Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αυθεντικός και γνήσιος ``απατεώνας'' αν αυτός είναι τραγουδιστής εγώ είμαι διαστημάνθρωπος...αυθεντικός και γνησιος,απο τους τελευταιους λαικους.γεια σου ρε Βασιλη!
γιατι ειναι ρε απατεωνας?αυθεντικός και γνήσιος ``απατεώνας'' αν αυτός είναι τραγουδιστής εγώ είμαι διαστημάνθρωπος...
αφού πλασάρετε για τραγουδιστής, δεν κοροϊδεύει?γιατι ειναι ρε απατεωνας?
κοροιδεψε κανεναν ο τυπος?
σε οποιον αρεσει τον ακουει,και σε οποιν δεν αρεσει ας μην τον ακουει.
μην λες μαλακιες τωρα ρε.αφού πλασάρετε για τραγουδιστής, δεν κοροϊδεύει?
μην λες μαλακιες τωρα ρε.
ο ανθρωπος τραγουδαει 30 χρονια,δεν βγηκε εχθες,και οπου εμφανιζετε γκρεμιζοντε μαγαζια.
αντε να μην ακουω μαλακιες βραδιατικα.

εγώ τη γνώμη μου λέω, δεν τον έχω για τραγουδιστή και στο λέω εγώ που άκουγα φανατικά λαϊκά τραγούδια και κάτι τέτοιοι με έκαναν να τους ξεράσω,τώρα για τα μαγαζιά ο κόσμος πρόβατα είναι, όπου τα πάει ο τσοπάνης εκεί πάνε...μην λες μαλακιες τωρα ρε.
ο ανθρωπος τραγουδαει 30 χρονια,δεν βγηκε εχθες,και οπου εμφανιζετε γκρεμιζοντε μαγαζια.
αντε να μην ακουω μαλακιες βραδιατικα.
σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΜαγκες οποιος δεν γουσταρει Βασιλακη ας παει να ακουσει κανα νινο και τα ζουζουνια στο ALTER.Καρρας ειναι μονο ενας!!!!!!!!!!!

αρχηγε υπαρχουν και τα gay bsr για οποιον δεν του αρεσει.εγώ τη γνώμη μου λέω, δεν τον έχω για τραγουδιστή και στο λέω εγώ που άκουγα φανατικά λαϊκά τραγούδια και κάτι τέτοιοι με έκαναν να τους ξεράσω,τώρα για τα μαγαζιά ο κόσμος πρόβατα είναι, όπου τα πάει ο τσοπάνης εκεί πάνε...