτό το τρίγωνο Πανοράματος πως έχει καταντήσει έτσι;
Κάθε φορά που Περνάω όλο και χειρότερα.
Γριές ,Τράβελοι ,Γυφτάκια ,Ινδές που κάθονται σαν τον βούδα ,Ζάκια πεταμένα από δω και από κει. Εμετός...!!!
Ένας κώλος έχει μείνει όλος και όλος που είναι ο κόσμος όλος της Κασσάνδρας.
Σαν το Βούδα !!!
Κλαίω ....

Mysthrios

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Προσφάτως δοκιμάστηκε ξανθιά μιλφογκιλφ απο Βουλγαρία με όνομα Βαλεντίνα. Καθόταν απέναντι απο τα λεωφορεία στη διασταυρωση με Αριστοτέλους. Συμπαθητική εμφάνιση για την ηλικία της, ειδικά στο πρόσωπο, αρκετή πλαδαρότητα όμως στο σώμα. Φουλ πρόγραμα 20 ευρώ + 10 το λιμπερτυ.

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.494
Πόντοι
3.506
Προσφάτως δοκιμάστηκε ξανθιά μιλφογκιλφ απο Βουλγαρία με όνομα Βαλεντίνα. Καθόταν απέναντι απο τα λεωφορεία στη διασταυρωση με Αριστοτέλους. Συμπαθητική εμφάνιση για την ηλικία της, ειδικά στο πρόσωπο, αρκετή πλαδαρότητα όμως στο σώμα. Φουλ πρόγραμα 20 ευρώ + 10 το λιμπερτυ.
Έχω γράψει παλιότερα, έχει έναν αέρα διαφορετικό από τις άλλες. Κάνει καλό κρεβάτι και αξίζει το 20άρικο. Συνήθως κάθεται στο καφέ πορτοκάλι.

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
Σκαραμαγκά έχω καιρό να δω κίνηση

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
593
Πόντοι
21
Μάγκες καλησπέρα για πείτε για αυτήν την γκιλφ που ακριβώς την βρίσκουμε

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
353
Πόντοι
20
Μάγκες καλησπέρα..πέρασα την Πέμπτη κατά τ 1και το βραδυ από το τρίγωνο το γνωστό σ χαλκοκονδυλη αλλά ήταν μόνο μια τρανς καστανό μελαχρινή με σκισμένο καλσόν με μια άλλη κοπέλα λίγο γεμάτη..δεν ήξερα τ επαιζε γττ ειμ από επαρχία και εφυγα

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
19.494
Πόντοι
3.506
Το καφέ πορτοκαλί που λέει ο συνάδελφος που είναι γιατί δεν είμαι από εδώ
Γωνία Σωκράτους και Χαλκοκονδύλη. Μπες μέσα μην κωλώσεις και ρώτα τον άνθρωπο στο μπουφέ, ποια είναι η Βαλεντίνα.
Screenshot_20231114_191655.jpg

WESTERN 1966

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2021
Κριτικές
12
Like
1.194
Πόντοι
371
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ

Patriarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
317
Πόντοι
20
Δυστυχώς μάγκες εχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι καλές εποχές ( προ 2012 ) οπου υπήρχαν εξω ωραίες μούνες και έτοιμες να κανουν τα πάντα.(στη κυριολεξία)....Η τελετυταία καλή στιγμή που έζησα στο τρίγωνο ειχε ημερομηνία 2014......μετά μονο φόλες και γυφτυσες...πλέον δεν περνάω καν .....Ασε την επικινδυνότητα που έτσι κι αλλιως πάντα υπήρχε..... Το τρίγωνο ακολουθησε με παράλληλη πορεία την πορεία της χώρας....Οσο ειχαν λεφτά οι συνταξιούχοι ακμαζε το τρίγωνο......Με τα μνημόνια παρήκμασε το τρίγωνο και όλες οι πιάτσες γενικότερα..........

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
0
Τις τελευταιες δυο εβδομαδες στη Ποσειδωνος στο Φαληρο απεναντι απο τη shell στη καθε βραδυ ειναι 3 τυπισες. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να σταματησω γιατι παντα εχω δουλεια. Φαινονται καλα καυλακια. Ξερεις κανεις τιποτα;

Joker45

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
64
Like
7.319
Πόντοι
11.826
Τις τελευταιες δυο εβδομαδες στη Ποσειδωνος στο Φαληρο απεναντι απο τη shell στη καθε βραδυ ειναι 3 τυπισες. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να σταματησω γιατι παντα εχω δουλεια. Φαινονται καλα καυλακια. Ξερεις κανεις τιποτα;
Στο αγγλικό νεκροταφείο λες ; Δε είναι τελευταίες δυο βδομαδες είναι χρόνια εκεί …. Και πλέον έχουν γίνει 4 . Νίκη - Άντα - Χριστίνα και η νέα η Έλενα .. Αλβανίδες όλες

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Κριτικές
1
Like
141
Πόντοι
0
Στο αγγλικό νεκροταφείο λες ; Δε είναι τελευταίες δυο βδομαδες είναι χρόνια εκεί …. Και πλέον έχουν γίνει 4 . Νίκη - Άντα - Χριστίνα και η νέα η Έλενα .. Αλβανίδες όλες
οχι στο νεκτροταφειο , πιο κατω στο βενζιναδικο ακριβως απεναντι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom