Καλημέρα,
Πέρασμα εχτές 23.30, ήταν η Σόνια, πίπα 20, γαμήσι 30 στο διπλανο παρκινγκ. Πήρα το πρώτο πρόγραμμα, μου πέρασε προφυλακτικό κανονικά και όμορφα. Βυζί 2άρι, κοιλίτσα και τρομερό κώλαράκι όπου την δαχτύλιαζα χωρίς να παραπονιέται. Μετά καθάρισμα με μωρομάντηλα, πολύ περιπήηση καικαραμέλωμα.
Πέρασμα εχτές 23.30, ήταν η Σόνια, πίπα 20, γαμήσι 30 στο διπλανο παρκινγκ. Πήρα το πρώτο πρόγραμμα, μου πέρασε προφυλακτικό κανονικά και όμορφα. Βυζί 2άρι, κοιλίτσα και τρομερό κώλαράκι όπου την δαχτύλιαζα χωρίς να παραπονιέται. Μετά καθάρισμα με μωρομάντηλα, πολύ περιπήηση καικαραμέλωμα.
.Πολλά βράδια που γυρνάω απογοητευμένος από τα μπουρδελάκια ήθελα ένα ρομαντικό γαμήσι στο αμάξι αλλά τίποτα
.Τουλάχιστον παίχτηκε ένα ακα λαρυγγωτό τσιμπούκι

.Την πέτυχα με συναγωνιστή,ευτυχώς εκείνη την ώρα τελειώνανε και αμέσως μπήκε στο αμάξι μου.Αράξαμε πίσω όπου ξεκίνησα να γλείφω με μανία τις βυζάρες της και αυτή να μου χαιδεύει τον πούτσο.Δεν άργησαν να πέσουν και τα πρώτα γλωσσόφιλα,ενώ ένιωθα το μουνί της να υγραίνεται.Έσκυψε και με τσιμπούκωσαι για λίγο(δυστυχώς με καπότα) και μιας και δεν το είχα ανάγκη την ξάπλωσα και ξεκίνησα να την γλειφομουνιάζω δυνατά,ενώ μου έδειχνε πως το είχε τεράστια ανάγκη.Είχε κατακαυλώσει,όπως κι εγώ οπότε ξεκίσα να την γαμάω έτσι,ενώ παράλληλα έγλειφα και τις ωραίες πατούσες της.Αλλαγή στάσης με αυτή να με καβαλάει κι εγώ να γλείφω πάλι τα βυζιά της.Εννοείται πέφτανε συνεχώς ρομαντικά γλωσσόφιλα και σε κάποια φάση ανοίγει μια πόρτα λίγο πιο πέρα και μπαίνει πιτσιρικάς που έμενε στην απέναντι πολυκατοικία η οποία έχει είσοδο 10 μέτρα από το σημείο που είχα παρκάρει και γαμούσα.Φυσικά δεν είχα πρόβλημα με τον τύπο που μας έπαιρνε μάτι και αυτόματα άρχισα να γαμάω την πουτάνα όσο πιο δυνατά μπορούσα.Κάπως έτσι κατέθεσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος,ενώ η ίδια μου είπα ότι θα γούσταρε χοτέλι την επόμενη φορά μαζί μου.Φεύγοντας όπως έβγαινα από το σημείο παρατήρησα μεσήλικα μπυροκοιλιά δίπλα από λευκό βανάκι με το ψευδόνυμο ''ιχθυοπωλείο Η ΤΡΑΤΑ'' να τον πιπώνει η άλλη αλβανίδα που κάνει πιάτσα εκεί