Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Απο τα πιο επικινδυνα ειδη ανθρωπου να εχεις τριγυρω σου...
Δεν ξερει τι ειδε , αν ειδε κατι και βγαινει και το παρουσιαζει σαν σιγουρο γεγονος.
Λες και αν υπηρχε βιντεο να παραδεχεται ο τζακσον οτι πηδαει αγορακια δεν θα το βλεπαμε να παιζει καθε μερα.
Αλλα η Εριναλ ξερει , σου λεω το εχω δει................
Τεσπα ηταν δεν ηταν παιδερας ο Μαικλ , τα παιδακια αυτα ειχαν καποιους γονεις οι οποιοι τα παιρνανε απο το χερι και τα αφηνανε καθε μερα στη βιλα του. Δεν καταλαβαινω γτ φταιει ο μαικλ τζακσον και δεν φταινε οι γονεις.
Εσεις θα αφηνατε για σαββατοκυριακο το 8χρονο παιδι σας στη βιλα του Ψινακη ή του Κορκολη????
Το οτι δεχτηκαν διακανονισμο μου αποδεικνυει και τα πραγματικα κινητρα της ιστοριας.
Η εικονα ενος ανδρα περιτριγυρισμενο απο αγορακια να τα περιποιειται και να τα χαϊδευει ειναι αρκετη για να δημιουργησει εντυπωσεις. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι τα εβαζε κατω και τα γαμαγε , ιδιως οταν εχουμε να κανουμε με την ιδιαιτερη προσωπικοτητα ενος καλλιτεχνη τετοιου βεληνικους με οτι συνεπαγεται αυτο στην ψυχοσυνθεση του...

Είδα σχεδόν όλα τα comments και πιστευω πως μόνο αυτό και καποια comments της silva είναι τα πλέον σωστά.
Μέχρι και στο forum του bitefight παίχτηκε τέτοια συζήτηση,και βαρέθηκα να τσακώνομαι για το θέμα αυτό.
Εάν ήταν ένας τέτοιος παλιάνθρωπος όπως ειπώθηκε από μερικούς γιατί ακόμα ασχολήστε με το θεματάκι????
Michael R.I.P.![]()
Καλώς τηνα. Γάμα τον Michael.Michael R.I.P.![]()
Καλώς τηνα. Γάμα τον Michael.
Να σου πω - έχεις κλείσει παρτούζα για το Σαββατοκύριακο?

Δεν αθωώθηκε ακριβώς.
Είχε λεφτά, που τόσο άξια τα κέρδισε δε λεω, και κατάφερε να κλείσει εξωδικαστικά το θέμα του πληρώνοντας δεκάδες εκατομμύρια ντόλαρς ως αποζημίωση στις οικογένειες των παιδιών.
Για αυτούς που λένε ότι ήτανε παιδέρας: Ρε παιδιά ας μην είμαστε και τόσο σίγουροι.
Δεν λέω, αν ήταν, ήτανε κατάπτυστος αλλά ΑΝ ΔΕΝ ήτανε;
Δεν είναι άδικο να έχει τη ρεστινιά (και ειδικά ΑΥΤΗ τη ρεστινια)!;
Δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι.
Τεράστιος ο άνθρωπος από μουσικής πλευράς ....Η μουσική του θα μας λείψει ...
...οταν γινω μανα καποιος παρενοχλησει σεξουαλικα το παιδι μ ολα τα λεφτα του κοσμου δεν θα με σωπασουν...
ΥΓ: Επειδή έχω κληθεί σε δίκη για παιδεραστία παλιότερα,...
Τελικα μετα θανατο ολοι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι.
Τελικα μετα θανατο ολοι μεγαλοι καλλιτεχνες ειναι.