Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

τυπε μια χαρα ζει στο αμερικα αυτος τωρα...Mπα ο αλμπανος θα ζησει πολλα χρονια ,είναι χοντρόπετσος θα φαει πολλους από εμας ας ευγνομονει αυτην την φτωχη ελλαδα που του χαρισε πολλα.....
rip ο κορυφαιος θρακιωτης γεωγραφικα που βγηκε αποο αυτον τον πλανητη
Συμφωνω κι εγω οτι ειναι υπερβολικο. Ο Φαν Νολι, κορυφαιος των γραμματων στην Αλβανια, ποιητης, συγγραφεας, πολιτικος, γεννηθηκε στην Ανατολικη Θρακη αλλα δε νομιζω να τον μνημονευει κανεις ως Θρακιωτη, υπερισχυσε η αλβανικη καταγωγη του. Ετσι και με τον Ναιμ. Μπορει να γεννηθηκε στη βουλγαρικη μερια της Θρακης αλλα λογιζεται ως Τουρκος, δε νομιζω να τον αναφερει κανεις ως Θρακιωτη. Αντιστοιχα με τον διασημο ηθοποιο του ελληνικου κινηματογραφου Τσαγανεα. Γεννηθηκε σε ελληνικη κοινοτητα της Ρουμανιας αλλα δεν αναφερεται συχνα αυτο, υπερισχυσε η εθνικη του καταγωγη.Και ο Δημόκριτος τι ήταν, Θρακιώτης δεν ήταν;
Δεν είμαι αρχαιόπληκτος, και όντως ο Σουλεϊμάνογλου ήταν τεράστιος αθλητής, αλλά αυτό που έγραψες ήταν υπερβολικό.
υπαρχει αλβανος ποιητης!!!!!??????Συμφωνω κι εγω οτι ειναι υπερβολικο. Ο Φαν Νολι, κορυφαιος των γραμματων στην Αλβανια, ποιητης, συγγραφεας, πολιτικος, γεννηθηκε στην Ανατολικη Θρακη αλλα δε νομιζω να τον μνημονευει κανεις ως Θρακιωτη, υπερισχυσε η αλβανικη καταγωγη του. Ετσι και με τον Ναιμ. Μπορει να γεννηθηκε στη βουλγαρικη μερια της Θρακης αλλα λογιζεται ως Τουρκος, δε νομιζω να τον αναφερει κανεις ως Θρακιωτη. Αντιστοιχα με τον διασημο ηθοποιο του ελληνικου κινηματογραφου Τσαγανεα. Γεννηθηκε σε ελληνικη κοινοτητα της Ρουμανιας αλλα δεν αναφερεται συχνα αυτο, υπερισχυσε η εθνικη του καταγωγη.
Ελληνικη παιδεια ελαβε και μετα αντι να ειναι ενας απλος Ελληνας δασκαλος σε ελληνικο σχολειο οπως δουλεψε αρχικα στις αρχες του προηγουμενου αιωνα, προτιμησε να παει στην Αλβανια και να το παιξει Αλβανος (ειπαμε γεννηθηκε σε χωριο της Θρακης), οποτε προφανως λογω μεγαλου ανταγωνισμου διεπρεψε και αναρριχηθηκε γρηγορα σε αξιωματα. Το ενδιαφερον ειναι οτι η ελληνικη αρβανιτικη οικογενεια του ουτε ηθελε να τον ξερει αφοτου εγινε Αλβανιαρης.υπαρχει αλβανος ποιητης!!!!!??????
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()