Νέα

Πέθανε ο Βασίλης Λεβέντης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
21.166
Πόντοι
5.946
Έχω σχηματισμένη την πεποίθηση ότι ο Λεβέντης ψήφισε ένα από τα μνημόνια. Προσπαθώντας να το επιβεβαιώσω, δεν βρίσκω τίποτε και η ΑΙ με διαψεύδει. Όποιος θυμάται καλύτερα,ας γράψει, γιατί αυτή είναι η μόνη μομφή που έχω γιά τον θανόντα, που του έσουρα τα εξ αμάξης...
ο λεβέντης και ο κάθε λεβέντης που μπαίνει στη βουλή κάθε φορά μπαίνει για κάποιον λόγο.......αλλά ο λεβέντης είναι ενας στο κάτω κάτω!!!!!!!

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.155
Πόντοι
3.556
Σωστα, ο Λεβεντης έφταιξε για τα μνημονια, τη Μηζενς, τη λιστα Λανγκαρντ, το φαγοποτι…
Ευτυχως πεθανε ο ανθρωπος και ησυχασαμε, μειναμε με τους πεντακαθαριδηδες….:2funny::2funny:

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.155
Πόντοι
3.556
Αξέχαστη η χοντράδα Παναγιωτοπουλου με τις πίτσες, για να τον γελοιοποιησει.
Ειχε κανει backfire η μαλακια του, όλος ο κσομος ειχε συνταχθει με τον Λεβεντη και καταδικασε τον γελοιο της συζητησης.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456
Σωστα, ο Λεβεντης έφταιξε για τα μνημονια, τη Μηζενς, τη λιστα Λανγκαρντ, το φαγοποτι…
Ευτυχως πεθανε ο ανθρωπος και ησυχασαμε, μειναμε με τους πεντακαθαριδηδες….:2funny::2funny:
Φυσικά και δεν ισχυρίζομαι αυτό, φίλε. Όμως τον έχω κατατάξει στο μυαλό μου ως έναν Δούρειο Ίππο, (όπως τον Κουβέλη και τόν Ποτάμη) γιά να βγεί η βρώμικη δουλειά. Όμως όσο ψάχνω, δεν βρίσκω αποδεικτικά στοιχεία.
Να είμαστε και δίκαιοι με τον νεκρό...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456
Ειχε κανει backfire η μαλακια του, όλος ο κσομος ειχε συνταχθει με τον Λεβεντη και καταδικασε τον γελοιο της συζητησης.
Αυτός ο ίδιος πουλάει πατριωτισμό τώρα και παριστάνει τον τιμητή τών πάντων.

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.155
Πόντοι
3.556
Φυσικά και δεν ισχυρίζομαι αυτό, φίλε. Όμως τον έχω κατατάξει στο μυαλό μου ως έναν Δούρειο Ίππο, (όπως τον Κουβέλη και τόν Ποτάμη) γιά να βγεί η βρώμικη δουλειά. Όμως όσο ψάχνω, δεν βρίσκω αποδεικτικά στοιχεία.
Οχι δεν υπαρχει κατι τετοιο και καλα κανεις και το αναγνωριζεις.
Ηταν γραφικος και ειχε ψώνιο με την πολιτική εκφράζοντας ακραίο λόγο (καταρες κλπ) αν και κεντρωος (οποιος θυμαται την εκλογη για μια θεση στη Βουλη στη Β Αθηνας, ειχε ριξει μεγα γελιο) ομως πιστευω οτι δεν ηταν βρωμικος, αποδεκτης δωροδοκιων ή εγκαθετος οπως αλλοι και αλλοι…

Βεβσια οταν βγηκε βουλευτης ηρεμησε, ειχε πετυχει το ψωνιο του και εβαλε νερο στο κρασι του…αυτο ισχυει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.623
Πόντοι
2.046
σημτα έχω γίνει νεκροθάφτης
Σωπα ρε, εγω νομιζα οτι ειχε πεθανει επι κοβιντ.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.077
Πόντοι
506
Κατι χρηματ που κερδισε στο λαχειο οταν εκλεχτηκε βολευτης; τυχερακιας;

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.226
Πόντοι
6.246
Σαν πολιτικός μηχανικός πρέπει να ήταν πετυχημένος αλλά είχε ψώνιο με τη δημοσιότητα. Έκανε μέχρι και δίσκο παραθέτω παρακάτω ένα κομμάτι. Σίγουρα τέτοιο ψώνιο που ήταν θα τα πλήρωσε όλα μόνος του.
Μετά απέκτησε το ψώνιο με την πολιτική. Πλήρωνε κανάλι για να τα λέει ,νομίζω στην Απογευματινή του είχαν δώσει μία στήλη, σαν συνεργάτες είχε τη σάρα και τη μάρα (κάποια στιγμή πέρασε από εκεί ο Δημοσθένης Βεργής). Πίστευε ότι είναι ο σωτήρας του έθνους ,αλλά αυτά που έλεγε ήταν ένα μάτσο θεωρίες. Τελικά μπήκε στη Βουλή αφού ο Έλληνας δεν είχε τίποτα άλλο να ψηφίσει και έγινε ρόμπα.

teaserman

Μέγας
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
10.155
Πόντοι
3.556
Καναλι 67.
Απολυτη απολαυση τα μουσικα διαλειμματα με αδελφους Χαϊτιδη, ομιλιες απο συνιδρυτη Γιωργο Παπανδρεου, τον ετεροθαλη αδελφο του Αννδρεα, με αναλυση του προβληματος της …υφαλοτρυπιδας.
RIP Προεδρε.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.022
Πόντοι
456

Ζητώ συγγνώμη γιά ό,τι μειωτικό έγραψα γι' αυτόν.
Είχα στην μνήμη μου ότι το κόμμα του χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος , αλλά ψάχνοντάς το τώρα, διαπιστώνω ότι τα γεγονότα δεν βαρύνουν τον Λεβέντη! Ο παραπάνω σχολιαστής αναφέρει ότι το κόμμα του διαλύθηκε από αποχωρήσεις βουλευτών, μία εκ των οποίων στην συνέχεια ψήφισε την Συμφωνία τών Πρεσπών, (Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου) αφού προσχώρησε στον Τσύριζα...
Α, ρε Λεβέντη! Σού μαδήσανε το κόμμα σαν την μαργαρίτα, (μέ εξαγορές; ) και τελικά η μομφή έπεσε πάνω σου. Πάντως η μία (Μεγαλοοικονόμου) χρησίμευσε σάν Δούρειος Ίππος γιά τό +3 (153)...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.722
Πόντοι
5.006

Ζητώ συγγνώμη γιά ό,τι μειωτικό έγραψα γι' αυτόν.
Είχα στην μνήμη μου ότι το κόμμα του χρησιμοποιήθηκε ως Δούρειος Ίππος , αλλά ψάχνοντάς το τώρα, διαπιστώνω ότι τα γεγονότα δεν βαρύνουν τον Λεβέντη! Ο παραπάνω σχολιαστής αναφέρει ότι το κόμμα του διαλύθηκε από αποχωρήσεις βουλευτών, μία εκ των οποίων στην συνέχεια ψήφισε την Συμφωνία τών Πρεσπών, (Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου) αφού προσχώρησε στον Τσύριζα...
Α, ρε Λεβέντη! Σού μαδήσανε το κόμμα σαν την μαργαρίτα, (μέ εξαγορές; ) και τελικά η μομφή έπεσε πάνω σου. Πάντως η μία (Μεγαλοοικονόμου) χρησίμευσε σάν Δούρειος Ίππος γιά τό +3 (153)...
γνωστη ρεπταλιανή η μεγαλοοικονομου...:confused:
images

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.171
Πόντοι
9.345
Σαν πολιτικός μηχανικός πρέπει να ήταν πετυχημένος αλλά είχε ψώνιο με τη δημοσιότητα. Έκανε μέχρι και δίσκο παραθέτω παρακάτω ένα κομμάτι. Σίγουρα τέτοιο ψώνιο που ήταν θα τα πλήρωσε όλα μόνος του.
Μετά απέκτησε το ψώνιο με την πολιτική. Πλήρωνε κανάλι για να τα λέει ,νομίζω στην Απογευματινή του είχαν δώσει μία στήλη, σαν συνεργάτες είχε τη σάρα και τη μάρα (κάποια στιγμή πέρασε από εκεί ο Δημοσθένης Βεργής). Πίστευε ότι είναι ο σωτήρας του έθνους ,αλλά αυτά που έλεγε ήταν ένα μάτσο θεωρίες. Τελικά μπήκε στη Βουλή αφού ο Έλληνας δεν είχε τίποτα άλλο να ψηφίσει και έγινε ρόμπα.
Δεν έγινε ρόμπα ο ίδιος, απλά τα ρεταλια που είχε βάλει στη Βουλή χρηματιστηκαν και τον εγκατέλειψαν για τα γνωστά κόμματα της διαφθορας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.566
Πόντοι
16.235
Σωπα ρε, εγω νομιζα οτι ειχε πεθανει επι κοβιντ.
Tην γλύτωσε τότε αλλά έκανε μήνες μέχρι να επανέλθει .
Αν ενθυμουμαι καλώς, δεν είχε κάνει το εμβόλιο αν και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom